תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 12:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איפה הקפטן?
הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, אתה מכיר את אוהד "מגדל", רפרם חדד? לא? אז בוא תכיר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3932517,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

כן, כי מעצר בלוב זה שבי בחמאס. ועגינת ספינה זה 400 אסירים ביטחוניים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:09 
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
הפועל נשאבה? זה יוזמה של קובי סידי, שמקורב, חבר, או לא יודע מה של חלק דומיננטי בהנהלת הפועל.

כן, מראה מה הרמה בהנהלה כנראה ואיזה "גאונים" נמצאים שם.
פופוליסטים, איכס. חובבי פרסום שמנצלים מצבים, עוד יותר איכס

כל מילה. אם קובי סידי רוצה לעמוד בגינה של הבית שלו שיהיה לו לבריאות. המהלך הזה הוא די טיפשי וההיגררות של הקבוצה אליו, הגם שאין צפויה ממנה, טיפשית לא פחות. האשכול הזה טיפשי יותר מהם וגם טיפה מפתיע.
ואגב, זאת אפילו לא מחאה נגד ביבי (שאם זאת מוצדקת או לא, זאת שאלה אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
עמי נאווי כתב:

כן, כי מעצר בלוב זה שבי בחמאס. ועגינת ספינה זה 400 אסירים ביטחוניים.

אני יודע שקצת מאוחר ואתה, כנראה, לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל בוא נחשוב ביחד למה תנאי העסקה נסגרו כמו שהם נסגרו, ולמה התוצאות פה שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
בטח אני אכבד פלצן כמוך בתגובה. לך תריח איזה משהו שייצרת ותעזוב אותי בשקט.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
בטח אני אכבד פלצן כמוך בתגובה. לך תריח איזה משהו שייצרת ותעזוב אותי בשקט.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:35 
אופיסר, עמי נאווי מתכוון להגיד, שבזכות זה שלא היה לחץ ציבורי, ובזכות זה שלא שמעת עליו יותר מדי, התנאים לעסקת השחרור של הבחור מלוב היו אפשריים, והיא נסגרה (והאמן לי, קדאפי הזה חולה נפש לא פחות מאף אחד בעולם, כולל גומא אגאייר).
אתה מוזמן לחפש בגוגל גם על איתמר איליה ז"ל, וגם על גבריאל דוויט ז"ל (אם כי כאן המקרה קצת שונה)

YOS, רוב מי שעמד היום לא עשה את זה מתוך הזדהות. בחייאת, לשמוע את הציבור, את האטימות, את חוסר ההבנה. רוב מי שעשה את זה, עשה את זה כדי לקחת הפסקת סיגריה מהעבודה ולכדי לעדכן אחרי זה בסטטוס שהיום הוא הזדהה עם גלעד.

גיא, כמה שאתה צודק. זה אפילו לא הפגנה נגד ביבי. סתם מפגן פופוליזם שעוזר לאנשים לספק את יצר ה"עשיתי מעשה טוב" שלהם. רובם אפילו לא מבינים נגד מי לעזאזל הם מפגינים. אתה שואל אותם, רגע, אז נגד מי אתם בעצם מפגינים? נגד הממשלה? נגד החמאס? והם מגמגמים בילבולי מוח ומדקלמים סיסמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 01:38 
יש פה סוג של מלכוד.
מצד אחד לחץ ציבורי מעלה את "שווי המניה" של גלעד שליט ומקשה על שחרורו. מצד שני שקט ציבורי מאפשר לליצנים שיושבים בירושלים להמשיך לא לעשות מספיק.

מסכן הילד.

הנזק של היוזמה הזאת זה שיש אנשים שאשכרה מרגישים שהם תרמו משהו.
המצפון נקי, חזל"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
דני, למה שלא תקים תנועת "לא רוצים להחזיר את גלעד שליט"? אני בטוח שהחמאס יראו את זה ויורידו את הדרישות (אם בכלל מישהו מתדיין איתם).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
במיוחד מבאדיר שהוא ערבי וצריך להראות שאכפת לו כמו כולם.

:BOW:

עצם העובדה שהם יצאו לאמצע הכביש בשביל לעשות את זה מראה עד כמה זה פופוליסטי.
אני אגלה סוד לקברניטי הפועל תל אביב, אפשר להזדהות גם בתוך מתחם האימונים, לא צריך לעמוד בשורה ולעשות תמונה כמו ביציאה של יום שישי בערב.

ובאופן אישי- במקום שבו אני עמדתי היו צחקוקים שהזכירו לי את הצפירות בבית הספר היסודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
לכתוב "פופוליסטי" מאה פעם זה גם פופוליסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
לכתוב "פופוליסטי" מאה פעם זה גם פופוליסטי.

אתה מוזמן להחליף את המילה פופוליסטי באיזה מילה שבא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים,איזה פופוליסטיות עלובה.
מילא אם היו עומדים במתחם האימונים,אז ניחא (למרות שעדיין זה מגוחך,אבל שיהיה).
אבל לצאת לכביש ולחסום אותו,ולהצטלם כאילו אתה בתמונת מחזור של בי"ס או איזה טיול שנתי - זה פשוט מביך.
רחמיי על חלק מהשחקנים שהיו שותפים לכך (כי בטוח יש כמה כאלה שנהנהים מכל החוויה הזאת).
רגע פשוט מביך ובלתי נתפס שהקבוצה שותפה לו בין אם בגלל קרבתו של אדם כזה או אחר להנהלה,או לאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
שיעשו מה שהם רוצים, את מי זה מעניין? מטומטם או לא אין כאן שום נזק תדמיתי למועדון.
יותר מדי חשוב לכם מה אנשים יחשבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מצד אחד לחץ ציבורי מעלה את "שווי המניה" של גלעד שליט ומקשה על שחרורו. מצד שני שקט ציבורי מאפשר לליצנים שיושבים בירושלים להמשיך לא לעשות מספיק .

אתה אומר את זה מידיעה? אתה יודע בדיוק מה הממשלה הנוכחית וזאת שלפניה עשו?
אף אחד לא יודע וכולם אומרים שלא עושים מספיק. נכון, במבחן התוצאה (שחרורו) הם לא עשו כלום, אבל מי יודע מה הם ניסו לעשות.

אוגוסטוס היל כתב:

מסכן הילד.

חלאס עם ההתרפסות הזאת.
הוא לא ילד, הוא חייל. חלק מהסיכונים "המקצועיים" של חיילים זה להיפצע, למות או להיחטף. הטיעון שאי שחרורו "בכל מחיר!!!!!1111" יגרום להשתמטות המונית שווה ערך לטיעון שהרג מאש כוחותנו יגרום להשתמטות המונית. מי שרוצה להישתמט, ימצא לו צידוק שקרכלשהו כדי לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 07:59 
מן הסתם, אני לא יודע מה עושים בנושא. איכשהו ניסיון העבר והתרבות השלטונית שלנו נותנים לי את התחושה שלמקומות שקשה להיכנס (בנושאי קבלת החלטות), לא נכנסים אלא אם אין ברירה. הרי מזמן הגענו לשלב שזה ברור שמאמצים דיפלומטיים לא יספיקו פה. אני דוווקא מקבל את הטענה שגורסת שאם הנושא לא היה בכלל מפורסם-יש סיכוי טוב שגלעד כבר היה בבית.
אני אשאל שאלה הפוכה, מה גורם לך להאמין שעושים מאמץ מספיק? מה יגרום למשפחה שלו להאמין בזה?

לגבי ה"ילד", אתה צודק, כמובן. לא יודע מאיפה הפרשנות שנתת לדברים שלי. הוא לא ילד ולא חטוף. הוא חייל שבוי וזה בלי ספק בתוך כללי המשחק המקובלים.

רק אפשר לפעמים לזכור שבסוף מדובר בילד בן 20 ואסימון שהוא זה שמשלם את המחיר הכי כבד פה כבר 5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ת'רדקיל יצאת כ"כ מטומטם...
אני באמת רוצה שיחזירו את גלעד הביתה, אם הממשלה היתה רוצה היתה מחזירה אותו מזמןןןןןןןןו, גלעד 5 שנים שם ועושים ממנו רון ארד.
ה5 דקות שעמדתי עם כל המכללה היום היו ה5 דקות הכי מטומטמות בעולם, אף אחד לא דיבר על גלעד, כולם עשו הפסקת סיגריה מטומטמת, צריך להחזיר אותו ולא לעמוד לכבוד אדם חי שהמדינה לא רוצה להחזיר.
אם אתה טוען שוואליד לא עמד עם כולם כי מדובר בחייל צה"ל שבוי יצאת קטנטן.
אם אתה רוצה להתפלא על משהו, תתפלא על איך וואליד עומד שהוא שומע את ההמנון הישראלי אל מול המצלמות ולא סותם את האוזניים, אחרי שהיא שטבחה בסבא שלו וקרובי משפחה נוספים בפקודה לא חוקית בעליל בטבח בכפר קאסם http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%A1%D7%9D

אחרי שקראת לי מטומטם וקטנטן, אני אנסה לגרום לך להרגיש ככה:
זה שאנשים במוסד האקדמי שלך (בטח המכללה למנהל) לא נאורים\חכמים מספיק כדי להבין את המשמעות של האקט של אתמול, לא הופך את האקט למטומטם כמו שהם מוצאים אותו.

לגבי באדיר... אום אל פאחם, ג'נין סברה ושתילה... הוא חי במדינת ישראל מתוך בחירה (הוא יכול לעזוב מתי שבא לו).
הוא לא חייב לאהוב אותה, אבל מתוך כבוד כקפטן קבוצת כדורגל במדינת ישראל, תנסה להשתלב, לתת רספקט לבאר ממנו אתה שותה,ילדך מקבלים חינוך, אתה משתמש בתשתיות החשמל, הביוב והתנאים הסוציאליים שלה... תעמוד עם כולם כדי להזדהות עם המשפחה ורצון העם... להחזיר הביתה ילד שיושב בשבי חיות אדם כבר 5 שנים.

גביזון, תעשה לי טובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
05.2010 כתב:
IdanTheLittle כתב:
ת'רדקיל כתב:

תמונה

לא מבין למה גוטמן שם את דני בשמאל.
בזמנים כאלה מכריעים זה לא הזמן למשחקים!!!

עזוב את זה
הוא שם את סלים בימין

עזוב את זה!!
הוא שם את גליל שיעמוד חומה, במקום בשער!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 09:43 
ת'רדקיל כתב:
גביזון כתב:
אני באמת רוצה שיחזירו את גלעד הביתה, אם הממשלה היתה רוצה היתה מחזירה אותו מזמןןןןןןןןו, גלעד 5 שנים שם ועושים ממנו רון ארד.
ה5 דקות שעמדתי עם כל המכללה היום היו ה5 דקות הכי מטומטמות בעולם, אף אחד לא דיבר על גלעד, כולם עשו הפסקת סיגריה מטומטמת, צריך להחזיר אותו ולא לעמוד לכבוד אדם חי שהמדינה לא רוצה להחזיר.
אם אתה רוצה להתפלא על משהו, תתפלא על איך וואליד עומד שהוא שומע את ההמנון הישראלי אל מול המצלמות ולא סותם את האוזניים, אחרי שהיא שטבחה בסבא שלו וקרובי משפחה נוספים בפקודה לא חוקית בעליל בטבח בכפר קאסם http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%A1%D7%9D

זה שאנשים במוסד האקדמי שלך (בטח המכללה למנהל) לא נאורים\חכמים מספיק כדי להבין את המשמעות של האקט של אתמול, לא הופך את האקט למטומטם כמו שהם מוצאים אותו.

לגבי באדיר... אום אל פאחם, ג'נין סברה ושתילה... הוא חי במדינת ישראל מתוך בחירה (הוא יכול לעזוב מתי שבא לו).
הוא לא חייב לאהוב אותה, אבל מתוך כבוד כקפטן קבוצת כדורגל במדינת ישראל, תנסה להשתלב, לתת רספקט לבאר ממנו אתה שותה,ילדך מקבלים חינוך, אתה משתמש בתשתיות החשמל, הביוב והתנאים הסוציאליים שלה... תעמוד עם כולם כדי להזדהות עם המשפחה ורצון העם... להחזיר הביתה ילד שיושב בשבי חיות אדם כבר 5 שנים.

גביזון, תעשה לי טובה!

95% מתושבי המדינה לא עמדו אתמול עבור שליט. באדיר דווקא כן עמד. מה אתה רוצה מהחיים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
05.2010 כתב:
IdanTheLittle כתב:
ת'רדקיל כתב:

תמונה

לא מבין למה גוטמן שם את דני בשמאל.
בזמנים כאלה מכריעים זה לא הזמן למשחקים!!!

עזוב את זה
הוא שם את סלים בימין

עזוב את זה!!
הוא שם את גליל שיעמוד חומה, במקום בשער!!

הרסת.

איך אתם בכלל מזהים מישהו כשהפנים מטושטשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ת'רדקיל כתב:
גביזון כתב:

גביזון, תעשה לי טובה!

95% מתושבי המדינה לא עמדו אתמול עבור שליט. באדיר דווקא כן עמד. מה אתה רוצה מהחיים שלו?

אני רוצה שבן שנן יפסיק לגעת בעצמו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
שימו לב שגם סרגיי פוגודין לא עומד שם.

חשוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 10:20 
אלרואי עם נעליים צהובות! (חרדל) השם יישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מצד אחד לחץ ציבורי מעלה את "שווי המניה" של גלעד שליט ומקשה על שחרורו. מצד שני שקט ציבורי מאפשר לליצנים שיושבים בירושלים להמשיך לא לעשות מספיק .

אף אחד לא יודע וכולם אומרים שלא עושים מספיק. נכון, במבחן התוצאה (שחרורו) הם לא עשו כלום, אבל מי יודע מה הם ניסו לעשות.

אוגוסטוס היל כתב:

מסכן הילד.

חלאס עם ההתרפסות הזאת.
הוא לא ילד, הוא חייל. חלק מהסיכונים "המקצועיים" של חיילים זה להיפצע, למות או להיחטף. הטיעון שאי שחרורו "בכל מחיר!!!!!1111" יגרום להשתמטות המונית שווה ערך לטיעון שהרג מאש כוחותנו יגרום להשתמטות המונית. מי שרוצה להישתמט, ימצא לו צידוק שקרכלשהו כדי לעשות זאת.

איזו הודעה מטומטמת. כן, הוא לא ילד. מעבר לזה הוא מסכן, והגיע הזמן לשחרר אותו, בכל מחיר. בלי קשר להשתמטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:33 
bloodbrother כתב:
Serp und Molot כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אוגוסטוס היל כתב:

מסכן הילד.

חלאס עם ההתרפסות הזאת.

איזו הודעה מטומטמת. כן, הוא לא ילד. מעבר לזה הוא מסכן, והגיע הזמן לשחרר אותו, בכל מחיר. בלי קשר להשתמטות.

גם במחיר של פצצת אטום?
גם במחיר של לתת את אשקלון לרשות הפלשתינית?
גם במחיר של הריגת 100 אזרחים ישראלים אחרים?
תמשיך לדקלם.
בכל מחיר!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
כן, בכל מחיר של שחרור אסירים פלסטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:36 
אבל ע"פ ניסיון העבר, יותר אנשים חפים מפשע ימותו אם נעשה את זה.
אז למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

זה כתום נשמה כמו של מולר אתמול ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

צהוב? חרדל? עיוור צבעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: