קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
אז סליחה, אני מתקן את עצמי - גם אתה קיצוני.
ואתה חייב להיות יותר ברור - מצד אחד אתה אומר שאתה ציוני, אוהב את המדינה ועושה הכל בשבילה, מצד שני אתה בעד לפעול נגד המדינה, נגד החוקים שלה ובעד אנשים שבאופן שיטתי בעד להתעמת באופן אלים עם גורמי החוק (ואל תעז להשוואת את זה לאוהדי כדורגל, שלעולם לא מחפשים את העימות הזה).
האנשים הללו חייבים לשבת בכלא (כמו גם השוטרים שיורים כדור גומי מ5 מטרים, שלא יהיה ספק), ואם אתה כל כך תומך בפושעים הללו כדאי שתבדוק את עצמך.
כרגע אתה גיס חמישי במדינה שלנו.
כמו שאמרתי, תפקיד יעוד ותכלית המדינה הוא להבטיח את בטחון ושלום העם היהודי. בשביל זה היא קמה. אז אל תהפוך את היוצרות. אם המדינה-הממשלה- לא מסוגלת לתפקד וראשיה פוחדים או לא יכולים לתפקד תחת הלחץ הבינ"ל- שיתפטרו!
אם החוק במדינה יהיה שעלינו להתאבד, האם גם אז תקרא לציית לחוק ולמי שיסרב לו- גיס חמישי?
רגע, ואם אני סבור שהפושעים הללו מסכנים את העם שלי יותר מכל טיל גראד מנוחת כאן (ולא שאני מזלזל בזה), זה מחובתי לפגוע בהם?
חוק המורה לתושבים להתאבד לא יכול להתקיים. גם חוקים צריך לעמוד בחוקים מסויימים. זה למה יש חוקה (או במקרה שלנו - חוקי ייסוד), אשר מנחה את הקווים שעל פי הם אמורים לחוקק את החוקים.
לעומת זאת חוק האוסר של הפושעים הללו לבנות את חוות גלעד בהתנחלויות הוא לא חוק בילתי חוקתי.
אתה רוצה לפעול נגד המדינה? אין בעיה, זכותך.
אבל תבין מה זה אומר, תקבל את המשמעות של זה ובמקרה הצורך תישא באחריות.