dr.avi כתב:
05.2010 כתב:
dr.avi כתב:
יש פה תגובות שבא לי להקיא מהן.
רק בשביל הספורט, הייתי מפרק את צה"ל,
ורגע לפני שהערבים שוחטים אותנו, הייתי פונה לאחד כזה שיוצא קבוע נגד הצבא (צבא של קלגסים וכו')
ואומר לו:"נו, אחשלי, צריך צבא או לא צריך צבא ?"
במצב כזה כבר הייתי בפינלנד או הולנד או גרמניה, או במקרה הכי גרוע ברוסיה.
וזה העניין-אם המדינה לא מצליחה להחזיק צבא שיצדיק את קיומה בכח עם אנשים שרוצים לשרת בו, כנראה אין הצדקה לקיומה.
OK, הרמת לי להנחתה אז יש לי מה להגיד על זה,
מעצבן אותי בטירוף שיש אנשים שהם אנטי צה"ל ויש להם כבר דרכון מוכן לטוס מפה אם יהיה פה (חו"ח) תוהו ובוהו.
יש לי רק דבר אחד להגיד להם - שלא יחשבו ששם יהיה להם טוב.
יהודים חיו בניכר מאות בשנים וכשנקרתה ההזדמנות לגויים להיפטר מהם, הם עשו את זה יותר טוב מהנאצים.
הנאצים עצמם הודו שללא שיתוף פעולה של הפולנים,אוקראינים,רומנים,הונגרים וכו' לא היו מצליחים לרצוח שישה מיליון.
אני לא אנטי צה"ל(אחרת הייתי שוקל להשתמט בעצמי), אני אנטי גיוס חובה.
עוד אין לי דרכון של מדינה אחרת, אבל אני אוציא אותו לקראת הבחירות הקרובות(כי בכל זאת, לך תדע אם כשליברמן יהיה ראש ממשלה זה יהיה אפשרי).
חוץ מזה, אני חושב שכאתאיסט בגולה אני אחיה בביטחון רב יותר מאשר כישראלי/יהודי(כי אי אפשר להתנער מזה בארץ) בישראל, בעיקר אחרי שהקיצוניים ישתלטו עליה לחלוטין.
ולא אמרת אם אתה מסכים שלמדינה שזכות הקיום שלה היא שיש לה את היכולת לקבוע עובדות בשטח באמצעות כח צבאי, ואינה יכולה להחזיק את הכח הצבאי הזה בלי להכריח את תושביה להתגייס לצבא,אין זכות קיום? הרי באותה מידה זאת הייתה יכולה ליהיות רפובליקה קומוניסטית או פגאנית או כל דבר אחר.
לשאלתך, יש חובות וזכויות לאזרח במדינה.
זכויות זה סבבה, הבעיה זה החובות.
אני מודה שאיני יודע כמה היו מתגייסים אם לא היה גיוס חובה אבל יש דברים (חובות) שצריכים להיות מונחתים על האזרח