moshiko כתב:
"אלי טביב קמצן". זה הנוסח שמתנוסס באופן קבוע בפורום בכל מזג אוויר. המקרה התורן הוא בסה"כ תירוץ למבול של קללות וגידופים.
מעניין שבעידן טביב-הראל בהפועל ת"א משלמים את השכר הגבוה ביותר בתולדות המועדון (להוציא את שכרו של דרור קשטן אצל תאומים אחרי מילאן). מתי שילמו אצלנו שכר לשחקן בודד קרוב ל-400 אלף דולר לעונה? דה סילבה וגילי גירדו את הרף של 400 אלף דולר לשנה. אניימה לא מפגר מאחור. זהבי שדרג את שכרו בצורה משמעותית. בן שהר איננו שחקן זול.
כמובן לכל הכותבים שמתייחסים לקמצנותו של אלי טביב, לא עוצרים לגרע ומנסים להסביר את פרשיית א. כהן. למה? כי זה מקלקל את הטעיונים.
בתקופה שהפועל ת"א שוברת שיאים בגובה התקציב שלה, אלי טביב הוא מלך הקמצנות.
לא פלא שכאשר אלי טביב מתייחס למדיניותו החדשה יחסית של יעקב שחר לבנות על שחקנים שגדלו או צמחו במועדון, אלי טביב מיד מוגדר כעושה בעיות סדרתי.
פתאום מי שבא ואומר שעדיף להבנות על שחקנים צעירים שמתפתחים עם המועדון, זה פשע. אני בטוח שלו אותם המשפטים היו נאמרים על ידי שלום תקווה למשל, דבריו היו מתקבלים בצורה די חיובית.
זו המציאות החדשה אצלנו: אנשים שמגדירים את עצמם כמתקדמים ונאורים קודם כותבים לגופו של אדם ואחר כך אולי מתעניינים בתוכן.
הפועל ת"א כן משקיעה בנוער. הפועל ת"א בשנים אחרונות נכשלה בשילובם של שחקנים שגדלו במועדון. זה לא קשור להנהלה אחת או מאמן אחד. זה כנראה כשל רצוף.
טענותיך נשמעו עכשיו בוא ננסה להסביר לך בפשטות
כל מי שקורא לטביב קמצן עושה עמו חסד ! יכול להיות שהוא קמצן ,אבל לי נראה שיש לו אינטרסים אחרים וברורים יותר ,להשתלט על המועדון להביא את אנשיו
ולסלק את כל מי שעושה לו בעיות (מישהו אמר מאפיה?)
בקשר לשכר אתה כנראה חי באוטופיה בחיפה השכר די מקביל להפועל ,לדוגמה קטן מרוויח כמו גילי (350 אד"ר) אם לא יותר וכל השאר די דומה (אתה מוזמן לבדוק).
על מכבי אני בכלל לא מדבר,אז לבוא ולומר שבהפועל משלמים יותר שכר זה שטויות ,מה אתה רוצה שלא ישלמו ??? אני מבטיח לך שגם בחיפה וגם במכבי היו משלמים להם את הסכומים האלה.
בקשר לאלרואי כהן זה מאוד פשוט מוני ידע שאין אפילו מה לשאול את טביב ,כי הוא לא היה מסכים אז הוא עשה את הדבר ההגיוני היחיד שיכל לעשות ,להצמיד אקדח לראש של טביב ולהכריח אותו לשלם.
גובה התקציב הוא ביחס ישיר לרווחים וגם כאן צר לי לאכזב אותך הוא לא יותר גבוה ממכבי ולשם השוואה הוא די דומה לתקציב של חיפה שנה שעברה.
אף אחד לא אמר שלהשקיע בנוער זה פשע ! פשוט זה בדיוק כמו שהאיראנים מגנים את מובארק על פגיעה באזרחים ,פשוט אבסורד.
מתי טביב השקיע בנוער ואיפה? בלדבר הוא חזק .
עוד שאלות ?