תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 08:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 247 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משפט קצב - פסק הדין
הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 17:58 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
I dare you moshe

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 18:01 
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
7 שנים? זה מה שמקבל מי שאנס שתי נשים והטריד סדרתי? החייל שגנב אשראי נידון ל10 שנים, ומי שרצח 2 נפשות והשחיט עוד בודדות(אם לא עשרות) מקבל רק 7 שנים. ממש יום חג לדמוקרטיה הישראלית. (וזה בלי קשר לשחיטה התקשורתית והלא מוצדקת שעשו לו)

אגב קומוניסים, אם הוא כזה אויב של היהדות והימין, למה חלק מהרבנים שלהם שלחו לו מכתב תמיכה?

!!!!

אגב קומוניסים רק שאני יבין, אם קצב לא היה תומך בתכנית ההתנתקות, הייתה מצפה שהוא לא היה נתפס על האונס?

תשאל אותם. אני חושב שהמעשים שלו כ"כ חמורים ואין שום מקום לחנון אותו או אפילו להקל בעונשו, להיפך.
אני הבנתי שיש למי מהם השגות על עצם קיום המעשים ולא על השאלה האם לאחר שעשה מגיע לו להיענש או לא.
דעתי היא שכמובן אף אחד לא פטור מלהתנהג כבן אדם וכמובן שמי שמתנהג כמו חיה רעה ואונס שוב ושוב צריך להיכלא בלי קשר לכלום.

לדעתי, הוא יצא בזול. 7 שנים? מגיע לו 17 !

לא הבנתי, לשאול את מי? אתה זה שהגעת לאמונה שהוא נענש כי הוא היה שותף להתנתקות או בלקסיקון הימני גירוש יהודים מסכנים ללא שום רחמים סתם מאהבת יהודים.
אני לתומי הייתי בטוח שהוא נענש כי הוא אנס ותכנית ההתנקות לא הייתה פקטור פה.
אבל היי, אם בא לך לקשר בין 2 דברים לא קשורים כדי לחזק את האמונה שלך בצורה כזאת או אחרת, קטונתי.

לשאול את אותם אנשים שאמרו לחנון אותו.
הוא נענש בראש ובראשונה בגלל שהוא אנס. ואני בהחלט רואה קשר של לקות מוסרית אישית קשה בשני המקרים- כל אחד לחוד. ואני מאמין ששחיתות מוסרית קשורה בשתי המקרים וכך גם במקרים אחרים כמו שרון הבן, הירשזון, רמון, אולמרט וכו'.
לכן גם אם אין קשר ישיר הרי שבסופו של דבר מי שהוא כל כך מושחת עד כדי שהוא תומך או מגרש ממש יהודים מארצם, מן הסתם שזה לא הדבר היחיד שבו הוא מושחת מבפנים, והגיוני שייתפס גם על דברים אחרים בנושאים אחרים.
אז אם הוא לא נענש על העוול שהוא גרם בגירוש, הוא ייענש על מעשה אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הוא אשכרה חפר את הבור לעצמו (הגיש תלונה למרות שידע מה עשה) וקפץ אליו (ויתר על עסקת הטיעון).
מסקנה: אל תתמוך בגירוש יהודים מארצם.

קומוניסם יקר,
מה הקשר בין מעשיו המבישים של נשיא המדינה לשעבר לבין גירוש היהודים ?
אינך יכול להביע דעה מבלי לגרור את הדיון לצד הפוליטי/מדיני/דתי ?
אני מבין שהצד הפוליטי/מדיני/לאומי דתי יוקד בך. אבל ראבק בוא וניתדיין , לפחות לפעמים כמו בני אדם נטולי השקפה פוליטית. סתם כמו בני אדם מוסריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל האשכול וכן את כל האשכולות הקודמים, אבל אם לא הוזכר עדיין הציטוט של פוטין לאולמרט זה משהו שאסור לפספס:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4046257,00.html
"מסור דרישת שלום לנשיא שלך! איזה בחור חזק הוא הפך להיות! אנס 10 נשים! מעולם לא ציפיתי לדבר כזה ממנו! הוא הפתיע את כולנו, כולנו מקנאים בו".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 22:51 
לא תתפוס אותי כתב:
סופר תענוגי דלוקס
הלוואי שלא היו לי חיים לתחזק והייתי יכול להיות שם בחוץ לקלל קצת את האפס הזה.

דני, אתה יכול לחגוג בפרצוף של אוהדי מכבי אחרי שהם הפסידו דרבי, סובלים בתחתית, איבדו 3 נקודות ואת הנקודות בטבלה כבר קיבלת, אבל לחגוג בפרצוף של בן זונה שאנס בחורות כי הציבור נתן לו כח זה לא בסדר?

:HEART2: לחגוג בפרצוף של בני זונה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לא קראתי את כל האשכול וכן את כל האשכולות הקודמים, אבל אם לא הוזכר עדיין הציטוט של פוטין לאולמרט זה משהו שאסור לפספס:
"מסור דרישת שלום לנשיא שלך! איזה בחור חזק הוא הפך להיות! אנס 10 נשים! מעולם לא ציפיתי לדבר כזה ממנו! הוא הפתיע את כולנו, כולנו מקנאים בו ".

קראתי את הכתבה ועדיין לא הבנתי מה לעזעזל עומד מאחורי הציטוט ההזוי הזה.
מישהו יכול לשפוך קצת אור על המקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
its-sick כתב:
"מסור דרישת שלום לנשיא שלך! איזה בחור חזק הוא הפך להיות! אנס 10 נשים! מעולם לא ציפיתי לדבר כזה ממנו! הוא הפתיע את כולנו, כולנו מקנאים בו ".

קראתי את הכתבה ועדיין לא הבנתי מה לעזעזל עומד מאחורי הציטוט ההזוי הזה.
מישהו יכול לשפוך קצת אור על המקרה?
מה לא ברור?
פוטין חשב שהמיקרופונים מכובים ורק אולמרט שומע אותו.
פוטין חושב שאונס הוא מעשה גברי שמעיד על חוזק, וכנראה לפי ראייתו והבנתו כל הגברים בעולם חושבים כך (או לפחות החזקים שביניהם, כלומר גם אולמרט).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 247 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: