apu כתב:
 אדום אש כתב:
 "המערכת הצבאית לא מתאימה להם נפשית"?
עוד היה סיכוי שהייתי מכבד את המשפט הזה אם היית מנסה טועם ומבין מי נגד מי שמה.
הבעיה היא שאין לך באמת מושג מה זה צבא, אתה סתם מקבל את הרעיון מכל מיני עצלנים אנוכיים ושבוזים שסובבים אותך כל החיים.
 אתה מזיין תשכל, הנה אני אחרי שנתיים אומר לך את זה, גם לי אין מושג מה זה צבא?
אתה מודע לזה שכל שבועיים חייל מתאבד? ש90% מהחיילים לא באמת תורמים לכלום אלא סתם מזינים את הצרכים של הכ"א העודף (עוד מפקדה, ועוד חד"א, ועוד עובדי רסר).
תצאו קצת מהעולם הקרבי, יש עוד 85% מהאוכלוסייה שנמצאת בצבא (יש אפילו כאלה שיגידו 90%).
כמה אטימות מערכתית אני רואה סביבי כל יום, אין לי כח לפרט אבל אני רק יכול להגיד שאם מישהו יוצא מהצבא, לא משנה לי על מה - כל הכבוד לו, מגיע לצבא.
 אל תעוף על עצמך, לגיטימי שתגיד את זה אחרי שנתיים, לא חודשיים לפני השרשרת חיול שלך.
אני לא מבקר את כל הולכי הקב"ן למיניהם, כי יש כאלו שבאמת צריכים אותם (ממה שנתקלתי בשירות שלי, על כל אחד שהולך כי הוא באמת מקרה לקב"ן, יש איזה 5 שמנסים סתם לסדר לעצמם כרית נוחה יותר בלילה) , וזה שתזרוק לי מספרים באוויר לא באמת ישנה משהו.
זה שהצבא טיפש ומשאיר אצלו המוני חיילים בתפקידים מונפצים וחסרי משמעות זה דבר אחד, אבל איזה פלוץ בן 18 שמחליט שלא מתאים לו אז הוא עושה לעצמו הנחה זה דבר אחר. תבדיל.
וחבל מאוד שאתה נותן כבוד לאנשים כאלו. לא מתפקידם להחליט אם הם מיותרים או לא (ואני יודע שהרבה מהם מיותרים).