תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ב"ש
הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:37 
הם לא אמורים להיות קבוצה טובה? מה נהיה מהם?!?
שיחקנו היום נגד כלום ושום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ב"ש
הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:39 
גם סיבוב קודם הם נראו זבל.
העיקר לקחו 4 נקודות לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הם לא אמורים להיות קבוצה טובה? מה נהיה מהם?!?
שיחקנו היום נגד כלום ושום דבר

אנחנו גרמנו להם להראות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
למי איכפת?
אנשים גועל נפש, מעיר גועל נפש ועם קבוצה גועל נפש.
הכי שנואה אחרי המנוזלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:44 
גם בסיבוב הקודם הם נראו ככה זבל עם הגנה ליגה א.
גם נגד מכבי הם היו רעים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:47 
redead כתב:

מכבי בגול שפעם במאה נכנס גנבו מהם את הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:54 
מצטער, לא מסוגל לשנוא קבוצה שמשחקת באדום
והמילה הראשונה בשם שלה היא 'הפועל'...

הפועל באר שבע :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:55 
התקפה שמורכבת מערסים,
שוער מעבר לשיא והגנה מרגרינה.
קלינגר צריך להגיד תודה שזה לא נגמר בשש-שבע חתיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:57 
nati כתב:
redead כתב:

מכבי בגול שפעם במאה נכנס גנבו מהם את הנקודה.

נכון , אבל על היכולת של מכבי גם דיברנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 22:58 
יוחנן כתב:

על מה אתה מדבר תגיד לי ? כל קשר בינהם לבין "הפועל" הוא מקרי בהחלט..
הם כמעט סניף דרומי של בית"ר ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2011, 23:38 
אני כמעט בטוח שהם נהמו לטוטו אחרי השער הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 00:29 
יוחנן כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה פח, אבל ברמה של לפחות 8 קבוצות אחרות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 01:03 
תשתדל להנות מהפועל ת"א. נכון שלב"ש יש סף שבירה נמוך ואפילו אצלם בבית הם לא מנסים ללחוץ, אבל היה תענוג לראות היום את הפועל. מהירים, חכמים, תנועה בלי כדור ואחד ערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 01:06 
redrony כתב:
תשתדל להנות מהפועל ת"א. נכון שלב"ש יש סף שבירה נמוך ואפילו אצלם בבית הם לא מנסים ללחוץ, אבל היה תענוג לראות היום את הפועל. מהירים, חכמים, תנועה בלי כדור ואחד ערן זהבי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:58 
redrony כתב:

גם בעונה שעברה הפועל נתנה שלוש חתיכות (וקונצרט) בב"ש שבוע לפני משחק בית מול מכבי חיפה. הכל בפרופורציה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
הם עדיין שרים "בליגת העל כבר כולם רועדים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
שירדו ליגה,זה מה שאני מאחל להם.

וזה רק בגלל איך שהקהל שלהם מתנהג לאוהדים שבאים מערים שונות פשוט גועל נפש .
אנשים שונאים לנסוע לשם באים רק בגלל שאוהבים את הקבוצה שלהם והולכים אחרייה לכל מקום.

נערך לאחרונה על ידי gate-5 בתאריך 20 פברואר 2011, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
דוד רביבו הזה אפס, איך הלך אליהם אחרי אשדוד.
היה אחד הכוכבים באשדוד, בקלות היה יכול לשחק אצלנו או איזה מקקי / חיפה.
הירידה הזאת לב''ש סתם תקלקל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 00:16 
לב ארי כתב:
redrony כתב:

גם בעונה שעברה הפועל נתנה שלוש חתיכות (וקונצרט) בב"ש שבוע לפני משחק בית מול מכבי חיפה. הכל בפרופורציה הנכונה.

קונצרט זה בטח לא היה וזה היה נצחון שהושג בשיניים (הגול השלישי בתוספת הזמן) במשחק במחזור השלישי שעוד היה בתקופה שהפועל עוד קירטעו. המשחק אתמול, שוב, בלי להתייחס יותר מדי ליריבה, זה ברמה אחרת לגמרי. גם בכמות המצבים, גם בשטף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לב ארי כתב:
redrony כתב:

קונצרט זה בטח לא היה וזה היה נצחון שהושג בשיניים (הגול השלישי בתוספת הזמן) במשחק במחזור השלישי שעוד היה בתקופה שהפועל עוד קירטעו. המשחק אתמול, שוב, בלי להתייחס יותר מדי ליריבה, זה ברמה אחרת לגמרי. גם בכמות המצבים, גם בשטף המשחק.

ועוד היינו בפיגור שם. באמת לא קונצרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:42 
חזוקה כתב:
דוד רביבו הזה אפס, איך הלך אליהם אחרי אשדוד.
היה אחד הכוכבים באשדוד, בקלות היה יכול לשחק אצלנו או איזה מקקי / חיפה.
הירידה הזאת לב''ש סתם תקלקל אותו.

פחחחחח.
יוסי רוזן בגרסא מרוקאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 07:46 
redrony כתב:
לב ארי כתב:
redrony כתב:

אותו ניצחון בטח לא הושג בשיניים (זה לא שב"ש היתה קרובה לשיוויון אחרי ה-2:1 של זנדברג). הפועל היתה צריכה לסגור עניין הרבה קודם ורק בגלל חוסר מזל השער השלישי הגיע בשלב מאוחר. היו מהלכי כדורגל יפים במחצית השניה. גילי, שכטר וידין נתנו משחק טוב, הופעת בכורה מוצלחת של נמה (כן, הפועל קירטעה לפני אותו משחק, בדיוק כמו לפני המשחק בשבת).

הטענה העיקרית שלי היא שאין מה להתלהב משטף המשחק וכמות המצבים כשמנגד עומדת קבוצה חלשה. איפה היכולת הזו היתה מול קרית שמונה (חושך, למרות שהיינו ביתרון), מכבי פ"ת ואפילו מול מכבי נתניה? ומה זה לא להתייחס ליריבה? דווקא בגלל שהיריבה חלשה (הגנה שהיא גן עדן לחלוצים), אין מה להשליך מזה לקראת חיפה - חוץ מעודף בטחון אצל השחקנים (שמתבטא בכל ראיון מאז המשחק) שעשוי להיות לרועץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 07:47 
Shacham כתב:
redrony כתב:
לב ארי כתב:
redrony כתב:

וואלה, חיכינו לאישור שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 08:30 
לב ארי כתב:
redrony כתב:
לב ארי כתב:
redrony כתב:

אותו ניצחון בטח לא הושג בשיניים (זה לא שב"ש היתה קרובה לשיוויון אחרי ה-2:1 של זנדברג). הפועל היתה צריכה לסגור עניין הרבה קודם ורק בגלל חוסר מזל השער השלישי הגיע בשלב מאוחר. היו מהלכי כדורגל יפים במחצית השניה. גילי, שכטר וידין נתנו משחק טוב, הופעת בכורה מוצלחת של נמה (כן, הפועל קירטעה לפני אותו משחק, בדיוק כמו לפני המשחק בשבת).

הטענה העיקרית שלי היא שאין מה להתלהב משטף המשחק וכמות המצבים כשמנגד עומדת קבוצה חלשה. איפה היכולת הזו היתה מול קרית שמונה (חושך, למרות שהיינו ביתרון), מכבי פ"ת ואפילו מול מכבי נתניה? ומה זה לא להתייחס ליריבה? דווקא בגלל שהיריבה חלשה (הגנה שהיא גן עדן לחלוצים), אין מה להשליך מזה לקראת חיפה - חוץ מעודף בטחון אצל השחקנים (שמתבטא בכל ראיון מאז המשחק) שעשוי להיות לרועץ.

אתה צודק בגדול, אבל כל הליגה פה היא חלשה והיו לך משחקים שלא נראית בהם ככה ואני כבר לא מדבר על היריבות שלך לאליפות. אני גם לא אמרתי שיש מה להשליך על מהמשחק הזה לגבי שבוע הבא. אין קשר בין הדברים. אני רק כתבתי שהפועל שיחקו מצוין בב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי כתב:
Shacham כתב:
redrony כתב:
לב ארי כתב:
redrony כתב:

וואלה, חיכינו לאישור שלך.

מה נסגר חמוד? ממורמר כי אני לא מסכים איתך? בעיות בעבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 09:42 
Shacham כתב:

חמוד תקרא לחברים שלך. אני יודע שזה קשה לך, אבל תשתדל לא להידבק בכח להודעות שלי (לפחות עד שימלאו לך 18). הוכח בעבר שאין טעם להתדיין איתך, זה מרגיש כמו לדבר אל הקיר. אין לי כוונה להיכנס איתך ללופ אינסופי. ד"ש חם למורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי כתב:
Shacham כתב:

חמוד תקרא לחברים שלך. אני יודע שזה קשה לך, אבל תשתדל לא להידבק בכח להודעות שלי (לפחות עד שימלאו לך 18). הוכח בעבר שאין טעם להתדיין איתך, זה מרגיש כמו לדבר אל הקיר. אין לי כוונה להיכנס איתך ללופ אינסופי. ד"ש חם למורה.

להידבק להודעות שלך? עכשיו אתה גם פרנואיד?
אין טעם להתדיין איתי, כי אני לא חושב שחן עזרא כוכב עולה? כולה הוספתי לרוני האדום משהו לדברים שלו, באותה מידה גם סתם יכולתי לצטט אותו בלי להגיד כלום כמו שהרבה עושים כאן.
אתה מזכיר לי את סטיבן הייד שחושב שכולם רודפים אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 10:05 
Shacham כתב:
לב ארי כתב:
Shacham כתב:

להידבק להודעות שלך? עכשיו אתה גם פרנואיד?
אין טעם להתדיין איתי, כי אני לא חושב שחן עזרא כוכב עולה? כולה הוספתי לרוני האדום משהו לדברים שלו, באותה מידה גם סתם יכולתי לצטט אותו בלי להגיד כלום כמו שהרבה עושים כאן.
אתה מזכיר לי את סטיבן הייד שחושב שכולם רודפים אחריו.

ממתי ילד בן 15 זה כולם? אין טעם להתדיין איתך כי גם כשמביאים לך עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה, הודעות לתקשורת) אתה ממשיך בשלך או נתפס למילה אחת. שכחת כבר שקבעת ששלו מנשה היה מעורב בכמעט מחצי השערים של בני יהודה על סמך סטטיסטיקה שגויה בוואן ואחרי שהבאתי לך סטטיסטיקה מדוייקת מאתר ההתאחדות (שבה הנתונים שלו היו צנועים יותר) התחלת לבלבל את הביצים שראית משחקים של בני יהודה? או כשקבעת שהוא שחקן הרכב בבני יהודה ואחרי שהתברר לך שהוא לא פתח בשליש מהמשחקים הפכת את זה למשחק באופן קבוע? או כשאמרת שאוהדי נתניה תומכים במכירתו של חן עזרא (איזה אוהדים? ילדים שאתה פוגש בהפסקות בית הספר?) בזמן שהם הוציאו הודעה לתקשורת והביעו את התנגדותם למעברו? אה, שכחתי, אתה קורא רק בוואן. זה לא אותו אתר שפירסם לפני חודש וחצי שטביב קנה את החלק של מוני? או כשאמרת שאין לנתניה אחוזים ממכירה עתידית של שכטר. תמסור לוואן שמגיע לנתניה 18% ממכירה עתידית של שכטר. שלא לדבר על ההזיות שלך על כך ששלו מנשה היה ה'כוכב של נתניה'. עשה טובה, חפש ילדים בגילך ללופים אינסופיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ממתי ילד בן 15 זה כולם?

אני הראשון אי פעם שמצטט הודעה של מישהו כדי להסכים איתו?
הנה:
viewtopic.php?p=833970#p833970

ציטוט:
אין טעם להתדיין איתך כי גם כשמביאים לך עובדות לפרצוף (סטטיסטיקה, הודעות לתקשורת) אתה ממשיך בשלך או נתפס למילה אחת.

סטטיסטיקה קובעת כמה שחקן טוב? אתה רציני? הסטטיסטיקה של אביחי ידין הייתה נורא בינונית שנה שעברה, אז הוא חרא שחקן? איזה הודעה לתקשורת הבאת לי? ועד מה שזכור לי, זה היה אתה שהבאתי לו רשימה של 30 שחקנים ונתפס לשחקן שלו מנשה, אז אל תאשים אותי בזה שאני "נתפס למילה אחת". צבוע :PUKE:

ציטוט:
שכחת כבר שקבעת ששלו מנשה היה מעורב בכמעט מחצי השערים של בני יהודה על סמך סטטיסטיקה שגויה בוואן ואחרי שהבאתי לך סטטיסטיקה מדוייקת מאתר ההתאחדות (שבה הנתונים שלו היו צנועים יותר) התחלת לבלבל את הביצים שראית משחקים של בני יהודה?

לא הבאת לי אף סטטיסטיקה מאתר ההתאחדות, פשוט תיקנת אותי ואמרתי שהסטטיסטיקה כוללת גם גביע הטוטו, ומהתחלה אמרתי שראיתי משחקים של שלו מנשה בנתניה בעונה לפני זה, זה אתה שהעלית את הסטטיסטיקה, כאילו שזאתי של חן עזרא הייתה מדהימה.

ציטוט:
או כשקבעת שהוא שחקן הרכב בבני יהודה ואחרי שהתברר לך שהוא לא פתח בשליש מהמשחקים הפכת את זה למשחק באופן קבוע?

עוד פעם אתה משקר? אחרי שהראית לי שהסטטיסטיקה לא נכונה לא התווכחתי. עוד פעם, תאשים את ONE, אני ראיתי 20 משחקים, בגלל שגם כששחקן עולה מהספסל הם מחשיבים את זה משחק).

ציטוט:
כשאמרת שאוהדי נתניה תומכים במכירתו של חן עזרא (איזה אוהדים? ילדים שאתה פוגש בהפסקות בית הספר?) בזמן שהם הוציאו הודעה לתקשורת והביעו את התנגדותם למעברו?

אמרתי שאוהדי נתניה אומרים שחן עזרא שחקן הרבה פחות טוב מאז הפציעה שלו, ושעלה לו השתן לראש מאז שמחשיבים אותו כישרון אדיר. אנשים שהולכים לכל משחק של נתניה, יודעים יותר טוב ממני וממך, או שאני טועה?

ציטוט:
אה, שכחתי, אתה קורא רק בוואן. זה לא אותו אתר שפירסם לפני חודש וחצי שטביב קנה את החלק של מוני? או כשאמרת שאין לנתניה אחוזים ממכירה עתידית של שכטר. תמסור לוואן שמגיע לנתניה 18% ממכירה עתידית של שכטר.

לא הבנתי מה הקשר לוואן עכשיו, אני באמת תוהה אם אתה משחק אותה מטומטם או שאתה באמת כזה.

ציטוט:
שלא לדבר על ההזיות שלך על כך ששלו מנשה היה ה'כוכב של נתניה'.

שלו מנשה? היה שחקן אדיר בנתניה. בכל משחק גדול שלהם כמעט, בעיקר נגד חיפה, היה מעולה. אם אתה רוצה להיתפס לסטטיסטיקות כמו שאתה עושה כאן, אז היו לו שם 8 שערים ו7 בישולים בעונה הזאת, שזה יפה מאוד לנתניה. זה יותר שערים ממה ששכטר כבש שם, והוא בכלל קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: