תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: *** בית"ר = גזענות = אלימות / הגיע הזמן להסיר את הכפפות ***
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
הופה, חחחחחחחח, מצאתי עוד משהו על פרענקל:

ציטוט:
עצם זה שהבחור ניהל את האתר הראשון בכזאת אדיקות, בחינם, בהתנדבות ובמלא תשוקה ואהבה שווה המון נקודות זכות.

אישטוון לא אוהד את בית"ר, למה לעזאזל אומרים בפורום שלהם שהוא אוהד שרוף של ביתר, ועכשיו אני מוצא שהוא ניהל את האתר הראשון שלהם...? מה...סתם בנאדם, או אוהד של הפועל קטמון לא יכול לנהל את האתר של ביתר? מה הקשר? תפסיקו לנהוג בגסות רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:
אתה מגלה סובלנות לגזענות בעצם זה שאתה מנסה לסכל את המאבק נגדה.
לא רק שאתה מגלה סובלנות, זה גם הופך אותך לשותף פעיל במעשים וההתבטאויות הגזעניות של חבריך ליציע.

לא נמאס לך לטעות?
מתי ניסיתי לסכל את המאבק נגד הגזענות?
ואני עדיין לא מבין מאיפה אתה יודע משהו על "חברי ליציע". הייתי במשחק כדורגל אחד בחמש השנים האחרונות והוא היה של הפועל קטמון. אתה טוען ברצינות שהחבר'ה שם גזענים? כי אם כן, באמת יצאת מדעתך.

שמע, אני לא באמת מכיר אותך.
הדבר היחיד ששמעתי עליך הוא שאתה אוהד ביטר.
אה, שמעתי גם שאתה שונא הפועל.

מה שלא שמעתי זה שאתה מסתייג מהגזענות (ו\או מהאלימות) של שאר אוהדי ביטר, שאתה מופיע פה כנציגם, גם אם תצווח עד מחר שלא.

יכול להיות שאני מייחס לך יותר מדי כשאני מניח שיש לך חלק במכתב הפתטי של האוהדים הנון פרטיזנים או מה שלא קראתם לזה.

אם אני טועה איפשהו, כלומר אינך אוהד ביטר, פרסמת בעבר טקסטים מפוארים שמביאים שאט נפש מגזענות בכלל ומזו של חבריך בפרט, או לחילופין אתה בעצם מתנגד לשליחת מכתב הנגד של אוהדי ביטר, אז קבל את התנצלותי.
יאללה ביי, אני זז ולצערי אחמיץ כנראה את התגובה שלך.

קודם כל אתה גס רוח וזה לא יפה, אבל את זה תראה כבר בתביעת הדיבה שתקבל.
דבר שני, אתה בטח זוכר את התקרית שבה שחקני ביטר זכו בגביע, עלו לבמה לחצו יד לכולם חוץ מלמג'אדלה, נו אם היו עושים את זה איטליה לשר ספורט יהודי ואף אחד לא היה נוגע בו זה גם היה בסדר לפי פרענקל.

[
ציטוט:
b]למרבה הצער, ב אותה מידה שאפשר להבין את שחקני בית"ר , אפשר גם להבין את העובדה שהתקרית עם השר מג'אדלה התפרשה בציבור כארוע שנודף ממנו ריח של גזענות. אי אפשר לצפות מהאדם הפשוט להתעמק בעובדות ולרדת לשורש הדברים. עבורו, הסיפור נתפס ברמת הכותרת: בית"ר ירושלים? שר ערבי? גזענות![/b]

לכאורה, יש כאן דינמיקה טרגית שבה כל צד אנוס לשחק את תפקידו בדרך לתוצאה העצובה. אלא שבחינה נוספת של שרשרת הארועים הזו, מגלה בה עוד חוליה משמעותית שדווקא אינה מחוייבת המציאות: העובדה שר'אלב מג'אדלה, מכל העסקנים ואישי הציבור הערביים, הוא זה שנבחר להיות השר הערבי הראשון בממשלת ישראל. הרגישות המיוחדת סביב המעמד הזה, הייתה בוודאי ידועה למי שהחליט על המינוי. הסכנה שמחלוקות סביב תפקודו של השר יתנקזו לכוון זהותו הלאומית, הייתה ברורה ומיידית. על רקע זה, צריך היה להיות נהיר למקבלי ההחלטות, שעל השר הערבי הראשון והיחיד לעת עתה, להיות דמות מופתית בקהילה שלו, אדם שתושייתו תשמור אותו הרחק מויכוחים מיותרים וממריבות קטנוניות. ליהודים, כקהילה הדומיננטית במדינה, יש אפשרות (שמנוצלת ביד רחבה) להכניס לממשלה גנבים, טפשים ובורים. למיעוט הערבי, לעומתם, אין מותרות כאלה. הנציג שלהם צריך להיות עילוי.

אני מבקש ששוב תצטער בפני פרענקל, שנלחם בעקרונות שבהירים רק לו, שאתה מאשים אותו שהוא אוהד בית"ר למרות שהוא טוען אין ספור פעמים זה מכבר שנים כי הוא לא, עכשיו אפילו הוא עירב את קטמון. בפורום האוהדים של בית"ר מציגים אותו כאוהד שרוף, וכאחד שניהל את האתר הראשון שלהם מסיבה אחת פשוטה, מתנכלים לפרענקל, בדיוק כמו פה, כולכם סתם מתנכלים לו, גסיי רוח, שקרנים, תתביישו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
איזה איש מרתק, רב פנים ומרובה זהויות, בבון ההר הזה שנהנה ללעוס את הסמל דאז של הפועל ...

אתגר אמיתי לכל איש מקצוע.

עריכה: אופס, סורי, רק עכשיו שמתי לב שלא מדובר בבבון, כי אם בשימפנז. קבל נא את התנצלותי הכנה. לא ידעתי שאוהדי הפועל קטמון נמנים על משפחת שימפנזי ההר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
גסי רוח זה באמת לא בסדר.
טכנוקרט שעושה הכל כדי לדברר אדאולוגיה גזענית, זו כבר שליחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אתה מבין טקנובוי, פרענקל מסביר שהשחקנים של ביטר לא לחצו יד לא כי האוהדים שלהם איימו עלייהם, או ביקשו מהם ממניעים גזעניים, חלילה!! הם לא לחצו לו יד כי כך אוהדי ביטר מחו בפני הנוכחים והתשורת כי שר ערבי בממשלה צריך להיות אדם ראוי ממג'אדלה, הם רצו להסביר כמה חשוב להם שיש ערבי בממשלה, וחשוב להם שהוא יהיה ראוי לציבור הערבי שהם כה מעריכים ומוקירים.
אוהדי ביטר דורשים שר ערבי שיהיה עילוי! ולא כזה שיעשה את תפקידו בתור שר ויצא נגד הקריאות של מוות לערבים, הרי לא היית מצפה משר ספורט יהודי באיטליה לבקש שיפסיקו לקרוא מוות ליהודים נכון? כך הוא לא יעשה את תפקידו ולא יהיה עילוי.
אני מציע ששוב תצטער בפני פרענקל, הוא אדם אמין, נינוח, ואהוב על הבריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
גסי רוח זה באמת לא בסדר.
טכנוקרט שעושה הכל כדי לדברר אדאולוגיה גזענית, זו כבר שליחות.

הבנאליות של הרוע ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
פרענקל על איתן טייב:

ציטוט:
כאמור, מאמר זה אינו עוסק באוהדי הפועל תל אביב. למרבה הצער, לא נותר עוד מקום כדי להסביר במה הוא כן עוסק, אשר על כן אחתום בהמלצה: בשבוע שעבר נודע שאיתן טייב מתכוון לפרסם ספר אוטוביוגרפי. אם וכאשר יצא הספר הזה, צריך כל אוהד כדורגל ישראלי לרכוש לעצמו עותק
.

חבר טוב של פרענקל מהפורום חסר גסות הרוח:

ציטוט:
דוד פרנקל היה ויהיה אדם יקר.
כל פעם שהאדום בוכה, כואב או עצוב, עושה לי טוב על הנשמה.

בית שאן :HEART2:
איתן טייב :HEART2:

שכל אוהד כדורגל יראה ויידע איך התקשורת האדומה התגייסה לטובת "האוהדים הנהורים"
של הבועל ת"א ויחד איתם פשוט העלימו את בית שאן מהמפה.
השיתוף הפעולה היה כל כך הדוק, עד שאפילו ספונסר לכביסה לא היה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לקישור לכתבה של פרנקל היו תגובות חריפות בפורום חסר גסות הרוח כמו מוות לערבים, וקריאה שמישהו "יטפל" במג'אדלה, פרענקל לפחות לא התנהג כמו שהוא מתנהג לאנטישמים כמונו ולא יעץ איך לערוך סרטים בו קוראים לאוכלוסיה שלמה אנטישמים, הוא פשוט סתם את הפה הפעם,אז מה אם הכתבה שלו גרמה לקריאות גזעניות, הוא רק כתב את הכתבה ועורר קריאות אלימות בפורום בעקבותיה, זה לא כ"כ עניין אותו מה זה גרם, השפה היתה מאד יפה וחסרת גסות רוח, זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:59 
Frank Serpico כתב:
איזה איש מרתק, רב פנים ומרובה זהויות, בבון ההר הזה שנהנה ללעוס את הסמל דאז של הפועל ...

אתגר אמיתי לכל איש מקצוע.

עריכה: אופס, סורי, רק עכשיו שמתי לב שלא מדובר בבבון, כי אם בשימפנז. קבל נא את התנצלותי הכנה. לא ידעתי שאוהדי הפועל קטמון נמנים על משפחת שימפנזי ההר ...

מוציא לנו שם רע, השימפנזה הזאת סובלת מהפרעה דו קוטבית.
אותי הוא דווקא די משעשע, כי הוא די דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
רוצו לקנות את הספר של טייב, פרענקל, איש עקרונות
http://sports.walla.co.il/?w=/7/83735

ציטוט:
לראשונה אחרי שלוש שנים מספר בלם בית שאן את האמת על השערוריה בקרית אליעזר. ועוד מהשורך הלאומי: "הבנו שאנחנו צריכים להפסיד. לי זה היה ברור"
אחרי יותר משלוש שנים מודה לראשונה שחקן בית שאן לשעבר, איתן טייב, כי משחק האליפות השערורייתי בקרית אליעזר מול בית"ר ירושלים לא היה כשר. טייב, שעמד במרכזה של "פרשת השרוכים" והמשחק שהעניק את האליפות לבית"ר (2:3), אומר בגילוי לב ראשון: "בדקות האחרונות של המשחק ההוא, לפי תנועות הידיים מהספסל, הבנו שאנחנו צריכים להפסיד. לי זה היה ברור".

טייב לא משאיר מקום לספקות על ביצועי שחקני קבוצתו בדקות האחרונות וטוען חד משמעית: "הרגשתי שאנחנו צריכים לתת את המשחק. כל הקבוצה עמדה וחיכתה לגול. כל הקבוצה נתנה את המשחק. בקלטת של המשחק רואים את שחקני בית"ר מגיעים לשער ללא הפרעה".

טייב הוסיף גם כי הוא מתנצל בפני אוהדי הפועל ת"א על האליפות שנגזלה מהם. "אני מרגיש עכשיו בן אדם אחר, אבן נגולה מליבי. סוף סוף האמת יצאה לאור. סחבתי את זה 3 שנים ואני מצטער על זה", אמר השחקן.

על מנכ"ל בית שאן, אבי לוי, שהיה אחראי על הסימנים שהגיעו מספסל, אמר טייב: "אבי לוי היה הראשון שהתחבק בסיום עם אברהם לוי, ובדרך הביתה שר שירי הלל לבית"ר ולפישונט".

אבי לוי עצמו דוחה את הגילוי של טייב: "הפועל בית שאן כבר נפגעה מכל הפרשה הזו. לא אהיה שותף להשמצות של טייב. לא נתפוס אדם בצערו. מזה שנתיים שהוא לא מוצא את מקומו בקבוצה. בכל קבוצה שהוא שיחק איתה הוא ירד ליגה. היות שאייל לחמן הודיע לטייב שהוא לא רוצה אותו בקבוצה, החליט טייב לפרוק את תיסכולו"

אנשים לא הבינו את טייב, כמו שלא הבינו את אוהדי ביתר שתמכו במג'אדללה, פרענקל לא אוהד ביתר הוא סתם ניהל את הפורום שלהם ונקרא שם "אוהד יקר".
פרענקל, איש עקרונות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
למרבה הצער, ב אותה מידה שאפשר להבין את שחקני בית"ר , אפשר גם להבין את העובדה שהתקרית עם השר מג'אדלה התפרשה בציבור כארוע שנודף ממנו ריח של גזענות. אי אפשר לצפות מהאדם הפשוט להתעמק בעובדות ולרדת לשורש הדברים. עבורו, הסיפור נתפס ברמת הכותרת: בית"ר ירושלים? שר ערבי? גזענות!

לכאורה, יש כאן דינמיקה טרגית שבה כל צד אנוס לשחק את תפקידו בדרך לתוצאה העצובה. אלא שבחינה נוספת של שרשרת הארועים הזו, מגלה בה עוד חוליה משמעותית שדווקא אינה מחוייבת המציאות: העובדה שר'אלב מג'אדלה, מכל העסקנים ואישי הציבור הערביים, הוא זה שנבחר להיות השר הערבי הראשון בממשלת ישראל. הרגישות המיוחדת סביב המעמד הזה, הייתה בוודאי ידועה למי שהחליט על המינוי. הסכנה שמחלוקות סביב תפקודו של השר יתנקזו לכוון זהותו הלאומית, הייתה ברורה ומיידית. על רקע זה, צריך היה להיות נהיר למקבלי ההחלטות, שעל השר הערבי הראשון והיחיד לעת עתה, להיות דמות מופתית בקהילה שלו, אדם שתושייתו תשמור אותו הרחק מויכוחים מיותרים וממריבות קטנוניות. ליהודים, כקהילה הדומיננטית במדינה, יש אפשרות (שמנוצלת ביד רחבה) להכניס לממשלה גנבים, טפשים ובורים. למיעוט הערבי, לעומתם, אין מותרות כאלה. הנציג שלהם צריך להיות עילוי.

גביזון, לא הכרתי את הציטוט הנ"ל קודם לכן.
עושה רושם שהבחור לא מחמיץ הזדמנות להחמיץ הזדמנות להסתייג מגזענות.
אפשר לומר גם שהוא לא מחמיץ אף הזדמנות כדי לתרץ את הגזענות ולדברר אותה, כמו שנאמר פה.

מוזר מאוד שהוא נעלם מהדיון.
בטח מתייעץ כרגע עם עורכי דין על סכום התביעה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ציטוט:
למרבה הצער, ב אותה מידה שאפשר להבין את שחקני בית"ר , אפשר גם להבין את העובדה שהתקרית עם השר מג'אדלה התפרשה בציבור כארוע שנודף ממנו ריח של גזענות. אי אפשר לצפות מהאדם הפשוט להתעמק בעובדות ולרדת לשורש הדברים. עבורו, הסיפור נתפס ברמת הכותרת: בית"ר ירושלים? שר ערבי? גזענות!

גביזון, לא הכרתי את הציטוט הנ"ל קודם לכן.
אפשר לומר גם שהוא לא מחמיץ אף הזדמנות כדי לתרץ את הגזענות ולדברר אותה, כמו שנאמר פה.

מוזר מאוד שהוא נעלם מהדיון.
בטח מתייעץ כרגע עם עורכי דין על סכום התביעה.

להגיד לך את האמת, מעניין לי את התחת מה דעתו על גזענות, אני יודע שהוא מנסה בכל הכוח עם הלשון החלקלקה והיענתו אינטליגנטית שלו לזיין לך את המוח. אותי הכעיס וזה הדבר היחיד שהדליק אותי אצל פרענקל, זה שאדם שמחזיק מעצמו איש תקשורת, אדם מבוגר, נותן עיצות לסרטון מסית בו מוצגים אוהדי הפועל כאנטישמים, אני לא צריך להכביר במילים מה סרטון כזה גורם לחברים החסרי שכל עם הסכינים שלו, בדיוק אלה שמתגאים עכשיו באשכול הראשי שם שדקרו אוהד שכולנו מכירים שהם עשרות על 1, שהוא פאקינג ישן, הם מתגאים בזה אתה מבין. הלשון הפיוטית קצת מקשה לכפר על השקרים שלו שהוא לא אוהד ביטר, בזמן שהוא ניהל שם את האתר הראשון, ומקבל אותות הוקרה בפורום האלים כאוהד יקר.
רק תעשה לו טובה, תדבר בנימוס, ותזהר שלא יאיים עלייך בתביעות דיבה.
לתפארת מדינת האדמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
למקרה של תביעה אני אקח את מקורמן1 שייצג אותי.
אומרים שהוא מבין בתחום.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:

אתה חושב שלא צריך לשלוח את המכתב הזה? אתה חושב שמדובר כאן באקט של צביעות?

אולי במקום להתפלסף תתייחס לשאלה ששאלו אותך כאן - בהנחה והטענה שלך נכונה, האנשים פה צבועים והקריאות של אוהדי הפועל מסויימים שקולות באלימות שלהם לקריאות של אוהדי בית"ר (זה לפחות מה שאני מבין מהטענה שלך, אם אנחנו מורידים את ההתיפייפות ומפרשים את המונח "צביעות"), כמה אנשים נפגעו פיזית מאותה האלימות של אוהדי הפועל לעומת מפגן הגזענות של אוהדי בית"ר?
האם אתה חושב שאוהד בית"ר שנוסע לבלומפילד צריך להרגיש מאויים כמו ערבי שייסע עכשיו לטדי?

פלספן יקר, סליחה קשקשן שמבין מה שנוח לו להבין .
שאלת כמה שאלות ואנסהנ להשיב לך עליהם.
אין לי התנגדות למשלוח המכתב. זכותם של אנשים לשלוח איזה מכתב שהם רוצים ולמי שהם רוצים. בכל מקרה אני בוודאי לא מתנגד לו.
אני חושב שחלק מהתומכים במכתב הם צבועים ואינם דורשים מעצמם את מה שהם דורשים מאחרים. בדיוק כמו יהודים חרדים (כמובן לא כולם) שדורשים ממני החילוני לקיים מצוות אבל נואפים וגונבים וכדו'.
מעולם לא טענתי שהקריאות של אוהדי הפועל שקולות לאלה של בית"ר. מעולם גם לא טענתי שאוהדי הפועל אלימים כמו אוהדי בית"ר. כן כתבי ולא אחת שקריאותיהם של הפועל חמורות מאוד וכי יש גם אצלינו אוהדים שמתייחסים בסלחנות לאלימות כאשר היא באה מצידינו.

מעולם לא כתבתי או רמזתי שאוהד בית"ר מרגיש מאוים כשהוא מגיע לבלומפילד באותה מידה שמרגיש ערבי שמגיע לטדי או אוהד הפועל שמגיע לטדי. כן כתבתי לפני כמה שנים שאני אישית לא מרגיש מאויים להגיע לטדי עם צעיף אדום ואם ילדי אבל אני בהחלט מבין אחרים שמרגישים מאוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 23:42 
אדום אופטימי כתב:
אוגמק כתב:

אתה חושב שלא צריך לשלוח את המכתב הזה? אתה חושב שמדובר כאן באקט של צביעות?

אולי במקום להתפלסף תתייחס לשאלה ששאלו אותך כאן - בהנחה והטענה שלך נכונה, האנשים פה צבועים והקריאות של אוהדי הפועל מסויימים שקולות באלימות שלהם לקריאות של אוהדי בית"ר (זה לפחות מה שאני מבין מהטענה שלך, אם אנחנו מורידים את ההתיפייפות ומפרשים את המונח "צביעות"), כמה אנשים נפגעו פיזית מאותה האלימות של אוהדי הפועל לעומת מפגן הגזענות של אוהדי בית"ר?
האם אתה חושב שאוהד בית"ר שנוסע לבלומפילד צריך להרגיש מאויים כמו ערבי שייסע עכשיו לטדי?

פלספן יקר, סליחה קשקשן שמבין מה שנוח לו להבין .
שאלת כמה שאלות ואנסהנ להשיב לך עליהם.
אין לי התנגדות למשלוח המכתב. זכותם של אנשים לשלוח איזה מכתב שהם רוצים ולמי שהם רוצים. בכל מקרה אני בוודאי לא מתנגד לו.
אני חושב שחלק מהתומכים במכתב הם צבועים ואינם דורשים מעצמם את מה שהם דורשים מאחרים. בדיוק כמו יהודים חרדים (כמובן לא כולם) שדורשים ממני החילוני לקיים מצוות אבל נואפים וגונבים וכדו'.
מעולם לא טענתי שהקריאות של אוהדי הפועל שקולות לאלה של בית"ר. מעולם גם לא טענתי שאוהדי הפועל אלימים כמו אוהדי בית"ר. כן כתבי ולא אחת שקריאותיהם של הפועל חמורות מאוד וכי יש גם אצלינו אוהדים שמתייחסים בסלחנות לאלימות כאשר היא באה מצידינו.

מעולם לא כתבתי או רמזתי שאוהד בית"ר מרגיש מאוים כשהוא מגיע לבלומפילד באותה מידה שמרגיש ערבי שמגיע לטדי או אוהד הפועל שמגיע לטדי. כן כתבתי לפני כמה שנים שאני אישית לא מרגיש מאויים להגיע לטדי עם צעיף אדום ואם ילדי אבל אני בהחלט מבין אחרים שמרגישים מאוימים.

אני אסביר: אם נלך על הדוגמא המוסרית, אם בנאדם חוטא בחטא קטן ומאשים בנאדם אחר בחטא אחר, גדול בהרבה שבו הוא לא חטא (גזענות ופאשיזם אם נחזור לנמשל), הוא לא צבוע.
וכשאתה קורה לאוהד הפועל ששלח את המכתב הזה צבוע, אתה בעצם יוצר שקילות בין הקריאות שהוא אומר לקריאות שאוהדי בית"ר אומרים, ואם אתה מסכים (או מעולם לא טענת) שאין שקילות כזאת, הרי שזו לא צביעות וזו האשמת שווא.
ומאחר ואתה כן מסכים (או מעולם לא טענת אחרת) שהקריאות של בית"ר חמורות יותר משל הפועל ואת הקריאות של הפועל אתה רואה בכזו חומרה, אולי הייתי מצפה שתדיר שינה בלילות ממה שקורה בטדי. ולמרות זאת מעניין שכשמישהו עושה משהו עם זה, ה"צביעות" הזאת היא הדבר שאתה בוחר להתייחס אליו.
מזל שהעיקר מפריע לך ולא הטפל.

ואני מניח שנעצור כאן את ההתפלספויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:

אני אסביר: אם נלך על הדוגמא המוסרית, אם בנאדם חוטא בחטא קטן ומאשים בנאדם אחר בחטא אח ר, גדול בהרבה שבו הוא לא חטא (גזענות ופאשיזם אם נחזור לנמשל), הוא לא צבוע.
וכשאתה קורה לאוהד הפועל ששלח את המכתב הזה צבוע, אתה בעצם יוצר שקילות בין הקריאות שהוא אומר לקריאות שאוהדי בית"ר אומרים, ואם אתה מסכים (או מעולם לא טענת) שאין שקילות כזאת, הרי שזו לא צביעות וזו האשמת שווא.
ומאחר ואתה כן מסכים (או מעולם לא טענת אחרת) שהקריאות של בית"ר חמורות יותר משל הפועל ואת הקריאות של הפועל אתה רואה בכזו חומרה, אולי הייתי מצפה שתדיר שינה בלילות ממה שקורה בטדי. ולמרות זאת מעניין שכשמישהו עושה משהו עם זה, ה"צביעות" הזאת היא הדבר שאתה בוחר להתייחס אליו.
מזל שהעיקר מפריע לך ולא הטפל.

ואני מניח שנעצור כאן את ההתפלספויות.

1. לא כתבתי שאוהדי הפועל עושים חטא קטן ואוהדי בית"ר חטא גדול. ואני לא מתפלסף אבל אתה מכניס מילים למיקלדתי או לפחות מנסה.
2. כותרת האשכול מכניסה למשוואה אחת את האלימות של אוהדי בית"ר והגזענות. מי שחושב כך ומצד שני הוא תומך מוצהר בליבו השנאה לכמה יריבות בתמיכה בשירי שטנה ושנאה , וכאן אעצור ולא ארחיב לגבי מעבר לכך ומצד שני מייצר את המשוואה שהיא נושא האשכול הזה הוא צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

לא הכרתי את הציטוט הנ"ל קודם לכן.

מה הבעיה במאמר המצוטט כאן (נואשתי מלנסות להבין איך הוא בכלל קשור לדיון על המכתב של אכינג"ז)?
במאמר המצוטט כתוב:
1. שר הספורט אמר דברים חמורים על מועדון כדורגל
2. כל ארגון שמכבד את עצמו היה מחרים אדם שהתבטא כלפיו בצורה הזו
3. אלא שבמקרה הזה, שהשר ערבי והארגון היא בית"ר ירושלים, הנהלה אינטליגנטית של המועדון הייתה מבינה שהחרם יתפרש כגזענות ולכן היה עליה להנחות את השחקנים ללחוץ את ידי השר.

מאחר שמספרתי לנוחותך את הטיעון, די אם תציין את מספר השורה שבה יש תמיכה מפורשת או עקיפה בגזענות.
ואני שוב שואל: לא נמאס לך לטעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
מה ניסגר עם החלטת בית הדין? כמה זמן לוקח בשביל לתת עונש?
ברוכיאן, בן-שושן וקורנפיין כבר עבדו על הדיין שהם יאבקו בגיזענות?

אחד שהתעורר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

מה הבעיה במאמר המצוטט כאן (נואשתי מלנסות להבין איך הוא בכלל קשור לדיון על המכתב של אכינג"ז)?
במאמר המצוטט כתוב:
3. אלא שבמקרה הזה, שהשר ערבי והארגון היא בית"ר ירושלים, הנהלה אינטליגנטית של המועדון הייתה מבינה שהחרם יתפרש כגזענות ולכן היה עליה להנחות את השחקנים ללחוץ את ידי השר.

מאחר שמספרתי לנוחותך את הטיעון, די אם תציין את מספר השורה שבה יש תמיכה מפורשת או עקיפה בגזענות.

אני רואה שאתה טוב בכתיבה אבל לא בקריאה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

במאמר המצוטט כתוב:

אתה לא קצת מתעלם מהעובדה שהשר אמר דברים חמורים, אך נכונים, בדבר גזענותם ואלימותם של אוהדי אותה ביטר ירושלים?
האם אתה חושב שהקבוצה היתה צריכה לחזק את ידיו במלחמה בקומץ המרושע, או שמא להראות סולידריות עם הקהל?
האם אתה מוכן להפסיק לזיין לנו במח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 01:32 
אישטוון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אישטוואן, בוא נעשה את זה פשוט.
האם אתה מכחיש שיש גילויי גזענות חריפים בקרב אוהדי בית"ר ?
האם אתה מכחיש שאוהדי בית"ר לא נותנים לקבוצה להביא שחקן ערבי?
האם אתה מצדד בקריאות "סלים טועמה פועל בניין/מחבל"?
האם אתה חש בנוח עם הנהמות כלפי שחקנים ערבים?
האם אי פעם יצאת כנגד התופעות האלה (ונוספות)?
האם אתה מסכים שגילויי גזענות זה דבר שלילי?

בוא נעשה את זה אפילו פשוט יותר.
ביום שבו תמצא איזה טקסט או אמירה שלי שבהם תמיכה או סובלנות כלפי גזענות ואלימות, תהיה לך סיבה להציג לי שאלות בנושא.
עד אז, זו סתם גסות רוח.

איזו התחמקות גרועה, אלוהים ישמור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 03:07 
זה לא עניין של גזענות, הבנאדם מומחה בסמנטיקה. ההתנצחויות שלכם איתו משחקות לידיים שלו. שילך לעשות אורגיה עם ההורים שלו ויעזוב אותנו (אוהדי הפועל כמובן) בשקט 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
זה לא עניין של גזענות, הבנאדם מומחה בסמנטיקה. ההתנצחויות שלכם איתו משחקות לידיים שלו. שילך לעשות אורגיה עם ההורים שלו ויעזוב אותנו (אוהדי הפועל כמובן) בשקט 

הוא לא כזה מומחה בסמנטיקה וברטוריקה כמו שהוא עושה רושם.
נכון שהכתיבה שלו יפה, אבל לוקח לו שעות לחשוב על טיעון, ואז תראה מה יוצא לו.
אמנם הכל כתוב בלי שגיאות, אבל התוכן הוא של ילדים בני ארבע.

בסך הכל מדובר בבבון שיודע להקליד. ובכל זאת מסרב לגנות את הגזענות של שאר הבבונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אולי, אבל את זה לא יכולת להבין מהאשכול הזה.
לא שאני עובד בתעשיית הגינויים, אבל גם אילו זה כן היה התחביב שלי - איך אפשר לגנות אקט גזעני תוך כדי האמירה שהוא אינו גזעני והתפרש ככזה רק בגלל השטחיות המובנית של השיח הציבורי? אני בטוח שאפילו אתה יכול לעלות על הסתירה בין שני החלקים. אילו היית קורא את המאמר, ולא רק את המובאות כאן באשכול, היית רואה את האמירה הכוללת שכמובן אין בה שמץ הבנה או סובלנות לגזענות, אבל כמו שאתה מפליא לעשות בשאר האשכול, אין לך בעיה לחוות דיעה על טקסטים שאתה עצמך שמח להודיע שאינך קורא.

אגב אורחא ראיתי שחבר מכובד בשם אופיסר בר-משהו שרבב לפה גם לינק למאמר שלי על יהדות. ובכן, שתי הערות בדבר (חוץ מהתמיהה המתמשכת על הקשר של העניין לאשכול):
1. קצת איחרת, היה על זה כבר דיון של כמה עמודים, לך לוולטון ותרווה נחת.
2. זה כל מה שמצאת? יש ברשת כמה חיבורים קצת יותר בוטים שלי לגבי הפסיכוזה ההמונית הקרויה "יהדות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

אולי, אבל את זה לא יכולת להבין מהאשכול הזה.
לא שאני עובד בתעשיית הגינויים, אבל גם אילו זה כן היה התחביב שלי - איך אפשר לגנות אקט גזעני תוך כדי האמירה שהוא אינו גזעני והתפרש ככזה רק בגלל השטחיות המובנית של השיח הציבורי? אני בטוח שאפילו אתה יכול לעלות על הסתירה בין שני החלקים. אילו היית קורא את המאמר, ולא רק את המובאות כאן באשכול, היית רואה את האמירה הכוללת שכמובן אין בה שמץ הבנה או סובלנות לגזענות, אבל כמו שאתה מפליא לעשות בשאר האשכול, אין לך בעיה לחוות דיעה על טקסטים שאתה עצמך שמח להודיע שאינך קורא.

אישטוואן, הטריקים העלובים האלה אולי עובדים לך בפורם הבבונאז' אותו אתה מנהל\ניהלת.
לא פה. אנשים פה עברו (לפחות בחלקם הגדול) את גיל 12 מבחינת יכולת הטיעון.
אני מציע שתפתח אשכול עם הכותרת "ofri קנס דחוף". בדיון שיתפתח שם תוכל להשתמש בכל ההטעיות הרטוריות הילדותיות שלך, וזה לא יגרור תגובות בוז.

ולגבי השאלה הטכנית שלך (חשבתי שאתה טוב בכתיבה, אבל כל פעם שאתה צריך עזרה רק תבקש), שים לב:
"כולכם ודאי שמתם לב ששחקני ביתר ירושליים לא לחצו את ידו של מג'דאללה. ברור שאילו נעשה הדבר מסיבות גזעניות, הרי שהיה מדובר בהחרמה שראוייה לכל גינוי, כמו כל פעולה שנעשית על רקע גזעני. אבל היות וה..."
לאן לשלוח חשבונית?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להיות גסי רוח כלפי הטכנוקרט.
הוא לא מיצר את הגזענות הוא רק ממלא הוראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אישטוואן, הטריקים העלובים האלה אולי עובדים לך בפורם הבבונאז' אותו אתה מנהל\ניהלת.
...
ולגבי השאלה הטכנית שלך (חשבתי שאתה טוב בכתיבה, אבל כל פעם שאתה צריך עזרה רק תבקש), שים לב:
"כולכם ודאי שמתם לב ששחקני ביתר ירושליים לא לחצו את ידו של מג'דאללה. ברור שאילו נעשה הדבר מסיבות גזעניות, הרי שהיה מדובר בהחרמה שראוייה לכל גינוי, כמו כל פעולה שנעשית על רקע גזעני. אבל היות וה..."
לאן לשלוח חשבונית?

אני חושב שהבנתי מה מקור אי ההבנה בינינו.

אתה בילית כל כל הרבה זמן בפורום "השדים האדומים", עד שנוצר אצלך הרושם שקהילת הקודש הזו היא מרכז העולם.

על סמך הרושם הזה, אך טבעי הוא שאתה מצפה שכאשר פלוני מפרסם מאמר, השיקול הראשון במעלה שלו הוא כיצד יתפרשו ציטוטים מאותו מאמר כמה שנים אחר כך, כאשר יוצגו לבית הדין של הקהילה האדומה. הדברים, לתפיסתך, צריכים להיות מנוסחים כך שכל מקטע מילים שתיקח מהטקסט, יאשש את דבקותו של המחבר בערכים ההומניים הנצחיים שהנחילו לעולם ג'והן סטיוארט מיל, ויקטור הוגו, רפעת טורק וגבי קצרה.

ובכן, מבלי לפסול, חלילה, את גישתך זו, אני עומד על זכותי לנהל את ענייני בלי קשר לדעתם של כמה תואמי-קלדרון מעלי קצף. המאמר המדובר, שעד כמה שזה לא יאומן עדיין לא קראת אותו אבל אין לך בעיה לבקר, אינו מנשר שנועד לשכנע את הקורא העתידי בדבר חפותו של המחבר מכל השקפה גזענית. זה מאמר שאמור להקרא מתחילתו ועד סופו ולהעביר את הרעיון שמינוי שר ערבי מן הקליבר של ראלב מג'אדלה, מזיק למאבק בגזענות ולסיכוי של הקהילה הערבית לזכות בשוויון זכויות הלכה למעשה. צר לי אם הדבר נשמע מחוצף, אבל בזמן הכתיבה לא התייחסתי כלל לסיכוי שיום אחד אתבע להשתמש במובאות מהטקסט הזה כדי להוכיח את נאורותי לכמה מטורללים מבלומפילד. זה מאמר, לא כתב הגנה או עדות אופי.

מעבר לכך, מבלי לפקפק בכשרון הכתיבה שגלום בך, אציין שאין הרבה חסידים לגישה שלך, לפיה בכל מקום שהמונח "גזענות" מוזכר, צריך מיד להוסיף"הנתעבת, שכולנו מסתייגים ממנה". סיינפלד אמנם עשה בגישה הזו שימוש קומי מוצלח בפרק על הומוסקסואליות (Not that there's anything wrong with it), אבל פרט אליו, דומני שהדוגמא היחידה הנוספת במיינסטרים היא קריאת מגילת אסתר, עם המנהג להרעיש ברעשן למשמע כל הגיה של המילה "המן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

...
לאן לשלוח חשבונית?

אני חושב שהבנתי מה מקור אי ההבנה בינינו.

אתה בילית כל כל הרבה זמן בפורום "השדים האדומים", עד שנוצר אצלך הרושם שקהילת הקודש הזו היא מרכז העולם.

על סמך הרושם הזה, אך טבעי הוא שאתה מצפה שכאשר פלוני מפרסם מאמר, השיקול הראשון במעלה שלו הוא כיצד יתפרשו ציטוטים מאותו מאמר כמה שנים אחר כך, כאשר יוצגו לבית הדין של הקהילה האדומה. הדברים, לתפיסתך, צריכים להיות מנוסחים כך שכל מקטע מילים שתיקח מהטקסט, יאשש את דבקותו של המחבר בערכים ההומניים הנצחיים שהנחילו לעולם ג'והן סטיוארט מיל, ויקטור הוגו, רפעת טורק וגבי קצרה.

ובכן, מבלי לפסול, חלילה, את גישתך זו, אני עומד על זכותי לנהל את ענייני בלי קשר לדעתם של כמה תואמי-קלדרון מעלי קצף. המאמר המדובר, שעד כמה שזה לא יאומן עדיין לא קראת אותו אבל אין לך בעיה לבקר, אינו מנשר שנועד לשכנע את הקורא העתידי בדבר חפותו של המחבר מכל השקפה גזענית. זה מאמר שאמור להקרא מתחילתו ועד סופו ולהעביר את הרעיון שמינוי שר ערבי מן הקליבר של ראלב מג'אדלה, מזיק למאבק בגזענות ולסיכוי של הקהילה הערבית לזכות בשוויון זכויות הלכה למעשה. צר לי אם הדבר נשמע מחוצף, אבל בזמן הכתיבה לא התייחסתי כלל לסיכוי שיום אחד אתבע להשתמש במובאות מהטקסט הזה כדי להוכיח את נאורותי לכמה מטורללים מבלומפילד. זה מאמר, לא כתב הגנה או עדות אופי.

מעבר לכך, מבלי לפקפק בכשרון הכתיבה שגלום בך, אציין שאין הרבה חסידים לגישה שלך, לפיה בכל מקום שהמונח "גזענות" מוזכר, צריך מיד להוסיף"הנתעבת, שכולנו מסתייגים ממנה". סיינפלד אמנם עשה בגישה הזו שימוש קומי מוצלח בפרק על הומוסקסואליות (Not that there's anything wrong with it), אבל פרט אליו, דומני שהדוגמא היחידה הנוספת במיינסטרים היא קריאת מגילת אסתר, עם המנהג להרעיש ברעשן למשמע כל הגיה של המילה "המן".

לגבי ההערה הסגנונית שבסוף: יופי. אני לא המורה שלך לכתיבה. לך על מה שנראה לך טוב.
לגוף ההודעה: ברור שאתה לא צריך לחשוב מראש איך הדברים יתקבלו פה או במקום אחר. למה אתה חושב שאתה יודע איך הם "אמורים" להתקבל אצל כל קורא וקורא?
לי יש את מה שעושה לי את זה, לקלדרון דברים אחרים עושים את זה.
לא קראתי את המאמר, אבל הבנתי את הטענה שלו, כפי שהסברת אותה כאן.
בדקתי, ואין במאמר שלך אזכור למילה "גזענות".
כשאדם שאני מכיר אותו כנציג קבוצת גזענים, כותב על אקט גזעני בעליל של גיבוריהם של אותם גזענים (גיבורים גיבורים, אבל רועדים מפחד כשהם עומדים מולם), ואף טורח להסביר אותו אקט בהסבר מתפתל ולא משכנע (מאיפה מישהו אמור לנחש ולמה אני אמור להאמין לך שהביטרים האמיצים לא לחצו את ידיו של השר רק מתוקף תפקידם הידוע כאבירי איכות השלטון?), אז מתעוררת אצלי התהייה שמא אולי הוא מזדהה עם האקט הגזעני הזה. העובדה שהוא לא מזכיר את המילה המפורשת רק מגבירה אצלי את החשד הזה. העובדה שבדיון מאוחר יותר, גם אחרי שהתבקש, אותו אדם לא מוכן אפילו להסתייג מגזענות או מגילוייה, רק מחזקת את החשד הזה והופכת אותו למוצק יותר.
האמת, באופן מפתיע נראה שהתדמית שלך בפורום הזה חשובה לך (אני מניח שאתה מעוניין גם בהכרה מצד אנשים שמבינים את מה שאתה כותב ולא קוראים לך "האשכנזי"), ואם כך, אולי תואיל להבהיר את עמדתך לגבי הגזענות ולגבי גילוייה מצד חבריך ליציע.
אם התדמית שלך כאן לא חשובה לך, עולה השאלה איזה תסביך גורם לך לשרוץ פה בניסיון להצדיק את עצמך במקום לכתוב בפורום המפואר שהקמת לבבונאז'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
תואמי קלדרון זה באמת בזיון.
אבל כפי שההסטוריה מוכיחה זה בזיון קטן מאוד לעומת טכנוקרטים שממלאים הוראות בשירות הגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
תואמי קלדרון זה באמת בזיון.
אבל כפי שההסטוריה מוכיחה זה בזיון קטן מאוד לעומת טכנוקרטים שממלאים הוראות בשירות הגזענות.

הוא לא ממלא הוראות, הוא פשוט יעץ איך לערוך ולנפח סרטון הסתה שכותרתו "אוהדי הפועל אנטישמים שונאי ישראל", מבלי שאף אחד כפה את זה עליו. עכשיו פרענקל לפני שאתה מאיים עליי שוב בתביעה כולשהי, לקרוא ליהודי שהוא לא אנטישמי - אנטישמי, זו הסתה, תקן אותי אם אני טועה, רק אנא ממך, השתמש בשפה גבוהה כמו שאתה אוהב כדיי להסתבך סביב התשובה שאתה לא יודע לענות.
קלדרון אתה ושכמותך גסי רוח, אנא חזור בך, אחרת אאיים גם עלייך בתביעה כולשהי, אך אעשה זאת בשפה מליצית ששמורה רק לי ולשכמותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: