הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אז "הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" ו"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו", אבל להגיד שהוא לא עושה הגנה זה כמובן "מגוחך" (איך אני אוהב את תרבות הדיון פה).
העיקר ש"לעבור אותו זה לרוב משימה בלתי אפשרית".
אז קודם כל זכור לי כבר שעברו אותו ודבר שני אחריות הגנתית ולחזור לעמדה שלך זה הרבה יותר חשוב, כשאתה קשר אמצע, מאיך אתה מסתדר מול דריבלים של שחקן יריב (שזה אספקט שיותר רלוונטי למגן ובלם מאשר לקשר אמצע).
תרבות דיון? אתה אמיתי? אפשר לחשוב מה כתבתי.
וכן, להגיד על שחקן שחוטף כדורים בלי סוף שהוא לא עושה הגנה זה מגוחך. אני מצטער אם אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שהאמירה הזו פוגעת בך.
בשורה התחתונה בלי בואטנג אין לך שום יכולת לצאת מהגנה להתקפה. השחקן הכי חשוב בהפועל נכון להיום.
הליקויים הטקטיים שיש לו אלה דברים שהם פתירים לחלוטין אם היה בקבוצה הזאת מאמן נורמלי.
"חוטף כדורים בלי סוף".
ממש הגרזן במרכז המרגש.
אתה בעצמך טענת ש"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו" וש""הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" כאמור - ועכשיו אתה מנפנף פה ב"חוטף כדורים בלי סוף" כדי כאילו להציג אותו כשחקן הגנה טוב?
תחליט.
איפה הוא "חוטף בלי סוף" בדיוק אגב, באיזה איזור של המגרש זה קורה?
ושוב, לא טענתי לרגע שבואטנג לא תורם התקפית, הויכוח הוא על היעדר משחק ההגנה שלו וזה לא משנה שתכתוב פה עוד 30 משפטים בסגנון של "לעבור אותו זה משימה בלתי אפשרי" או "חוטף כדורים בלי סוף".
הוקיץ' כתב:
מצד שני, הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו ואחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו. לדעתי זה נטו עניין של הבנת התפקיד ומאמן טוב יכול לעשות איתו פלאים.
בעיני הוא חייב להיות בהרכב אבל רק לצד קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית.
יש לך רעיון לאיזה "קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית" בסגל של הפועל כרגע? זה שאתה טוען שבואטנג חייב לפתוח לצידו? מעניין מי זה השחקן הזה שאתה טוען שצריך לפתוח בהרכב.
אה, ואף אחד לא נפגע משלל ההערות שלך ושל חבריך פה (כל ה"מביך", "מגוחך", "מצחיק", "קשקוש" ויתר התיאורים כלפי מי שמעז לא לחשוב כמוכם), אל תחמיא לעצמך יותר מדי.
בסך הכל שמים לכם מראה מול הפרצוף.
שמע, אני באמת משתדל פה לענות לך ברצינות אבל אתה מקשה עלי עם כל מיני סילופים של הדברים או פשוט המצאה של דברים שלא כתבתי (אגב תרבות דיון).
איפה כתבתי שהוא שחקן הגנה טוב חוץ מבדמיון שלך? הוא שחקן הגנה בעייתי עם פוטנציאל טוב. הוא זריז מאוד ויודע להשתמש בגוף שלו מצוין מה שעושה אותו לשחקן אפקטיבי בכל הקשור ללחץ וחטיפות כדור, אך גם עם הבנה טקטית לא טובה מה שגורם ללא מעט חורים.
לגבי קשר עם אוריינטציה הגנתית, לא, לצערי אין לנו קשר כזה כרגע בסגל. ניר לקס לא קשר אחורי טוב מבחינה הגנתית. הוא מתאמץ והכל והוא אחראי, אבל הוא חלש פיזית, איטי וקריאת המשחק שלו לא קיימת. אני מעדיף כבר את ספירובסקי.
לגבי הפסקה האחרונה, ג'יזס יש לך את זה ביותר תסביך רדיפה? "שמים לכם מראה"? מי זה אתם? מי זה אנחנו?
אם לא היית כל כך חסר ביטחון אולי היית מבין ששום דבר לא כוון אליך אישית ובסך הכל עניתי לגופו של עניין.
וואו תודה לך, אתה משתדל לענות לי ברצינות, איזה גבר.
מצטער שאני "מקשה עליך" באמת.
אל תמציא דברים, אף אחד לא סילף אותך.
אתה כתבת פה במילים שלך ש"אחריות הגנתית היא לא הצד החזק" של בואטנג" וש"הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו".
מה הסילוף פה?
ולגבי "תסביך רדיפה" ,"אתה כ"כ חסר ביטחון" ושאר ירקות - תלמדו לנהל דיון כמו בני אדם ולא כמו בריונים.
לא כל פעם שמישהו לא מסכים אתכם מיד חייבים לענות לו ב"מביך", "בדיחה", "מגוחך", "תסביך רדיפה" ושאר ירקות.
אין פה עניין של חוסר ביטחון, תסביך רדיפה או אפילו תסמונת שטוקהולם, פשוט תלמדו לנהל דיון בצורה נורמלית.
לא כל מי שלא חושב כמוכם הוא אוטומטית "מביך" ו"מגוחך".
זה הרבה מעבר לבואטנג כן או לא, זה פשוט העניין הקבוע הזה פה שיש איזו דיעה רווחת בקרב מספר משתמשים (שבאורח פלא גם חושבים אותו דבר כמעט בכל נושא) ואז אם מישהו חושב אחרת מהם אז אוטומטית הוא צריך לזכות במגוון התיאורים שציינתי במטרה כמובן להגחיך.
אי אפשר סתם לנהל ויכוח בלי כל הירידות האישיות האלה? מה הכוחניות הזו נותנת לכם?
צאו מזה.