תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי חיפה (אשכול על כדורגל)
הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:05 
משחקים שנשארו להם עם קבוצות מהירות:
דרבי, עכו, ק"ש, נתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להשוות את חומר השחקנים שלנו לזה של חיפה, בטוח זה שעלה לשחק אתמול בבלומפילד.
אם חיפה היו עולים עם רפאלוב, ורד, דבשבילי וגולסה כרביעיה ההתקפית היה אולי מה לדבר אבל,
קטן וחמד פשוט כבר לא ברמה, במיוחד כאשר הוא הוציא את ורד והכניס את גדיר, הם נשארו עם שחקן
אחד שמסוגל לעשות משהו. לעומת ורמוט, זהבי, סהר וטוטו שהם 4, כאשר מהספסל עלו טועמה ואלרואי כהן
שגם הם מסוגלים. כלומר במצב אתמול היחס היה 6:2 לנו בשחקנים יצרתים, זה מה שניצח את המשחק.
כולם מדברים על זה שהפועל היא שבלונה, ואמרתי כבר לפני המשחק, שהשבלוניות והמכונה היא דווקא
חיפה, וראו את זה גם אתמול. כל אחד שם ידע לאן לרוץ, מתי ולאיפה ללחוץ, הבעיה היא שכאשר המשחק עבר
לכישרון, את זהבי ידע לעבור 3 ולתת פס לסהר. ורמוט ידע למשוך את ההגנה כדי ששי (יותר מוכשר מבוקולי
וקולמה בהרבה) יוכל לתת את הצ'יף לטוטו, וכן אלאה.

חיפה קבוצה טובה, שיותר כשרונית מרב הקבוצות בארץ, שלוקחת נקודות בסיטואנות בגלל שהיא מאומנת ברמות
שלא קיימות בארץ. ראינו את זה גם שנה שעברה באלופות, חיפה מסוגלת לסגור משחק וצמצם רווחים ברמה אירופאית
בכירה, אבל אין לה את הכישרון להגיע לשער היריב, להפועל יש, תשאלו את הוגו לוריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:26 
שרון כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
נועם שחם כתב:
לחיפה יש קבוצה מצויינת שהפסידה העונה רק פעמיים, בשני המקרים לנו.

גם אתמול, למרות שחיפה הפסידה, היא עשתה לנו חיים קשים דקות לא מעטות, ובפתיחת המחצית השנייה היא השתלטה לגמרי על המשחק. אלמלא השער של זהבי, שהגיע אחרי התקפה מקרית בדקות של שליטה חיפנית מובהקת, המשחק יכול היה להגמר אחרת.

אני חושב שמקצועית אנחנו עדיפים על חיפה, אבל זו לא קבוצה להקל בה ראש. זו קבוצה מצויינת עם הרבה שחקנים מוכשרים, והמאבק מולה יהיה מאד קשה.

כבר בשבוע הבא יש להם משחק בית מול ר"ג ואנחנו במשחק חוץ בטדי. התסריט שבו הם חוזרים לראשות הטבלה הוא מאד אפשרי.

חיפה באמת קבוצה מצוינת ובניגוד לדעה הרווחת אני חושב שחומר השחקנים שם לא נופל מהפועל, בטח עם הפציעה של שכטר וההעברה של דגלאס.
יחד עם זאת, שתי הנקודות שציינתי הן נקודת תורפה שאף אחד (פרט להפועל, פעמיים) לא ניצל.
בדקה ה45 אתמול היינו יותר קרובים לשלישי (בן סהר ובן סהר) מאשר הם לראשון, וכל המצבים באו מזה שבנאדו והחבר האלים שלו הגיעו באיחור אופנתי לאיזור ההגנה.
לדעתי יהיה להם קשה מאוד מול קבוצה כמו מכבי פ"ת, שמתבססת על מתפרצות מהירות.

זה מגוחך להגיד שחומר השחקנים שלהם לא נופל משל הפועל. לא רק שהוא נופל, הוא מתמוטט.
את מי מה-11 שלהם היית לוקח היום להרכב של הפועל? אני הייתי לוקח את גולסה, שישחק את ה-50/50. אולי משומר במקום בונדר. וזהו פחות או יותר.

מול שחקני 11 טובים יותר שלנו, יש להם ספסל יותר עמוק- גולסה, רפאלוב, גדיר (ענק), חמד, טווטחה, משומר, דבידוביץ הם שחקנים מצוינים וקולמה שהוא שחקן נוראי אבל לא מקבל אדומים ולכן גרזן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 18:10 
Yalla Hapoel כתב:
גולסה השחקן הכי טוב בארץ.

השחקן הכי טוב בחיפה.
יום אחרי הצבא הוא באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 18:32 
גולסה?
2 שערים,0 בישולים העונה.. אני זוכר איך לפני שנתיים בכיתם שלחיפה יש אותו ואנחנו תקועים עם זהבי
אתם חייבים להפסיק עם הגלוריפיקציה לכל שחקן שיש לחיפה או לכל זר שמגיע אליה(מי זה כבר פילאבסקי הזה? סיידו יאיא? קאנוטו? בוקארי? דוטרה? זה רק משנתיים אחרונות יותר מאשר ורוצ'ינה, דה רידר ומנטש)
גולסה אמנם די כשרוני אך הוא משחק בטמפו סופר מהיר, מכדרר יותר מדי, בניגוד לתדמית שלו כפליימייקר ושחקן יצירתי הוא יותר כספית תזזיתית באמצע, הגנתית הוא הפתיע אותי וקבלת ההחלטות שלו לא טובה. הוא גם לא בועט לשער כמעט. מה שכן, הוא נחוש מאוד ודי פיזי ונע טוב ללא כדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: