תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דווידס למחלה?
הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
ברור שלא וגם ברור שאי אפשר לרשום את דווידס כיהודי..בטח לא מעכשיו לעכשיו. מה עוד שאני בספק לגבי השטות הזו של אמא וסבתא שלו יהודיות.

אני לא בטוח שאתה צודק אם הוא לא רשום בשום מקום.
סלים טועמה התחיל לשחק במכבי פ"ת באפריל, חודש לפני סוף הליגה, באחת העונות שלו שם, אחרי שחזר מקייסריספור. ברגע שאתה משוחרר לפני סיום מועד ההעברות, אתה נחשב שחקן חופשי. כך הבנתי.

אני אעמיד פנים כאילו שאנחנו דנים בכך ברצינות. נניח שדווידס שחקן חופשי וגם בזה אני בספק, כי גם אם הוא שוחרר מקבוצה לא בטוח שהחוזה שלו עדיין לא תקף ולו רק כדי שהקבוצה שלו תוכל לקבל עבורו כסף.
הריי למכבי יש חמישה זרים, אתה באמת רואה אותו נוחת מחר בישראל עם השטות הזו שהוא יהודי ומשרד הפנים פשוט דופק חותמת גומי?

למכבי יש חמישה זרים, אבל לא כולם חייבים להיות בסגל כל משחק..החוק היחיד הוא לגבי חמישה זרים בסגל.
אם הם באמת רוצים אותו, אז קולאוטי ישב בצד קצת...זה לא שהוא באתמ תורם כשהוא על המגרש.(סליחה!!! הוא לא זר!!! טעיתי!!!!!)

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 21 פברואר 2011, 11:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
ברור שלא וגם ברור שאי אפשר לרשום את דווידס כיהודי..בטח לא מעכשיו לעכשיו. מה עוד שאני בספק לגבי השטות הזו של אמא וסבתא שלו יהודיות.

סלים טועמה התחיל לשחק במכבי פ"ת באפריל, חודש לפני סוף הליגה, באחת העונות שלו שם, אחרי שחזר מקייסריספור. ברגע שאתה משוחרר לפני סיום מועד ההעברות, אתה נחשב שחקן חופשי. כך הבנתי.

אני אעמיד פנים כאילו שאנחנו דנים בכך ברצינות. נניח שדווידס שחקן חופשי וגם בזה אני בספק, כי גם אם הוא שוחרר מקבוצה לא בטוח שהחוזה שלו עדיין לא תקף ולו רק כדי שהקבוצה שלו תוכל לקבל עבורו כסף.
הריי למכבי יש חמישה זרים, אתה באמת רואה אותו נוחת מחר בישראל עם השטות הזו שהוא יהודי ומשרד הפנים פשוט דופק חותמת גומי?

למכבי יש חמישה זרים, אבל לא כולם חייבים להיות בסגל כל משחק..החוק היחיד הוא לגבי חמישה זרים בסגל.
אם הם באמת רוצים אותו, אז קולאוטי ישב בצד קצת...זה לא שהוא באתמ תורם כשהוא על המגרש.

לא, החוק זה שבסגל הרשום יהיו 5 זרים, ואפשר לשנות את הסגל רק עד היום האחרון של חלון ההעברות. בגלל זה אנטון קראמר לא איתנו היום.
וקולאוטי לא זר בכלל, הזרים שלהם זה מדוניאנין, פאביצ'ביץ', ניבאלדו, ראנגלוב וסידיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:

אם הם באמת רוצים אותו, אז קולאוטי ישב בצד קצת...זה לא שהוא באתמ תורם כשהוא על המגרש.

לא, החוק זה שבסגל הרשום יהיו 5 זרים, ואפשר לשנות את הסגל רק עד היום האחרון של חלון ההעברות. בגלל זה אנטון קראמר לא איתנו היום.
וקולאוטי לא זר בכלל, הזרים שלהם זה מדוניאנין, פאביצ'ביץ', ניבאלדו, ראנגלוב וסידיבה.

קודם כל, מתנצל על השטות עם קולאוטי. חוסר ריכוז זמני.
לגבי הזרים, אני לא בטוח שאתה צודק.
קרמר לא איתנו מסיבות אחרות לגמרי, לנו אין בכלל 5 זרים, פשוט פספסנו איתו את חלון ההעברות.
אני די משוכנע שאתה יכול להחזיק בסגל הרחב יותר מחמישה זרים, אבל לכלול ב18 לכל משחק רק חמישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:40 
שטויות, אסור שיהייה הרבה זרים ורק 5 בסגל
החוק הוא 5 זרים רשומים, לא משנה בסגל או לא בסגל. אפשר להקפיא (ואז השחקן לא חוזר לסגל עד סוף העונה), אבל לא עכשיו אחרי שתמו ההעברות.

יצויין כי הבייבי של התקשורת וההתאחדות, הליצנים שעוד בכים שמקפחים אותם, ואני מתכוון לאלופים מהכרמל כמובן, העבירו בזמנו חוק שאפשר שיהייו 6 זרים רשומים מהם אחד בגיל נוער, כדי שיוכלו לשחק עם יעקובו. אבל לכו תתווכחו איתם, ההתאחדות אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
אמרת אז אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 12:01 
אופירע מזכירה לי לאחרונה את היציאות של אורן זריף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
החוק הוא 5 זרים רשומים, לא משנה בסגל או לא בסגל. אפשר להקפיא (ואז השחקן לא חוזר לסגל עד סוף העונה), אבל לא עכשיו אחרי שתמו ההעברות.

יצויין כי הבייבי של התקשורת וההתאחדות, הליצנים שעוד בכים שמקפחים אותם, ואני מתכוון לאלופים מהכרמל כמובן, העבירו בזמנו חוק שאפשר שיהייו 6 זרים רשומים מהם אחד בגיל נוער, כדי שיוכלו לשחק עם יעקובו. אבל לכו תתווכחו איתם, ההתאחדות אדומה.

ובהנחה התיאורטית שדווידס שחקן חופשי, סבתא שלו יהודיה והכלב נחייה שלו פעיל בש"ס, אפשר עדיין לרשום אותו לעונה זאת (כאזרח ישראלי)?

נערך לאחרונה על ידי yos בתאריך 21 פברואר 2011, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 12:25 
מה שמצחיק זה,
שזה כ"כ ברור הרי שאם יש מועדון בארץ שוואן, או כל כלי תקשורת אחר, יעשה על חשבונו את הבדיחה הזאת, זה יהייה מופע הסטנד-אפ הגדול (והיקר) במדינה, מכבי תל-אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 12:27 
yos כתב:
דני גולפיטק כתב:

ובהנחה התיאורטית שדווידס שחקן חופשי, סבתא שלו יהודיה והכלב נחייה שלו פעיל בש"ס, אפשר עדיין לרשום אותו לעונה זאת (כאזרח ישראלי)?

אם הוא שחקן חופשי שלא קשור לשום מועדון אז התשובה היא חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 12:59 
יש כאן אנשים שבטח לא קוראים דברים בפורום של הזונה אבל אתם באמת חייבים ללכת לשם ולראות כמה שהם מתים שמכבי באמת תחתים אותו..
אנשים שם צמאים לרכש , מבחינתם להחתים עכשיו גם את מארקו ואן באסטן :D
חייב לציין את אופירע הביאה אותה ביופי של פירסום ראשון , עיתונאית אמיתית :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 13:08 
אגבף
אם איוניר יחשוב לפרסם משהו איפה שהוא זה בטח יהיה בערוץ הספורט שבו הוא סוג של עובד מאשר בוואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אני נוהג לכתוב במקומות מסויימים בקטגוריה תחביבים: לקרוא בפורום הזונה ה-12 אחרי הפסדים של מכבי ובפורום צ'ה אחרי הפסדים של מגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 13:59 
זו אחלה בדיחה אבל עדיין גם עכשיו הוא , לא רואה פה אף אחד,

מישהו יכול לומר שזה לא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 14:07 
ofri כתב:
זו אחלה בדיחה אבל עדיין גם עכשיו הוא , לא רואה פה אף אחד,

מישהו יכול לומר שזה לא נכון?

אחרי שמאשפזים את אופירע אתה מוזמן להזמין שם גם מקום..
דרך אגב סתם בשביל הדיון , אם הוא לא רואה כאן אף אחד ממטר זה בגלל שהוא לא רואה בלי המשקפיים שלו.
אפילו במקום מרעי לא הייתי שם אותו על הספסל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני נוהג לכתוב במקומות מסויימים בקטגוריה תחביבים: לקרוא בפורום הזונה ה-12 אחרי הפסדים של מכבי ובפורום צ'ה אחרי הפסדים של מגדל.

מודה שזה אחלה תחביב,אימצתי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: