Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
ברור שלא וגם ברור שאי אפשר לרשום את דווידס כיהודי..בטח לא מעכשיו לעכשיו. מה עוד שאני בספק לגבי השטות הזו של אמא וסבתא שלו יהודיות.
אני לא בטוח שאתה צודק אם הוא לא רשום בשום מקום.
סלים טועמה התחיל לשחק במכבי פ"ת באפריל, חודש לפני סוף הליגה, באחת העונות שלו שם, אחרי שחזר מקייסריספור. ברגע שאתה משוחרר לפני סיום מועד ההעברות, אתה נחשב שחקן חופשי. כך הבנתי.
אני אעמיד פנים כאילו שאנחנו דנים בכך ברצינות. נניח שדווידס שחקן חופשי וגם בזה אני בספק, כי גם אם הוא שוחרר מקבוצה לא בטוח שהחוזה שלו עדיין לא תקף ולו רק כדי שהקבוצה שלו תוכל לקבל עבורו כסף.
הריי למכבי יש חמישה זרים, אתה באמת רואה אותו נוחת מחר בישראל עם השטות הזו שהוא יהודי ומשרד הפנים פשוט דופק חותמת גומי?
למכבי יש חמישה זרים, אבל לא כולם חייבים להיות בסגל כל משחק..החוק היחיד הוא לגבי חמישה זרים בסגל.
אם הם באמת רוצים אותו, אז קולאוטי ישב בצד קצת...זה לא שהוא באתמ תורם כשהוא על המגרש.
לא, החוק זה שבסגל הרשום יהיו 5 זרים, ואפשר לשנות את הסגל רק עד היום האחרון של חלון ההעברות. בגלל זה אנטון קראמר לא איתנו היום.
וקולאוטי לא זר בכלל, הזרים שלהם זה מדוניאנין, פאביצ'ביץ', ניבאלדו, ראנגלוב וסידיבה.
קודם כל, מתנצל על השטות עם קולאוטי. חוסר ריכוז זמני.
לגבי הזרים, אני לא בטוח שאתה צודק.
קרמר לא איתנו מסיבות אחרות לגמרי, לנו אין בכלל 5 זרים, פשוט פספסנו איתו את חלון ההעברות.
אני די משוכנע שאתה יכול להחזיק בסגל הרחב יותר מחמישה זרים, אבל לכלול ב18 לכל משחק רק חמישה.