תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 17:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 05:14 
סמל אישי של המשתמש
התגובה הראשונית שלך לא הייתה שווה ממילא התייחסות רצינית. אילן גילאון פרלמנטר בחסד, מקובל על חכים בכל הקשת הפוליטית ומוערך על-ידם. שנים פעל למען אנשים קשיי יום, שקופים. אז נראה היה לי מוזר שצצת משום מקום עם ההערה הזאת. אולי תספר לנו איזה סוד אפל אודותיו? במה השקפותיו פגעו כל כך בחוסנה של המדינה שאתה כל כך מאושר על לכתו?

אילן גילאון הוא הפסד של עם ישראל, לא של מצביעי מרצ בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
תגידו לא שזה יקרא אבל אתם חושבים שיש מצב להקים ממשלה ללא קואליציה?

למשל גנץ - ראש הממשלה
שר החוץ - לפיד
שר האוצר - גדעון סער
שר הפנים - ליברמן
שר החינוך - עופר שלח
שר הכלכלה - עמיר פרץ
שר הבריאות - איציק שמוחי
שר פיתוח ושיוויון חברתי - אימן עודה
שר הביטחון - גלנט
שר המשפטים - אילת שקד.

ככה בלי קואלציה שכל אחד יצביע ענינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אומר ממשלה בלי קואליציה?
איך זה מתנהל ביום יום, גוף שמנהל את המדינה אבל לא מעביר חוק אחד?
איך בדיוק זה מתפקד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
יכולה להיות ממשלת מיעוט, אבל ממש לא כזאת.

אם שלח ידחוף מספיק חזק, עם המשותפת מינוס בל"ד בפנים, ותמיכה של ליברמן מבחוץ.
הערבים דופקים את נתניהו כמו שהם רוצים ומקבלים כוח,
ליברמן מקיים את כל ההבטחות שלו ויכול לקדם חוקים אזרחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 13:04 
למה לעזאזל שהמשותפת תיכנס מינוס בל"ד? נראה לך שזה משהו שיקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 13:51 
100%anti beitar כתב:
למה לעזאזל שהמשותפת תיכנס מינוס בל"ד? נראה לך שזה משהו שיקרה?

בדיוק כמו שהיה בהמלצה לנשיא בסיבוב הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 14:29 
אני חושב שצריכים לתת לכחול לבן ממשלה לבד.
שיודיעו מראש שזו ממשלת חירום לשנה בלבד. מעבירים תקציב, מעבירים חוק שנאשם לא מקבל מנדט להרכבה של ממשלה, קובעים תאריך לבחירות ב2021.

זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 14:46 
אדום מטלי כתב:
א.ב כתב:
תתאבד כבר כתב:
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

אושר. מרקסיסט אחד פחות בכנסת.

בדוק. הכי טוב שאחת כמו מאי גולן נכנסה במקום אילן גילאון

עוד יותר טוב אם היטלר היה נכנס!

(אתה מבין, אם כבר אתה דוחף שם לא קשור כאילו אני צריך לבחור בין שניהם אז יכלת כבר ללכת עד הסוף)

ומה הבעיה עם גילאןן? נסה בבקשה להסביר בלי להשתמש במילה מארקסיסט על הטיותיה.

הבן אדם מגדיר את עצמו מרקסיסט, לא אני.
תפיסת העולם שלו מנוגדת לשלי וזאת הבעיה שלי איתו.
ברמה האישית אני בטוח שהוא בחור טוב, אני לא שונא אותו ואני בטח מעדיף אותו על כל מיני מאי גולן (או על 90% מרשימת הליכוד). אבל בן אדם שתפיסתו על ניהול המדינה הפוכה לשלי - אני אהיה מאושר שהוא מחוץ לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 15:12 
א.ב כתב:
אדום מטלי כתב:
א.ב כתב:
תתאבד כבר כתב:
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

אושר. מרקסיסט אחד פחות בכנסת.

בדוק. הכי טוב שאחת כמו מאי גולן נכנסה במקום אילן גילאון

עוד יותר טוב אם היטלר היה נכנס!

(אתה מבין, אם כבר אתה דוחף שם לא קשור כאילו אני צריך לבחור בין שניהם אז יכלת כבר ללכת עד הסוף)

ומה הבעיה עם גילאןן? נסה בבקשה להסביר בלי להשתמש במילה מארקסיסט על הטיותיה.

הבן אדם מגדיר את עצמו מרקסיסט, לא אני.
תפיסת העולם שלו מנוגדת לשלי וזאת הבעיה שלי איתו.
ברמה האישית אני בטוח שהוא בחור טוב, אני לא שונא אותו ואני בטח מעדיף אותו על כל מיני מאי גולן (או על 90% מרשימת הליכוד). אבל בן אדם שתפיסתו על ניהול המדינה הפוכה לשלי - אני אהיה מאושר שהוא מחוץ לכנסת.

לא הבנתי. מה בדיוק עושה אותך מאושר? לא בכותרות "תפוסת עולם" וכאלה. אנא פרט איזה פעולות הוא עשה בתור פרלמנטר, לאיזה נזק לדעתך הן גרמו, ואיזה רוע יחסך מאיתנו עם לכתו, שגורם לך להיות מאושר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 15:38 
שניה, תיכף אאסוף את הצעות החוק שלו, אבדוק את כל הצעות החוק האחרות והאם הצביע בעד/נגד, אנתח את ההשפעה של כל אחת ואחת מהן, כיצד הן מתנגשות עם התפיסה שלי, מה האלטרנטיבה לכל אחת מהצעות החוק ואוסיף מקורות.
כל זה כדי כדי להרוויח את הזכות לכתוב שאני שמח מזה שהוא יצא מהכנסת (כמובן שמי שכתב שזה עצוב שהוא לא בכנסת לא צריך להגיש את התזה המחקרית הזאת לאדון מטלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
מטלי, הוא התפרסם כבולשביק מסוכן בעקבות מאבקים להעלאת קצבת הנכות, להעלאת שכר המינימום וכיו"ב צעדים, שעלולים חו"ח להעביר כמה זוזים ממי שיש לו למי שאין לו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 18:54 
תשמע, אני מסכים שמרקסיזם קלאסי מפספס בענק הצטלבויות של קפיטליזם עם מערכי דיכוי אחרים, ועושה רדוקציה לכל הנושא של מעמדות, אבל עדיין צריך לאכול את העשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
א.ב אתה מבין שהסיבה היחידה שכותבים אחרים קצת יוצאים עליך (בהיעדר מינוח רגוע יותר, אנחנו בסופו של דבר, רק מקבץ אותיות על גבי המסך שלך) היא כי צצת עם הודעה קצרה וקצת תמוהה בקיצוניותה (אושר!) על היעזבו של חכ שסך הכל עשה טוב עבור אוכלוסיות מוחלשות מכל המגזרים.

אני לפחות ציפיתי שיסתתר איזה פרט אפל שגרם לך לצאת בכזו הצהרה, עכשיו מסתבר שסתם הטרלת בלי שום מחשבה מעמיקה.. אז סבבה, הכל מובן עכשיו. טרולינג זה חלק בלתי נפרד הפורום אינטרנטי אנונימי.

מאחל לך הרבה רגעי אושר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 21:32 
תתאבד כבר כתב:
א.ב אתה מבין שהסיבה היחידה שכותבים אחרים קצת יוצאים עליך (בהיעדר מינוח רגוע יותר, אנחנו בסופו של דבר, רק מקבץ אותיות על גבי המסך שלך) היא כי צצת עם הודעה קצרה וקצת תמוהה בקיצוניותה (אושר!) על היעזבו של חכ שסך הכל עשה טוב עבור אוכלוסיות מוחלשות מכל המגזרים.

אני לפחות ציפיתי שיסתתר איזה פרט אפל שגרם לך לצאת בכזו הצהרה, עכשיו מסתבר שסתם הטרלת בלי שום מחשבה מעמיקה.. אז סבבה, הכל מובן עכשיו. טרולינג זה חלק בלתי נפרד הפורום אינטרנטי אנונימי.

מאחל לך הרבה רגעי אושר!

למה הוא צרך פרט אפל? מניח שהוא לא אוהב ביטוח לאומי, בריאות ציבורית, שכר מינימום ועוד היבטים סוציאלים של המדינה, אז הוא שמח שגילאון, ח״כ שתמך בכל אלו, הלך.
סתם שמחה אידאולוגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים במאה אחוז.
הוא לא צריך לפרט. הוא סך הכל טרול, אין עם זה שום בעיה, רק היה חשוב להבהיר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא טרול. הוא ליברטריאני.
זה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 23:26 
KingAlpaca כתב:
זה יותר גרוע.

האמת שאני ליברל-קלאסי, אבל זה יהיה כאב ראש להיכנס לדיון הזה (הרי כבר החליטו בשבילי בדיוק מה האידיאולוגיה שלי, למה אני מתנגד, שאני מחזיק בפרטים אפלים וכו') אז אפשר לסכם מבחינתי על מגה טרול ליברטריאני ושתלכו לישון בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 00:03 
היה פה פעם איזה ליברטריאן, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 08:28 
ליברל קלאסי... אתה מוכן להגיד משהו ענייני במקום לכתוב רצף מילים ללא משמעות? מה אתה, שלמה ארצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 09:58 
שמע, אתה די חוצפן יחסית לאחד שרק יורה סיסמאות. ההודעות שלך מסתכמות ב"תסביר לי, תראה לי, תנתח לי", אבל אתה אפילו לא מסוגל לעשות את זה בעצמך.

מעבר לכך, הגבתי לזה:

KingAlpaca כתב:
זה יותר גרוע.

בהחלט לא עמדתי בסטנדרטים הגבוהים של התגובה של אלפקה.
תיכף מתחיל לכתוב את התזה בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
איזה צדקנות יאיר לפידית מעיקה הולכת פה.
כשאויב אידיאולוגי יוצא מהכנסת זאת סיבה לחגיגה.
א.ב כמובן בצד של הרעים חסרי האנושיות הבסיסית אבל אם למשל שולי מועלם או חכים בסגנון עפים מהכנסת זאת סיבה לשמחה גם אם היא "פרלמנטרית בחסד" או "עושה טוב לכל המגזרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 14:14 
מה צדקנות. הבן אדם לא אמר כלום. אם קומוניסים היה שמח שגילאון עף, הייתי שואל אותו למה, הוא היה יודע להסביר שגילאון פועל להקמת מדינה פלשתינאית והוא מתנגד לכך, או להכרה בזכות השיבה, והוא מתנגד לזה.
אם היו אומרים, לבר קולמסא לדוגמא, שסמוטריץ עף מהכנסת, הוא היה יודע להסביר שהוא שמח כי סמוטריץ מקדם חוקים שיהפכו את ישראל למדינת הלכה, או שהוא רוצה לספח את פלסטין לישראל והוא מתנגד לזה.
א.ב. לא מצליח להגיד מה עשה או מה יכול לעשות אילן גילאון, קונקרטית, שמפריע לו.
"אני ליברל קלאסי".
איך אומרים הילדים? פפחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 14:25 
א.ב כתב:
שמע, אתה די חוצפן יחסית לאחד שרק יורה סיסמאות. ההודעות שלך מסתכמות ב"תסביר לי, תראה לי, תנתח לי", אבל אתה אפילו לא מסוגל לעשות את זה בעצמך.

מעבר לכך, הגבתי לזה:

KingAlpaca כתב:
זה יותר גרוע.

בהחלט לא עמדתי בסטנדרטים הגבוהים של התגובה של אלפקה.
תיכף מתחיל לכתוב את התזה בשבילך.

למה אתה מכוון ב"יורה סיסמאות"? מתי טענתי טענה כלשהי ולא הסברתי אותה? אתה מוכן להביא דוגמא לכך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 17:57 
אדום מטלי כתב:
מה צדקנות. הבן אדם לא אמר כלום. אם קומוניסים היה שמח שגילאון עף, הייתי שואל אותו למה, הוא היה יודע להסביר שגילאון פועל להקמת מדינה פלשתינאית והוא מתנגד לכך, או להכרה בזכות השיבה, והוא מתנגד לזה.
אם היו אומרים, לבר קולמסא לדוגמא, שסמוטריץ עף מהכנסת, הוא היה יודע להסביר שהוא שמח כי סמוטריץ מקדם חוקים שיהפכו את ישראל למדינת הלכה, או שהוא רוצה לספח את פלסטין לישראל והוא מתנגד לזה.
"אני ליברל קלאסי".

אחושרמוטה צדקנות, ואתה גם מדבר מפוזיציה - הרי אלפקה כתב לי שאני ליברטריאן, ובתגובה כתבתי לו שאני תומך ליברליזם קלאסי. אז כמובן שנח לך להתלבש על זה (הנה שוב, גם בהודעה הנוכחית) כשבפועל זה היה הערה להודעה של מישהו אחר לגבי השקפת העולם שלי.
אתה לא מצליח להבין את ההקשר של ה"ליברל קלאסי" ומציין את זה כאילו סתם זרקתי את זה לאוויר ללא קונטקסט. אתה די זחוח ומתנשא יחסית לקושי שלך להבין את ההקשר.

לשאלתך, מרות שאני לא חייב לך כלום ועד עכשיו הוכחת שאתה בעיקר קשקשן שנדחף בכח לתגובה מ"שרשור" אחר בתוך השרשור המקורי - אילן גילאון בעד מדינה סוציאליסטית עם התערבות גבוהה בחיי הפרט בעוד שאני מתנגד לזה. הוא תומך בהרבה כוח למדינה ואני בעד מעט כוח למדינה. הוא מעוניין שהמדינה תתערב גם בנושאים שלדעתי אין צורך להתערב בהם (למשל - תמיכה בחקלאים והטלת מגבלות על התחרות בשוק זה, דבר שפוגע לבסוף בצרכן). הוא מעוניין לחלק קצבאות גם למי שלא צריך אותן (למשל, תמך בהעלאת קצבת הזקנה לכל הזקנים, בלי קשר להאם אותם זקנים הם מיליונרים, בעלי דירות, או שסתם קוראים להם ביבי נתניהו), בזמן שלדעתי קצבאות צריכות להינתן רק לאנשים שבאמת חייבים אותן (להבדיל מליברטריאנים שיתנגדו באופן גורף לכל קצבה כנראה. ליברליזם קלאסי לעומת ליברטריאניזם. קלטת את ההקשר? מקווה שכן. לזכותך ייאמר שגם בויקיפדיה נופלים בהבדלים האלה).

לסיכום, רק אציין שההודעות שלך חצופות. אתה בטוח שהצדק אצלך ולכן אני חייב לך הסברים איך, בדיוק ולמה אני מאושר מזה שמישהו שהוא במיינסטרים של הפורום עוזב את הכנסת (איזה סאחי כאן אפילו אמר שהוא "מוסכם על כל הקשת הפוליטית", כאילו שזה טיעון), ועוד נדחפת לתת-שרשור בכח.

יאללה, הולך לשמוע קצת שלמה ארצי.

נערך לאחרונה על ידי א.ב בתאריך 07 מרץ 2020, 18:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2020, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יכולה להיות ממשלת מיעוט, אבל ממש לא כזאת.

אם שלח ידחוף מספיק חזק, עם המשותפת מינוס בל"ד בפנים, ותמיכה של ליברמן מבחוץ.
הערבים דופקים את נתניהו כמו שהם רוצים ומקבלים כוח,
ליברמן מקיים את כל ההבטחות שלו ויכול לקדם חוקים אזרחיים.

אני לא מדבר על ממשלת מיעוט, כי ברגע שאין קואלציהמאין מיעוט...

ממשלת המיעוט היחידה שיכול להתיים היא
מרכז שמאל ללא ליברמן וללא ערבים.
לדעתי היא לא תיזיר מעמד הרבה זמן אבל היא יחסית תשנה את חוקי המשחק.
כי גם כשהיא תיפול ביבי כבר לא יהיה ראש ממשלה.

אם כחול לבן חכמים הם אפילו יכולים ללכת על זה ושניה אחרת לפזר את הכנסת. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2020, 14:12 
א.ב כתב:
אדום מטלי כתב:
"אני ליברל קלאסי".

אחושרמוטה צדקנות, ואתה גם מדבר מפוזיציה - הרי אלפקה כתב לי שאני ליברטריאן, ובתגובה כתבתי לו שאני תומך ליברליזם קלאסי. אז כמובן שנח לך להתלבש על זה (הנה שוב, גם בהודעה הנוכחית) כשבפועל זה היה הערה להודעה של מישהו אחר לגבי השקפת העולם שלי.
אתה לא מצליח להבין את ההקשר של ה"ליברל קלאסי" ומציין את זה כאילו סתם זרקתי את זה לאוויר ללא קונטקסט. אתה די זחוח ומתנשא יחסית לקושי שלך להבין את ההקשר.

לשאלתך, מרות שאני לא חייב לך כלום ועד עכשיו הוכחת שאתה בעיקר קשקשן שנדחף בכח לתגובה מ"שרשור" אחר בתוך השרשור המקורי - אילן גילאון בעד מדינה סוציאליסטית עם התערבות גבוהה בחיי הפרט בעוד שאני מתנגד לזה. הוא תומך בהרבה כוח למדינה ואני בעד מעט כוח למדינה. הוא מעוניין שהמדינה תתערב גם בנושאים שלדעתי אין צורך להתערב בהם (למשל - תמיכה בחקלאים והטלת מגבלות על התחרות בשוק זה, דבר שפוגע לבסוף בצרכן). הוא מעוניין לחלק קצבאות גם למי שלא צריך אותן (למשל, תמך בהעלאת קצבת הזקנה לכל הזקנים, בלי קשר להאם אותם זקנים הם מיליונרים, בעלי דירות, או שסתם קוראים להם ביבי נתניהו), בזמן שלדעתי קצבאות צריכות להינתן רק לאנשים שבאמת חייבים אותן (להבדיל מליברטריאנים שיתנגדו באופן גורף לכל קצבה כנראה. ליברליזם קלאסי לעומת ליברטריאניזם. קלטת את ההקשר? מקווה שכן. לזכותך ייאמר שגם בויקיפדיה נופלים בהבדלים האלה).

לסיכום, רק אציין שההודעות שלך חצופות. אתה בטוח שהצדק אצלך ולכן אני חייב לך הסברים איך, בדיוק ולמה אני מאושר מזה שמישהו שהוא במיינסטרים של הפורום עוזב את הכנסת (איזה סאחי כאן אפילו אמר שהוא "מוסכם על כל הקשת הפוליטית", כאילו שזה טיעון), ועוד נדחפת לתת-שרשור בכח.

יאללה, הולך לשמוע קצת שלמה ארצי.

לא לגמרי ברור לי מה אתה רוצה ממני, ועל מה אתה מתנפח מעצבים.
בסופו של דבר, בהודעה האחרונה אשכרה הסברת למה הליכתו של אילן גילאון גורמת לך אושר. אם היית עושה את זה מההתחלה היית יכול להימנע מכל עוגמת הנפש שהדיון הזה משום מה גרם לך.
עכשיו, ברור שאתה לא חיב כלום לאף אחד, זה רק פורום באינטרנט, ואתה יכול גם לזרוק שפיני בלילי הוא בן זונה מטונף ולא להסביר למה.
אבל אתה יכול לצפות שאנשים יבקשו ממך להסביר את הטענה שלך, בלי שתתפוצץ עליהם.

אילן גילאון, שהוא אדם הגון ומכובד גם על ידי חברי כנסת שמתנגדים לדעותיו, פועל כל חייו ודואג לאוכלוסיות מוחלשות. אלו כוונותיו. כשמישהו כל כך מאושר מזה שהוא הולך, מתבקש לדעת מה בחוקים שניסה להעביר או במדיניות שהוא מקדם גורם לברנש כלשהו לתעב אותו – אפילו מי שחושב שהדרך שלו שגויה (הרי אפילו אתה לא חושב שהוא עושה דברים כדי לדאוג לעצמו על חשבון אחרים).
סלח לי שאני מתעלם מכל ה"זחוח, מתנשא, צדקנות", לא ברור לי מה הטענות שלך. מהתחלת הדיון הזה שאלתי שאלות ענייניות (חוץ מזה שכתבתי פחחח. מתנצל) ולא קיבלת תשובות, עד להודעה האחרונה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2020, 10:37 
הימין ניצח בפער עצום את השמאל הבוגד שרוצה ללכת עם חבורת מחבלים ולהקים פה ממשלת מיעוט כמו בימי רבין העליזים

אבל אתם יודעים מה תקימו ממשלה עם ליברמן וטיבי זה יהיה קטעים אני לקחתי כבר פופקורן
ותתכוננו להתרסקות של כחול לבן ופלסטין ביתנו בבחירות הבאות שלא יאחרו לבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2020, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
הימין ניצח בפער עצום את השמאל הבוגד שרוצה ללכת עם חבורת מחבלים ולהקים פה ממשלת מיעוט כמו בימי רבין העליזים

אבל אתם יודעים מה תקימו ממשלה עם ליברמן וטיבי זה יהיה קטעים אני לקחתי כבר פופקורן
ניצחתם בפער עצום? תקימו ממשלה, למה אתם מחכים? בפער עצום זה אמור להיות פשוט וסגור

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 09 מרץ 2020, 10:53 
JR12 כתב:

חמוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2020, 10:58 
JR12 כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: