תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 08:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע באיתמר: זוג הורים ושלושת ילדיהם נרצחו
הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:34 
ירון א. כתב:
15.05.10 כתב:
teknoboy כתב:
15.05.10 כתב:
למעוניינים שבניכם הגיעו אליי תמונות מהאירוע עצמו. תבקשו בפרטית ואני אשלח לכם.

זה בסדר, גם לנו יש פייסבוק.

אין לי פייסבוק. ככה שאין לי מושג שזה הגיע לשם.
נחמד שאתה ישר קופץ .

:LOL2:

מי זה המקורב הזה?? :LOL2:

גם אני לא הבנתי מה מצחיק. או מה מוזר במה שכתבתי. שלחו לי קישור לתמונות במייל ,לא ראיתי אותם בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:42 
bigi37 כתב:
ofri כתב:
גביזון כתב:
קומוניסים כתב:
השמאל יורה ביהודים

זה הרב אמר לך? או שהמצאת הסתה מרושעת הרגע כמו שהמצאת דברים על שמעון פרס שאין לך מושג בהם?
זה לא אתה שהתלוננת שהיס"מ ירה במתנחל שהחזיק מצלמה?

למה לו אסור להסיט נגדכם ולכם מותר להסיט נגנדנו ורק בגלל ההסתה של ארגון בצלם וארגון בוגדים עכשיו היה את הפיגוע המזעזע הז

:PUKE:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:44 
מה שמצחיק, או אולי עצוב, הוא יצר המציצנות המגעיל אחרי אירוע כזה במסווה של "הגיעו אליי תמונות, חם מהתנור, בלעדי". מה זה ייתן עכשיו לראות את התמונות של הילדים קרועים לגזרים חוץ מעוד קצת חומר לסרטון תעמולה של כל מיני ארגוני ימין מחורבנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:45 
ונהנה עכשיו נודע לי שעלה ל130 אלף החברים הערביים בפייסבוק שקוראים לאיתנפאדה שלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
ונהנה עכשיו נודע לי שעלה ל130 אלף החברים הערביים בפייסבוק שקוראים לאיתנפאדה שלישית

אוייש נוו תפסיק להתרגש מכל שטות חוץ מזה שראיתי את זה לפני שעתיים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:47 
ירון א. כתב:
מה שמצחיק, או אולי עצוב, הוא יצר המציצנות המגעיל אחרי אירוע כזה במסווה של "הגיעו אליי תמונות, חם מהתנור, בלעדי" . מה זה ייתן עכשיו לראות את התמונות של הילדים קרועים לגזרים חוץ מעוד קצת חומר לסרטון תעמולה של כל מיני ארגוני ימין מחורבנים?

אני לא רואה שרשמתי את המילים האילו.

ודרך אגב , שארגוני שמאל מחורבנים מפרסמים תמונות של כול מיני אירועים גם יש לך בעיה עם זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:52 
azran כתב:
ofri כתב:

תאמין לי שדברים כאלה הם לא שטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
azran כתב:
ofri כתב:

תאמין לי שדברים כאלה הם לא שטות

תאמין לי שזה שטיות ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:00 
15.05.10 כתב:
ירון א. כתב:
מה שמצחיק, או אולי עצוב, הוא יצר המציצנות המגעיל אחרי אירוע כזה במסווה של "הגיעו אליי תמונות, חם מהתנור, בלעדי" . מה זה ייתן עכשיו לראות את התמונות של הילדים קרועים לגזרים חוץ מעוד קצת חומר לסרטון תעמולה של כל מיני ארגוני ימין מחורבנים?

אני לא רואה שרשמתי את המילים האילו.

ודרך אגב , שארגוני שמאל מחורבנים מפרסמים תמונות של כול מיני אירועים גם יש לך בעיה עם זה ?

נבלות יש בשני הצדדים, גם ארגוני השמאל זה המיץ של הזבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:06 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
מה??? הא?? איך?? למה נראה לך? איך הגעת לזה?
האינטרס היחיד שלי הוא טובת עם ישראל. שקט, שלווה, שמחה לעם ישראל. זהו. לא הבנתי מה גורם לך להבין את מה שהבנת.
עוד לא הבנתי איך בדיוק הימין בשלטון.. הרי מדובר בשמאל שבשמאל (מקפיא בניה, הורס.. מחריב, יורה ביהודים וכו')
אני בטוח שלכשלון אוסלו היה חלק בבחירה של נתניהו אז ומה לעשות שפיגוע טרור מנפץ לרסיסים את אשליות השלום שרבין פרס ושות' ניסו להכניס למוח הישראלי הממוצע?

שמע, אוסלו זה הסכם שלום צודק, בערך כמו שביבי זה סמל הימין.
בוא נלך על מה שנינו מסכימים עליו: נתוני ההצבעה וסקרי דעת הקהל מראים שהפיגועים מסייעים פוליטית לימין (גם לימין הישראלי וגם לחמאס, שהוא המקבילה הפלשטינאית לימין הדתי שלנו. מי אמר מיכאל בן ארי?). הימין, מעצם הגדרתו, לא שואף להסכם שלום אלא לסיום כוחני של הסכסוך (ראה למשל את דעותיך שלך לגבי הדרך לסיים את הסכסוך, או את אלה של איש חמאס ממוצע. בסך הכל אתם די דומים).
במילים אחרות, מעשי רצח כמו זה שהיה באיתמר, מזינים את הימין, ומביאים בהכרח לעוד שפיכות דמים (לעתים יש באמצע שלב שנקרא "יחידות דיור", אבל כל מי שעיניו בראשו יודע לאן זה מוביל. לא ברור לי אם "כל מי שעיניו בראשו" זו הגדרה שכוללת אותך, אבל לצורך הדיון אני מניח שכן).
עכשיו, או שהאינטרס שלך הוא "טובת עם ישראל, שקט, שלווה ושמחה" או שהאינטרס שלך הוא קודם כל הדבר הזה שנקרא "יחידות דיור", בלי שום קשר להשלכות של זה על עמישראל.
תבחר.

לדעתי, אתה לא אדם רשע ואכזר שרוצה ברעת היהודים באשר הם. תודה באמת לדעתי אתה פשוט טועה. יכול להיות שזה בגלל ששטפו לך את המוח, יכול להיות שזה בגלל איזו דיעה דומה שיש לך, יכול להיות שאתה פשוט לא כל כך חכם. זו לא הנקודה.
הנקודה היא שמשום מה אתה לא מצליח לראות איך ההצעות שלך רק מרעות את המצב. וזה לא שלא ניסו אותן קודם. כבר בנו בעבר "אלף יחידות דיור על כל נרצח" (ציטוט, לא משהו שהמצאתי כרגע. אשכרה שר מהממשלה פורט את הנפשות המתות ליחידות דיור). ומה קרה? הערבים נשברו לנוכח התחלות הבנייה? השאיפה שלהם לנקום (נניח על הריגתו של בן דוד שלהם בידי חיילי צה"ל) נעלמה למראה הטרקטורים העולים על הגבעות?
אז מילא שאתה לא מצליח לנתח מראש מה יקרה אם יעשו את מה שאתה מציע, אבל גם לקרוא עיתוםן ולזכור מה היה לפני שנה, שנתיים ושלוש זה מאמץ אינטלקטואלי גדול מדי בשבילך?

אתה שטחי טכנו, שטחי יותר מאי פעם..
במקום להתעסק בשאלה עד כמה אתה חכם או לא, אגש לעניין:
1.
איש החמאס לא מדבר במונחים של סיום סכסוך כמוך, אם ניקח את אמנת החמאס כדי לקבל הערכה מה חושב איש חמאס הרי שהוא לא מעוניין במצב בו אני והוא חיים בשקט זה לצד זה. הוא רוצה להרוג אותי, שואף להרוג אותי, חושב שהוא מצווה ע"י אללה להרוג אותי, פועל להרוג אותי, הוא הורג אותי. הוא מצהיר שכל הארץ- שלו היא. כולה. ועד שכולה לא תהיה שלו בפועל הוא לא מעוניין, לא יכול, ולא מורשה לסיים את העניין איתי. לעומת זאת, לי , באמת ובתמים, אין בעיה עם קיומו של לא יהודי (יהיה מוצאו, דתו, צבעו אשר יהיה) לצידי כל עוד הוא אינו מנסה לפגוע בי או שואף לריבונות בארצי וכאן יש הבדל ראשון מהותי.
הבדל מהותי נוסף, טכנו, למקרה שפיספסת, ביני לבין איש החמאס הוא שאני אינני מעוניין לפגוע בקצה הציפורן של הזרת ברגל לאדם שהוא חף מפשע לשם השגת מטרותיי. בוודאי ובוודאי שלא אהרוג או אבצע הרג המוני בצורה זו או אחרת כלפי חפים מפשע- כאלה שאינם פועלים כנגדי.
אסכם: בניגוד גמור לדבריך
בעוד אצל איש החמאס שימוש באלימות היא אבן יסוד,דרך ופתרון אצלי היא ממש לא. אצלי הפעלת כוח היא בלית ברירה ונעשית כהגנה על חיי.
אם כן, הנסיון שלך לשים אותי ואת איש החמאס זה לצד זה כביכול ע"י מכנה משותף "אנשי ימין" הוא פשוט עלוב.
אבל זה לא יותר עלוב מהנסיון שלך (ושל רבים בשמאל) ליצור מצג שווא של ימין=גזענות, ימין=כוחנות, ימין=מלחמות. כך למעשה השמאל מצליח עדיין לחיות. (פסיכולוגית אדם יעדיף לבחור ב"שלום" גם אם זו אשליה מאשר על להתמודד עם המציאות הקשה).

2.
אתה מדבר איתי עכשיו על זיכרון? על הפקת לקחים? אני שואל את עצמי מאיפה אזרת אומץ?? הרי במשך שנים השמאל הכושל מפטם את המחבלים בנשק, כסף, שטחים. הוא הכיר בו ונתן לו כוח לפעול. במסגרת מחוות והסכמים נתנו והציעו ראשי ממשלות כאן הצעות מרחיקות לכת ובפרט ברק ואולמרט. האם הסירוב המוחלט שהם נענו לא מלמד אותך משהו? או ששכחת? או שקשה לך לקרוא עיתונים מהעבר?? בחייאת דינאק. למה אתה שוב פעם מציג את האלימות שלהם כאילו מדובר ביצר נקמה? מה קשה לך להבין בזה שההרג שלנו מבחינתם הוא מטרה ושאיפה כך היה בתרפט וכך בליל שישי. ואני אמרתי שיצר ההרג שלהם יפסק עם בניה שלנו? לצערי הרב לא. לצערי הרב רק כשהם יבינו כחברה ויחידים שהפעלת כוח נגדנו תכאיב דווקא להם, תפגע בהם, תגרום נזק להם אז אולי ידעך הרצון הזה לפגוע בנו וגם אז אני לא רואה את זה קורה לכולם ולגמרי.
הבניה, כאמור, מתבקשת בכל ימות השנה. ועצוב שצריך אירוע כזה כדי לקבל איזשהי הבנה מהעולם או שעת כושר לבנות.
אם ידע מחבל ארור, כי בפגיעה ביהודי הוא פוגע אנושות בסביבתו הקרובה, ובמקביל הוא מיקים ישוב בישראל או אז אולי נצליח למנוע פגיעה ביהודי אחד, והיה זה שכרנו.. שהרי נפש אחת מישראל שקולה לעולם כולו, אגב נושא פריטת הנפשות ליח"ד. שום דבר בעולם לא יכול למלא את החלל של לכתם בטרם עת של בני משפחת פוגל השם יקום דמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
1. ברור שאיש החמאס לא מדבר כמוני. הוא מדבר בדיוק כמוך. ההבדל היחיד הוא שאתה דוחף מילים ריקות כמו "בלית ברירה" וכדומה כדי להצדיק את האלימות שאתה מבקש לחולל.
2. ישראל מעולם לא הציעה לפלשתינאים הסכם שלום הוגן. וישראל גם מעולם לא סיפקה נשק למחבלים, לכל היותר היא התאמצה לייצר מראית עין כאילו יש לפלשתינאים איזו מיליציה רשמית. דרך אגב, גם באמציעם המוגבלים שלה, המיליציה הזו עזרה לישראל במניעת פיגועים רבים (כך על פי דברי אנשי השב"כ שהתראיינו בנושא).
2*. בניגוד למה שטענת בסעיף 1 שלך, אתה שוב מציע להשתמש באלימות בלתי מידתית ובלתי הגיונית.
3. לטענתך, נפש של יהודית שווה עולם ומלואו, ולא כך לגבי נפש ערבית. במילים אחרות, אתה טוען פה שדמם של יהודים אדום יותר מזה של ערבים. במילים אחרות אתה גזען מהסוג הגרוע ביותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:29 
נקמה זה לתרבויות קדומות ופרימטיביות כמו הצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:45 
teknoboy כתב:
1. ברור שאיש החמאס לא מדבר כמוני. הוא מדבר בדיוק כמוך . ההבדל היחיד הוא שאתה דוחף מילים ריקות כמו "בלית ברירה" וכדומה כדי להצדיק את האלימות שאתה מבקש לחולל.
2. ישראל מעולם לא הציעה לפלשתינאים הסכם שלום הוגן. וישראל גם מעולם לא סיפקה נשק למחבלים, לכל היותר היא התאמצה לייצר מראית עין כאילו יש לפלשתינאים איזו מיליציה רשמית. דרך אגב, גם באמציעם המוגבלים שלה, המיליציה הזו עזרה לישראל במניעת פיגועים רבים (כך על פי דברי אנשי השב"כ שהתראיינו בנושא).
2*. בניגוד למה שטענת בסעיף 1 שלך, אתה שוב מציע להשתמש באלימות בלתי מידתית ובלתי הגיונית.
3. לטענתך, נפש של יהודית שווה עולם ומלואו, ולא כך לגבי נפש ערבית. במילים אחרות, אתה טוען פה שדמם של יהודים אדום יותר מזה של ערבים. במילים אחרות אתה גזען מהסוג הגרוע ביותר.

כנראה שאתה כבר לא תבין אף פעם. כנראה שמשהו עוצר אותך מלהודות בטעותך. אולי מדובר באגו, אולי עדיין מעדיף להתבוסס בערימת השקרים והסילופים שאתה משקר לעצמך וחבל. (לך בעיקר, רובו המוחלט של העם מבין את ההבדלים הרבים והמשמעותיים בין איש חמאס ממוצע אליי).

1. בלית ברירה אינו מונח ריק מתוכן. בלית ברירה זה אומר למשל שלו הייתה לי ברירה תאורטית לפגוע ב"פלסטיני" חף מפשע למוות כשמובטח לי שלעולם לא אנזק ולא ידע אדם על המעשה, הייתי מסרב מייד. איש חמאס במקרה הפוך היה קופץ על המציאה.
בלית ברירה זה אומר שאנחנו חזרנו לארצנו אחרי אלפי שנות סבל ורדיפות, הדבר האחרון שחיפשנו כאן זה "אקשן".

2. אם יש לך פתרון שאינו כוחני למיגור הטרור והטרוריסטים, אני אשמח לשמוע.
3. נפש יהודית היא עולם ומלואו והיא עולה לאין שיעור מנפשו לא יהודי. בוודאי!! כמובן שאני לא מבדיל בין לא-יהודים (גויים כהי-עור מאפריקה, אירופאים, ערבים, או בהירי שיער ותכולי עיניים מגרמניה= היינו הך) כך שאין מדובר בגזענות כי אם הכרת האמת. ביהודי יש נשמה אלוקית שהיא חלק אלוה ממעל ממש, שזה הדבר הכי גדול ונשגב שיש. כמובן שאין כאן שום הורדה בערך בחיי אדם לא-יהודי שחייו חשובים ומשמעותיים מאוד.

טכנו, זו לא בושה לומר שטעית. שחשבת אולי בתמים שזה שאתה שוחר שלום עושה אותך טוב יותר. ושלא התעמקת בפרטים הקטנים כמו זה למשל שאין לך עם מי לעשות כזה, שלא רוצים לעשות איתך שלום. שהפרטנר הכי מעולץ שהצלחת לייצר מנהיג תנועה שה"זרוע הצבאית" שלה אתמול לקחה אחריות על טבח משפחה שלמה. שמנהיגה הוא ד"א להכחשת שואה ועפ"י ממצאים שונים אחראי לרצח הספורטאים במינכן, שהצהיר כי הוא אינו פוסל "מאבק מזויין" בישראל ותרם לטרור גם ע"י הנצחת מחבלים וקרא לאתרים שונים על שמם. מה לעשות, זה הפרטנר שלך, ואתה מבין שגם אם תצליח להגיע איתו למשהו (יהיה מאוד קשה אחרי התקדים של אולמרט) ספק רב אם יש לו תמיכה בכלל או ציבור שיילך אחריו...

אחחח כמה קשה לך לרדת מהעץ.... לא ייאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:49 
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2278

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:55 
סו אלן כתב:

שילך לעזעזל כותב הטור לאנשים כאלה אין מקום במדינה הזו אולי לא קראתי את כל הטור אבל ברגע שהוא אמר שלא צריך לגנות אין לו מקום פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
קומונאצי,
אתה אומר שנשמת יהודי שווה יותר מנשמת גוי(אבל חס וחלילה להבדיל בינהם מה אנחנו גזענים?), וזאת לא גזענות?

אי אפשר להתווכח עם טיעוני דת, מבחינתך זה הרי עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:06 
סו אלן כתב:

ציטוט:
שמענו המון על המפלצתיות שאין לה חקר – עוד על כך למטה – של הפלסטיני/ים שביצעו את הפיגוע. מה נאמר על מידת אנושיותם של אנשים, שאת חייהם של ילדים הם מודדים בנדל"ן? ילדה בגיל העשרה טובה לדירה בת שלושה חדרים, אבל פעוט בן כמה חודשים – הוא יביא כבר וילה שלמה. ושוב, ראוי להזכיר: זה לא חדש. כך המתנחלים מתנהלים כבר שנים. כל גופה היא מבחינתם נכס עובר לסוחר הנדל"ן. פעם קראו לזה "תגובה ציונית הולמת". אולי צריך לקרוא לזה בשם נכון יותר: עסקת בניה תמורת גוויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:08 
zink כתב:
סו אלן כתב:

ציטוט:
שמענו המון על המפלצתיות שאין לה חקר – עוד על כך למטה – של הפלסטיני/ים שביצעו את הפיגוע. מה נאמר על מידת אנושיותם של אנשים, שאת חייהם של ילדים הם מודדים בנדל"ן? ילדה בגיל העשרה טובה לדירה בת שלושה חדרים, אבל פעוט בן כמה חודשים – הוא יביא כבר וילה שלמה. ושוב, ראוי להזכיר: זה לא חדש. כך המתנחלים מתנהלים כבר שנים. כל גופה היא מבחינתם נכס עובר לסוחר הנדל"ן. פעם קראו לזה "תגובה ציונית הולמת". אולי צריך לקרוא לזה בשם נכון יותר: עסקת בניה תמורת גוויות.

גם הציטוטת שהבאת הוא מראה שאנשים כמוהו הם הארחים לפיגוע והם אלה שהסיטו נגד הימין בוא נראה אם המחבלים האלה היהו רוצחים מישהו מהשפחה שלו מה הוא היה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
בתחת שלי
60% מהמדינה הזאת לא מיושבת, הנגב, ורוב הגליל. לא חסר ליהודים איפה להתיישב, הכל אינטרס פוליטי.
ההתנחלות היא אינטרס יהודי (ציוני?!?!? בולשיטטטט, זה לא ציוני! זה אינטרס דתי, משיחי, אלוהים אמר שזה שלנו, אלוהים מדבר איתנו ואמר שצריכים להרוג ולהיהרג בשבילו).
מדרגה ראשונה? ממדרגה הזאת אנחנו נופלים מכל המדרגות, טעות אחת משנת 67, שרצינו לצאת גם אז קמו וצעקו "ארץ ישראל השלמה!!!", וגם אז הופנתה אלימות כלפי לה שהבינו שזה האסון שלנו.
שאתה דוחק בנאדם לפינה ולא נותן לו מה להפסיד, רק אתה תפסיד. שאתה שם עני מול עשיר באותו בית, העני תמיד ירוויח יותר, במיוחד אם אתה זה שגורם לו להיות עני. הוא אף פעם לא יסכים להיות עני, לא משנה כמה חזק תרביץ לו עם השוט.

התנחלויות => אינטרס דתי בלבד. לא ציוני, לא לאומי. אם כבר זה אנטי אינטרס לאומי, והאמאמא של האנטי אינטרס ציוני.[/quote]
אתה מדבר שטויות,אתה יודע כמה גרעינים תורניים קמים במקומות בארץ? גם במרכז צפון דרום כל הארץ ישובים דתיים בצפון הארץ ובנגב על מה אתה מבלבל תמוח?!?אינטרס דתי עלאק..זה גם אינטרס ביטחוני ראינו מה קרה לדרום אחרי שיצאנו מגוש קטיף כולה 8 אלף יהודים בזכותם(כן כן בזכותם)לא היו לך טילים על אשדוד וב"ש בגלל שהבתים שלהם מנעו את חופש הפעולה של המחבלים הרוצחים הערבים שאתה רוצמה לתת להם את השטח הזה! כל הרצועה מפוצצת מנהרות ובמקומות שהיו גני ילדים של בסיסים של החמ"ס ומקומות לשיגור טילים כי עכשיו הם חסכו טווח ויותר קל להם להגיע יותר רחוק עם אותם טילים..
טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:30 
ofri כתב:
zink כתב:
סו אלן כתב:

ציטוט:

גם הציטוטת שהבאת הוא מראה שאנשים כמוהו הם הארחים לפיגוע והם אלה שהסיטו נגד הימין בוא נראה אם המחבלים האלה היהו רוצחים מישהו מהשפחה שלו מה הוא היה אומר

כל הכבוד לווינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
מבלי לגרוע מהאכזריות הנוראה של הרצח הזה, מרגע לרגע זה נראה כמו נקמת דם
נ.ב.
מי שהמציא את המונח תג מחיר שלא יבכה כשמתמשים נגדו באותה טרמינולוגיה

יהי זכרך ההרוגים ברוך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
נ.ב.

דין אוטו שרוף כדין ילדה בת חודשיים משוסעת גרון וילדה בת 3 שחוטה
אפשר לחשוב שרציחות היהודים בארץ התחילה רק לאחר שכמה ילדים מטומטמים שרפו אוטו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
נ.ב.

מצטער שאני עצלן, אתה יכול לתת תקציר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
1. ברור שאיש החמאס לא מדבר כמוני. הוא מדבר בדיוק כמוך . ההבדל היחיד הוא שאתה דוחף מילים ריקות כמו "בלית ברירה" וכדומה כדי להצדיק את האלימות שאתה מבקש לחולל.

כנראה שאתה כבר לא תבין אף פעם. כנראה שמשהו עוצר אותך מלהודות בטעותך. אולי מדובר באגו, אולי עדיין מעדיף להתבוסס בערימת השקרים והסילופים שאתה משקר לעצמך וחבל. (לך בעיקר, רובו המוחלט של העם מבין את ההבדלים הרבים והמשמעותיים בין איש חמאס ממוצע אליי).

1. בלית ברירה אינו מונח ריק מתוכן. בלית ברירה זה אומר למשל שלו הייתה לי ברירה תאורטית לפגוע ב"פלסטיני" חף מפשע למוות כשמובטח לי שלעולם לא אנזק ולא ידע אדם על המעשה, הייתי מסרב מייד. איש חמאס במקרה הפוך היה קופץ על המציאה.
בלית ברירה זה אומר שאנחנו חזרנו לארצנו אחרי אלפי שנות סבל ורדיפות, הדבר האחרון שחיפשנו כאן זה "אקשן".

2. אם יש לך פתרון שאינו כוחני למיגור הטרור והטרוריסטים, אני אשמח לשמוע.
3. נפש יהודית היא עולם ומלואו והיא עולה לאין שיעור מנפשו לא יהודי. בוודאי!! כמובן שאני לא מבדיל בין לא-יהודים (גויים כהי-עור מאפריקה, אירופאים, ערבים, או בהירי שיער ותכולי עיניים מגרמניה= היינו הך) כך שאין מדובר בגזענות כי אם הכרת האמת. ביהודי יש נשמה אלוקית שהיא חלק אלוה ממעל ממש, שזה הדבר הכי גדול ונשגב שיש. כמובן שאין כאן שום הורדה בערך בחיי אדם לא-יהודי שחייו חשובים ומשמעותיים מאוד.

טכנו, זו לא בושה לומר שטעית. שחשבת אולי בתמים שזה שאתה שוחר שלום עושה אותך טוב יותר. ושלא התעמקת בפרטים הקטנים כמו זה למשל שאין לך עם מי לעשות כזה, שלא רוצים לעשות איתך שלום. שהפרטנר הכי מעולץ שהצלחת לייצר מנהיג תנועה שה"זרוע הצבאית" שלה אתמול לקחה אחריות על טבח משפחה שלמה. שמנהיגה הוא ד"א להכחשת שואה ועפ"י ממצאים שונים אחראי לרצח הספורטאים במינכן, שהצהיר כי הוא אינו פוסל "מאבק מזויין" בישראל ותרם לטרור גם ע"י הנצחת מחבלים וקרא לאתרים שונים על שמם. מה לעשות, זה הפרטנר שלך, ואתה מבין שגם אם תצליח להגיע איתו למשהו (יהיה מאוד קשה אחרי התקדים של אולמרט) ספק רב אם יש לו תמיכה בכלל או ציבור שיילך אחריו...

אחחח כמה קשה לך לרדת מהעץ.... לא ייאמן

סעיף שלוש שלך מסביר למה שאר המלל הריק שכתבת פה הוא סתם זיון שכל שנכתב כדי לצאת ידי חובה.
בדבר אחד אתה צודק, "בלית ברירה" זה לא ביטוי ריק מתוכן. הוא ריק מתוכן אצלך, כי אתה משתמש בו כמס שפתיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
נ.ב.

ח"ו הרצח מחריד ולא קשור לכלום. אבל מהצד השני לחבורה מאיתמר שלא מוצלחת בחינוך ילדים לסובלנות לא מגיע שום פרס על הרצח הנורא הזה, אני לא מבין איך בונים עוד 500 יחידות דיור בשטחים הכבושים, פשוט נבצר מבינתי למה מגיע לפורעי חוק פרס בגלל הרצח האכזרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:23 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041612,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
נ.ב.

ח"ו הרצח מחריד ולא קשור לכלום. אבל מהצד השני לחבורה מאיתמר שלא מוצלחת בחינוך ילדים לסובלנות לא מגיע שום פרס על הרצח הנורא הזה, אני לא מבין איך בונים עוד 500 יחידות דיור בשטחים הכבושים, פשוט נבצר מבינתי למה מגיע לפורעי חוק פרס בגלל הרצח האכזרי.

כי זה ארץ ישראל ומדינת ישראל ואנחנו יכולים לבנות בתים איפה שאנחנו רוצים ואנחנו לא צריכים להכנע לרוצחים ערבים שפלים כאלה במטרה שלנו..
אגב אנחנו לא צריכים גופות של 5 יהודים שחוים בשביל אישור לבנות 500 בתים אנחנו לא צריכים את זה זה שלא נותנים ליהודים לבנות בתים זה בעיה אחרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
בתחת שלי
60% מהמדינה הזאת לא מיושבת, הנגב, ורוב הגליל. לא חסר ליהודים איפה להתיישב, הכל אינטרס פוליטי.
ההתנחלות היא אינטרס יהודי (ציוני?!?!? בולשיטטטט, זה לא ציוני! זה אינטרס דתי, משיחי, אלוהים אמר שזה שלנו, אלוהים מדבר איתנו ואמר שצריכים להרוג ולהיהרג בשבילו).
מדרגה ראשונה? ממדרגה הזאת אנחנו נופלים מכל המדרגות, טעות אחת משנת 67, שרצינו לצאת גם אז קמו וצעקו "ארץ ישראל השלמה!!!", וגם אז הופנתה אלימות כלפי לה שהבינו שזה האסון שלנו.
שאתה דוחק בנאדם לפינה ולא נותן לו מה להפסיד, רק אתה תפסיד. שאתה שם עני מול עשיר באותו בית, העני תמיד ירוויח יותר, במיוחד אם אתה זה שגורם לו להיות עני. הוא אף פעם לא יסכים להיות עני, לא משנה כמה חזק תרביץ לו עם השוט.

התנחלויות => אינטרס דתי בלבד. לא ציוני, לא לאומי. אם כבר זה אנטי אינטרס לאומי, והאמאמא של האנטי אינטרס ציוני.

אתה מדבר שטויות,אתה יודע כמה גרעינים תורניים קמים במקומות בארץ? גם במרכז צפון דרום כל הארץ ישובים דתיים בצפון הארץ ובנגב על מה אתה מבלבל תמוח?!?אינטרס דתי עלאק..זה גם אינטרס ביטחוני ראינו מה קרה לדרום אחרי שיצאנו מגוש קטיף כולה 8 אלף יהודים בזכותם(כן כן בזכותם)לא היו לך טילים על אשדוד וב"ש בגלל שהבתים שלהם מנעו את חופש הפעולה של המחבלים הרוצחים הערבים שאתה רוצמה לתת להם את השטח הזה! כל הרצועה מפוצצת מנהרות ובמקומות שהיו גני ילדים של בסיסים של החמ"ס ומקומות לשיגור טילים כי עכשיו הם חסכו טווח ויותר קל להם להגיע יותר רחוק עם אותם טילים..
טמבל[/quote]

טמבל תקרא לאיכושילידודודשלך זה 1, 2 יצאנו מגוש קטיף בלי הסדר מדיני, למה? כי אנחנו יהודים ויש לנו כבוד! לא מדברים עם ערבושים, ואז אוכלים זין. 3 אתה אומר שכל מהותם של המתנחלים זה לשמש חיץ בינך לבין הרוצחים שלך? כל הכבוד שאתה מוכן להקריב אותם, לא עדיף הסדר מדיני במקום קורבן אדם? אתה תקרא להם גיבורים, הפלשתינים יקראו למחבלים שהידים, כולכם מפגרים.
4, אל תלמד אותי על טילים באשדוד, המשפחה שלי חטפה טילים ליד הבית.
5, אני לא רוצה לתת להם את השטח הזה, השטח הזה הוא שלהם, תשאל את בן גוריון והרצל שתנועת לא רוצים שמה אותם על סמלה.
6, בטחון ישראל תלוי בגרעינים דתיים שיוקמו בהתנחלויות???? זה מה שאמרת??
7, החמאס זה לא אבו מאזן, ואתה וחברים שלך מתקשים לעכל את אבו מאזן שהוא אנטי חמאס ופרו שלום פי 100000 יחסית לביבי ואזרחי מדינת ישראל, אבל אל חשש הוא יפול, החמאס או אל קעידה או הג'יהד יתפסו את מקומו, תהייה מלחמה כמו שאתה אוהב ותוכל לאונן בכיף שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אחד אדום כתב:
נ.ב.

כי זה ארץ ישראל ומדינת ישראל ואנחנו יכולים לבנות בתים איפה שאנחנו רוצים ואנחנו לא צריכים להכנע לרוצחים ערבים שפלים כאלה במטרה שלנו..
אגב אנחנו לא צריכים גופות של 5 יהודים שחוים בשביל אישור לבנות 500 בתים אנחנו לא צריכים את זה זה שלא נותנים ליהודים לבנות בתים זה בעיה אחרת..

תצעק את זה, תחרוט את זה על המצח, תעשה שטיפת מוח לכל העולם, זה לא יעזור...זה לא ארץ ישראל, זה ארץ ישראל השלמה, מלחמת קודש, וטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
טמבל[/quote]

טמבל תקרא לאיכושילידודודשלך זה 1, 2 יצאנו מגוש קטיף בלי הסדר מדיני, למה? כי אנחנו יהודים ויש לנו כבוד! לא מדברים עם ערבושים, ואז אוכלים זין. 3 אתה אומר שכל מהותם של המתנחלים זה לשמש חיץ בינך לבין הרוצחים שלך? כל הכבוד שאתה מוכן להקריב אותם, לא עדיף הסדר מדיני במקום קורבן אדם? אתה תקרא להם גיבורים, הפלשתינים יקראו למחבלים שהידים, כולכם מפגרים.
4, אל תלמד אותי על טילים באשדוד, המשפחה שלי חטפה טילים ליד הבית.
5, אני לא רוצה לתת להם את השטח הזה, השטח הזה הוא שלהם, תשאל את בן גוריון והרצל שתנועת לא רוצים שמה אותם על סמלה.
6, בטחון ישראל תלוי בגרעינים דתיים שיוקמו בהתנחלויות???? זה מה שאמרת??
7, החמאס זה לא אבו מאזן, ואתה וחברים שלך מתקשים לעכל את אבו מאזן שהוא אנטי חמאס ופרו שלום פי 100000 יחסית לביבי ואזרחי מדינת ישראל, אבל אל חשש הוא יפול, החמאס או אל קעידה או הג'יהד יתפסו את מקומו, תהייה מלחמה כמו שאתה אוהב ותוכל לאונן בכיף שלך.[/quote]אחי אני לא רוצה להוציא אותך יותר טמבל ממה שאתה מוציא את עצמך עכשיו אז אני יגיד את זה בקצרה,כל מה שאמרת שאני אמרתי ושהתכוונתי או בקיצור כל מה שחשבת שהבנת..אז לא הבנת כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: