תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס
הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא שאני מת על אבוקסיס אבל הקצבייה שפתחתם פה זה גועל נפש.
איזה סכינים בדיוק הוא תקע? בכל הזדמנות יוסי נותן קרדיט לגוטמן, מה בדיוק רציתם שהוא יעשה, שיפסיד את המשחקים בכוונה?

ואגב, כששמענו את גוטמן בקולו שלו ולא דרך כל מיני מקורבים אנונימיים ועלומי שם, הוא דווקא פירגן ליוסי ואפילו טען לא פעם שהוא זה שצריך להחליף אותו אם הוא יעזוב.
שמעתי במו אוזניי את יוסי בשתי תכניות רדיו אומר שלא יהיה עוזר מאמן בעונה הבאה.
מה בדיוק רציתי? שיחכה עם הצהרות שכאלה עד שגוטמן חוזר. זה שהוא רץ למיקרופונים ברגע שגוטמן חולה מראה לי בדיוק מה התכניות שלו. מה היה הלחץ? בדיוק עכשיו מחתימים מאמנים בכל הקבוצות בליגה? לא, עכשיו גוטמן פגיע והוא ניצל את זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 10:19 
its-sick כתב:
שחר כתב:
איזה סכינים בדיוק הוא תקע? בכל הזדמנות יוסי נותן קרדיט לגוטמן, מה בדיוק רציתם שהוא יעשה, שיפסיד את המשחקים בכוונה?

ואגב, כששמענו את גוטמן בקולו שלו ולא דרך כל מיני מקורבים אנונימיים ועלומי שם, הוא דווקא פירגן ליוסי ואפילו טען לא פעם שהוא זה שצריך להחליף אותו אם הוא יעזוב.
מה בדיוק רציתי? שיחכה עם הצהרות שכאלה עד שגוטמן חוזר. זה שהוא רץ למיקרופונים ברגע שגוטמן חולה מראה לי בדיוק מה התכניות שלו. מה היה הלחץ? בדיוק עכשיו מחתימים מאמנים בכל הקבוצות בליגה? לא, עכשיו גוטמן פגיע והוא ניצל את זה.

זה לא שהוא רץ לתוכניות האלה כדי לספר את זה לכל העולם, פשוט שאלו אותו והוא ענה בכנות, זה אגב משהו שאמר עוד לפני העונה האחרונה, רק שכנראה ליגת האלופות שינתה לו את התוכניות.
אני חושב שאתם סתם מחפשים את הרע מתחת לסלע בכח, אני לא אוהב את יוסי, לדעתי הוא עדיין לא בשל לקבל את הפועל תל אביב כי גם גיא עזורי עשה תוצאות מעולות עם קבוצה חזקה בבית"ר, אבל לפעמים יש הרגשה שאתם פשוט מייצרים סכסוכים בכח למרות שכל העולם אומר לכם ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
its-sick כתב:
שחר כתב:

זה לא שהוא רץ לתוכניות האלה כדי לספר את זה לכל העולם, פשוט שאלו אותו והוא ענה בכנות, זה אגב משהו שאמר עוד לפני העונה האחרונה, רק שכנראה ליגת האלופות שינתה לו את התוכניות.
אני חושב שאתם סתם מחפשים את הרע מתחת לסלע בכח, אני לא אוהב את יוסי, לדעתי הוא עדיין לא בשל לקבל את הפועל תל אביב כי גם גיא עזורי עשה תוצאות מעולות עם קבוצה חזקה בבית"ר, אבל לפעמים יש הרגשה שאתם פשוט מייצרים סכסוכים בכח למרות שכל העולם אומר לכם ההפך.
הוא כן רץ לכל התכניות, אני שמעתי רק שתיים מתוך ארבע תכניות שכאלה בתוך יממה אחת.
וגם אם שואלים לא צריך לשקר וגם לא לענות את מה שהוא ענה. אפשר לאמר: "עוד מוקדם עכשיו, יש עוד הרבה זמן עד סוף העונה ואני מקדיש לזה מחשבה". הנה, בלי אף שקר ובלי לשלוח מסרים להנהלה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 10:49 
כן, מעניין איזה סכינים הקושר האחורי תוקע בגב.
אה, למשל הוא רק מקפיד להתראיין באתר ( שהיה לו בו גם טור ) ובתוכנית רדיו של בעלת האתר, שמטנפים את המאמן שלו ברמות קשות. לויאליות שכזו, איזה פרגון.

אדם נשאר אדם באשר הוא, אופי לא משתנה בגילאים כאלה, אולי בקצוות. כמו שגוטמן לא באמת השתנה בשנים של הפועל, גם אבוקסיס לא. קושר נשאר קושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 11:26 
joshsoos כתב:

אדם נשאר אדם באשר הוא, אופי לא משתנה בגילאים כאלה, אולי בקצוות.

סוס, לדעתי אנחנו מכירים כעשור. מתי אי פעם פירגנת למאמן של הפועל, על התנהגותו (לא על הצלחתו המקצועית)? מתי אמרת מילה טובה על אופיו של מאמן של הפועל?

אני בטוח שגוטמן שמח בנצחון אתמול, כמו כולנו.

ולעניין המקצועי שפעם היה נושא האשכול - באופן קבוע (או כך נדמה לי), מאז שיוסי מאמן "לבדו", הפועל יוצאת מאוד חלש מחדר ההלבשה במחצית. מהדקה ה 45 ועד בערך השישים, הקבוצה ישנה בעמידה, וקבוצות מנצלות את זה. לא בדקתי את זה סטטיסטית, אבל ככה זה מרגיש לי. בנוסף, יש שני קשרים אחוריים עם צהוב, לא תוציא אותם כשאתה מוביל? מוזר. ומה אתה מכניס שני קשרים שמאליים? מה הרעיון? ואיזה הוראות טקטיות קיבל פאצ'לקה בחמש דקות שלו? "תעשה מה שבא לך על המגרש, אין לך עמדה ואין לך תפקיד"?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 11:43 
אדום תלאביבי כתב:
joshsoos כתב:

סוס, לדעתי אנחנו מכירים כעשור. מתי אי פעם פירגנת למאמן של הפועל, על התנהגותו (לא על הצלחתו המקצועית)? מתי אמרת מילה טובה על אופיו של מאמן של הפועל?

ולעניין המקצועי שפעם היה נושא האשכול - באופן קבוע (או כך נדמה לי), מאז שיוסי מאמן "לבדו", הפועל יוצאת מאוד חלש מחדר ההלבשה במחצית. מהדקה ה 45 ועד בערך השישים, הקבוצה ישנה בעמידה, וקבוצות מנצלות את זה. לא בדקתי את זה סטטיסטית, אבל ככה זה מרגיש לי. בנוסף, יש שני קשרים אחוריים עם צהוב, לא תוציא אותם כשאתה מוביל? מוזר. ומה אתה מכניס שני קשרים שמאליים? מה הרעיון? ואיזה הוראות טקטיות קיבל פאצ'לקה בחמש דקות שלו? "תעשה מה שבא לך על המגרש, אין לך עמדה ואין לך תפקיד"?!?

אני לא חושב שהבעיה היא איך שהפועל יצאו מחדר ההלבשה.
צריך להסתכל על המשחק הזה יום אחרי בפרספקטיבה ולהבין מה ראינו אתמול.
הפועל פתחו את המשחק באמת מצוין, לחצו את מכבי חיפה שמו גול אחרי ובמשך עוד 10 דקות המשיכו ללחוץ אותם ולנסות לנצל את הבילבול בשביל להבקיע עוד גול. עד כאן הכל טוב. מדקה 20, חיפה עברו ללחוץ והפועל, כמעט כרגיל נגד לחץ, במיוחד בהרכב הזה של ידין ואבוטבול, לא ידעו מה לעשות. לא הצליחו להניע כדור, עברו לשחק במסירות ארוכות, האגפים לא היו קיימים והאמצע היה של חיפה. לגמרי.
ככה התחילה גם המחצית השנייה. אלישע לוי עשה חילוף שבעיניי היה לא טוב. כלומר, הוא היה צריך להכניס את גדיר אבל לא על חשבון ורד (שחקן פנטסטי בעיניי). חיפה הצליחו להכניס את הגול שלהם ושלטו במשחק לגמרי. הפועל באותם רגעים לא היו קשורים לכלום.
איך השתנה המשחק? ברור. בפעם הראשונה מהדקה ה-15 שאביחי ידין הלך קדימה עם ההתקפה. זה רק סימבולי שהפועל קיבלו פרס על משהו שצריכים לעשות כל הזמן. אחד הקשרים האחוריים חייב תמיד לנוע קדימה עם ההתקפה. שהם נשארים תקועים מאחור, כל קבוצה שתלחץ את הפועל, תשתק אותה ולא צריך את מכבי חיפה בשביל זה. זה קרה נגד בית"ר בבלומפילד ובק"ש.
ואז, הגול של זהבי נכנס והמשחק התהפך לגמרי. אלישע הימר, איבד את האמצע לגמרי (יותר נכון את המשמעת) וחיפה נשברו וב-25 דקות האחרונות כבר כל הפועל לחצו קדימה, לא נתנו לחיפה לנשום.
אז זה נגמר טוב, הרבה בזכות זה שלחיפה את הכשרון שיש לנו בחלק ההתקפי והם לא ממש יודעים מה לעשות עם הכדור שהוא אצלם (ככה היה גם מול 10 שחקנים במשחק הראשון, "אחד הטובים" של חיפה העונה כהגדרתם), אבל עדיין, במשך כמעט 40 דקות, הפועל היו נחותים אתמול במשחק.
כמו שאלישע לוי אמר אתמול, קשה להתווכח עם תוצאה, אבל אם הפועל רוצים להמשיך לשחק עם אבוטבול וידין באמצע יחד, הם חייבים ללחוץ את היריב וחייבים ששני השחקנים האלה לא ישחקו באותו קו. תמיד אחד חייב ללחוץ מקדימה שהכדור אצל היריב ולהצטרף להתקפה שהכדור אצלנו. בשבוע שעבר הפועל בהרכב הזה שיחקו מצוין, אבל נגד יריב שלא לחץ ולא ניסה לאיים. אתמול זה כבר היה הרבה יותר קשה והיה יכול להיגמר אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 12:36 
אדום תלאביבי כתב:
joshsoos כתב:

פחות מעשור. בוא נראה מה היה מאז: עילויים אנושיים כמו קשטן, שום, לוזון וגוטמן. חארות אחד אחד, מה לעשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 12:41 
א. לגבי שלושת הראשונים, נראה שאין ויכוח בינינו.
ב. לגבי גוטמן, אני לא חושב שהוא חסיד אומות, ובטוח שהוא פוליטיקאי, אבל (חוץ מזה שהוא נגע באופירע), לא זכורים לי אנשים שהוא דרך עליהם. יכול להיות שאני טועה, אבל אני באמת לא זוכר סיפורים על היותו בנזונה מגעיל וכו', למעט כמובן מדברים שאתה מספר. יכול להיות שאף אחד ב"עיתונות" הישראלית + בפורום לא עלה עליו, למעט אתה? נשמע לי תמוה.
ג. בדרך, בלי לשים לב, הדחקת את ניר לוין, גילי לנדאו, שייע פייגנבוים ושמוליק חנין. אתה מזדקן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 12:55 
תאמין לי שכל קהילת הכדורגל יודעת בדיוק מי זה אלי גוטמן, וגם מחוץ לה, וגם מדברת עליו. שלא יהיה לך ספק, הוא בנזונה מגעיל לא פחות וגם יותר מהאחרים, והוא דרך על לא מעט אנשים. כבר כתבתי כאן שמה שמדהים אותי לגבי גוטמן הוא שלא שמעתי עליו ולו גם דעה חיובית אחת -מתוך הרבה מאוד ששמעתי- וזה משהו נדיר, כי לכל אחד יש גם כאלה שמגינים עליהם או אוהבים אותם. גם בלי לדעת כל מיני דברים 'מאחורי הקלעים' אני בטוח שגם אתה יכול להיזכר בו מאשים שחקנים בתקשורת, או צורח בגסות רוח משפילה על בונדר בקרית אליעזר לעיני כל.
אפשר להתווכח על דעותיו המקצועיות, אבל תאמין לי שגם אם תדחיק ( אמממ.. אממ... ) את התקופה שלו בהפועל, ותברר על הקריירה עד שבא אלינו, תשמע גם אתה רק דברים רעים.
אבל בחייאת, זה אשכול על אבוקסיס, לא על גוטמן, וגוטמן מלאך לעומתו :)

לא הדחקתי את האחרים אגב, בטח לא את החבר'ה מאותה עונה הזויה ב 2004/5 ( להזכירך, עשיתי עליה סרט... ), דיברתי על מי שאשכרה נספר כמאמן הפועל, עם כל הכבוד לשמוליק חנין =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 13:07 
אדום תלאביבי כתב:
א. לגבי שלושת הראשונים, נראה שאין ויכוח בינינו.
ב. לגבי גוטמן, אני לא חושב שהוא חסיד אומות, ובטוח שהוא פוליטיקאי, אבל (חוץ מזה שהוא נגע באופירע), לא זכורים לי אנשים שהוא דרך עליהם. יכול להיות שאני טועה, אבל אני באמת לא זוכר סיפורים על היותו בנזונה מגעיל וכו', למעט כמובן מדברים שאתה מספר. יכול להיות שאף אחד ב"עיתונות" הישראלית + בפורום לא עלה עליו, למעט אתה? נשמע לי תמוה.
ג. בדרך, בלי לשים לב, הדחקת את ניר לוין, גילי לנדאו, שייע פייגנבוים ושמוליק חנין. אתה מזדקן!

מי שמכיר טיפה את גוטמן בחייו האישיים או נתקל פעם בגוטמן שלא מול התקשורת, יודע שמדובר בחרא טהור. פשוט זבל של בן-אדם עם פה מלוכלך והתנהגות של ערס מסריח.
אבל אף אחד לא ייקח ממנו את היותו שחקן בימה מעולה. והוא חי את ההצגה הזו עד הסוף. גדול גונבי הדעת בכדורגל הישראלי. יותר מגרנט. כשהתקשורת לידו, הוא פשוט הופך את עורו ובגלל זה כולם כ"כ אוהבים אותו. אני גם לא האמנתי, עד שנתקלתי בו בסיטואציה פחות נעימה עם עוד כמה אוהדי הפועל.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 13:09 
yos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ראיתי בלילה את המשחק שוב. אני ממליץ לכולם לעשות את זה לפני שנותנים פרשנויות.
אולי זה רק אני, אבל הלחץ בלייב כנראה גורם לי לראות דברים קצת אחרת.

גם אני ראיתי. הפועל בטלוויזיה נראים הרבה יותר טוב מאשר מהיציע... חיפה נראים הרבה יותר גרוע והרבה פחות מפחידים...

נכון, אבל:
בני12 כתב:
בהרבה חלקים של המשחק זנחנו את הולכת הכדור ומשחק המסירות שאנחנו כל כך טובים בו
לטובת העפת כדורים למעלה לטוטו ובן ותקווה שהם יעשו מזה משהו.
כל פעם שקצת התמסרנו, הגענו להם עד השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
חי את המשחק ברמות גבוהות מאוד.

בלי לפגוע אישית או משהו, אין מצב שאתה אובייקטיבי. וזה לגיטימי. אין מצב שתכתוב משהו רע על מישהו ממכבי יפו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
גם בדרבי וגם אתמול לקח לקבוצה הרבה זמן להכנס למשחק במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 14:44 
פעם ראשונה שהפועל ת"א מנצחת את מכבי חיפה (מאז שנות ה-80) במשחק התקפי חזיתי. הנצחונות בעידן גוטמן באו במשחק הגנתי, של מתפרצות. אמש היה משחק של לחץ והתקפות. זה שינוי משמעותי ששיבש את המשחק הרגיל של חיפה. אני מעריך שתוכנית המשחק נבנתה במשותף בין יוסי לגוטמן. התרומה של יוסי זה האופי שלו והעובדה שהיה שחקן כדורגל (דומיננטי) וכנראה מבין את נפשו של השחקן תוך כדי משחק. חי בצורה שונה את המשחק מגוטמן. לא טוב יותר או פחות טוב, שונה.
יוסי רוצה להיות מאמן ראשי. לא מסתיר את זה ואפילו רצה להכניס סעיף ברוח זו בחוזה שלו. נתקל בסירוב. עד עכשיו בפומבי לא עשה שום דבר פסול או חתרני. מאז שהתמנה לעוזרו של גוטמן, הולך לתקשורת יותר מגוטמן. גם בתחום הזה, לא השתנה דבר.
מישהו כתב שהפועל ת"א משחקת על אוטומט. הפועל ת"א, עם כל הכבוד לגוטמן, זקוקה להכנות וניהול משחק. יוסי עושה את זה טוב עד כה, במבחן התוצאה. אם גוטמן כנראה יעזוב לטובת הנבחרת, יהיה קשה מאד להנהלה לסרב ליוסי. מה עוד שלא רואים מאמן אחר בשוק שיש לו נתונים מרשימות בצורה חדה.
מחפשים את יוסי בנרות, עד כה ללא שום הצדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 14:52 
moshiko כתב:
פעם ראשונה שהפועל ת"א מנצחת את מכבי חיפה (מאז שנות ה-80) במשחק התקפי חזיתי. הנצחונות בעידן גוטמן באו במשחק הגנתי, של מתפרצות. אמש היה משחק של לחץ והתקפות. זה שינוי משמעותי ששיבש את המשחק הרגיל של חיפה. אני מעריך שתוכנית המשחק נבנתה במשותף בין יוסי לגוטמן. התרומה של יוסי זה האופי שלו והעובדה שהיה שחקן כדורגל (דומיננטי) וכנראה מבין את נפשו של השחקן תוך כדי משחק. חי בצורה שונה את המשחק מגוטמן. לא טוב יותר או פחות טוב, שונה.
יוסי רוצה להיות מאמן ראשי. לא מסתיר את זה ואפילו רצה להכניס סעיף ברוח זו בחוזה שלו. נתקל בסירוב. עד עכשיו בפומבי לא עשה שום דבר פסול או חתרני. מאז שהתמנה לעוזרו של גוטמן, הולך לתקשורת יותר מגוטמן. גם בתחום הזה, לא השתנה דבר.
מישהו כתב שהפועל ת"א משחקת על אוטומט. הפועל ת"א, עם כל הכבוד לגוטמן, זקוקה להכנות וניהול משחק. יוסי עושה את זה טוב עד כה, במבחן התוצאה. אם גוטמן כנראה יעזוב לטובת הנבחרת, יהיה קשה מאד להנהלה לסרב ליוסי. מה עוד שלא רואים מאמן אחר בשוק שיש לו נתונים מרשימות בצורה חדה.

נראה שהפור נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

הפועל לא נתנה תצוגת כדורגל אתמול. היא ניצחה, הראתה אופי, אבל צורת המשחק שלה נשחקה. בזמן האחרון רואים יותר מידי פעמים מסירות כדור ארוכות מצד לצד, כשהרבה מהן בורחות לחוץ. הרבה כדורים ארוכים מההגנה שברוב המקרים גורמות לאיבודי כדור. הגול של שהר נגד ב"ש היה דוגמא לזה. בלי טכניקה אדירה של זהבי ובן, זה היה מהלך של קבוצת לא מאומנת. בלאגן בהגנה, זהבי מזהה את שהר במרחק של כחצי מגרש, ובועט כדור. נכון זה זהבי, והכדור הגיע לנמען. נכון שהנמען זה בן שהר, והוא השתלט יפה והמשיך. אבל זה לא צורת המשחק של גוטמן. גם הגול של טועמה לא בא מהתקפה מסודרת, סתם כידרור של שחקן הפועל, מסירה תועה והשתלטות מקרית של פאצ'לקה.
אשקלון ונתניה היו משחקים מאוד חלשים שלנו. המחצית השנייה בדרבי ואתמול הראתה מה שווה(או לא שווה) אבוקסיס. הוא לא יודע להכין קבוצה, לא יודע לנהל משחק ברמות גבוהות, הוא פשוט על טייס אוטומטי.
הבעיה שלך היא שאתה חושב על היום שאחרי גוטמן. לא, לא רוצה לחשוב על היום הזה. עזיבת גוטמן מבחינתי היא לא אופצייה. מבחינתך ומבחינת טביב ויוסי, היא כן. היא אפילו עובדה קיימת. אם יוסי היה מדבר על רצונו להיות מאמן עוד בתחילת העונה, מילא. הוא התחיל לדבר על זה כשגוטמן בבית חולים. הוא התראיין לוואן יומיים אחרי שהקבוצה החרימה אותו בטענת השחיטה שעושים שם לגוטמן. יוסי הוא החתרן הכי גדול בקבוצה, ויש לו אחלה איש כנף-בעלים לידו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 14:59 
אם כל הכבוד ליוסי (ואין לי הרבה), זה משחק גדול שני שהקבוצה לא מתפקדת בפתיחת המחצית השנייה.
מזל שקולמה המטומטם הגיע משום מקום והציל אותנו מאיבוד נקודות,
לקבוצה שקצת יותר חלשה מאיתנו.
ואם לא גוטמן (להחתים לארבעים שנה אתמול!), אז רן בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא מדבר על זה שבמחצית השנייה היינו מ"מ מלאבד את המשחק בגלל ניהול אימפוטנטי של אבוקסיס.
דקה 60 ואין תנועה על הספסל!
אין הסבר אחר חוץ ממזל של מתחילים + מזל של זהבי שהציל את המשחק.

למרות חולשתו של האבוקסיס, כדאי לשקול צוות גוטמן מנג'ר (ביציע, למען הבריאות) ואבוקסיס על הקווים... :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

עכשיו אני דואג.
האחרון שאמרת את המשפט הזה כאן עליו זה גיא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 15:53 
ת'רדקיל כתב:
אף אחד לא מדבר על זה שבמחצית השנייה היינו מ"מ מלאבד את המשחק בגלל ניהול אימפוטנטי של אבוקסיס.

למרות חולשתו של האבוקסיס, כדאי לשקול צוות גוטמן מנג'ר (ביציע, למען הבריאות) ואבוקסיס על הקווים... :COMMY:

עוד אשכול לפורמלין: קבוצה מנצחת את מכבי חיפה 4-1 וכותבים על מזל, פוקס, התחת של זהבי, מקריות. כותב תרדקיל שלא היתה תנועה על הספסל. מה זה הקשקוש הזה? בזמן הכיבוש של זהבי , כל השחקנים היו בתרגילי חימום לקראת חילוף אפשרי.
בכיינים. ממורמרים. לא מסוגלים לשמח שניה בלי להציג "אבל" אחד.
אצל כמה כותבים ישנה תחושה שהיו מעדיפים לקבל הפסד כדי לכתוב "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 15:55 
red in blood כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

עכשיו אני דואג.
האחרון שאמרת את המשפט הזה כאן עליו זה גיא לוזון.

בשתי הפעמים מדובר ככל הנראה באינטרסנטיות ולא בדעתו האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
ת'רדקיל כתב:

עוד אשכול לפורמלין: קבוצה מנצחת את מכבי חיפה 4-1 וכותבים על מזל, פוקס, התחת של זהבי, מקריות. כותב תרדקיל שלא היתה תנועה על הספסל. מה זה הקשקוש הזה? בזמן הכיבוש של זהבי , כל השחקנים היו בתרגילי חימום לקראת חילוף אפשרי.
בכיינים. ממורמרים. לא מסוגלים לשמח שניה בלי להציג "אבל" אחד.
אצל כמה כותבים ישנה תחושה שהיו מעדיפים לקבל הפסד כדי לכתוב "אמרתי לכם".

מושיקו אף אחד לא מצטער על הניצחון, תהיה בטוח.
בגדול כל האמירות הן פשוטות, הפועל אתמול לא היתה שווה 4:1 על חיפה.
הכישרון של הפועל שווה 4:1 ואף יותר על חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:26 
אל דוד,
למרות ה- 1-4, חיפה יצאו בזול מהמשחק.
עם קצת יותר ריכוז בתחילת המשחק, אנחנו יורדים למחצית עם ייתרון של 3-4 גולים.
כמו שנתי אמר, למרות הגול של חיפה, זה היה רק עניין של זמן עד שהפועל תכניס את השני, שלישי ורביעי.

הפועל לא נותנת משחקים גדולים כמו שנה שעברה, אבל היא הרבה יותר מהירה וקטלנית.
אם הפועל לא לוקחת השנה עוד דאבל, זה כישלון.

התסכול היחיד העונה, נובע מהמחשבה לאן היינו יכולים להגיע בליגת האלופות, אם היינו מנצלים את מכסת הזרים.
אם לא היו עושים שינויים בהרכב, ובעיקר בחלק ההגנתי שלו, אחרי מחנה האימונים, גם היינו מגיעים למשחק אתמול ממקום ראשון.

לנושא המאמן - אבוקסיס הביא תוצאות טובות, ובקו עלייה.
אם גוטמן לא ימשיך, ואבוקסיס יבקש, אין סיבה לא לתת לו לאמן את הפועל.

שיהיה לכולם יום אדום נפלחא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להעמיד את אבוקסיס במצב שהוא יכול רק להפסיד, או במקרה הזה להישאר בלי המחמאות ועוד לבוא אליו בטענות ובביקורת.
אוטומט, שיטה, תבנית, קוביות קרח, בלה בלה בלה.
מישהו היה אומר את זה אם אבוקסיס לא היה מביא תוצאות והיינו עכשיו בפיגור 5-7?
הרי ברור שאף אחד לא היה אומר שגוטמן אשם, השיטה שלו קרסה וכו'.
כולם היו מתנפלים על אבוקסיס, מאשימים אותו באופן ישיר והיו מקוננים על התקף הלב שדפק לנו את העונה.
הבן אדם נזרק למים במצב סופר קשה.
בשלב קריטי בעונה, משחקים קשים, ושאנחנו לא נראים טוב במהלך כל העונה.
ובלי דקת אימון אחת.
ועם כל זה, עמד בלחץ מעבר למצופה והביא תוצאות יפות שהחזירו אותנו למקום הראשון.
קצת פרגון. לא הרבה, קצת.
אי אפשר שהשנאה אליו תשבש את הדעת לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו, את זה שהקבוצה משחקת באוטומט אמר אבוקסיס בתור פירגון לגוטמן
אני די מאמין אגב שלאבוקסיס יש יד ורגל בהצלחת הקבוצה ביחוד בעקבות אימוני ההתקפה שהוא מעביר לחלק הקדמי שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: