אחד אדום כתב:
Hapoelphile כתב:
אני יכול להישבע שכשאני הייתי בן 14 בפורום הזה (לפני כמעט 10 שנים), לא היו פה כל כך הרבה ימנים קיצוניים.
לא יודע אם הפורום הוא מדגם מייצג של העם, אבל מדהים לראות את השינוי הזה.
גם לא היו יותר מדי דתיים, מצד שני למשחקי בית היו נמכרים 4700 מנויים ובדרביים חצי אצטדיון היה צהוב...
לא נעים להגיד אמרתי לכם, במיוחד לא בנסיבות האלה, אבל לפני כ8,9 שנים הייתי כאן, ודיברתי והסברתי והתרעתי על הסכנות שבדיבורים ובהצהרות על נכונות ישראל למסור שטחי מולדת לאוייב. גם ערב הגירוש דיברתי על זה כאן והתקלתי בתגובות לעג של "יהודי לא מגרש, הוא רק מזיז" וכדומה. גם אם נשים בצד את השמחה לאיד שהייתה כאן, שירים ומחרוזות.. הייתה תמימות דעים שגירוש יהודי עזה יביא תועלת. והנה הרקטות באשדוד. ומאז נרצחו בישראל עוד מאות יהודים בפיגועי טרור. החמאס כצפוי התחזק משמעותית, הרבה יותר אוכלוסיה בישראל חשופה לטילים..
דיבורים על מסירת אוטונומיה או מדינה לפלסטינים מחזקים את הטרור וגורמים לרצח יהודים בפיגועים. עצם הדיבורים. קל וחומר שמסירת שטחי מולדת מארץ ישראל לפיקציה האיסלמית המתקראת פלסטינית ומתן ריבונות לטרור בתוככי ישראל ובעיר הבירה הנצחית ירושלים עיר הקודש יגרמו לדם יהודים להישפך באופן שאין לו אח ורע השם ישמור.
ואם נשים את הדברים על השולחן שמאל וימין אלו מושגים שמשמעותם כבר לא כ"כ רלוונטית. מפלגות שמאל קיצני כמו קדימה מתחפשות למרכז, מפלגת שמאל כמו הליכוד מתחפשת לימין, מפלגת שמאל כמו ש"ס מתחפשת למפלגת ימין, מפלגת שמאל כמו ישראל ביתנו מתחפשת לימין וכו'.
היום יש אמת ושקר.
והאמת איתנו!
זאת הארץ שלנו! אין שום סיבה בעולם שנמסור פרור אחד ממנה לאף אחד!
בטח לא למי שמצהיר שהוא מתכוון לגנוב את כולה ובאמצעות טרור רצחני!
ובקשר להפועל, כידוע. הפועלים בוני ארץ ישראל היו מתנחלים לכל דבר ועניין. הם אלה שעבדו את הארץ ביום ושרו לה בלילה, בנו, שתלו והפריחו את השממה מתוך אידאל יהודי שורשי, בימים שלפני הקמת המדינה. וכך שאתה יכול להיות אוהד הפועל נאמן ולהחזיק בדיעות ימניות.