לא מבין איך יש עוד אנשים, שרואים ומבינים כדורגל,
שעוד מנסים לעשות את ההשוואה המופרכת הזאת
בין יצחק שום לאלי גוטמן
כאילו נמחק לכם הזכרון מעונת 2007
הפועל שיחקה בעונה הזאת , בתקופת שום, כדורגל מפוזר, מקרי,
לא מאורגן, נשען כמעט תמיד על יכולת אישית של שחקני התקפה מוכשרים (סלים, ורמוט, ברדה) - כדורגל שכונתי!
בדיוק מה שאתם רואים אצל בית"ר היום!
שום טביעת יד של מאמן לא הייתה שם, שום שיטה,
הקבוצה הייתה מבקיעה גול, וידעת שכל רגע נתון היא יכולה לחטוף שניים ברצף
שחקנים שלא עושים הגנה, שלא מחפים על שחקנים אחרים בהגנה
שכחתם את הדרבי הראשון של ה 3-1 בבלומפילד??
שכחתם איזה גולים קיבלנו שם? גולים של הפקרות, של קבוצה שלא יודעת
מה היא רוצה מעצמה
אותו כנ"ל הגולים בטדי בהפסד לביתר במחזור השני
תיזכרו בגולים שקיבלנו וב
איך ששקיבלנו אותם, פור כרייסט סייק
אני זוכר שכשמינו את שום למאמן שלנו שמחתי, כי הייתי שבוי בתפיסה של - "וואי, יצחק שום! ההוא שהביא את חיפה לצ'מפיון ליג, ולקח דאבל עם פאנאתינייקוס! גדול!"
אבל לקח בדיוק שלושה ארבעה משחקים לראות איך הפועל
משחקת בתכלס, כדי להבין
כמה שום יצחק הוא הגונב דעת הכי גדול בכדורגל הישראלי
(וכשאני שומע איך החבר העגלון שלו שופך רעל על גרנט ומאשים אותו באותו דבר, אני בכלל מתחרפן)
כאילו- באמת אתם משווים בין גוטמן לשום??? בחייכם! תראו איך הקבוצה שלכם עומדת על המגרש!
תראו איזו מחויבות, איזה חיפוי הדדי, איך הם משלימים אחד את השני, איך הם מפרגנים אחד לשני!
אתם מדמיינים בתקופת שום פירגון כמו של זנדברג מול רעננה, מול שער ריק, לוותר על בעיטה ו למסור ללשכטר שנמצא בעמדה יותר טובה???
שאני אזכיר לכם את ההחמצות של הפועל נגד ביתר בטדי, באותו משחק מקולל, כשאנחנו מובילים 1-0, החמצות שנבעו מאנוכיות של שחקנים, ושיכלו לגמור את המשחק?
הדברים הקטנים האלה- זה
טביעת יד של מאמן, אלוהים ישמור!
וכל אלה שנטפלים למשחק בקרית אליעזר שנה שעברה , ומתעלמים מזה שהקבוצה שלנו הגיעה למשחק הזה מוכה פצועה וחבולה,
על אדי הדלק האחרונים שלה, ומנסים להפיל את זה על המנטליות של גוטמן (מי הכניס רביעיה לביתר בבלומפילד? מי ניצח לכם דרבי אחרי דרבי??) , תמשיכו לתפור תיקים ולבסס תיאוריות שיתאימו לקונספציות שלכם
זיכרון קצר של אוהדים
כפיות טובה של אוהדים