נועם שחם כתב:
לחיפה יש קבוצה מצויינת שהפסידה העונה רק פעמיים, בשני המקרים לנו.
גם אתמול, למרות שחיפה הפסידה, היא עשתה לנו חיים קשים דקות לא מעטות, ובפתיחת המחצית השנייה היא השתלטה לגמרי על המשחק. אלמלא השער של זהבי, שהגיע אחרי התקפה מקרית בדקות של שליטה חיפנית מובהקת, המשחק יכול היה להגמר אחרת.
אני חושב שמקצועית אנחנו עדיפים על חיפה, אבל זו לא קבוצה להקל בה ראש. זו קבוצה מצויינת עם הרבה שחקנים מוכשרים, והמאבק מולה יהיה מאד קשה.
כבר בשבוע הבא יש להם משחק בית מול ר"ג ואנחנו במשחק חוץ בטדי. התסריט שבו הם חוזרים לראשות הטבלה הוא מאד אפשרי.
חיפה באמת קבוצה מצוינת ובניגוד לדעה הרווחת אני חושב שחומר השחקנים שם לא נופל מהפועל, בטח עם הפציעה של שכטר וההעברה של דגלאס.
יחד עם זאת, שתי הנקודות שציינתי הן נקודת תורפה שאף אחד (פרט להפועל, פעמיים) לא ניצל.
בדקה ה45 אתמול היינו יותר קרובים לשלישי (בן סהר ובן סהר) מאשר הם לראשון, וכל המצבים באו מזה שבנאדו והחבר האלים שלו הגיעו באיחור אופנתי לאיזור ההגנה.
לדעתי יהיה להם קשה מאוד מול קבוצה כמו מכבי פ"ת, שמתבססת על מתפרצות מהירות.
זה מגוחך להגיד שחומר השחקנים שלהם לא נופל משל הפועל. לא רק שהוא נופל, הוא מתמוטט.
את מי מה-11 שלהם היית לוקח היום להרכב של הפועל? אני הייתי לוקח את גולסה, שישחק את ה-50/50. אולי משומר במקום בונדר. וזהו פחות או יותר.