תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יאלללה,כלום לא קרה - מסתכלים קדימה
הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
קורה שמפסידים,ואף אחד לא חושב שאנחנו ברצלונה.
קרה,וטוב שקרה היום ולא בהמשך.
די לבלבל את המוח ולהתחיל לשחוט פה חצי קבוצה.
מסתכלים קדימה לשבת מול סכנין,בתקווה לחזור לעניינים.

יאלללללה :hapoel: מלחמה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יאלללה,כלום לא קרה - מסתכלים קדימה
הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:12 
אנשים לא מבינים, זה לא ההפסד זה איך שהקבוצה נראית
90 דקות בלי בעיטה למסגרת, זה לא משהו שאפשר לעבור עליו בשתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
spoof כתב:

צודק: אי אפשר לעבור בשתיקה !!!
צריך להעמיד את ורמוט מול כיתת יורים.
את שי לסקילה במרכז העיר בת ים.
את באדיר לשחוט כמו כבש בכפר שלו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:18 
spoof כתב:

כמה שאתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
טוב שמגיע הפסד כזה מדי פעם. השחקנים כבר חשבו שהם ברצלונה, וגם הקהל שלנו כבר גידל לא מעט גידולי פרא מכביסטיים.
אנחנו הפועל (פטיש ומגל), ויש ימים של נצחונות מדהימים ויש ימים של הפסדים צורבים. זה הכדורגל, זאת הפועל.
ביום שבת, בשעה חמש, כולנו במקדש, ממשיכים לדחוף את הקבוצה! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:19 
פאביו כתב:
spoof כתב:

צודק: אי אפשר לעבור בשתיקה !!!
צריך להעמיד את ורמוט מול כיתת יורים.
את שי לסקילה במרכז העיר בת ים.
את באדיר לשחוט כמו כבש בכפר שלו.

מגניב שכמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
צריך להמשיך הלאה
ההפסד הזה הוא המשך היכולת מהמשחק נגד אשקלון
לא נרגעו שם מה 4-1 נגד חיפה
מקווים שהמשחק הזה נתן סטירה מספיק חזקה לכולם

נ"ב
תודה למפגרים שהלכו להציתו את הבוטקה בירושלים , לא יכלתם להתאפק מטומטמים !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 00:54 
yuvalbra כתב:
צריך להמשיך הלאה
ההפסד הזה הוא המשך היכולת מהמשחק נגד אשקלון
לא נרגעו שם מה 4-1 נגד חיפה
מקווים שהמשחק הזה נתן סטירה מספיק חזקה לכולם

נ"ב
תודה למפגרים שהלכו להציתו את הבוטקה בירושלים , לא יכלתם להתאפק מטומטמים !!!

בשביל מה עשו את זה? בשביל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 01:13 
אי אפשר להגיד שכלום לא קרה. ההפסד היום הוא מאוד משמעותי. ברור שהאליפות תוכרע בפלייאוף, אבל יש הבדל עצום איפה אתה משחק נגד מכבי חיפה ואיזו תוצאה טובה לך. אם אתה מסיים במקום השני זה אומר שאתה צריך לנצח בחיפה. זה יכול לקרות, אבל לבנות על זה אי אפשר.
אין מה לעשות. אני כתבתי פה אחרי המחזור ה-17 (שנותרו 13 משחקים לסיום הליגה הרגילה) שהפועל בשביל לסיים במקום ראשון יצטרכו 11 נצחונות. אנשים התווכחו איתי אז "הסכמתי" להוריד את זה ל-10 נצחונות ו-3 תיקו או 10 נצחונות, 2 תיקו והפסד ואמרתי שזה יהיה תלוי בכמה נקודות יפסידו חיפה.
אחרי הדרבי (9 מחזורים לסיום) אמרתי שהפועל יצטרכו 8 מתוך 9 (בהנחה שהמשחק שלא ינצחו לא יהיה הפסד לחיפה) וגם אז, יצטרכו איבוד נקודות נוסף של חיפה. אז מן הסתם, גם 5 נצחונות כרגע לא מבטיחים כלום, אבל זה מה שצריכים להשיג ולקוות למעידה של חיפה.
אחרי כל איבודי הנקודות האחרונים (ק"ש ודרבי) אנשים אמרו פה שלא קרה כלום ושאלו מקומות ש"מותר" לאבד בהם נקודות. אין כזה דבר "מותר לאבד נקודות". יש מצב נתון בליגה ובמצב הזה, אסור לאבד נקודות (אם אתה רוצה אליפות כמובן). אז אולי בטדי ובקריית שמונה "מותר" לאבד נקודות, אבל בבית נגד בית"ר, ק"ש ואשדוד אסור. לכן, מה שחשוב זה המצב הנתון בליגה. אז הנה, בשביל אליפות: 9 נצחונות מ-10 משחקים, בתנאי שהמשחק שלא מנצחים, זה לא הפסד לחיפה (ושוב, חיפה צריכים לאבד עוד משחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
טוב שמגיע הפסד כזה מדי פעם. השחקנים כבר חשבו שהם ברצלונה, וגם הקהל שלנו כבר גידל לא מעט גידולי פרא מכביסטיים.
אנחנו הפועל (פטיש ומגל), ויש ימים של נצחונות מדהימים ויש ימים של הפסדים צורבים. זה הכדורגל, זאת הפועל.

כל כך הרבה קלישאות בכל כך מעט מילים - וכל זה בלי להגיד כלום בעצם.

וכל מה שרדרוני כתב מעלי.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 08 מרץ 2011, 09:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:43 
redrony כתב:
אי אפשר להגיד שכלום לא קרה. ההפסד היום הוא מאוד משמעותי. ברור שהאליפות תוכרע בפלייאוף, אבל יש הבדל עצום איפה אתה משחק נגד מכבי חיפה ואיזו תוצאה טובה לך. אם אתה מסיים במקום השני זה אומר שאתה צריך לנצח בחיפה. זה יכול לקרות, אבל לבנות על זה אי אפשר.
אין מה לעשות. אני כתבתי פה אחרי המחזור ה-17 (שנותרו 13 משחקים לסיום הליגה הרגילה) שהפועל בשביל לסיים במקום ראשון יצטרכו 11 נצחונות. אנשים התווכחו איתי אז "הסכמתי" להוריד את זה ל-10 נצחונות ו-3 תיקו או 10 נצחונות, 2 תיקו והפסד ואמרתי שזה יהיה תלוי בכמה נקודות יפסידו חיפה.
אחרי הדרבי (9 מחזורים לסיום) אמרתי שהפועל יצטרכו 8 מתוך 9 (בהנחה שהמשחק שלא ינצחו לא יהיה הפסד לחיפה) וגם אז, יצטרכו איבוד נקודות נוסף של חיפה. אז מן הסתם, גם 5 נצחונות כרגע לא מבטיחים כלום, אבל זה מה שצריכים להשיג ולקוות למעידה של חיפה.
אחרי כל איבודי הנקודות האחרונים (ק"ש ודרבי) אנשים אמרו פה שלא קרה כלום ושאלו מקומות ש"מותר" לאבד בהם נקודות. אין כזה דבר "מותר לאבד נקודות". יש מצב נתון בליגה ובמצב הזה, אסור לאבד נקודות (אם אתה רוצה אליפות כמובן). אז אולי בטדי ובקריית שמונה "מותר" לאבד נקודות, אבל בבית נגד בית"ר, ק"ש ואשדוד אסור. לכן, מה שחשוב זה המצב הנתון בליגה. אז הנה, בשביל אליפות: 9 נצחונות מ-10 משחקים, בתנאי שהמשחק שלא מנצחים, זה לא הפסד לחיפה (ושוב, חיפה צריכים לאבד עוד משחק).

הכל נכון אבל גם לא כל כך רלוונטי.
כמו בטניס- צריך לבוא משחק-משחק, נקודה -נקודה. מה שאתה כותב זה ספוקלציות ומתמטיקה שאולי נכונה אבל לא עוזרת אלא מלחיצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:53 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:

כמו בטניס- צריך לבוא משחק-משחק, נקודה -נקודה. מה שאתה כותב זה ספוקלציות ומתמטיקה שאולי נכונה אבל לא עוזרת אלא מלחיצה.

אני מתנצל שאני מלחיץ וברור שצריך לבוא משחק אחרי משחק ולנצח, אין ממש ברירה אחרת. הדבר שאני יוצא נגדו זו גישת "הלא קרה כלום". קרה ועוד איך. זו לא עונה כמו העונה הקודמת, מבחינתי לא לקחת אליפות העונה זה כשלון. יש משהו מטריף בזה שאתה מנצח את חיפה פעמיים, משחק כדורגל הרבה יותר טוב ובסוף, 5 מחזורים לסיום, מסתכל על הטבלה בהרגשה שתראה שם את הפועל מקום ראשון עם 6 הפרש ואתה פתאום רואה את חיפה מעליך.
אין מקום לטעות יותר, זו השורה התחתונה. נמאס לי לרדוף אחרי חיפה כל החיים שלי. הם בינוניים. הם מנצחים את סכנין בבית בדקה 80, את אשדוד בדקה 90 ואת הפועל ר"ג 2:3, אבל מקבלים על כל משחק כזה 3 נקודות. ההפסד אתמול קבע, שגם אם הפועל ינצחו עד סוף הסיבוב, עדיין נצטרך לשבת ולהסתכל על כל משחק של חיפה כאילו זה משחק של הפועל. והפועל ממש עוד לא ניצחו את כל ה-5 משחקים האלה.
אני מודה, אני מתוסכל. אני מתוסכל ששלוש פעמים עלינו למקום הראשון השנה וכל פעם איבדנו אותו אחרי משחק אחד שהמשותף לכולם היה שזה היה משחק קצת יותר קשה מהממוצע. אחרי כל משחק כזה נפתח אשכול הפרופורציות וה"הלא נורא" והיום אנחנו מתחת לחיפה בטבלה.
אז לא נגמרה העונה כמובן ולא צריך להיכנס לפאניקה וללבוש שקים, אבל צריך להבין שאין מקום לטעויות באף משחק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:59 
מה שקרה -קרה
הדבר היחיד שצריך להתעסק איתו הבוקר זה ענין המאמן
גוטמן צריך להודיע באופן ברור האם הוא נשאר או עוזב
השיטה של המריחה ממשחק למשחק מיצתה את עצמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:01 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:

אני מתנצל שאני מלחיץ וברור שצריך לבוא משחק אחרי משחק ולנצח, אין ממש ברירה אחרת. הדבר שאני יוצא נגדו זו גישת "הלא קרה כלום". קרה ועוד איך. זו לא עונה כמו העונה הקודמת, מבחינתי לא לקחת אליפות העונה זה כשלון. יש משהו מטריף בזה שאתה מנצח את חיפה פעמיים, משחק כדורגל הרבה יותר טוב ובסוף, 5 מחזורים לסיום, מסתכל על הטבלה בהרגשה שתראה שם את הפועל מקום ראשון עם 6 הפרש ואתה פתאום רואה את חיפה מעליך.
אין מקום לטעות יותר, זו השורה התחתונה. נמאס לי לרדוף אחרי חיפה כל החיים שלי. הם בינוניים. הם מנצחים את סכנין בבית בדקה 80, את אשדוד בדקה 90 ואת הפועל ר"ג 2:3, אבל מקבלים על כל משחק כזה 3 נקודות. ההפסד אתמול קבע, שגם אם הפועל ינצחו עד סוף הסיבוב, עדיין נצטרך לשבת ולהסתכל על כל משחק של חיפה כאילו זה משחק של הפועל. והפועל ממש עוד לא ניצחו את כל ה-5 משחקים האלה.
אני מודה, אני מתוסכל. אני מתוסכל ששלוש פעמים עלינו למקום הראשון השנה וכל פעם איבדנו אותו אחרי משחק אחד שהמשותף לכולם היה שזה היה משחק קצת יותר קשה מהממוצע. אחרי כל משחק כזה נפתח אשכול הפרופורציות וה"הלא נורא" והיום אנחנו מתחת לחיפה בטבלה.
אז לא נגמרה העונה כמובן ולא צריך להיכנס לפאניקה וללבוש שקים, אבל צריך להבין שאין מקום לטעויות באף משחק יותר.

בגלל זה כתבתי שמחזור הבא קריטי, במידה ומכבי חיפה איכשהו מאבדים נקודות בדרבי ואנחנו מנצחים, אנחנו חוזרים למקום הראשון. הענין נהיה יותר מלחיץ כי סכנין קבוצה שתבוא לשחק בדיוק כמו בית"ר, ואני לא בטוח שאנחנו מסוגלים לנצח שכולם מסתגרים, ואני יותר פסימי כי אני לא רואה את מכבי חיפה מפסידה להפועל. יש מצב מדאיג שמחזור הבא בית שאן מוחקים את הפער לשוויון, וחיפה מתרחקים 5 נקודות מאיתנו. לכן, קרה הרבה שהפסדנו לבית"ר, ואתה צודק, אסור היה להפסיד את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:04 
נקודה וחצי הלכה. באמת לא קרה כלום.
אם מנצחים עד הפלייאוף את כל המשחקנים אנחנו במקום הראשון עם לפחות 3 נקודות הפרש מהמקום השני (לפני הקיזוז), בסופו של דבר אם נחזור לשחק כרגיל ונבוא למאני טיים, כלומר לפלייאוף, מוכנים, אף אחד לא יזכור שהמשחק הזה התקיים בכלל.

זה מעצבן להפסיד, במיוחד לבבונים הגזענים, אבל אין מה לעשות, אי אפשר רק לנצח ולנצח כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
spoof כתב:

כמה שאתה צודק

מה חשבתם, שלא יהיו לנו משחקים רעים עד סוף העולם?
אני באמת שלא רוצה להישמע כמו אוהד משנות ה80' כי אני לא, אבל התרגלתם לטוב מדי. אל תלכו רחוק, תיזכר שניה ב07\08, ואחרי זה אל תבכה לי שמשחק אחד בעונה מתוך 35 השחקנים מקבלים פיק ברכיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:08 
מה שהיה מת.
ועדיין- אם ננצח את כל המשחקים- אנחנו אלופים. 10 נצחונות רצוף זה דבר אפשרי. גם 9 נצחונות יכולים להספיק.
השאלה החשובה כרגע היא איך נגיע לפליאוף מבחינת סגל, מבחינת כושר של שחקנים ומבחינת נקודות.

חייבים להכניס את פאצ'לקה לעניינים, חייבים להשתמש יותר באלרואי והכי חשוב שאלי גוטמן יחליט מה הוא עושה.
זה זמן של מנהיגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:09 
mkorman1 כתב:
מה שקרה -קרה
הדבר היחיד שצריך להתעסק איתו הבוקר זה ענין המאמן
גוטמן צריך להודיע באופן ברור האם הוא נשאר או עוזב
השיטה של המריחה ממשחק למשחק מיצתה את עצמה

אולי ששני הליצנים (במקרה הטוב) שמנהלים את המועדון יודיעו אם אם נשארים או עוזבים? גוטמן צריך להיות מטורף כדי לחתום על חוזה בתנאים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:13 
לא העזתי לקוות שהוא יחתום על חוזה לעונה הבאה
אני מדבר על העונה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:18 
כמו שרוני כתב, ועוד איך משהו קרה, כי הסיכוי שלנו לסיים במקום הראשון פחת בעקבות איבוד נקודות מיותר כזה. לכן אין מקום יותר לטעויות כאלה ב5 משחקים הקרובים.
הפועל הייתה צריכה להיות היום בפער של כמה נקודות טובות על מכבי חיפה. מכבי חיפה היא קבוצה בינונית מינוס, שלא נתנה משחק אחד טוב העונה ( מקסימום מחצית אחת נגד מכבי, וזה גם לדעת כל אוהד שלהם שאני מכיר ) ואם נפסיד לפח אשפה הזה אליפות, זה פשוט פשע ספורטיבי.
אסור לטעות מהיום, עשרה מחזורים לסוף, נטל ההוכחה אך ורק על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:19 
chimpfive כתב:

בגלל זה כתבתי שמחזור הבא קריטי, במידה ומכבי חיפה איכשהו מאבדים נקודות בדרבי ואנחנו מנצחים, אנחנו חוזרים למקום הראשון. הענין נהיה יותר מלחיץ כי סכנין קבוצה שתבוא לשחק בדיוק כמו בית"ר, ואני לא בטוח שאנחנו מסוגלים לנצח שכולם מסתגרים, ואני יותר פסימי כי אני לא רואה את מכבי חיפה מפסידה להפועל. יש מצב מדאיג שמחזור הבא בית שאן מוחקים את הפער לשוויון, וחיפה מתרחקים 5 נקודות מאיתנו. לכן, קרה הרבה שהפסדנו לבית"ר, ואתה צודק, אסור היה להפסיד את המשחק.

סכנין תבוא לשחק כמו שבית"ר שיחקה? כל הקבוצות באות לשחק בבלומפילד כמו שבית"ר שיחקה
אתמול היה שילוב של יום חלש שלנו עם בית"ר מתודלקת בטדי (הזכיר לי את המשחק לפני 3 שנים שהם באו לחגוג עלינו אליפות). אני מנחש שזה לא מה שיקרה בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
yos כתב:

כל כך הרבה קלישאות בכל כך מעט מילים - וכל זה בלי להגיד כלום בעצם.

תודה, כיף לשמוע.
ועדיין, אני חושב שבמצב כזה הדבר החשוב ביותר הוא להרים את הקבוצה כדי שננצח בשבת. אם נתחיל עכשיו בקיצוץ שחקנים לאורך ולרוחב, ההפסד הזה יכול לגלוש לשבת (להזכירך - סכנין בבלומפילד לפני שנתיים), ואז, הכל ייגמר...
קלישאתי, מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:32 
אם מישהו פה חשב שהפועל תנצח את כל המשחקים שלה, החל מהנצחון על חיפה בבלומפילד ועד סיום הסיבוב, הוא חי בסרט. אנחנו לא קבוצה יציבה העונה, וכל אחד רואה את זה. גם חיפה לא קבוצה יציבה, וצריך לקוות שהם יאבדו יותר נקודות מאיתנו במשחקים שנותרו. בהחלט לא סוף העולם, למרות שהפסד בטדי הוא לא אירוע נעים (אבל אחרי הפעם הקודמת בטדי, באמת שאין לי טענות לאף אחד, וכנראה אף פעם כבר לא יהיו לי...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:33 
האופטימיות האמיתית מאתמול היא מופע הקהל מאתמול.

זו העצמה שלנו וחובה עלינו לממש את היתרון הזה החל מהשבוע הקרוב ובכל שבת.

כל השאר אולי יסתדר מעצמו .

אז יאללה הפועל וקדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:37 
שער 7 הוא אדום כתב:
קורה שמפסידים,ואף אחד לא חושב שאנחנו ברצלונה.
קרה,וטוב שקרה היום ולא בהמשך.
די לבלבל את המוח ולהתחיל לשחוט פה חצי קבוצה.
מסתכלים קדימה לשבת מול סכנין,בתקווה לחזור לעניינים.

יאלללללה :hapoel: מלחמה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:39 
אבי כתב:
chimpfive כתב:

סכנין תבוא לשחק כמו שבית"ר שיחקה? כל הקבוצות באות לשחק בבלומפילד כמו שבית"ר שיחקה
אתמול היה שילוב של יום חלש שלנו עם בית"ר מתודלקת בטדי (הזכיר לי את המשחק לפני 3 שנים שהם באו לחגוג עלינו אליפות). אני מנחש שזה לא מה שיקרה בשבת.

אתה צודק, אבל עדיין חיפה, נתניה, בית שאן, הפועל חיפה, אשדוד, ועוד קבוצות שיחקו יותר פתוח. ואלה שבאו לצופף לא עשו את זה באותה נחישות שבית"ר שיחקו. סכנין תצליח לצופץ למשך זמן ארוך, ואנחנו נהיה חייבים שער מהיר כדי לפתוח את המשחק, לא תמיד זה הולך. הכל תלוי בכושר של השחקנים, אסור לנו לאבד נקודות ומכבי חיפה חייבת להפסיד נקודות במחזור הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:14 
שחר כתב:
נקודה וחצי הלכה. באמת לא קרה כלום.
אם מנצחים עד הפלייאוף את כל המשחקנים אנחנו במקום הראשון עם לפחות 3 נקודות הפרש מהמקום השני (לפני הקיזוז), בסופו של דבר אם נחזור לשחק כרגיל ונבוא למאני טיים, כלומר לפלייאוף, מוכנים, אף אחד לא יזכור שהמשחק הזה התקיים בכלל.

זה מעצבן להפסיד, במיוחד לבבונים הגזענים, אבל אין מה לעשות, אי אפשר רק לנצח ולנצח כל הזמן.

אם לדקדק הפסדת אתמול 2 נקודות כי עברת ממצב אי זוגי לזוגי בסוף העונה (כלומר מבחינת הפועל, מעכשיו, אין הבדל בין הפסד לתיקו מבחינת הנקודות אחרי הקיזוז).
ושוב, הפסד הנקודות בתמונה הכוללת פחות קריטי כמו זה שהפחתת מהסיכוי לסיים לפני חיפה אחרי 30 משחקים מה שאומר שתצטרך לנצח אותם בחוץ. זה אפשרי אבל מאוד קשה, בטח פעם שלישית רצוץ (בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:18 
לא יעלה על הדעת שחיפה ביכולתה הנוכחית לא תשמוט משחק או שניים.
אבל ברור שהכל אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:29 
zink כתב:
אבל ברור שהכל אבוד.

יש הבדל בין זה שזה יעלה על הדעת לבין מה שקורה ויקרה במציאות. לחיפה יש 5 משחקים. אחד מהם בטוח נגד אשקלון בבית. עוד שניים בקריית אליעזר ועוד שינים נגד עכו ונתניה בחוץ.
אז קודם כל גם לך יש 5 משחקים שלפחות אחד מהם הוא משחק חוץ קשה באשדוד ו-3 משחקי בית שאתה אמור לנצח, אבל שנייים מהם נגד קבוצות שיבואו להילחם על החיים שלהם והשלישי נגד קבוצה משתפרת. אם חיפה פתאום יאבדו נקודות בקצב שלא איפיין אותם העונה, מצוין. עד עכשיו הם איבדו 18 נקודות ב-25 משחקים ו-7 נקודות ב-14 משחקים האחרונים. הם יודעים לקחת נקודות ביכולת הבינונית שלהם, בעיקר בחוץ. העניין הוא שכרגיל, אתה עכשיו תלוי בהם ורודף אחריהם ונכנס לסיטואציה שאסור לך לטעות יותר. לא טעות שופט, פציעות והרחקות, משחקים שבהם אתה פחות טוב. אין את המרווח נשימה הזה יותר. לא כל שנה תנצח 9 מתוך 10 משחקים אחרונים כולל את היריבה שלך בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:44 
redrony כתב:
zink כתב:
אבל ברור שהכל אבוד.

יש הבדל בין זה שזה יעלה על הדעת לבין מה שקורה ויקרה במציאות. לחיפה יש 5 משחקים. אחד מהם בטוח נגד אשקלון בבית. עוד שניים בקריית אליעזר ועוד שינים נגד עכו ונתניה בחוץ.
אז קודם כל גם לך יש 5 משחקים שלפחות אחד מהם הוא משחק חוץ קשה באשדוד ו-3 משחקי בית שאתה אמור לנצח, אבל שנייים מהם נגד קבוצות שיבואו להילחם על החיים שלהם והשלישי נגד קבוצה משתפרת. אם חיפה פתאום יאבדו נקודות בקצב שלא איפיין אותם העונה, מצוין. עד עכשיו הם איבדו 18 נקודות ב-25 משחקים ו-7 נקודות ב-14 משחקים האחרונים. הם יודעים לקחת נקודות ביכולת הבינונית שלהם, בעיקר בחוץ. העניין הוא שכרגיל, אתה עכשיו תלוי בהם ורודף אחריהם ונכנס לסיטואציה שאסור לך לטעות יותר. לא טעות שופט, פציעות והרחקות, משחקים שבהם אתה פחות טוב. אין את המרווח נשימה הזה יותר. לא כל שנה תנצח 9 מתוך 10 משחקים אחרונים כולל את היריבה שלך בחוץ.

רוני, לדעתי אתה מקדים את המאוחר. ברוב הסיטואציות הסבירות עד לסיום הסיבוב השני הכל יישאר פתוח. שיטת הקיזוז ובפרט משחקי הפלייאוף שמפגישים בין כל קבוצות הפלייאוף העליון מבטיחים שהמאבק על האליפות יישאר פתוח (כנראה כולל גם את מכבי). בעונה שעברה הרי חיפה לא ניצחה במחזור הסיום את בני-יהודה. אינני בטוח שהיא לא תאבד נקודות במפגשי הפלייאוף שלה נגד ק"ש ושתי הקבוצות האחרות שתסיימנה במקומות 5 ו-6 (נתניה ? מכבי-פ"ת ? הפועל-חיפה ?). בכל מקרה גם עד סיום הסיבוב השני יש לחיפה משחקים שעשויים להקשות עליה (דרבי חיפאי, ק"ש בחיפה ונתניה בקופסה שתרצה להיאבק על מקום בפלייאוף).
אולי הדבר המשמעותי שאיבדנו במחזור הזה הוא מומנטום מסוים לעומת חיפה, או כפי שניסחת: עכשיו אנחנו חזרנו לרדוף אחריהם. אבל שוב, כמעט בכל סיטואציה, הכל יישאר פתוח בתחילת משחקי הפלייאוף (עם או בלי ביתיות במפגש נגד חיפה בפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: