תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב מקנא בחיפה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:08 
אנחנו בשנתיים האחרונות נהנים להצלחה גבוהה יחסית, אבל זה עדיין לא סותר את זה שההתנהלות של מכבי חיפה בשנתיים האחרונות היא הרבה יותר בריאה וחכמה. תראה כמה שחקנים הם העלו מהנוער. זאת כמות מטורפת.
קח את ישראל זגורי, שחקן שאולי הרוב לא מכירים, הוא חתיכת כישרון, הוא פירק את מכבי לבד בגביע, והוא מושאל ממכבי חיפה.
הוא מושאל רק כי כבר יש יותר מדי שחקנים בעמדה שלו, ולא, לא כאלה שהם רכש.
אני אכתוב שוב- רפאלוב, גאדיר, סולליך, גולאסה. אפילו יניב קטן המבוגר שהוא בעמדת הקשר ההתקפי הוא שחקן של מכבי חיפה מהנוער.

באמת שלקנא. אני לא אומר שהם קבוצה טובה יותר, אבל פשוט הייתי מחליף איתם בקטגוריה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:09 
NARKOTIKA כתב:
אנחנו בשנתיים האחרונות נהנים להצלחה גבוהה יחסית, אבל זה עדיין לא סותר את זה שההתנהלות של מכבי חיפה בשנתיים האחרונות היא הרבה יותר בריאה וחכמה. תראה כמה שחקנים הם העלו מהנוער. זאת כמות מטורפת.
קח את ישראל זגורי, שחקן שאולי הרוב לא מכירים, הוא חתיכת כישרון, הוא פירק את מכבי לבד בגביע, והוא מושאל ממכבי חיפה.
אני אכתוב שוב- רפאלוב, גאדיר, סולליך, גולאסה. אפילו יניב קטן המבוגר שהוא בעמדת הקשר ההתקפי הוא שחקן של מכבי חיפה מהנוער.

באמת שלקנא. אני לא אומר שהם קבוצה טובה יותר, אבל פשוט הייתי מחליף איתם בקטגוריה הזאת.

גולסה לא שחקן נוער של חיפה
הוא בא מנס טוברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:13 
1. שטביב יתעסק בניהול ולא בביקורת.

2. אם להפועל היה בעלים יציבים, הייתי מצפה שאסטרטגית ישקיעו בנוער.
הייתי מעדיף שאת סכום ההעברה של אלרואי כהן היו מוסיפים להשקעה בנוער שלנו, ושינהלו מדיניות משכורות קמצנית כמו של שחר.
מכיוון שאצלנו הכל נעשה מהיום למחר ולחשוב לטווח ארוך זה עד סוף הסרט במבי, טוב שהביאו את אלרואי כהן.

3. עם כל הכבוד להישגים של "מ.ס. חיפה" בתקופתו של שחר, לא הייתי מייחס את זה ליעילות או למנהיגות יוצאת הדופן שלו, אלא לכיסים העמוקים ולהתמדה.
עם 40 מיליון כל עונה, גם אשדוד היו עכשיו מועדון עטור הישגים.

4. הסימן לכך שקבוצה באמת משקיעה בצעירים זה שתהיה קבוצת מילואים בליגה השנייה. אני אוריד את הכובע בפני בעל הקבוצה הראשון בישראל שיעשה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:20 
גולסה הוא לא שחקן בית, הוא נרכש אחרי גיל נוער מטובורק.
להפועל בגיל נוער אין כרגע אף שחקן שיכול לתפוס מקום בהרכב חוץ משיש שעליו הצוות המקצועי בונה לעתיד. את חוטה וגורדנה שיש להם פוטנציאל, השאילו בדיוק כמו שעשו עם זגורי הטאלנט.
הבעיה היא לא בבוגרים אלא בחוסר השקעה במחלקות הצעירות, מפעלות הוא פרוייקט חשוב אבל המהות שלו היא חברתית, לחיפה יש מתקן וצוות אדיר בקצף, בכפר גלים, יש להם בלעדיות על כל הכפרים הערביים בצפון והם גם משקיעים בזה סכומים אדירים. זה לצערי משהו שלא עושים אצלנו ודווקא מעבר לכביש יש לאחרונה השקעה אדירה במחלקות הצעירות שתניב מהר מאוד פירות.

החלאה ממשיך להזיק למועדון ולפגוע בצוות המקצועי, שישקיע עשירית ממה שהשקיע יעקב שחר בחיפה ואח"כ יפתח את הפה.
חוץ מזה יש כרגע בהפועל 5 שחקני בית פוטנציאלים שיכולים לשחק בהרכב, בונדר,זהבי, טועמה (אם גולסה נחשב אז גם הוא שחקן בית) , אבוטבול ובן סהר כשאפילו שיש שחקן הרכב לגיטימי במקרה הצורך. לא זוכר הרבה קבוצות צמרת בעשור האחרון שיש להם כ"כ הרבה שחקני בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:23 
שחר כתב:
להפועל בגיל נוער אין כרגע אף שחקן שיכול לתפוס מקום בהרכב חוץ משיש שעליו הצוות המקצועי בונה לעתיד. את חוטה וגורדנה שיש להם פוטנציאל, השאילו בדיוק כמו שעשו עם זגורי הטאלנט.
הבעיה היא לא בבוגרים אלא בחוסר השקעה במחלקות הצעירות, מפעלות הוא פרוייקט חשוב אבל המהות שלו היא חברתית, לחיפה יש מתקן וצוות אדיר בקצף, בכפר גלים, יש להם בלעדיות על כל הכפרים הערביים בצפון והם גם משקיעים בזה סכומים אדירים. זה לצערי משהו שלא עושים אצלנו ודווקא מעבר לכביש יש לאחרונה השקעה אדירה במחלקות הצעירות שתניב מהר מאוד פירות.

החלאה ממשיך להזיק למועדון ולפגוע בצוות המקצועי, שישקיע עשירית ממה שהשקיע יעקב שחר בחיפה ואח"כ יפתח את הפה.
חוץ מזה יש כרגע בהפועל 5 שחקני בית פוטנציאלים שיכולים לשחק בהרכב, בונדר,זהבי, טועמה (אם גולסה נחשב אז גם הוא שחקן בית) , אבוטבול ובן סהר כשאפילו שיש שחקן הרכב לגיטימי במקרה הצורך. לא זוכר הרבה קבוצות צמרת בעשור האחרון שיש להם כ"כ הרבה שחקני בית.

וכאן האבסורד שמושיקו/ טביב מאשים את המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:28 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

וכאן האבסורד שמושיקו/ טביב מאשים את המאמן.

אויש, הרובוט הזה פולט כל הזמן את אותן שטויות בלי קשה למציאות וכמובן טורח לציין שמדובר ב"עובדה" למרות שאין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:28 
NARKOTIKA כתב:

בגדול אני די מסכים איתך, אם כי סולליך הוא שחקן שסה"כ שיחק משחק אחד ועשו ממנו מסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:35 
ההתנהלות "הבריאה" של שחר באה בגלל ארקדי ומיטש
לפני כן, במשך הרבה שנים הוא היה מעמיד 50-60 מיליון בשנה, קונה את הישראלים הבכירים כמו זנדברג(רק שאז הם לא עלו כמו היום) ומשלם משכורות עתק- עידן טל וקטן למשל.
אין ספק שדרושה השקעה יותר גדולה בהפועל, אבל עדיין תוצרים כמו נאתכו, שהר, בונדר, זהבי בשנים האחרונות הם ראויים מאוד.
לשחר לא הייתה בעיה לזרוק מיליון דולר רכישה על קאנוטו למשל, מה שאומר שגם ההתנהלות הבריאה הזו בעירבון מוגבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:37 
רק הפועל כתב:
NARKOTIKA כתב:

גולסה לא שחקן נוער של חיפה
הוא בא מנס טוברוק

שנמאצת כמעט בחסות מכבי חיפה, כל שחקן משם מגיע אליהם. סניף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
כן, שחר הפסיק להשקיע סכומי עתק בזכות העובדה שאלישע לוי מקדם צעירים. הוא חושב שאנשים מנותקים מהכדורגל כמוהו?
סמרטוט מטומטם. שייקח את מוני ויעשו בדיוק מה שתלמה ולואיז עשו. חלאס כבר משני אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 22:36 
אה באמת שחכתי שרביבו ,מזרחי,חזן,בניון,זנדברג,עידן טל,קייסי,אלון חרזי,וכל הזרים התותחים שהחזיקו אותם שנים גדלו בחיפה!
יש להם מחלקת נוער טובה אבל ההצלחה שלהם מגיעה בעיקר מרכש !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אלי טביב, אחד הבעלים של הפועל תל אביב, רואה את מכבי חיפה ומקנא. כן. מקנא ביעקב שחר שיש לו מאמן שלא מבזבז לו הרבה כסף – תבינו לבד.

;)

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 01:57 
הנה חזרה לה האלמנה השחורה (שימו לב לצבע החולצה). אין ספק פירומן מקצועי אחד הבעלים שלנו - נצית מדורה ואחרי זה יאמר שאחרים עשו את הטעויות. בטח שהם עשו כי יש אחד שרק מדבר ולא עושה כלום וכמובן שאלו שעושים גם יטעו (אם טעו - בעצם טעות אחת גדולה עשו כשהביאו את הארס/הרס הזה להפועל תא.
אכן מחלקת נוער מפוארת הקים בהפועל כ"ס. הביא את מיטב המוחות בכדורגל הישראלי שבמקרה הטוב הצליחו להשאיר אותו בליגה ובמקרה הרע הורידו אותו ליגה.
התנהלות עסקית מדהימה הוא מגלה בכל צעד. אני מקוה שבקרוב יתגלה מאיפה הכספים שלו ומהיכן ה"כסף" ש"הגיע" להפועל
"כי הם מאמנים שאכפת להם מהמועדון ואכפת להם שהכסף לא יתבזבז סתם".
ימדבר על מאמנים אחרים ויש לו מאמן שעם אותם שחקנים, שאלי אוחנה הגיע להישג המפואר שייזכר לתמיד בכדורגל הישראלי, הביא לדאבל "נשכח ושולי". ליגת אליפות - שולי. מאמן שנשאר בקבוצה גם כשעתידה לא היה ברור , ללא שחקנים ובמקום לקוד קידה כפי שאנו עושים הוא רק דואג לסובב את הסכין. מאמן שכל עולם הכדורגל נפעם מקבוצת כדורגל שמעולם לא נראתה בכדורגל הישראלי והוא מדבר על אלי אוחנה דוברו בזמן שנעלם אי שם .
והכי חשוב מאמן שנתן לו את האפשרות לרוץ על הדשא ולהפוך אותן לסלב אחרי שלפני זה זכה להיות רק סלב במדורי הפלילים.
אפשר לחשוב שאלישע לוי גידל את השחקנים. לא ההשקעה הבלתי נגמרת גם בבוגרים וגם בנוער במשך 20 שנה. אבל בזה באמת אדון טביב לא מבין הרי השיטה הטובה היא זבנג ו"גמרנו". בגמרנו הוא מצטיין.
אאאחח, איזה עיתוי הוא מוצא - כמו תמיד לפני המשחקים הגדולים.
נקוה שהגוף שנקרא הפועל תא ואוהדיו ידעו לשאוב את הארס החוצה וככל המוקדם לפני שישאיר נזקים בלתי ניתנים לתיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1797730
ציטוט:
אלי טביב, אחד הבעלים של הפועל תל אביב, רואה את מכבי חיפה ומקנא. כן. מקנא ביעקב שחר שיש לו מאמן שלא מבזבז לו הרבה כסף – תבינו לבד. "ההתנהלות של שחר בשנים האחרונות היא שפויה ונכונה", אומר טביב. "בעבר הוא נהג לזרוק סכומים לא הגיוניים. השינוי הגיע דווקא בזכות אלישע לוי. מהיכרות אישית, הוא מאמן שדוגל בשחקנים צעירים ובקידומם. אכפת לו מאוד מהכסף שאתה בתור בעלים מוציא. גם אלישע וגם אלי אוחנה אמרו לי לא פעם להשקיע סכומים שתכננתי לרכש לטובת קידום צעירים, כי הם מאמנים שאכפת להם מהמועדון ואכפת להם שהכסף לא יתבזבז סתם. אלישע לוי איפשר לשחר לנהל מדיניות כללית שפויה, בלי שכר גבוה לשחקנים, אלא הוא משלם לחיילים שכר של שלושת אלפים שקל בחודש ויש לו את האפשרות להרוויח אחר כך כשהוא מוציא את אותם שחקנים לאירופה. כך מועדון צריך להתנהל".
".

תרגום לכאלה שמתקשים להכיר את הבנאדם:

ק-מ-צ-נ-ו-ת

את הטענה של להשקיע בנוער במקום ברכש, הוא מנסה למכור לציבור כדי ש"יתנו לו את האשראי" לעשות את מה שהוא הכי אוהב- לשמור את הכסף בכיס.
גועל נפש שהוא מדבר ככה, כשברור שהוא גם מנסה לעקוץ את הצוות המיקצועי ובעיקר את גוטמן.
לך כבר הבית זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
להפועל יש הרבה שחקנים צעירים והרבה שחקני בית בהרכב.
אגב, מה טביב עושה במחלקת הנוער? כמה כסף השקיע שם ?

השקיע בדיבורים. העלות בזה נמוכה ו"שפויה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:33 
"אלי טביב קמצן". זה הנוסח שמתנוסס באופן קבוע בפורום בכל מזג אוויר. המקרה התורן הוא בסה"כ תירוץ למבול של קללות וגידופים.
מעניין שבעידן טביב-הראל בהפועל ת"א משלמים את השכר הגבוה ביותר בתולדות המועדון (להוציא את שכרו של דרור קשטן אצל תאומים אחרי מילאן). מתי שילמו אצלנו שכר לשחקן בודד קרוב ל-400 אלף דולר לעונה? דה סילבה וגילי גירדו את הרף של 400 אלף דולר לשנה. אניימה לא מפגר מאחור. זהבי שדרג את שכרו בצורה משמעותית. בן שהר איננו שחקן זול.
כמובן לכל הכותבים שמתייחסים לקמצנותו של אלי טביב, לא עוצרים לגרע ומנסים להסביר את פרשיית א. כהן. למה? כי זה מקלקל את הטעיונים.
בתקופה שהפועל ת"א שוברת שיאים בגובה התקציב שלה, אלי טביב הוא מלך הקמצנות.

לא פלא שכאשר אלי טביב מתייחס למדיניותו החדשה יחסית של יעקב שחר לבנות על שחקנים שגדלו או צמחו במועדון, אלי טביב מיד מוגדר כעושה בעיות סדרתי.
פתאום מי שבא ואומר שעדיף להבנות על שחקנים צעירים שמתפתחים עם המועדון, זה פשע. אני בטוח שלו אותם המשפטים היו נאמרים על ידי שלום תקווה למשל, דבריו היו מתקבלים בצורה די חיובית.
זו המציאות החדשה אצלנו: אנשים שמגדירים את עצמם כמתקדמים ונאורים קודם כותבים לגופו של אדם ואחר כך אולי מתעניינים בתוכן.

הפועל ת"א כן משקיעה בנוער. הפועל ת"א בשנים אחרונות נכשלה בשילובם של שחקנים שגדלו במועדון. זה לא קשור להנהלה אחת או מאמן אחד. זה כנראה כשל רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו, אני לא חושב שאתה רובוט. אני חושב שאלה באמת הדיעות שלך ואתה מאמין בהם.
בגלל אני רוצה לשאול אותך, ואני מצפה לתשובה כנה, למה הוא מתנהג ככה לפני משחק כזה חשוב?
יודע מה, עם מקרה אבוטבול אני עוד יכול להשלים. נגיד וטביב רצה לחזור לארץ כדי להגיע למשחק נגד חיפה, ולא יכל להתחמק מפגישה איתו, אז היה חייב להתפוצץ.
אבל למה הוא מדבר על אלישע לוי, ועל כמה שהוא היה רוצה מאמן כזה, בידיוק יומיים לפני שאנחנו משחקים נגדם? למה הוא חייב לדקור את גוטמן כל פעם מחדש?
וזה לא שהוא אמר מה שאמר על אלישע כי הוא ספורטיבי ומחמיא ליריב. אלה לא מחמאות ליריב, אלה עלבונות ומסרים למאמן שלך.
גוטמן הוא אחד האנשים שאני הכי מעריך בהפועל(אם לא ה), אבל באמת שאם הוא יחתום בהפועל אני אעריך אותו פחות מבחינת אינטילגנציה. ואני כל כך שונא את טביב על זה שהוא גורם לי להרגיש ככה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 05:48 
טעון בירור,יש מצב שטביב לא הוציא שקל אחד על הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 09:57 
חדל קשקשת ברשת, אם המאמן המושמץ לא היה מעלה אותך לצ'מפיונס (ועל הדרך משלם על זה בבריאות שלו, כולם ראו את הלחץ שהוא היה בו לפני שלבי ההכרעה) את כל שידרוגי השכר היית צריך להביא מהלוואת של "לאן", תפסיק עם הזיוני מוח, אפשר ללכת לארכיונים ולראות בדיוק מה יו"ר הבקרה אמר על התקציב במידה והפועל לא יעלו. ואם החלאה רוצה הכרה, שיפתח את הספרים ויראה בדיוק, אבל בדיוק כמה הוא הוציא מהכיס שלו, בדיוק כמו הקנדי. חתיכת אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 10:01 
moshiko כתב:
"אלי טביב קמצן". זה הנוסח שמתנוסס באופן קבוע בפורום בכל מזג אוויר. המקרה התורן הוא בסה"כ תירוץ למבול של קללות וגידופים.
מעניין שבעידן טביב-הראל בהפועל ת"א משלמים את השכר הגבוה ביותר בתולדות המועדון (להוציא את שכרו של דרור קשטן אצל תאומים אחרי מילאן). מתי שילמו אצלנו שכר לשחקן בודד קרוב ל-400 אלף דולר לעונה? דה סילבה וגילי גירדו את הרף של 400 אלף דולר לשנה. אניימה לא מפגר מאחור. זהבי שדרג את שכרו בצורה משמעותית. בן שהר איננו שחקן זול.
כמובן לכל הכותבים שמתייחסים לקמצנותו של אלי טביב, לא עוצרים לגרע ומנסים להסביר את פרשיית א. כהן. למה? כי זה מקלקל את הטעיונים.

לא פלא שכאשר אלי טביב מתייחס למדיניותו החדשה יחסית של יעקב שחר לבנות על שחקנים שגדלו או צמחו במועדון, אלי טביב מיד מוגדר כעושה בעיות סדרתי.
פתאום מי שבא ואומר שעדיף להבנות על שחקנים צעירים שמתפתחים עם המועדון, זה פשע. אני בטוח שלו אותם המשפטים היו נאמרים על ידי שלום תקווה למשל, דבריו היו מתקבלים בצורה די חיובית.
זו המציאות החדשה אצלנו: אנשים שמגדירים את עצמם כמתקדמים ונאורים קודם כותבים לגופו של אדם ואחר כך אולי מתעניינים בתוכן.

הפועל ת"א כן משקיעה בנוער. הפועל ת"א בשנים אחרונות נכשלה בשילובם של שחקנים שגדלו במועדון. זה לא קשור להנהלה אחת או מאמן אחד. זה כנראה כשל רצוף.

טענותיך נשמעו עכשיו בוא ננסה להסביר לך בפשטות :)

כל מי שקורא לטביב קמצן עושה עמו חסד ! יכול להיות שהוא קמצן ,אבל לי נראה שיש לו אינטרסים אחרים וברורים יותר ,להשתלט על המועדון להביא את אנשיו
ולסלק את כל מי שעושה לו בעיות (מישהו אמר מאפיה?)
בקשר לשכר אתה כנראה חי באוטופיה בחיפה השכר די מקביל להפועל ,לדוגמה קטן מרוויח כמו גילי (350 אד"ר) אם לא יותר וכל השאר די דומה (אתה מוזמן לבדוק).
על מכבי אני בכלל לא מדבר,אז לבוא ולומר שבהפועל משלמים יותר שכר זה שטויות ,מה אתה רוצה שלא ישלמו ??? אני מבטיח לך שגם בחיפה וגם במכבי היו משלמים להם את הסכומים האלה.
בקשר לאלרואי כהן זה מאוד פשוט מוני ידע שאין אפילו מה לשאול את טביב ,כי הוא לא היה מסכים אז הוא עשה את הדבר ההגיוני היחיד שיכל לעשות ,להצמיד אקדח לראש של טביב ולהכריח אותו לשלם.
גובה התקציב הוא ביחס ישיר לרווחים וגם כאן צר לי לאכזב אותך הוא לא יותר גבוה ממכבי ולשם השוואה הוא די דומה לתקציב של חיפה שנה שעברה.
אף אחד לא אמר שלהשקיע בנוער זה פשע ! פשוט זה בדיוק כמו שהאיראנים מגנים את מובארק על פגיעה באזרחים ,פשוט אבסורד.
מתי טביב השקיע בנוער ואיפה? בלדבר הוא חזק .

עוד שאלות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם טביב שצריך להשקיע יותר בשחקנים צעירים ולטפח את מחלקות הנוער, אבל זה בכלל לא קשור למאמן אלא להשקעה ארוכת טווח במחלקות הנוער. הייתה כתבה לא מזמן שציינה את זה שאצלינו לא משקיעים מספיק בנוער וככה זה נראה. בגלל זה אצלנו בנוער לא מגיעים להישגים ולרוב נמצאים בטבלה מאחורי מכבי וחיפה. אני בעד שישקיע הרבה כסף בנוער למרות שזה לא פופוליסטי
אגב, להפועל היה הסכם ראשוני עם בית"ר נס טובורק לפני יעקב שחר אבל ויתרנו עליו בשלב כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם רוב הדברים שכתב מושיקו.
לא מסכים עם הצורך להלל ולשבח את אלישע וניהול קמפיין נגד גוטמן בדרך שכזו. דרך מבישה.
כמו כן , למעט הצהרות לא ידוע על השקעה בנוער. נדע רק בעוד כמה שנים האם הצהרות אלה הן אמיתיות או שהיו ריקות מתוכן כמו עוד כמה.

לא מבין מדוע כותבים דורשים מטביב לשלם, בעוד שהם לא דורשים זאת ממוני.
למה שמוני לא יישלם ?
למה טביב צריך להגיע למשחקים של הפועל בעוד שמוני שמאוד מאוד עסוק יכול לשלוח את אחיו ?

למוני אין זכויות יתר בבעלות , ככל שאני יודע.
מוני ראוי להערכה על היכולת להפנות את חיצי האשמה של האוהדים לכיוונו של טביב .
מומלץ לאהוד ברק יבוא לקחת ממנו קורס, זה הדבר היחידי שאולי יכול להציל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 11:37 
moshiko כתב:

הפועל ת"א כן משקיעה בנוער . הפועל ת"א בשנים אחרונות נכשלה בשילובם של שחקנים שגדלו במועדון. זה לא קשור להנהלה אחת או מאמן אחד. זה כנראה כשל רצוף.

oh really?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 11:50 
השטיות האלה שטביב אמר מזכירים לי אנשים שרוצים לזכות בטוטו/לוטו ואפילו לא שולחים טופס אלא חושבים שזה יפול עליהם משמיים.
ממליץ למר טביב אם הוא כולכך רוצה שהקבוצה הבוגרת תהיה בנויה משחקני נוער של המועדון שיקח חצי מהרווחים של הקבוצה וישקיע אותם בנוער.
בנתיים שיפסיק לבלבל לנו את השכל.
מתחיל ממש לפחיד מה יכול לקרות כאן יום אחרי שהפסיכופט הזה יקבל 100 אחוז מהמועדון.
עוד נראה כאן את אלי אוחנה אחראי על גידול כשרונות.

דרך אגב , אין ספק שזה האיש שרצה להשקיע 1.5 מיליון יורו בחצי דמארי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

1. הדברים שלך מנותקים לגמרי מהמצב בליגה. כשהיריבה העירונית מוכנה להוציא 500-600 אלף יורו לשחקן בעונה, וכל מיני קבוצות קיקיוניות מבלגיה מפתות שחקנים בינוניים עם סכומי עתק, גם הפועל צריכה להתאים עצמה.
2. השכר הגבוה של השחקנים מבוסס רובו ככולו על פרמיות שהיו תלויות בהצלחה באירופה. הסכומים המדוברים משולמים לשחקנים אך ורק כי הם הכניסו פי 7 עם ההכנסות מאירופה.
3. מאז שטביב הגיע למועדון לא נראה שום שיפור בתנאים של מחלקת הנוער לעומת פעם, ולא נראה כי מחלקת הסקאוטינג השתפרה במשהו (ואז מה אם הביאו את זלצר). לא שמעתי שהזרימו יותר כספים לנוער או משהו דומה.
4. שלום תקוה בניגוד לטביב הוא אדם שתרם המון להפועל ויש לו חיבור עם האוהדים. באופן טבעי דבריו יתקבלו בברכה בקרב מעריציו לעומת מישהו ששם זין על האוהדים והקבוצה ולא מתבייש להראות את זה.

5. העובדה החשובה מכל שעד שהיא לא תשתנה (וברור שזה לא יקרה) אני אמשיך להזכיר אותה... טביב לא הוציא שקל על הקבוצה. גם על השחקנים שהביא תמורת 50% מהקבוצה המועדון חייב לו כסף עם ריבית.
הוא מתקמצן על כספים שלא שלו אלא של הקבוצה. גם קניית אלרועי הגיעה בהוצאת אחוז קטן מההכנסות של העונה הזאת.
כל הדיון על השקעה כביכול היא על כמה כסף הוא יגנוב מהקבוצה ולא כמה כסף הברון ישקיע מכיסו הפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:23 
סימרוטיץ כתב:

בקשר לשכר אתה כנראה חי באוטופיה בחיפה השכר די מקביל להפועל ,לדוגמה קטן מרוויח כמו גילי (350 אד"ר) אם לא יותר וכל השאר די דומה (אתה מוזמן לבדוק).
על מכבי אני בכלל לא מדבר,אז לבוא ולומר שבהפועל משלמים יותר שכר זה שטויות ,מה אתה רוצה שלא ישלמו ??? אני מבטיח לך שגם בחיפה וגם במכבי היו משלמים להם את הסכומים האלה.

אני חושב שאתה טועה בנושא המשכורות. יניב קטן הוא יוצא דופן בקבוצה הנוכחית של חיפה, רוב השחקנים שם לא מרוויחים כמו אצלנו ובמכבי, משכורות שמזכירות את תקופת גאידמק.
להערכתי, להוציא את קטן ואולי הזרים, אף אחד שם לא עובר את ה-200 אלף.
ואגב, אין איפה לבדוק, אבל זה נושא אחר...

שחר לא משלם שכר תחרותי לשוק אלא מצליח לשמר שחקנים מגיל צעיר על משכורות נמוכות. כשהוא יוצא החוצה לחפש זרים או שחקנים מקבוצות יריבות (ע"ע סאגת זהבי) - שם הוא כבר צריך לשלם שכר תחרותי.

פתיחת הכיס בתחילת העונה כדי להשאיר את השחקנים א. ראויה להערכה ב. תוצאה של סעיפי שחרור לחו"ל ג. תוצאה של הנהלה צעירה שלא נמצאת שם מספיק זמן כדי לעשות מה שעושים בחיפה.

ומכיוון שהכל חוזר להנהלה ולא למאמנים - טביב תפסיק לקשקש ותתחיל לעשות. אתה מספיק שנים בכדורגל כדי שנדע שזה לא יקרה.

ואגב קידום צעירים, גוטמן את אבוקסיס הם המאמנים לעניין הזה.

ולגבי מוני, זה לא שהוא להיט, אבל הוא לפחות שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:31 
אדום אופטימי כתב:
אני מסכים עם רוב הדברים שכתב מושיקו.
לא מסכים עם הצורך להלל ולשבח את אלישע וניהול קמפיין נגד גוטמן בדרך שכזו. דרך מבישה.
כמו כן , למעט הצהרות לא ידוע על השקעה בנוער. נדע רק בעוד כמה שנים האם הצהרות אלה הן אמיתיות או שהיו ריקות מתוכן כמו עוד כמה.

לא מבין מדוע כותבים דורשים מטביב לשלם, בעוד שהם לא דורשים זאת ממוני.
למה שמוני לא יישלם ?
למה טביב צריך להגיע למשחקים של הפועל בעוד שמוני שמאוד מאוד עסוק יכול לשלוח את אחיו ?

למוני אין זכויות יתר בבעלות , ככל שאני יודע.
מוני ראוי להערכה על היכולת להפנות את חיצי האשמה של האוהדים לכיוונו של טביב .
מומלץ לאהוד ברק יבוא לקחת ממנו קורס, זה הדבר היחידי שאולי יכול להציל אותו.

מוני לא יותר טוב, אולי הרבה יותר גרוע, זה לא משפר את הדעה על טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
שחקני נוער שגדלו בהפועל ותפקודם בעידן גוטמן.

הרכב ראשון - דדי בן דיין, שי אבוטבול (גוטמן החזיר לחיים - פעמים !) , דני בונדר (גוטמן החזיר מקריית שמונה ובתקופתו הוא הגיע להרכב הראשון בנבחרת), בן סהר (גוטמן הביא מספרד והפך מהבטחה כושלת לחלוץ שהוא היום), ערן זהבי (גוטמן הביא חזרה מרמת השרון והפך אותו לשחקן שהוא היום)

ספסל - גל שיש (גוטמן קידם ושם בהרכב הראשון כשהמגן הבכיר פצוע), סלים (אם קטן נחשב אז סלים נחשב), ויקטור מראי (ראיתי שמחשיבים גם את טוברוק אז יאללה).

מושאלים ומשחקים בהרכב ראשון של קבוצות ליגת העל
מאור אסור (גוטמן הורה להשאיל) , גורדנה (גוטמן העלה מהנוער והשאיל).
מושאלים ולא משחקים בהרכב הראשון
יהודה חוטא ...

שחקנים שנמכרו ומשחקים בהרכב ראשון של קבוצות אחרות
נאתכו (גוטמן לבדו הפך אותו משחקן ספסל חסר בטחון לשחקן פותח שנמכר בהרבה כסף).
ילד מאניאק - נמכר כי הוא מניאק אבל גם הוא תוצר של הנוער.

בזמן הזה מה ה"תפוקה" של הבית שאני ?
איזה השגים שניהם הביאו באותו זמן ?

מתי מוציאים את הדיבוק ואת גרורותיו בחודורוב ובפורום ?

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 26 פברואר 2011, 12:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:34 
shlez כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני חושב שאתה טועה בנושא המשכורות. יניב קטן הוא יוצא דופן בקבוצה הנוכחית של חיפה, רוב השחקנים שם לא מרוויחים כמו אצלנו ובמכבי, משכורות שמזכירות את תקופת גאידמק.
להערכתי, להוציא את קטן ואולי הזרים, אף אחד שם לא עובר את ה-200 אלף.
ואגב, אין איפה לבדוק, אבל זה נושא אחר...

שחר לא משלם שכר תחרותי לשוק אלא מצליח לשמר שחקנים מגיל צעיר על משכורות נמוכות. כשהוא יוצא החוצה לחפש זרים או שחקנים מקבוצות יריבות (ע"ע סאגת זהבי) - שם הוא כבר צריך לשלם שכר תחרותי.

פתיחת הכיס בתחילת העונה כדי להשאיר את השחקנים א. ראויה להערכה ב. תוצאה של סעיפי שחרור לחו"ל ג. תוצאה של הנהלה צעירה שלא נמצאת שם מספיק זמן כדי לעשות מה שעושים בחיפה.

ומכיוון שהכל חוזר להנהלה ולא למאמנים - טביב תפסיק לקשקש ותתחיל לעשות. אתה מספיק שנים בכדורגל כדי שנדע שזה לא יקרה.

ואגב קידום צעירים, גוטמן את אבוקסיס הם ה מאמנים לעניין הזה.

ולגבי מוני, זה לא שהוא להיט, אבל הוא לפחות שותק.

מן הסתם ברגע שאתה לא קונה "תותחים כבדים " אלא מעלה מהנוער שחקנים חדשים אז המשכורות הם בהתאם.
בשנים שחיפה קנו כל דבר שזז בליגה , המשכורות גם היו בהתאם.
ככה או ככה אנחנו כבר שנתיים קבוצה יותר טובה מהם אז הוא מוזמן להמשיך באותה "אסטרטגיה" .
אצלנו עם כל ה"בזבזנות" הקבוצה מסיימת ברווח כבר 3 שנים רצוף אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:46 
NARKOTIKA כתב:

זה לא התנהלות של השנתיים האחרונות זו התנהלות של שנים.
טביב נכנס לסיטואציה נתונה ומנתח אותה בפשטנות נוראית ובבורות מזעזעת.
זה בעיקר מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: