תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 11:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע באיתמר: זוג הורים ושלושת ילדיהם נרצחו
הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:34 
ציטוט:
תחת פיקודו, החל מיולי 1938, בוצעו מספר רב של פעולות נגד ערבים ברחבי הארץ וזאת כתגובה להירצחם של יהודים רבים שנפלו באותן שנים במאורעות. כך למשל, בירושלים בוצעו מספר רב של פעולות ירי וחבלה, ובהם התקפת אוטובוס ערבי בפצצה ברחוב יפו, ופיצוץ מוקש בשוק הירקות בעיר העתיקה בירושלים. מעשים אלו הביאו לידי קיטוב ביישוב היהודי בארץ. ראשי המוסדות הלאומיים גינו אותם בלשון חריפה ואנשי מחנה הפועלים החליטו החלטות אופרטיביות כדי להחליש את האצ"ל ולבודדם מהיישוב היהודי.

חלק מפעולותיו. ללא ספק גיבור ישראל(על פי ממשלת ישראל שהנציחה את שמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:38 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
צרכני פורנוגרפיית מוות לא-יקרים מימין:
אני לא יודע מה זו "זוועה שעוד לא נראתה", אני משום מה מחזיק בדעה שמרנית שכל מוות של אדם חף מפשע זו זוועה. זה קצת רטרו, אני יודע, קצת לא באופנה, אבל מה לעשות - כזה אני.
אני חושב ש150 איש שהרגה ישראל מאז עופרת יצוקה זו זוועה, אני חושב שגרונם הניחר מצמא של ילדים ערבים שבארות המים שלהם נסתמים ע"י המנהל האזרחי זו זוועה, שהתמונה של מתנחלים עושים "שרשרת" של השלכת חפצים מביתה של משפחה ערבית בשיח' ג'ראח זו זוועה, אני חושב שכל מפעל ההתנחלות הוא פעולה שווה בדרגתה המוסרית לשוד בנק. לא יודע אם המילה הצבעונית "זוועה" מתאימה לתיאור שוד בנק - אבל רמת הנזק שגורם שוד כזה לנשדדים היא איומה ונוראה, וכאן מדובר בשוד של 44 שנה רצוף. מספיק זוועה בשבילכם?
אתם מנסים, כהרגלכם, לחגוג על הדם ולהפיק ממנו רווחים נדלניים ופוליטיים. זה לא חדש, תמיד הייתם בקטע הזה. אני עוד זוכר את ביבי מגיע לזירות פיגועים ומצטלם עם אוטובוסים שרופים באמצע שנות ה-90. זילות המוות והדם תמיד היתה מנהג מכובד במחנה הפוליטי שלכם - אתם כנראה לא מבינים שלטווח ארוך זה משחק לרעתכם, כי בחשבון הדם הכולל לערבים יש הרבה יותר תמונות של ילדים להציג לעולם.
הטבח (המזעזע, הנורא, המחריד, האיום, סבבה? עברתי את המבחן?) באיתמר הוא "זוועה שעוד לא נראתה"? הזוועה הזו נראית גם נראית יום יום בפשעים המבוצעים על ידינו ובשמנו בשטחים הכבושים. רק חולירע שדמעותיה של אם ערביה אינם שווים בעיניו, או אולי רשע שמחפש להפיק רווחים פוליטיים, או בור ועם הארץ, יכול לחשוב שאפשר לעשות זום אאוט, לשכוח מהקונטקסט ולעשות מישמעאל שטן ומיעקב מלאך. פשוט חוצפה ונבזות שאין כדוגמתה.

הטבח הזה הוא פרי הבאושים של ההחלטה לכבוש שניים וחצי מיליון איש ולהחזיק אותם תחת משטר צבאי , רוצים להתעלם מזה? רוצים לעצום את העיניים? נמשיך לשלם בעוד דם וכאב. אני מעז לנחש שבקרוב התשלום יגבה, כמו בעבר, מאיתנו, תושבי "מדינת תל אביב" השנואים - הייתי רוצה לקוות שאף אחד שם בארץ ישראל השכנה לא יתנחם בזה... אבל אני מפקפק.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7% ... 7%95%D7%9F

אש"ף הוקם ב־2 ביוני 1964 .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 4%22%D7%98

ביום שישי 23 באוגוסט 1929, עם סיום דרשתו של המופתי חאג' אמין אל-חוסייני בהר הבית, המון רב של מוסלמים חמושים בסכינים יצא משער שכם והסתער על השכונות היהודיות הנמצאות מחוץ לשער, משני צידי רחוב הנביאים - שכונת הגורג'ים ("אשל אברהם") וקריה נאמנה ("בתי ניסן ב"ק"). 19 יהודים נרצחו בשכונות אלה, בית כנסת ובתים נוספים נהרסו ונשרפו.המוסלמים ניסו לתקוף שכונות יהודיות נוספות בירושלים, אך אהרון פישר (אביו של הרב ישראל יעקב פישר - לימים ראב"ד העדה החרדית) עמד בפתחה של שכונת מאה שערים וירה באקדח במנהיג התהלוכה שפסע בראשה, פעולה זו גרמה למנוסת ההמון הערבי והצילה את היישוב היהודי.

הפרעות התפשטו למחרת (שבת, 24 באוגוסט) לחברון, שם נערך טבח שבמהלכו נרצחו באכזריות איומה (ילדים נשחטים לעיני הוריהם, הורים לעיני ילדיהם, כריתת איברים, שריפה בחיים ואונס) 67 יהודים ובתיהם נבזזו. הטבח האכזרי התרחש לנגד עינהם של שני פרשי משטרה בריטים שלא עשו דבר עד שהרוצחים החלו להתקרב אליהם והם הרגישו מאויימים, רק אז אחד מהם ירה לאוויר וכל הרוצחים ברחו וכך הטבח הסתיים.[דרוש מקור] התוצאה הייתה מחיקת הקהילה היהודית העתיקה שישבה בחברון מאות שנים.

"התקפה הערבית ביפו החלה בצהרי ה-1 במאי 1921 בהתנפלות על עוברים ושבים יהודים וביזת חנויות יהודים בשוק מנשייה ושוק א-דיר. הערבים היו מצוידים בנשק קר כמו אלות , פגיונות ואבנים והיהודים ניסו להגן על עצמם אולם מיד הצטרפו לתוקפים שוטרים ערבים שירו על היהודים.
בשכונת עג'מי, סמוך לבית החולים הצרפתי היה בית בן שתי קומות שבו התגוררו עולים יהודים בימים הראשונים להגיעם ארצה. הבית נקרא "בית העולים" או "בית החלוץ". המסיתים הערבים כיוונו את הפורעים לבית זה כדי להביע את זעמם נגד העלייה היהודית. בעת ההתקפה שהו בבית זה כ-70 עולים חדשים שלא היו מזוינים. הערבים ניסו לזרוק פצצה פרימיטיבית אבל היא התפוצצה וקטלה את הערבי שניסה לזרקה. זה העלה את חמת הערבים והם ניסו לפרוץ את הגדר ולחדור לחצר הבית אך המגינים הציאו מוטות ברזל מהגדר הפנימית והדפו את ההתקפות במשך כארבעים וחמש דקות. הם קיוו ששוטרי יפו יבואו לחלץ אותם. שני קצינים ושוטרים ערביים הגיעו למקום, אבל במקום לחלץ את היהודים הם פתחו עליהם באש. השוטרים זרקו שני רימוני יד לחצר ופרצו אליה . המגינים נסוגו לבית והתבצרו בקומה הראשונה. הערבים פרצו לחדר הקריאה בקומה הראשונה והרגו בגרזנים וסכינים את המגינים שהיו בו והחלו בביזה. היהודים בקומה השנייה ניצלו כאשר הגיעו כעבור כחצי שעה קצין בריטי ושוטר, שפזרו את הערבים בירית אקדח. בהתקפה נהרגו 14 יהודים ונפצעו רבים. בין ההרוגים היו מנהלי הבית דובה ויהודה צ'רסקי.

להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:39 
סתם,תקרא עוד פעם את מה שאתה כתבת ותסיק מסקנות בעצמך
אבל מי אני ומה אני שאלמד אותך
אתה צודק היאהוד אשמים בכל והם אסוננו
רגע אחד, כבר שמענו את זה פעם לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:42 
mkorman1 כתב:
סתם,תקרא עוד פעם את מה שאתה כתבת ותסיק מסקנות בעצמך
אבל מי אני ומה אני שאלמד אותך
אתה צודק היאהוד אשמים בכל והם אסוננו
רגע אחד, כבר שמענו את זה פעם לא?

אה? אתה זה שכתבת את
ציטוט:
השטות הזאת של ההפצצה מאיפה הנפצת?
במלחמת השחרור מי שהפציץ אוכלוסיה אזרחית היו הערבים ונסיונות דומים היו גם במלחמת ששת הימים
ובל נשכח את מלחמת המפרץ ואת מלחמת לבנון השניה ואת ירי הקסאמים שהביא לעופרת יצוקה

ממה שכתוב(בכל זאת זה בעברית) יהודי בעל דת משה רבינו הוא זה שביצע את אותן פעולות של הפצצת ישובים ערבים(על ידי פצצות, לא היה לו F-16 אז. קצת עקביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:49 
אני מאותגר טכנולוגית ולא אוכל לצרף כאן קבצים
כוונתי היתה שבמלחמת השחרור המצרים הפציצו מהאוויר כמה פעמים את תל אביב וראשון לציון
ובמלחמת ששת הימים מפציץ עירקי ניסה להפציץ את נתניה
לגבי הדוגמאות המאוחרות יותר אין טעם להרחיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:52 
mkorman1 כתב:
אני מאותגר טכנולוגית ולא אוכל לצרף כאן קבצים
כוונתי היתה שבמלחמת השחרור המצרים הפציצו מהאוויר כמה פעמים את תל אביב וראשון לציון
ובמלחמת ששת הימים מפציץ עירקי ניסה להפציץ את נתניה
לגבי הדוגמאות המאוחרות יותר אין טעם להרחיב

וההבדל בין זה לבין דיר יאסין או לשים פצצה בשוק ולברוח?
שנספור כמה פעמים צה''ל הפציץ את עזה, לבנון והגדה? או שאם זה לא במלחמת השחרור זה שונה?
ואני יקדים: לא תמיד זה היה לחיסול מחבלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 13:02 
דיר יאסין היה ארוע נקודתי במהלך מלחמה קשה ומרובת מעשי זוועה משני הצדדים
כך שזו דוגמה לא טובה
עדיף אם היית מביא את הטבח בכפר קאסם כדוגמה
פעולות האצ"ל בתקופת המרד הערבי הגדול בוצעו כתגמול על פעולות של ערבים וכך צויין במקור שאתה הבאת
מצד שני אתה מתעלם בעקביות מהעובדה הפשוטה שהערבים הם אשר פתחו בפעולות אלימות נגד הישוב היהודי בארץ ישראל החל מימי העלייה הראשונה ואילך
אני מוכן להסתכן בקביעה שלפיה את רב הפעולות האלימות ב-130 שנות הסכסוך יזמו ערבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 13:06 
1. אז זה סותר את כל הקטע של רק הערבים מפציצים ערים יהודיות ויהודים לא עשו כלום?
2. שכחת לציין(ואם ניכנס לזה) שפרוץ תנועות לאומניות ערביות, וריבוי עליות יהודיות איימו על הישוב הערבי.
לא שזה מצדיק את הפעולות האלו, רק שזה נבע ממשהוא אחר, לא סתם...
3. הערבים הם ללא ספק אלו שהתחילו את הפעולות האלימות במעשה טווח נוראיים, היהודים עשו בדיוק אותו דבר כתגובה.
כל זה מוכיח שאין לך שום עודף מוסר על האוכלוסייה הערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 13:29 
עדיין יש ליהודים יתרון מוסרי מובהק וברור על פני הערבים
וכמו שאמרתי כבר זה בכלל לא משנה מי התחיל ומי הגדיל לטבוח
אני כיהודי מזדהה אוטומטית עם הצד שלי זה נכון לגבי 99.5% מהאוכלוסיה היהודית ולגבי 100%
מהאוכלוסיה הערבית
אתה כנראה נמנה על ה-0.5% מהאוכלוסיה היהודית שמזהה עצמו אוטומטית עם הצד הערבי בסכסוך או שמינה את עצמו כמשקיף סקנדינבי מטעם עצמו בסכסוך הערבי יהודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 13:31 
mkorman1 כתב:
סתם כי
תזכיר לי מה דוד רזיאל עשה?
בלונדיני
כל מה שאתה אומר הוא הגיוני ונכון אם...
היית נניח איזה נורבגי אובייקטיבי שבא לעשות כאן איזה חשבון עוולות בין הצדדים
אבל אתה לא ותרצה או לא אתה לא יכול לתפוס כאן איזה שהיא עמדה נייטרלית ולהגיד ששני הצדדים טועים
כי זה פשוט לא עובד ככה
בהקשר הזה ולהבדיל כמו שאומרים נזכרתי בסיפור ששמעתי פעם מחברה טובה שגדלה בשנות ה-30 בברלין
שאלתי אותה מה היתה ההשפעה של עליית הנאציזם עליה עד 1938 והיא אמרה שלא היתה שום השפעה
ומה על כל הצווים והגזירות שהטילו על יהודים ? הקשיתי
אה זה ,היא אמרה ,זה לא חל עלינו ,אבא שלי היה מדען ושרת בצא הקייזר כך שלא נשללו ממנו פרנסתו וחייו
הגזרות האלה נועדו בעיקר (או רק) ל"אוסט יודן" (כלומר ליהודי פולין ומזרח אירופה שהשתקעו בגרמניה
אחרי מלה"ע הראשונה
והנמשל בעיני לפחות ברור
היום אלו המתנחלים שהותקפו ואולי בעיני כמה אנשים כאן "מגיע להם" אבל מחר מחרתיים זה יגיע גם אלינו במדינת תל אביב (בעצם זה כבר היה אלא שאנשים שוכחים)

מר קורמן,
זה בדיוק העניין. עלית בדיוק על העניין.
כאן זה לא משחק כדורגל, יש בעיה וצריך לפתור אותה - והדמוניזציה היא גם מרושעת וגם ילדותית.
כשמשחקים נגד מכבי אני לא רואה כלום חוץ מלפרק אותם, ואם השופט מפריע אז השופט בן זונה, אבל כאשר ישנו סכסוך בין בני אדם בכלל ועמים בפרט - דווקא כאן צריך להיות "אובייקטיבי", לנסות להבין כיצד משנים את המצב, ולא - זה לא קורה ע"י זה שנשיר ישמעאל בן זונה. ועל ידי זה שנקרא לערבים חיות אדם שמבצעים "זוועה שאין כדוגמתה". הלו, אנחנו מבצעים יום יום זוועות לא פחותות. אולי לנו יש מטוסים, וטנקים ו"צווים" קרירים של המנהל האזרחי, ולערבים יש סכיני מטבח, אבל העקרון אותו עקרון והסבל אותו סבל.
הערבים לא חיות ואנחנו לא מלאכים, וגם לא להיפך.

אני לא מ"האו"ם" במובן הזה שבראש מעיני טובתו של עם ישראל (תתפלא, אבל הערבים מעניינים אותי הרבה פחות) - אבל אני בהחלט כן מ"האו"ם" במובן הזה שאני לא עושה הנחות לטובת "הקבוצה שלי" כשאני שופט את המצב, מי אחראי לו ואיך אפשר לתקן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 14:01 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4042003,00.html

מעניין מאוד זה רק מראה שאין מי לדבר וזה לא פעם ראושנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:08 
mkorman1 כתב:
אני כיהודי מזדהה אוטומטית עם הצד שלי זה נכון לגבי 99.5% מהאוכלוסיה היהודית ולגבי 100%
מהאוכלוסיה הערבית
אתה כנראה נמנה על ה-0.5% מהאוכלוסיה היהודית שמזהה עצמו אוטומטית עם הצד הערבי בסכסוך או שמינה את עצמו כמשקיף סקנדינבי מטעם עצמו בסכסוך הערבי יהודי

1. אהבתי את הנתונים הסטטיסטיים שלך, מאיפה הם? וסתם לידעתך, על פי התכנית של לונדון וקירשנבאום, רבבות בשכם ובכלל בגדה גינו בגלוי את הפיגוע(מה שבעבר הם עשו את זה לא למצלמה), ככה שזה
סותר את ה-100 אחוז שלך.
2. איזה יתרון מוסרי בדיוק יש, במיוחד אחרי שכל מה שהם עשו אנחנו עשינו? וזה בלי להכניס את היהודים שפעלו כפרטים, ובכלל לא להכניס את ימי הקדם של היהדות עצמה.
3. אז אתה מודה בזה שאין לך שום אובייקטיביות לסכסוך(ולפני שתטען שגם לי אין, אני לא זה שטוען שאני 100 אחוז מזדהה ראשית עם הצד הפלסטיני)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

עצרו 14 איש שמה כולל שני קצינים במשטרה הפלשתינאית, אולי תמתין לפני שתסיק מזה מסקנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:56 
אחד אדום כתב:
ofri כתב:

עצרו 14 איש שמה כולל שני קצינים במשטרה הפלשתינאית, אולי תמתין לפני שתסיק מזה מסקנות

עדיין רק עצם העובדה שעצרו אותם היא חשודה אולי לא תמהר להגן עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:57 
.......

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 14 מרץ 2011, 16:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מהאוכלוסיה הערבית

במילים אחרות העובדות בכלל לא חשובות, מה שקובע זה שאתה יהודי ומכאן נובע שהיהודים צודקים תמיד.
מרגש.

והמשתמש שאתה עונה לא, וגם אני, לא מונינו על ידי הסקנדינבים למשקיפים. מצד שני, במשפטי נירנברג של המזרח התיכון אני לא אשב על ספסל הנאשמים, זה בטוח.
לעומת זאת, הרוב הדומם זה אתה. בדיוק כמו אותו גרמני שלא עשה כלום בשנות השלושים והארבעים, רק שתק כי בכל זאת "היהודים האלה רק רוצים את הבנות שלנו ואת הכסף שלנו".
זה מי שאתה. תתמודד עם זה בעצמך.

(יש מצב שאני מקל בך, ואתה באמת גזען, ואולי אפילו תתנדב יום אחד להרוג אנשים או מה שלא יהיה. אם כך הדבר, ונפגעת מכך שהקלתי בך ראש, אנא קבל התנצלותי.)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:13 
טכנובוי העיקר שאתה יכול לישון בלילה, איש מוסר ונקי מצפון שכמוך. יפיוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
טכנובוי העיקר שאתה יכול לישון בלילה, איש מוסר ונקי מצפון שכמוך. יפיוף!

תודה על המחמאות.
אני מקווה שלפחות הנכדים שלך יתביישו בך כמו שהחברים הגרמנים שלי מתביישים בסבים שלהם, ובא לציון גואל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 17:42 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
מהאוכלוסיה הערבית

במילים אחרות העובדות בכלל לא חשובות, מה שקובע זה שאתה יהודי ומכאן נובע שהיהודים צודקים תמיד.
מרגש.

והמשתמש שאתה עונה לא, וגם אני, לא מונינו על ידי הסקנדינבים למשקיפים. מצד שני, במשפטי נירנברג של המזרח התיכון אני לא אשב על ספסל הנאשמים, זה בטוח.
לעומת זאת, הרוב הדומם זה אתה. בדיוק כמו אותו גרמני שלא עשה כלום בשנות השלושים והארבעים, רק שתק כי בכל זאת "היהודים האלה רק רוצים את הבנות שלנו ואת הכסף שלנו".
זה מי שאתה. תתמודד עם זה בעצמך.

(יש מצב שאני מקל בך, ואתה באמת גזען, ואולי אפילו תתנדב יום אחד להרוג אנשים או מה שלא יהיה. אם כך הדבר, ונפגעת מכך שהקלתי בך ראש, אנא קבל התנצלותי.)

אוי כמה שאתה צודק
אני כבר מכין רשימות חיסול וכאן מצאתי הרבה מועמדים
וברצינות
אל תקל ראש בפרנויה יש היום תרופות טובות ורמת המוסדות כאן השתפרה פלאים
(טוב לא ממש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
יפה קורמן. או שאתה סובל מכשל חמור בהבנת הנקרא (לא סביר, בכל זאת אתה עו"ד), או שבחרת להתעלם מכל ההודעה שלי ולהתייחס ברצינות תהומית דווקא לבדיחה הגרועה שבסוף רק מתוך נוחות, כי לא היה לך מה לענות על גוף ההודעה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 18:21 
תשובה לגופו של ענין
ההשוואה שאתה עושה היא מופרכת ונדמה לי שגם אתה ער לזה
אין שום דרך להשוות יחסי גרמנים-יהודים בגרמניה לפני ותחת השלטון הנאצי ליחסי יהודים-ערבים בישראל החל מקום המדינה ואילך
היהודים בגרמניה לא איימו בשום צורה על הריבונות הגרמנית ובודאי שלא נלחמו בגרמנים
ערביי ישראל נהנים מזכויות אזרח (ואפילו לא נושאים בחובות אזרח)
ערביי עזה כבר עצמאיים מזה 5 שנים ומדינת ישראל מספקת להם חשמל ומים(אני לא סגור על המים) וכן שרותים רבים אחרים
ערביי הגדה נהנים ברובם משלטון עצמי תחת הרשות
מאידך גיסא ערביי עזה קוראים מייחלים ופועלים בגלוי נגד ישראל
ועד עופרת יצוקה נקטו פעולות מלחמתיות נגד ישראל
בגדה בשנתיים האחרונות המצב רגוע יותר אבל יכול להתפרץ בכל רגע
ישראל איננה משמידה ערבים אלא נלחמת בהם משום שהם נלחמים בה
לטעמי ולדעתי במלחמה זו ישראל מגלה איפוק ראוי לציון
ואי אפשר להשוות את המצב בשטחים למצב בצ'צ'ניה או באפגניסטן או בעירק
אני מסכים איתך שהכיבוש רע לישראל ושאיננו יכול להמשך
אני לא מסכים איתך שאם הכיבוש יסתיים באופן חד צדדי או אף בהסכם תפתרנה כל הבעיות
אלא ההפך הן רק תתגברנה (זכות השיבה האגן הקדוש וכו')
אני גם לא רואה נכונות כלשהי אצל שני הצדדים לשלום ולפיכך המסקנה המתבקשת שלי לפחות היא שלא יתכן שלום בדורנו
מה כן?
הפרדה (וגם זה לא מושלם כי לא פתרנו את עניין ערביי ישראל)
מה יהיה?
נקווה לטוב ואם לא נחזור לורוצלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הטענות שלך יש כמה נכונות, ועוד כמה וכמה שגויות\מטעות\דמגוגיות.

וגם אם נסכים שזה שאתה שותק לנוכח מה שקורה היום בין ישראל לערבים לא שקול לשתיקה לנוכח מחנות ההשמדה, צריך להיות קצת עיוור כדי לא לראות את הדמיון בין מה שקורה היום בישראל לבין מה שקרה בתחילת תקופתם של הנאצים, או בדרום הגזעני של ארה"ב בשנות החמישים, או בכל מקום אחר בו הגזענות הרימה ראש.
במילים אחרות צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהגזענות בישראל מרימה את ראשה, וצריך להיות עם זכרון קצר במיוחד (בטח בתור יהודי, ועוד אחד שלשמו יש ניחוח אירופי) כדי לא לזכור לאן זה עלול להוביל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 18:45 
teknoboy כתב:

וגם אם נסכים שזה שאתה שותק לנוכח מה שקורה היום בין ישראל לערבים לא שקול לשתיקה לנוכח מחנות ההשמדה, צריך להיות קצת עיוור כדי לא לראות את הדמיון בין מה שקורה היום בישראל לבין מה שקרה בתחילת תקופתם של הנאצים, או בדרום הגזעני של ארה"ב בשנות החמישים, או בכל מקום אחר בו הגזענות הרימה ראש.
במילים אחרות צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהגזענות בישראל מרימה את ראשה, וצריך להיות עם זכרון קצר במיוחד (בטח בתור יהודי, ועוד אחד שלשמו יש ניחוח אירופי) כדי לא לזכור לאן זה עלול להוביל.

לא אותו מצב בשום פנים ואופן
אין כאן ולו צל צילה של הגזענות שגילו הנאצים כלפי יהודי גרמניה החל ממועד עלייתם לשלטון
ממליץ לך לקרוא את הספר של פרופ' שאול פרידלנדר על השואה
הוא מונה שם בדקדקנות ובאריכות כל צו וכל תקנה שחוקקו הנאצים
תקרא ותווכח בעצמך
באשר לטענה שלך שחלק מטענותי מוטעה ואף דמגוגי אשמח באם תפרט
אני הראשון שיודה בטעותו ותמיד שמח ללמוד דבר חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:

לא אותו מצב בשום פנים ואופן
אין כאן ולו צל צילה של הגזענות שגילו הנאצים כלפי יהודי גרמניה החל ממועד עלייתם לשלטון
ממליץ לך לקרוא את הספר של פרופ' שאול פרידלנדר על השואה
הוא מונה שם בדקדקנות ובאריכות כל צו וכל תקנה שחוקקו הנאצים
תקרא ותווכח בעצמך
באשר לטענה שלך שחלק מטענותי מוטעה ואף דמגוגי אשמח באם תפרט
אני הראשון שיודה בטעותו ותמיד שמח ללמוד דבר חדש

טוב, אני מוותר לך בינתיים על גרמניה הנאצית ומרשה לך לבחור איזו זוועה גזענית שבא לך. סבבה?
ולגבי הטעויות שלך: מה שקפץ לי הכי חזק לעין היתה הטענה כאילו העזתים עצמאיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 19:48 
http://idanlandau.com/2011/03/14/lost-m ... om-itamar/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 20:25 
teknoboy כתב:
יפה קורמן. או שאתה סובל מכשל חמור בהבנת הנקרא (לא סביר, בכל זאת אתה עו"ד), או שבחרת להתעלם מכל ההודעה שלי ולהתייחס ברצינות תהומית דווקא לבדיחה הגרועה שבסוף רק מתוך נוחות, כי לא היה לך מה לענות על גוף ההודעה.

הוא עורך דין? רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
בהנחה שהעובדות שם נכונות (אני לא מטיל יותר מדי ספק, אני פשוט לא יודע על זה הרבה), זה הטור הכי קולע שקראתי על הרצח הזה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:17 
סו אלן כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:

ציטוט:
עד כאן מה שנהוג לקרוא אצלנו "הסתה של השמאל", ובשפה עניינית יותר ניתן לכנות "תזכורת של עובדות לא נעימות".

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
שגילו כתב:

ציטוט:
עד כאן מה שנהוג לקרוא אצלנו "הסתה של השמאל", ובשפה עניינית יותר ניתן לכנות "תזכורת של עובדות לא נעימות".

:BOW:

לא יעזור לך:
ציטוט:
שמאלנים יורים ביהודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: