תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תתאבד כבר כתב:
הבעיה של הליברלים היא שהם תוקפים את עצמם בשם ערכים שהם עצמם מקדשים, במחשבה שהצד השני יעריך את הביקורת העצמית שלהם (כמו שבהארץ אהבו לכתוש את תמר זנדברג בזמנו). זה פשוט לא עובד. הצד השני לא מעריך את זה בכלל. זה סתם ירי בטנק.

...אבל בלומברג, כשהוא יורד על טראמפ בטוויטר על כך שהוא לא מיליארדר, זו בדיוק הדרך.

עם זה אני לגמרי מסכים.

אגב, אתה קצת אובססיבי עם קורבין, לא ברור למה.

אתה לא מזהה סימילריות (התאמה? דמיון?) בין ההייפ שהיה סביב קורבין בחוגים מצומצמים, להוטים ומאוד רועשים לבין ההייפ (האולי קצת יותר רחב) סביב ברני?
זה למה טראמפ נבחר (ועוד לפני זה, אובאמה איבד גם את הידיים וגם את הרגליים. רוצה לאמר את הקונגרס) וזה למה ישראל מצביעה פעם שלישית וגם מה שקרה בבריטניה (לא יודע, צרכתי את הבחירות דרך האינטרנט. תגיד אתה איך היה שם).
זהו. שיהיה בריא, לא אובססיבי לגביו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
שורה רחבה של סקרים נהדרים עבור סנדרס היום, גם ארציים (שבכולם הוא מוביל באיזור ה-10 אחוז), וגם של שלל מדינות סופר-טיוזדיי, שבכולם פרט לאוקלהומה הוא מוביל. כולל סקר בקליפורניה שבו הוא מוביל ב-18% והיחיד שמקבל מעל 15%.

וגם סקר של ה-NBC לפיו בדו-קרב שלו מול בלומברג הוא מוביל ב-20 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 05:14 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
KingAlpaca כתב:
תתאבד כבר כתב:
הבעיה של הליברלים היא שהם תוקפים את עצמם בשם ערכים שהם עצמם מקדשים, במחשבה שהצד השני יעריך את הביקורת העצמית שלהם (כמו שבהארץ אהבו לכתוש את תמר זנדברג בזמנו). זה פשוט לא עובד. הצד השני לא מעריך את זה בכלל. זה סתם ירי בטנק.

...אבל בלומברג, כשהוא יורד על טראמפ בטוויטר על כך שהוא לא מיליארדר, זו בדיוק הדרך.

עם זה אני לגמרי מסכים.

אתה לא מזהה סימילריות (התאמה? דמיון?) בין ההייפ שהיה סביב קורבין בחוגים מצומצמים, להוטים ומאוד רועשים לבין ההייפ (האולי קצת יותר רחב) סביב ברני?
זה למה טראמפ נבחר (ועוד לפני זה, אובאמה איבד גם את הידיים וגם את הרגליים. רוצה לאמר את הקונגרס) וזה למה ישראל מצביעה פעם שלישית וגם מה שקרה בבריטניה (לא יודע, צרכתי את הבחירות דרך האינטרנט. תגיד אתה איך היה שם).

קורבין רץ לשתי מערכות בחירות. בראשונה הוא הצליח הרבה מעבר למצופה, בשניה הוא פשוט לא הצליח להגיד מה דעתו והתחמק בצורה הכי עלובה מהנושא הכי חשוב (שלא לומר היחידי) בבחירות ההן (אגב, הוא יכל לקחת את הקו ה"שמאלי", אבל התעקש מאוד שלא). ולא היה שום הייפ לגביו, היה ברור שזה יגמר בין לא טוב למחריד. ובכל מקרה, כמו בישראל, בניגוד לארה"ב, פה יש שיטה פרלמנטרית, והקולות שלו פשוט עברו לשמאל אחר. אסור לשכוח שמבחינת קולות, "השמאל-מרכז" ניצחו פה את הבחירות.

בכל מקרה, אין שום דימיון בין קורבין לברני. לא בעמדות, לא בניסיון, לא בוותק, לא במעשים ובעיקר לא באופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 05:53 
לאמר "שמבחינת קולות, 'השמאל-מרכז' ניצחו פה את הבחירות" זה פשוט שטות. אבל ממש.
זה נשמע יותר גרוע מלאמר מ"בחינת יופי המשחק הפועל אלופה" או "מבחינה האלגנטית פדרר הוא השחקן הטוב בעולם כיום" או "אם היו נותנים 0 נקודות על תיקו בלי שערים, אז X היה לפני Y" וכמובן ש"מבחינת קולות הילארי ניצחה."
זה פשוט הדבר הכי לא רלוונטי שאפשר לאמר. יש כללים ברורים וידועים למשחק הזה. לפי הכללים האלו, שזה הדבר היחיד שחשוב, השמאל-מרכז הובס ובצורה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 08:31 
מה אכפת לי מה מעניין את האמריקאים? עמדה לגבי טרנסיות זה לא משהו זניח בכלל ומעיד על המון דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 08:32 
ולמה לקרוא לי ליברל? עשיתי לכם משהו רע פעם? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 08:48 
עוד משהו גם אם יוצא תגובה שלישית ברצף - אני לא מאלה שחושבים שצריך לשרוף בן אדם לכל החיים רק כי הוא אמר משהו לא woke פעם. אבל, במקרה של בלומברג (או של גנץ בישראל לצורך העניין) זה פשוט סוג אחר של ימין. זה זועק לשמיים כשאפילו מועמד מתון כמו סנדרס (או להבדיל, עמיר פרץ) נראה כמו אמה גולדמן לידך. ואם הייתי אזרח אמריקאי, וזה היה מגיע לטראמפ מול בלומברג, הייתי מצביע לבלומברג, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
KingAlpaca כתב:
תתאבד כבר כתב:

עם זה אני לגמרי מסכים.

אתה יודע, זה שיש הייפ בחוגים מסוימים בשמאל לא אומר אוטומטית כישלון. אי אפשר להסתכל רק על דוגמאות שמוכיחות את מה שחשבת מראש. יש עוד דוגמאות לפוליטיקאים מהשמאל בעולם שהיה הייפ סביבם בתקופה האחרונה חוץ מקורבין שהצליחו יותר ממנו. ג'סינדה ארדרן (ניו זילנד), ציפראס (יוון) למשל. עכשיו באירלנד היה הייפ ענקי סביב שין פיין שהצליח להם בטירוף. קצת לפני כן עולה לי לראש מוחיקה (אורוגוואי), קצת קוסטה בפורטוגל גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 11:13 
ההבדל בין קורבין לברני הוא שקורבין היה סופר לא פופולרי ברמה האישית, והעם הבריטי תיעב אותו. ברני, לעומת זאת, הוא אחד הפוליטיקאים הכי יותר פופולרים באמריקה.

בלי קשר, הוא גם פשוט פוליטיקאי הרבה יותר טוב.

(ו100% אנטי בית"ר, אני מחכה ליום שבו יפסיקו לשאול בסקרים אם אתה very liberal או very conservative. שנאת חיי!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
זה נשמע יותר גרוע מלאמר מ"בחינת יופי המשחק הפועל אלופה" או "מבחינה האלגנטית פדרר הוא השחקן הטוב בעולם כיום" או "אם היו נותנים 0 נקודות על תיקו בלי שערים, אז X היה לפני Y" וכמובן ש"מבחינת קולות הילארי ניצחה."
זה פשוט הדבר הכי לא רלוונטי שאפשר לאמר. יש כללים ברורים וידועים למשחק הזה. לפי הכללים האלו, שזה הדבר היחיד שחשוב, השמאל-מרכז הובס ובצורה קשה.

:HEART2:

ראה ערך: אוהדי חיפה והקיזוז.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 14:30 
בוקר טוב

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2020, 16:55 
גיא האדום כתב:

פוליטיקה זה לא ספורט, ונכון שטראמפ הוא הנשיא החוקי, אבל העובדה שפחות מרבע מבעלי זכות הבחירה טרחו להגיע לקלפי ולהצביע עבורו, אומרת הרבה על הדמוקרטיה האמריקאית ועל מידת האהדה כלפיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

מה לעזאזל???!!!
קודם כל, קיבצת ביחד דברים שאין בניהם שום קשר או יחס. אני אפילו לא ארחיב על כמה זה מגוחך.
וזה שהילארי קיבלה יותר קולות לא רלוונטי לכלום? באמת?

כן, יש כללים ל"משחק" (וטוב שאתה מבין שזה רק משחק), ומתנגדי הברקזיט/שמאל שיחקו אותו רע מאוד (כרגיל), והמשחק היה מקולקל (כמעט כרגיל), אבל זה לא משנה את זה שיותר אנשים הצביעו למפלגות שמתנגדות לברקזיט מאשר לכאלה שתומכות בו.
האם זה גורם לך לנצח במשחק? לא. האם זה אומר משהו על הדיעות של אנשים בעולם האמיתי? כן. המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
בוקר טוב

תמונה

מחזק את הטיעון שלי שלא כל המצביעים רואים את זה כשמאלנים מול סנטריסטים/ימנים.
הרבה מהתומכים בביידן עברו לסנדרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים ישמור, עברו 10 דקות, וזה לא עימות, זה קרב סכינים.
טראמפ כנראה יתמודד מול שלולית דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 04:49 
סמל אישי של המשתמש
לא יאמן,
אני אשכרה מרחם על בלומברג.

איזו שחיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא יאמן,
אני אשכרה מרחם על בלומברג.

איזו שחיטה.

2:08-2:11
אוי אפשר לעשות מזה מטעמים...

ברני כזה גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא, אתה עדיין מוכר ב-1 ל-200?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 09:54 
איפה רואים את העימות המלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 10:16 
פאקקקקק איזה עימות מחרמןןן חם ליייי
בלומברג :LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
הנתון החשוב באמת הוא שבינתיים טראמפ משתפר בסקרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול להתאושש מכמה ברוטלי זה היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2020, 18:26 
KingAlpaca כתב:
אני לא יכול להתאושש מכמה ברוטלי זה היה.

ברני עד המוות אבל כפרה על וורן :HEART2: הצגה שלא תישכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2020, 13:08 
הפועל כתב:
הנתון החשוב באמת הוא שבינתיים טראמפ משתפר בסקרים

קורה תמיד כאשר מפלגה אחת בזמן פריימריז עקוב מדם והמפלגה השנייה כולה מאחורי המנהיג. בדר"כ זה מתייצב סביב הgeneral election.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2020, 13:10 
KingAlpaca כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
בוקר טוב

תמונה

מחזק את הטיעון שלי שלא כל המצביעים רואים את זה כשמאלנים מול סנטריסטים/ימנים.
הרבה מהתומכים בביידן עברו לסנדרס.

ברור, וגם לא אמור להפתיע אף אחד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2020, 22:16 
מדגמים ראשוניים של הבחירות בנבדה (עוד לא תוצאות סופיות) מראים נצחון ענק לסנדרס בפער של כ-20% מהמקום השני, כרגע. יכול להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אני מתרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 10:22 

The time is NOW :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שהקטע הזה של להמשיך ללכת בכל הכח נגד "הממסד הדמוקרטי" יחזור אליו בהפוכה עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש לי הרגשה שהקטע הזה של להמשיך ללכת בכל הכח נגד "הממסד הדמוקרטי" יחזור אליו בהפוכה עוד.

חלק מרכזי בנפילה של קלינטון היה דווקא ההצמדות שלה לממסד הדמוקרטי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: