תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
יוג'ין אנסה שחקן שהתכונה הכי בולטת שלו זה מהירות, ושחקנים כאלה דווקא יכולים להתבלט יותר בקבוצה כמו רעננה מאשר בקבוצה כמו הפועל שברוב המשחקים יתגוננו מולה ולא יהיו שטחים בהתקפה.
באופן כללי מקווה מאוד שאין מחשבה לפתור את בעיית החלוץ עם שחקן מהליגה, אין פה אף אחד ראוי שאני יכול לחשוב עליו וזה חייב להיות שחקן זר מבחוץ. בצ'יראי, שהר, לוסיו - אף אחד מהם לא מספיק טוב בעיני.

מהירות זו תכונה קריטית גם לשחקנים מול קבוצות שמתגוננות. ולא שאני חושב שרוב הקבוצות יתגוננו נגדנו... כמה משחקים העונה היו בשליטה מוחלטת שלנו והיריבה רק התגוננה?

ובאחוזים, מה הסיכוי לדעתך שנביא חלוץ יותר טוב מלוסיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 03:03 
Shacham כתב:
הוקיץ' כתב:
בן שהר לא מספיק טוב בעיניך?
הוא כבר שנים החלוץ הכי טוב בליגה והלוואי והיה איזשהו סיכוי להביא אותו. המחשבה שנביא זר טוב ממנו בעיני מנותקת מהמציאות.

לא זוכר שום נקודת זמן שהוא היה בה החלוץ הכי טוב בליגה, גם בשיאו הוא היה גולסקורר שלא תורם כלום חוץ מגולים ודורש לא מעט מצבים כדי לכבוש, והשנה היכולת שלו בשפל. והוא בן 31, שכנראה לא יסתפק בחוזה לשנה אחת ולא לשנתיים.
לא באמת חושב שהוא אופציה ריאלית, אבל השם שלו הוזכר בפורום לא מעט בשבועות האחרונים.

"לא תורם כלום חוץ מגולים" - זה מה שחלוץ צריך לעשות, לא? אבל הגיוני שנחשוב אחרת עם שחקנים כמו דולי מנגה ומייקל אולה שנוחתים אצלנו.
בן שהר בליגה בכל אחת מה6 שנים שהוא בארץ 16, 9, 14, 11, 15 והשנה 12.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 07:45 
טכנית לארז כתב:
כל הכותרות בנושא בכל האתרים עוסקות בזה שהפרקליט של השחקנים טוען שהנערות שיקרו ואיך יש הוכחות ואיך הכל בסדר.

מכונת תעמולה משומנת.

הנערות שיקרו לגבי הגיל שלהן בוודאות בשביל להיכנס למועדונים בתל אביב, ובגלל זה גם הפיצו את תעודות הזהות המזוייפות. אבל זו לא השאלה מבחינת שני השחקנים - השאלה היא האם הנערות שיקרו לגבי הגיל גם בפניהם. תעודות הזהות המזוייפות לא הגיעו לשחקנים מהנערות. זה הודלף לתקשורת באמצעות אנשים אחרים שקיבלו אותן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
נשמע שהם הסתבכו קשות. מקווה שימצו איתם את הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
השאלה החשובה היא האם השחקנים היו כמו זומבים כשהם אנסו את הקטינות..

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
יוג'ין אנסה לא הרשים אותי מספיק מהקצת שראיתי אותו.
מאמין שאשר אלון ירצה להיפטר מכל השחקנים היקרים שיש אופציה למכור אותם ואני לא פוסל עסקת השאלה או מכירה בסכום נמוך ש-50% מהזכויות נשארות אצלו, כי מהלאומית הוא לא יצא לאירופה.
ואם כבר שחקן קו אני דווקא יותר התרשמתי מטראורה מכפר סבא, כן הוא עדיין לא מלוטש אבל יש שם פוטנציאל והרבה כישרון.

אבל יותר דחוף להביא חלוץ אמיתי, לא שחקן קו, לא ליצן מויאטנם, לא שחר הירש. חלוץ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
לעניין המחלה - אני חושב שהתגובה של גולדהר ראויה להערכה

לעניין המהירות של אנסה, ממתי מהירות זה חסרון?!
ואני גם כופר בקונפציה שמהירות זה לקבוצות מתגוננות. בקבוצות העילית של אירופה משחקים בעיקר שחקנים מהירים, זה בערך הפרמטר הראשון שהסקאוטים מחפשים, אילו קבוצות ששולטות בכדור ולא מתגוננות. מוזר שהם לוקחים שחקנים מהירים... הרי זה רק למתפרצות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 12:26 
יובל כתב:
אנסה אחלה שחקן, קשה מאוד לתת מספרים בקבוצה כמו רעננה, שגם העונה וגם בעונה שעברה (ובכל עונה למעשה) לא מנסה לשחק כדורגל. גם וואקמה, להבדיל, לא נתן מספרים ברעננה. זה לא שהוא מחמיצן, בלאומית הוא כבש בקצב יפה.
הפועל, בטח תחת הניסנובים, כנראה לא יכולה להביא שחקן שכבר נתן מספרים (ולא עשה אותם בליגה מצחיקה או עבר פציעה קשה).
להביא שחקן התקפה שהראה יכולות פיזיות וטכניות ועוד לא פרץ לגמרי זה כיוון שצריך ללכת עליו.
לא שאני חושב שזה יקרה, ע"פ הפרסומים בזמן החתימה של אנסה יש לרעננה אופציה עליו לעוד שנתיים, ואלא אם היא מתבטלת במקרה של ירידת ליגה אין סיכוי שהניסנובים ישלמו עליו שקל.

אנסה לא שחקן מספיק טוב. כל השוואה לוואקמה מקרית. הדמיון היחיד הוא באתלטיות, אנסה הוא חתיכת סוס. אבל חכמת משחק אין שם יותר מדי, טכניקה גם לא, והוא גם לא שחקן שעובד מספיק קשה במגרש. ראיתי אותו לא מעט בלאומית במדי בית"ר ת"א/רמלה, בכלל לא נפלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
וואקמה הוא לא יהיה, אבל זה יהיה נחמד שיהיה לנו חלוץ שראינו אותו ואנחנו יודעים שהוא קשור לכדורגל במקום שוב פעם להמר על הטרלולים שהניסנובים מביאים לפה כמו קאמרה, אולהה, אנדואסל, הברזילאי ההוא שהיה בלאומית ועוד.

מה אתם אומרים גם על מוסא מאזו מנס ציונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Shacham כתב:
יוג'ין אנסה שחקן שהתכונה הכי בולטת שלו זה מהירות, ושחקנים כאלה דווקא יכולים להתבלט יותר בקבוצה כמו רעננה מאשר בקבוצה כמו הפועל שברוב המשחקים יתגוננו מולה ולא יהיו שטחים בהתקפה.
באופן כללי מקווה מאוד שאין מחשבה לפתור את בעיית החלוץ עם שחקן מהליגה, אין פה אף אחד ראוי שאני יכול לחשוב עליו וזה חייב להיות שחקן זר מבחוץ. בצ'יראי, שהר, לוסיו - אף אחד מהם לא מספיק טוב בעיני.

מהירות זו תכונה קריטית גם לשחקנים מול קבוצות שמתגוננות. ולא שאני חושב שרוב הקבוצות יתגוננו נגדנו... כמה משחקים העונה היו בשליטה מוחלטת שלנו והיריבה רק התגוננה?

ובאחוזים, מה הסיכוי לדעתך שנביא חלוץ יותר טוב מלוסיו?

כמובן שמהירות זה תכונה קריטית לכל שחקן ובטח לא אמרתי שזה חיסרון כמו שמשתמש אחר ייחס לי. התייחסתי לטענה שלך שהמעבר לקבוצה דומיננטית יותר מרעננה יוציא ממנו מספרים יותר טובים. לא חושב שאנסה יתפוצץ בהפועל כי הוא שחקן שמתבסס הרבה על מהירות ודווקא שחקנים כאלה מרוויחים מלשחק בקבוצה קטנה.

אם נוציא את תקופת אביטן שהיא הגרועה ביותר מבחינת רמת כדורגל של הפועל במי יודע כמה שנים, אז כמעט תמיד כשהפועל פוגשת קבוצה שהיא לא מהגדולות(כלומר משחקים נגד רוב קבוצות הליגה) , המשחקים מתנהלים כשהפועל מחזיקה יותר בכדור ומנסה לפרוץ את ההגנה של היריבה. זה קרה ברוב המשחקים אצל קלינגר, בעונה שעברה עם רפואה וכמעט בכל השנים האחרונות שהיו נוראיות מבחינת הרמה שלנו כקבוצה. אפילו בעונת הירידה היו הרבה משחקים שמצאנו את עצמנו מנסים לפצח את ההגנה של היריבה.
לא יודע אם זה נובע מכך שקבוצות נותנות לנו כבוד בגלל שאנחנו הפועל תל אביב, או כי ככה נוטים להתפתח משחקים בין קבוצה עם קהל לקבוצה בלי קהל, או כי היריבות מבינות שזו טקטיקה טובה להתגונן עד שיעלה אצלנו סף הלחץ, ואז לעקוץ. בפועל ככה מתפתחים רוב המשחקים שלנו נגד קבוצות דרג ב'-ג'-ד' לאורך השנים.

לוסיו חתום בחדרה על חוזה של 120 אלף דולר לעונה. לא זוכר מתי בפעם האחרונה הבאנו חלוץ זר בדרגות שכר האלו, ואני בהחלט חושב שזה אפשרי להביא חלוץ זר יותר טוב בשכר כזה. האם אני סומך על הניסנובים שיעשו סקאוטינג טוב? האמת שלא ממש, אבל בעולם אידאלי בהחלט זה הכיוון שהיינו צריכים להסתכל עליו.

מבחינת סגנון חלוץ כמו לוסיו זה מה שהייתי מחפש, ובינואר גם הייתי בעד שיגיע. אבל בקיץ יש הרבה יותר אפשרויות רכש מבינואר(ועם הקורונה כנראה שהשוק בכלל יהיה מוצף), והוא נתן עונה חלשה מאוד, והוא כבר יהיה בן 32 בתחילת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
אנסה אחלה שחקן, קשה מאוד לתת מספרים בקבוצה כמו רעננה, שגם העונה וגם בעונה שעברה (ובכל עונה למעשה) לא מנסה לשחק כדורגל. גם וואקמה, להבדיל, לא נתן מספרים ברעננה. זה לא שהוא מחמיצן, בלאומית הוא כבש בקצב יפה.
הפועל, בטח תחת הניסנובים, כנראה לא יכולה להביא שחקן שכבר נתן מספרים (ולא עשה אותם בליגה מצחיקה או עבר פציעה קשה).
להביא שחקן התקפה שהראה יכולות פיזיות וטכניות ועוד לא פרץ לגמרי זה כיוון שצריך ללכת עליו.
לא שאני חושב שזה יקרה, ע"פ הפרסומים בזמן החתימה של אנסה יש לרעננה אופציה עליו לעוד שנתיים, ואלא אם היא מתבטלת במקרה של ירידת ליגה אין סיכוי שהניסנובים ישלמו עליו שקל.

אנסה לא שחקן מספיק טוב. כל השוואה לוואקמה מקרית. הדמיון היחיד הוא באתלטיות, אנסה הוא חתיכת סוס. אבל חכמת משחק אין שם יותר מדי, טכניקה גם לא, והוא גם לא שחקן שעובד מספיק קשה במגרש. ראיתי אותו לא מעט בלאומית במדי בית"ר ת"א/רמלה, בכלל לא נפלתי.

והכי חשוב, הוא לא חלוץ. הוא משחק כמעט תמיד באגף.

לגבי וואקמה, תמיד יש לי את המחשבה של מה היה קורה אם היינו קונים אותו במקום את קלאודיו בומבה. בטח היה עובר למכבי בפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 15:47 
לא כל כך משנה לי איפה הוא משחק כמו שהוא פשוט לא שחקן מספיק איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 16:42 
Shacham כתב:
הוקיץ' כתב:
בן שהר לא מספיק טוב בעיניך?
הוא כבר שנים החלוץ הכי טוב בליגה והלוואי והיה איזשהו סיכוי להביא אותו. המחשבה שנביא זר טוב ממנו בעיני מנותקת מהמציאות.

לא זוכר שום נקודת זמן שהוא היה בה החלוץ הכי טוב בליגה, גם בשיאו הוא היה גולסקורר שלא תורם כלום חוץ מגולים ודורש לא מעט מצבים כדי לכבוש, והשנה היכולת שלו בשפל. והוא בן 31, שכנראה לא יסתפק בחוזה לשנה אחת ולא לשנתיים.
לא באמת חושב שהוא אופציה ריאלית, אבל השם שלו הוזכר בפורום לא מעט בשבועות האחרונים.

שהר לא יגיע מן הסתם אבל מדובר בחלוץ הכי יציב בליגה בשנים האחרונות ולא לרצות אותו זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2020, 16:45 
הוקיץ' כתב:
יוג'ין אנסה שחקן מהיר וחזק, אבל לא נותן מספיק מספרים. לא הייתי מביא.
אור דסה מאוד טכני. גם לא מביא המון מספרים בשלב הזה בקריירה, אבל יכול לצאת ממנו שחקן טוב.
יואב תומר יכול להיות חלוץ מחליף נחמד. גבוה ומהיר.

את אנסה הייתי לוקח בעיניים עצומות אבל כשחקן אגף לא כחלוץ שאנו כה צריכים.
אור דסה שחקן נהדר שבחממה נכונה יכול עוד להמשיך ולהתפתח מכל הבחינות,גם אותו שווה לחטוף משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2020, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נמצאה הנהלה יותר גרועה מהניסנובים:
ציטוט:
ישראלי נוסף בדרך לליגה האוסטרית: קשרה של הפועל חדרה אליאל פרץ נמצא על סף סיכום בוולפסברגר, הקבוצה בה מככב העונה החלוץ שון וייסמן.

רק בקיץ האחרון רכשה הפועל חדרה 50% מכרטיסו של פרץ ממכבי ת”א והוא הפך לשחקן הקבוצה באופן רשמי, אחרי שבשנה שלפני כן הוא היה מושאל מהצהובים לחדרה, והוא חתם לשנתיים במועדון.

עם זאת, פרץ יעבור ללא תמורה שכן בחוזהו עם חדרה היה סעיף שחרור ללא תמורה לאירופה. האוסטרים למעשה אינם צריכים לנהל מו"מ על העברתו ומכבי ת״א לא מקבלת תמורה על אחוזיה.

https://www.one.co.il/Article/19-20/1,1 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2020, 10:46 
https://www.mako.co.il/Sports-football- ... 271027.htm

איך. באר שבע. מעוניינת. באביטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2020, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
בטח דחף את עצמו לשם.
רק לא דראפיץ׳
אני בתקווה שימצא קבוצה קטנה כדי שאם וכאשר נגמור עם קלינגר, נביא אותו. הוא אפילו בעדיפות על קלינגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2020, 12:43 
dino כתב:
בטח דחף את עצמו לשם.
רק לא דראפיץ׳
אני בתקווה שימצא קבוצה קטנה כדי שאם וכאשר נגמור עם קלינגר, נביא אותו. הוא אפילו בעדיפות על קלינגר.

אוהב את דאפיץ׳ ואת העבודה שלו, מעניין אם המצב הכלכלי הקשה באמת ידחוק את הצמד להיפרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2020, 13:55 
אחד עם כיפה כתב:
https://www.mako.co.il/Sports-football- ... 271027.htm

איך. באר שבע. מעוניינת. באביטן.

כי בלי אלונה באר שבע חוזרת לממדיה הטבעיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2020, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
ובנתיים בגזרת האלופים והאמיצים

https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2020, 15:01 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
אוקיי.
התערבות שקרית שמונה לא תהיה בפליאוף עליון?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

הדיון היה על האם קריית שמונה מועמדים לירידה או לא.
אם אתה כזה גבר תציע לו התערבות על כך שקריית שמונה יורדים ליגה.

אפשר להתערב? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2020, 16:17 
לפי ספורט 5 הוגשה תבענה ייצוגית נגד מכבי ת"א, מכבי חיפה, בית"ר וב"ש בנושא של החזר כספי בגין רכישת מנוי. די מוזר שהפועל לא ברשימה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2020, 16:29 
אנחנו כבר מראש יודעים שאין סיכוי שנראה שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2020, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שלא נגיש.

מי רכש מנוי את הכסף כבר הוציא תביעה כזאת יכולה למוטט את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2020, 21:28 
el dudernio כתב:
אני מאוד מקווה שלא נגיש.

מי רכש מנוי את הכסף כבר הוציא תביעה כזאת יכולה למוטט את הקבוצה

מי שבחר את ה"מטרות" שלו לייצוגית הזו היה עורך הדין (כי תובע ייצוגי לא ממש קשה למצוא). בגלל זה מוזר מאוד שעורכי הדין "ויתרו" פה על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2020, 05:59 
מקווה שכל אוהדי הכדורגל לא יתמכו בתביעה כזו שנועדה להעשיר עורכי דין אפשר לוותר על מאתיים שח ולתת לקבוצה עוד קצת אוויר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2020, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לזה הן יגידו לך, לך תפגין מול ישראל כץ ותגיד לי מה אמר לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2020, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
תודה יוסי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2020, 22:01 
IdanTheLittle כתב:
תודה יוסי :ROSE:

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2020, 22:27 
מכבי בשנתיים האלה תחת איביץ' זה הדבר הכי לוזרי שהיה בכדורגל פה לדעתי.
אשכרה הם יכולים להפסיד 3 משחקים מתוך 89, אבל ה-3 האלה, כל אחד בנפרד, יעיף אותם ממפעל או יחרבן להם איזה הישג לאונן עליו ("0 הפסדים" במקרה הזה).

פשוט גדול.
לא מאמין שאבוקסיס שוב הצליח איכשהו לתפור להם את ההפסד ליגה הבודד הזה משומקום, ועוד הפעם עם נערים ג' של ב"ש בלי קהל :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: