ציטוט:
ממתי ילד בן 15 זה כולם?
אני הראשון אי פעם שמצטט הודעה של מישהו כדי להסכים איתו?
הנה:
viewtopic.php?p=833970#p833970ציטוט:
אין טעם להתדיין איתך כי גם כשמביאים לך עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה, הודעות לתקשורת) אתה ממשיך בשלך או נתפס למילה אחת.
סטטיסטיקה קובעת כמה שחקן טוב? אתה רציני? הסטטיסטיקה של אביחי ידין הייתה נורא בינונית שנה שעברה, אז הוא חרא שחקן? איזה הודעה לתקשורת הבאת לי? ועד מה שזכור לי, זה היה אתה שהבאתי לו רשימה של 30 שחקנים ונתפס לשחקן שלו מנשה, אז אל תאשים אותי בזה שאני "נתפס למילה אחת". צבוע
ציטוט:
שכחת כבר שקבעת ששלו מנשה היה מעורב בכמעט מחצי השערים של בני יהודה על סמך סטטיסטיקה שגויה בוואן ואחרי שהבאתי לך סטטיסטיקה מדוייקת מאתר ההתאחדות (שבה הנתונים שלו היו צנועים יותר) התחלת לבלבל את הביצים שראית משחקים של בני יהודה?
לא הבאת לי אף סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות, פשוט תיקנת אותי ואמרתי שהסטטיסטיקה כוללת גם גביע הטוטו, ומהתחלה אמרתי שראיתי משחקים של שלו מנשה בנתניה בעונה לפני זה, זה אתה שהעלית את הסטטיסטיקה, כאילו שזאתי של חן עזרא הייתה מדהימה.
ציטוט:
או כשקבעת שהוא שחקן הרכב בבני יהודה ואחרי שהתברר לך שהוא לא פתח בשליש מהמשחקים הפכת את זה למשחק באופן קבוע?
עוד פעם אתה משקר? אחרי שהראית לי שהסטטיסטיקה לא נכונה לא התווכחתי. עוד פעם, תאשים את ONE, אני ראיתי 20 משחקים, בגלל שגם כששחקן עולה מהספסל הם מחשיבים את זה משחק).
ציטוט:
כשאמרת שאוהדי נתניה תומכים במכירתו של חן עזרא (איזה אוהדים? ילדים שאתה פוגש בהפסקות בית הספר?) בזמן שהם הוציאו הודעה לתקשורת והביעו את התנגדותם למעברו?
אמרתי שאוהדי נתניה אומרים שחן עזרא שחקן הרבה פחות טוב מאז הפציעה שלו, ושעלה לו השתן לראש מאז שמחשיבים אותו כישרון אדיר. אנשים שהולכים לכל משחק של נתניה, יודעים יותר טוב ממני וממך, או שאני טועה?
ציטוט:
אה, שכחתי, אתה קורא רק בוואן. זה לא אותו אתר שפירסם לפני חודש וחצי שטביב קנה את החלק של מוני? או כשאמרת שאין לנתניה אחוזים ממכירה עתידית של שכטר. תמסור לוואן שמגיע לנתניה 18% ממכירה עתידית של שכטר.
לא הבנתי מה הקשר לוואן עכשיו, אני באמת תוהה אם אתה משחק אותה מטומטם או שאתה באמת כזה.
ציטוט:
שלא לדבר על ההזיות שלך על כך ששלו מנשה היה ה'כוכב של נתניה'.
שלו מנשה? היה שחקן אדיר בנתניה. בכל משחק גדול שלהם כמעט, בעיקר נגד חיפה, היה מעולה. אם אתה רוצה להיתפס לסטטיסטיקות כמו שאתה עושה כאן, אז היו לו שם 8 שערים ו7 בישולים בעונה הזאת, שזה יפה מאוד לנתניה. זה יותר שערים ממה ששכטר כבש שם, והוא בכלל קשר.