גביזון כתב:
ת'רדקיל יצאת כ"כ מטומטם...
אני באמת רוצה שיחזירו את גלעד הביתה, אם הממשלה היתה רוצה היתה מחזירה אותו מזמןןןןןןןןו, גלעד 5 שנים שם ועושים ממנו רון ארד.
ה5 דקות שעמדתי עם כל המכללה היום היו ה5 דקות הכי מטומטמות בעולם, אף אחד לא דיבר על גלעד, כולם עשו הפסקת סיגריה מטומטמת, צריך להחזיר אותו ולא לעמוד לכבוד אדם חי שהמדינה לא רוצה להחזיר.
אם אתה טוען שוואליד לא עמד עם כולם כי מדובר בחייל צה"ל שבוי יצאת קטנטן.
אם אתה רוצה להתפלא על משהו, תתפלא על איך וואליד עומד שהוא שומע את ההמנון הישראלי אל מול המצלמות ולא סותם את האוזניים, אחרי שהיא שטבחה בסבא שלו וקרובי משפחה נוספים בפקודה לא חוקית בעליל בטבח בכפר קאסם
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%A1%D7%9D אחרי שקראת לי מטומטם וקטנטן, אני אנסה לגרום לך להרגיש ככה:
זה שאנשים במוסד האקדמי שלך (בטח המכללה למנהל) לא נאורים\חכמים מספיק כדי להבין את המשמעות של האקט של אתמול, לא הופך את האקט למטומטם כמו שהם מוצאים אותו.
לגבי באדיר... אום אל פאחם, ג'נין סברה ושתילה... הוא חי במדינת ישראל מתוך בחירה (הוא יכול לעזוב מתי שבא לו).
הוא לא חייב לאהוב אותה, אבל מתוך כבוד כקפטן קבוצת כדורגל במדינת ישראל, תנסה להשתלב, לתת רספקט לבאר ממנו אתה שותה,ילדך מקבלים חינוך, אתה משתמש בתשתיות החשמל, הביוב והתנאים הסוציאליים שלה... תעמוד עם כולם כדי להזדהות עם המשפחה ורצון העם... להחזיר הביתה ילד שיושב בשבי חיות אדם כבר 5 שנים.
גביזון, תעשה לי טובה!
95% מתושבי המדינה לא עמדו אתמול עבור שליט. באדיר דווקא כן עמד. מה אתה רוצה מהחיים שלו?