תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בואטנג
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 01:20 
מי אמר שניר לקס הוא על תקן "קלף מנצח"?
הוא פשוט צריך לשחק לצד בואטנג. על חשבון אלטמן או ספירובסקי.
לא כי אני חושב שניר לקס כזה גדול, אלא כי פשוט הוא עושה הגנה, ועליו אני סומך שלא יטייל לי ברחבה חסר מעש בזמן שמקבלים גול באשדוד.

הבדיחה פה ( או יותר נכון "עלבון לאינטיליגנציה" בשפת הבריונים הנוחה לכם) היא זה שאתם עדיין משום מה חושבים שאני רוצה שלקס ישחק על חשבון בואטנג, למרות שכתבתי פה כבר 19 פעם שאני חושב שהוא צריך לשחק לצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
הבדיחה היא להגיד שלקס יותר טוב בפרמטר כלשהו של משחק הכדורגל.
בואטנג מן הסתם לא שחקן מושלם, אם כי כל עניין המיקום והתפקיד במגרש זה 90% אחריות של המאמן, גם מבחינת ההוראות המקוריות (זה ניסו אביטן שבחר לשחק עם קשר אחורי אחד באמצע גם כשאנחנו בפיגור) וגם מבחינה של לראות מה השחקן מבצע לא בסדר ולהסביר בין משחק למשחק. אין פה עניין של יכולת וגם לא של גישה, נטו הוראות מהמאמן. בעונה שעברה עם רפואה כל עניין המיקום והירידה להגנה בכלל לא היה אישיו.
ועם כל זה, ולמרות שבואטנג משחק בעמדה התקפית יותר, ותורם המון להתקפה בעוד שלשחק עם לקס זה שחקן פחות בהתקפה, בואטנג תורם יותר מלקס גם הגנתית. פשוט ההבדלים הגופניים ביניהם כל כך עצומים, שכל עניין המיקום והתפקיד מתגמד לעומתם. לקס שחקן איטי וכבד, וגם אם הוא יחכה בהגנה כל המשחק, עדיין ברוב הפעמים עוברים אותו. לבואטנג יש צעד ראשון אדיר וכשהוא עומד לפני השחקן אין שום סיכוי לעבור אותו.

הסיבה היחידה שלקס כנראה צריך לשחק זה בגלל שספירובסקי ממש גרוע. הוא חתיכת עגלה ונזק הגנתי עצום. במשחק נגד נס ציונה כשהם עשו בונקר במחצית הראשונה והיה לו חופש מוחלט הוא הראה יכולת מסירה יפה כולל הבישול לפירסמן, אבל כשהוא משחק כקשר אחורי יחיד הוא נזק מוחלט, ובעמדה קדמית יותר בואטנג גם ככה יותר טוב ממנו. אז אם צריך קשר אחד שיחכה מאחור, עדיף לתקוע שם את לקס, הוא אמנם שחקן כבד ואיטי אבל פחות מספירובסקי. אם היה לנו שני בואטנג אז שניהם היו צריכים לפתוח, ואם היו לנו שלושה אז השלישי היה צריך להיכנס כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 02:56 
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אז "הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" ו"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו", אבל להגיד שהוא לא עושה הגנה זה כמובן "מגוחך" (איך אני אוהב את תרבות הדיון פה).

העיקר ש"לעבור אותו זה לרוב משימה בלתי אפשרית".
אז קודם כל זכור לי כבר שעברו אותו ודבר שני אחריות הגנתית ולחזור לעמדה שלך זה הרבה יותר חשוב, כשאתה קשר אמצע, מאיך אתה מסתדר מול דריבלים של שחקן יריב (שזה אספקט שיותר רלוונטי למגן ובלם מאשר לקשר אמצע).

תרבות דיון? אתה אמיתי? אפשר לחשוב מה כתבתי.
וכן, להגיד על שחקן שחוטף כדורים בלי סוף שהוא לא עושה הגנה זה מגוחך. אני מצטער אם אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שהאמירה הזו פוגעת בך.
בשורה התחתונה בלי בואטנג אין לך שום יכולת לצאת מהגנה להתקפה. השחקן הכי חשוב בהפועל נכון להיום.
הליקויים הטקטיים שיש לו אלה דברים שהם פתירים לחלוטין אם היה בקבוצה הזאת מאמן נורמלי.

"חוטף כדורים בלי סוף".
ממש הגרזן במרכז המרגש.
אתה בעצמך טענת ש"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו" וש""הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" כאמור - ועכשיו אתה מנפנף פה ב"חוטף כדורים בלי סוף" כדי כאילו להציג אותו כשחקן הגנה טוב?
תחליט.
איפה הוא "חוטף בלי סוף" בדיוק אגב, באיזה איזור של המגרש זה קורה?

ושוב, לא טענתי לרגע שבואטנג לא תורם התקפית, הויכוח הוא על היעדר משחק ההגנה שלו וזה לא משנה שתכתוב פה עוד 30 משפטים בסגנון של "לעבור אותו זה משימה בלתי אפשרי" או "חוטף כדורים בלי סוף".

הוקיץ' כתב:

מצד שני, הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו ואחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו. לדעתי זה נטו עניין של הבנת התפקיד ומאמן טוב יכול לעשות איתו פלאים.
בעיני הוא חייב להיות בהרכב אבל רק לצד קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית.

יש לך רעיון לאיזה "קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית" בסגל של הפועל כרגע? זה שאתה טוען שבואטנג חייב לפתוח לצידו? מעניין מי זה השחקן הזה שאתה טוען שצריך לפתוח בהרכב.

אה, ואף אחד לא נפגע משלל ההערות שלך ושל חבריך פה (כל ה"מביך", "מגוחך", "מצחיק", "קשקוש" ויתר התיאורים כלפי מי שמעז לא לחשוב כמוכם), אל תחמיא לעצמך יותר מדי.
בסך הכל שמים לכם מראה מול הפרצוף.

שמע, אני באמת משתדל פה לענות לך ברצינות אבל אתה מקשה עלי עם כל מיני סילופים של הדברים או פשוט המצאה של דברים שלא כתבתי (אגב תרבות דיון).
איפה כתבתי שהוא שחקן הגנה טוב חוץ מבדמיון שלך? הוא שחקן הגנה בעייתי עם פוטנציאל טוב. הוא זריז מאוד ויודע להשתמש בגוף שלו מצוין מה שעושה אותו לשחקן אפקטיבי בכל הקשור ללחץ וחטיפות כדור, אך גם עם הבנה טקטית לא טובה מה שגורם ללא מעט חורים.
לגבי קשר עם אוריינטציה הגנתית, לא, לצערי אין לנו קשר כזה כרגע בסגל. ניר לקס לא קשר אחורי טוב מבחינה הגנתית. הוא מתאמץ והכל והוא אחראי, אבל הוא חלש פיזית, איטי וקריאת המשחק שלו לא קיימת. אני מעדיף כבר את ספירובסקי.

לגבי הפסקה האחרונה, ג'יזס יש לך את זה ביותר תסביך רדיפה? "שמים לכם מראה"? מי זה אתם? מי זה אנחנו?
אם לא היית כל כך חסר ביטחון אולי היית מבין ששום דבר לא כוון אליך אישית ובסך הכל עניתי לגופו של עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בואטנג
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 07:38 
בלי להתחיל לנתח ממה נובעת הסיבה שהוא חור באמצע המגרש ואם זה משהו פתיר או לא
אני חושב שיש קוראלציה בין כמות ספיגת השערים שלנו לעובדה שהוא משחק

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 09:15 
תוכיח, אבל לפני שאתה עובד, אני די בטוח שאין לך מדגם עדיין כדי לקבוע את זה.
אנחנו כולה מחזור 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
מסתמן שהויכוח בואטנג לקס זה הקנדה בהתקפה בונדר בהגנה החדש...

לקס שחקן שמאמנים אוהבים, ממושמע טקטית, אחראי וסוס עבודה במרכז המגרש.
בואטנג שחקן הרבה יותר מוכשר, גם התקפית וגם בעל יכולת לעשות לחץ ולחלץ כדורים מרגלי היריב. אבל חסר כל משמעת טקטית ועושה הרבה חורים וטעויות מסוכנות בשליש המסוכן של המגרש.
מכיוון שניסו לא מאמן, ברור את מי הוא מעדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 09:31 
NARKOTIKA כתב:
תוכיח, אבל לפני שאתה עובד, אני די בטוח שאין לך מדגם עדיין כדי לקבוע את זה.
אנחנו כולה מחזור 7.
יש גם את העונה שעברה
לא בטוח ב 100 אחוז אבל זו הרגשתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 09:54 
סימרוטיץ כתב:
בלי להתחיל לנתח ממה נובעת הסיבה שהוא חור באמצע המגרש ואם זה משהו פתיר או לא
אני חושב שיש קוראלציה בין כמות ספיגת השערים שלנו לעובדה שהוא משחק

אוסיף שבמשחקים שלקס שיחק לדעתי ספגנו פחות שערים .
זאת לפחות ההרגשה שלי

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 10:37 
מצא את ההבדלים:

ככה לקס יורד להגנה כשאנחנו מובילים 1-0 (וזה צהוב שמנע ממנו לשחק נגד ביתר כשהפסדנו דקה 90):
55:55 של המשחק

ככה בוטנג יורד (או יותר נכון לא יורד) להגנה כשאנחנו מובילים 1-0:
57:45 של המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 10:49 
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אז "הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" ו"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו", אבל להגיד שהוא לא עושה הגנה זה כמובן "מגוחך" (איך אני אוהב את תרבות הדיון פה).

העיקר ש"לעבור אותו זה לרוב משימה בלתי אפשרית".
אז קודם כל זכור לי כבר שעברו אותו ודבר שני אחריות הגנתית ולחזור לעמדה שלך זה הרבה יותר חשוב, כשאתה קשר אמצע, מאיך אתה מסתדר מול דריבלים של שחקן יריב (שזה אספקט שיותר רלוונטי למגן ובלם מאשר לקשר אמצע).

תרבות דיון? אתה אמיתי? אפשר לחשוב מה כתבתי.
וכן, להגיד על שחקן שחוטף כדורים בלי סוף שהוא לא עושה הגנה זה מגוחך. אני מצטער אם אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שהאמירה הזו פוגעת בך.
בשורה התחתונה בלי בואטנג אין לך שום יכולת לצאת מהגנה להתקפה. השחקן הכי חשוב בהפועל נכון להיום.
הליקויים הטקטיים שיש לו אלה דברים שהם פתירים לחלוטין אם היה בקבוצה הזאת מאמן נורמלי.

"חוטף כדורים בלי סוף".
ממש הגרזן במרכז המרגש.
אתה בעצמך טענת ש"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו" וש""הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" כאמור - ועכשיו אתה מנפנף פה ב"חוטף כדורים בלי סוף" כדי כאילו להציג אותו כשחקן הגנה טוב?
תחליט.
איפה הוא "חוטף בלי סוף" בדיוק אגב, באיזה איזור של המגרש זה קורה?

ושוב, לא טענתי לרגע שבואטנג לא תורם התקפית, הויכוח הוא על היעדר משחק ההגנה שלו וזה לא משנה שתכתוב פה עוד 30 משפטים בסגנון של "לעבור אותו זה משימה בלתי אפשרי" או "חוטף כדורים בלי סוף".

הוקיץ' כתב:

מצד שני, הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו ואחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו. לדעתי זה נטו עניין של הבנת התפקיד ומאמן טוב יכול לעשות איתו פלאים.
בעיני הוא חייב להיות בהרכב אבל רק לצד קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית.

יש לך רעיון לאיזה "קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית" בסגל של הפועל כרגע? זה שאתה טוען שבואטנג חייב לפתוח לצידו? מעניין מי זה השחקן הזה שאתה טוען שצריך לפתוח בהרכב.

אה, ואף אחד לא נפגע משלל ההערות שלך ושל חבריך פה (כל ה"מביך", "מגוחך", "מצחיק", "קשקוש" ויתר התיאורים כלפי מי שמעז לא לחשוב כמוכם), אל תחמיא לעצמך יותר מדי.
בסך הכל שמים לכם מראה מול הפרצוף.

שמע, אני באמת משתדל פה לענות לך ברצינות אבל אתה מקשה עלי עם כל מיני סילופים של הדברים או פשוט המצאה של דברים שלא כתבתי (אגב תרבות דיון).
איפה כתבתי שהוא שחקן הגנה טוב חוץ מבדמיון שלך? הוא שחקן הגנה בעייתי עם פוטנציאל טוב. הוא זריז מאוד ויודע להשתמש בגוף שלו מצוין מה שעושה אותו לשחקן אפקטיבי בכל הקשור ללחץ וחטיפות כדור, אך גם עם הבנה טקטית לא טובה מה שגורם ללא מעט חורים.
לגבי קשר עם אוריינטציה הגנתית, לא, לצערי אין לנו קשר כזה כרגע בסגל. ניר לקס לא קשר אחורי טוב מבחינה הגנתית. הוא מתאמץ והכל והוא אחראי, אבל הוא חלש פיזית, איטי וקריאת המשחק שלו לא קיימת. אני מעדיף כבר את ספירובסקי.

לגבי הפסקה האחרונה, ג'יזס יש לך את זה ביותר תסביך רדיפה? "שמים לכם מראה"? מי זה אתם? מי זה אנחנו?
אם לא היית כל כך חסר ביטחון אולי היית מבין ששום דבר לא כוון אליך אישית ובסך הכל עניתי לגופו של עניין.

וואו תודה לך, אתה משתדל לענות לי ברצינות, איזה גבר.
מצטער שאני "מקשה עליך" באמת.
אל תמציא דברים, אף אחד לא סילף אותך.
אתה כתבת פה במילים שלך ש"אחריות הגנתית היא לא הצד החזק" של בואטנג" וש"הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו".
מה הסילוף פה?

ולגבי "תסביך רדיפה" ,"אתה כ"כ חסר ביטחון" ושאר ירקות - תלמדו לנהל דיון כמו בני אדם ולא כמו בריונים.
לא כל פעם שמישהו לא מסכים אתכם מיד חייבים לענות לו ב"מביך", "בדיחה", "מגוחך", "תסביך רדיפה" ושאר ירקות.

אין פה עניין של חוסר ביטחון, תסביך רדיפה או אפילו תסמונת שטוקהולם, פשוט תלמדו לנהל דיון בצורה נורמלית.
לא כל מי שלא חושב כמוכם הוא אוטומטית "מביך" ו"מגוחך".
זה הרבה מעבר לבואטנג כן או לא, זה פשוט העניין הקבוע הזה פה שיש איזו דיעה רווחת בקרב מספר משתמשים (שבאורח פלא גם חושבים אותו דבר כמעט בכל נושא) ואז אם מישהו חושב אחרת מהם אז אוטומטית הוא צריך לזכות במגוון התיאורים שציינתי במטרה כמובן להגחיך.
אי אפשר סתם לנהל ויכוח בלי כל הירידות האישיות האלה? מה הכוחניות הזו נותנת לכם?
צאו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה לקס לא יראה דשא עד שלא יחתום על הארכת חוזה, אז הוא לא רלוונטי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 11:43 
אם זה אכן המצב אז מדובר כמובן בעוד פארסה של צמד הנוכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 13:30 
סומך כתב:

בואטנג שחקן הרבה יותר מוכשר, גם התקפית וגם בעל יכולת לעשות לחץ ולחלץ כדורים מרגלי היריב. אבל חסר כל משמעת טקטית ועושה הרבה חורים וטעויות מסוכנות בשליש המסוכן של המגרש.

סוס עבודה זה אנדרסטיימינט. קאנטה הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

לקס, סוס עבודה
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
האמת שפועל שחור זה הביטוי שהתכוונתי אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ובאמת זה יצא מצחיק. : -)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 17:30 
טכנית לארז כתב:

וואו תודה לך, אתה משתדל לענות לי ברצינות, איזה גבר.
מצטער שאני "מקשה עליך" באמת.
אל תמציא דברים, אף אחד לא סילף אותך.
אתה כתבת פה במילים שלך ש"אחריות הגנתית היא לא הצד החזק" של בואטנג" וש"הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו".
מה הסילוף פה?

ולגבי "תסביך רדיפה" ,"אתה כ"כ חסר ביטחון" ושאר ירקות - תלמדו לנהל דיון כמו בני אדם ולא כמו בריונים.
לא כל פעם שמישהו לא מסכים אתכם מיד חייבים לענות לו ב"מביך", "בדיחה", "מגוחך", "תסביך רדיפה" ושאר ירקות.

אין פה עניין של חוסר ביטחון, תסביך רדיפה או אפילו תסמונת שטוקהולם, פשוט תלמדו לנהל דיון בצורה נורמלית.
לא כל מי שלא חושב כמוכם הוא אוטומטית "מביך" ו"מגוחך".
זה הרבה מעבר לבואטנג כן או לא, זה פשוט העניין הקבוע הזה פה שיש איזו דיעה רווחת בקרב מספר משתמשים (שבאורח פלא גם חושבים אותו דבר כמעט בכל נושא) ואז אם מישהו חושב אחרת מהם אז אוטומטית הוא צריך לזכות במגוון התיאורים שציינתי במטרה כמובן להגחיך.
אי אפשר סתם לנהל ויכוח בלי כל הירידות האישיות האלה? מה הכוחניות הזו נותנת לכם?
צאו מזה.

טוב, זה בלתי אפשרי להתדיין איתך. אני מסביר לך בדיוק איך סילפת את הדברים שלי ואיך המצאת דברים שלא כתבתי, אבל אתה ממשיך להתייחס רק למה שאתה רוצה.
אתה ציטטת שני משפטים שאכן כתבתי, אבל התעלמת משאר הדברים שכתבתי בניסיון להוכיח את הנקודה שלך, וכך הוצאת את המשפטים האלה מהקשר. זה סילוף בהגדרה. אחר כך גם כתבת שאני מנסה להוכיח שבואטנג שחקן הגנה טוב, מה שמעולם לא כתבתי. זו המצאה. אחר כך תבוא בטענות לאנשים על תרבות הדיון שלהם. הפוסל במומו פוסל.

ובפעם המיליון, לא תקפתי אותך אישית, לא אמרתי שאתה מגוחך ובאמת שאין לי מושג לאיזו חבורת משתמשים אתה משייך אותי. אם אתה לא מסוגל לקבל את זה, אולי עדיף שנפסיק פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 17:55 
בואטנג היה טוב מאוד בראשון ועדיין בגול של ה-2-2 הוא שוטט ולא ירד למטה. במצב של הקבוצה אני מצפה מכולם חוץ מקאמרה לרדת ולהשתתף בהגנה כשאנחנו מובילים.
הבעיה העיקרית של בואטנג היא שאין לו כושר ל-90 דקות.
לקס כרגע לא משחק בייחוד בגלל ענייני חוזה, אחרת רך כהן לא היה מגיע לעמדת החילופים אף פעם.
בואטנג מחלץ הרבה כדורים אבל מאבד יותר (דבר שמשום מה לא מופיע בסטטיסטיקות של יובל, כמו גם כמות מאבקי האוויר המוצלחים ללקס יש כפול) ודרך אגב לא מעט מהאיבודים שלו הם בחצי שלנו.
בייחוד מה שמנסים להגיד פה, זה שבואטנג צריך לשחק קשר קדמי וללקס לתת את הקשר האחורי וככה אפשר להפטר מהבעיה האמיתית - אלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 18:39 
לבואטנג יש 0 יכולת להיות קשר התקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
בואטנג היה טוב מאוד בראשון ועדיין בגול של ה-2-2 הוא שוטט ולא ירד למטה. במצב של הקבוצה אני מצפה מכולם חוץ מקאמרה לרדת ולהשתתף בהגנה כשאנחנו מובילים.
לקס כרגע לא משחק בייחוד בגלל ענייני חוזה, אחרת רך כהן לא היה מגיע לעמדת החילופים אף פעם.
בואטנג מחלץ הרבה כדורים אבל מאבד יותר (דבר שמשום מה לא מופיע בסטטיסטיקות של יובל, כמו גם כמות מאבקי האוויר המוצלחים ללקס יש כפול) ודרך אגב לא מעט מהאיבודים שלו הם בחצי שלנו.
בייחוד מה שמנסים להגיד פה, זה שבואטנג צריך לשחק קשר קדמי וללקס לתת את הקשר האחורי וככה אפשר להפטר מהבעיה האמיתית - אלטמן.

ברור, "משום מה".
האמת שהתלבטתי אם להכניס גם את הנתון הזה, כי מצד אחד איבודי כדור מחוללות התקפה של היריבה, ומצד שני הם לא קשורים ליכולת הגנתית אלא התקפית.
אבל יאללה, בוא נכניס.
איבודי כדור פר משחק מלא: בואטנג - 5.68 לקס - 6.49
אז לקס מאבד יותר כדורים פר משחק מבואטנג. אבל רגע, פה זה לא נגמר.
מסירות שהתקבלו פר משחק: בואטנג - 47.17, לקס - 24.03. בואטנג מקבל פי שניים מסירות פר משחק, ועדיין מאבד פחות.
יחס איבודים למסירות שהתקבלו: בואטנג - 0.12, לקס - 0.27. למעלה מכפול!
מסירות/מוצלחות פר משחק: בואטנג - 47.66/51.61 (92%), לקס - 22.51/28.61 (79%).
יחס מסירות מוצלחות לאיבודים: בואטנג - 0.12, לקס - 0.29. למעלה מכפול.
"משום מה". מביך.
אז אנחנו למדים שלקס לא רק מהווה שחקן פחות בהתקפה, אלא גם מהווה נזק הגנתי בכך שהוא מאבד יותר כדורים. תודה לך.

לגבי מאבקי אוויר, פר משחק מלא: בואטנג - 0.49/2.72 (29%) לקס - 1.53/4.2 (36%). לקס זוכה בכדור גובה אחד יותר למשחק מבואטנג. וזה לא שהשמטתי את הנתון הזה, אלא שמתי את הנתון הכולל גם מאבקי אוויר וגם מאבקי קרקע. זה אומר שלמרות שלקס זוכה במאבק אווירי אחד יותר פר משחק, הוא זוכה בשני מאבקים פחות פר משחק בסך הכל, כלומר שלושה מאבקי קרקע פחות מבואטנג פר משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:10 
כמה נואשים אנשים פה שהם הגיעו למצב שהם אשכרה מנסים להוכיח יעילות סטטיסטית של... ניר לקס.

שחקן שבאמת לא שמים לב שהוא על המגרש. אני ראיתי שחקנים למלמים בהפועל, כאלה שתמיד ביציע אתה שומע "תגידו, דה ברונו משחק??"
אבל אף פעם לא התחברתי למנטרה הזאת. מי שמאוד בעניינים, מזהה שחקנים רק מהעמדה במגרש וצבע הנעליים.
ניר לקס זה השחקן הראשון שבאמת אני לא שם לב שהוא על המגרש. זה ליגה אחרת של חוסר השתתפות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:18 
NARKOTIKA כתב:
כמה נואשים אנשים פה שהם הגיעו למצב שהם אשכרה מנסים להוכיח יעילות סטטיסטית של... ניר לקס.

שחקן שבאמת לא שמים לב שהוא על המגרש. אני ראיתי שחקנים למלמים בהפועל, כאלה שתמיד ביציע אתה שומע "תגידו, דה ברונו משחק??"
אבל אף פעם לא התחברתי למנטרה הזאת. מי שמאוד בעניינים, מזהה שחקנים רק מהעמדה במגרש וצבע הנעליים.
ניר לקס זה השחקן הראשון שבאמת אני לא שם לב שהוא על המגרש. זה ליגה אחרת של חוסר השתתפות במשחק.

וכשבאוטנג מטייל ברחבה כשמקבלים גול בקרן ב2-1 אשדוד, כשהוא משקיף מ30 מטר על רעננה משווה ל2-2 או כשהוא שוכח לרדת להגנה כשנס ציונה משווים מולינו ל1-1 (וכל אלה זה רק מקרים שקרו העונה) אתה כן שם לב שהוא על המגרש?

כמו שכבר כתבתי פה, הדרך הכי יעילה למנוע ולעכב התקפות מסוכנות של היריבה זה פשוט לרדת להגנה ולא להשקיף/לטייל. גם אם לא נעשה איזה חילוץ הירואי או איזה תיקול מרשים.

מה עוזר לי שבואטנג "מחלץ" ו"מתקל" אם בכל משחק אני יכול לתת לך 2-3 מקרים לפחות בהם הבנאדם פשוט עומד ומסתכל כשהפועל מקבלת/כמעט מקבלת גול?

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 09 אוקטובר 2019, 19:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:24 
צריך לתייג אותך בקבוצה
"כן, אבל השמאל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:26 
אתה כזה חד וחריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:30 
יובל כתב:
jonati כתב:

ברור, "משום מה".
האמת שהתלבטתי אם להכניס גם את הנתון הזה, כי מצד אחד איבודי כדור מחוללות התקפה של היריבה, ומצד שני הם לא קשורים ליכולת הגנתית אלא התקפית.
אבל יאללה, בוא נכניס.
איבודי כדור פר משחק מלא: בואטנג - 5.68 לקס - 6.49
אז לקס מאבד יותר כדורים פר משחק מבואטנג. אבל רגע, פה זה לא נגמר.
מסירות שהתקבלו פר משחק: בואטנג - 47.17, לקס - 24.03. בואטנג מקבל פי שניים מסירות פר משחק, ועדיין מאבד פחות.
יחס איבודים למסירות שהתקבלו: בואטנג - 0.12, לקס - 0.27. למעלה מכפול!
מסירות/מוצלחות פר משחק: בואטנג - 47.66/51.61 (92%), לקס - 22.51/28.61 (79%).
יחס מסירות מוצלחות לאיבודים: בואטנג - 0.12, לקס - 0.29. למעלה מכפול.
"משום מה". מביך.
אז אנחנו למדים שלקס לא רק מהווה שחקן פחות בהתקפה, אלא גם מהווה נזק הגנתי בכך שהוא מאבד יותר כדורים. תודה לך.

לגבי מאבקי אוויר, פר משחק מלא: בואטנג - 0.49/2.72 (29%) לקס - 1.53/4.2 (36%). לקס זוכה בכדור גובה אחד יותר למשחק מבואטנג. וזה לא שהשמטתי את הנתון הזה, אלא שמתי את הנתון הכולל גם מאבקי אוויר וגם מאבקי קרקע. זה אומר שלמרות שלקס זוכה במאבק אווירי אחד יותר פר משחק, הוא זוכה בשני מאבקים פחות פר משחק בסך הכל, כלומר שלושה מאבקי קרקע פחות מבואטנג פר משחק.

יפה שמכל מה שאמרתי בחרת להתייחס דווקא לזה, בשום שלב לא טענתי שלקס צריך לשחק לפני בואטנג, מה שכן אמרתי זה שהוא לא צריך להיות קשר הגנתיהוא צריך לשחק איפה שאינברום שיחק בתמונות ששמת. זה יעזור לנו גם בלחץ בחצי מגרש של היריבה, ויעזור לנו גם התקפית. וגם ימנע ממנו לשוטט סתם יחד עם ברשצקי במקום לרוץ עם השחקן שלו למטה לרחבה.

נחמד כל עניין הסטטיסטיקה כשמחליטים לפרוט אותה למה שמתאים, אבל אם הוא מחלץ 17 כדורים ומאבד 24 אז התפוקה שלו היא לא חיובית, במיוחד אם 7 מהאיבודים קורים בחצי שלנו.
ושוב אני לא חושב שלקס צריך לפתוח במקומו, אני לא חושב שלקס עדיף על בואטנג, אני חושב שבואטנג לא משחק בעמדה הנכונה שלו (לא השנה ולא שנה שעברה, כלומר שזה לא רק בגלל ניסו). רק אמרתי שמשום מה אתה נותן סטטיסטיקה שמתאימה ואת הסטטיסטיקה הפחות מחמיאה אתה לא מביא.
הוא כרגע השחקן הכי טוב בהפועל ורשמתי את זה גם קודם באשכול, ועדיין בכל הפועל שהשאיפות שלה הן מעבר להישרדות במחזורים האחרונים אין לו מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
מדהים הקטע הזה שמתלוננים "משום מה אתה לא מביא סטטיסטיקה X, היא לא נוחה לך?", אני מביא את אותה סטטיסטיקה X שדווקא נוחה לי מאוד, ואז במקום להגיד "סליחה, טעיתי", פשוט מתעלמים ממנה, וממשיכים להגיד שאני מתעלם מסטטיסטיקה שלא נוחה לי.
איך אפשר להתמודד עם כזה דבר? די, אין לי כך לרמת דיון כל כך נמוכה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 09 אוקטובר 2019, 19:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 19:44 
יובל אם אתה כבר בענייני סטטיסטיקה
האם אתה יכול להביא את הנתון של ספיגת השערים עם באוטנג ובלי בואטנג ?
התחיל לשחק בצורה קבועה משחק לפני הדרבי שנה שעברה שבו הוא כבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יובל אם אתה כבר בענייני סטטיסטיקה
האם אתה יכול להביא את הנתון של ספיגת השערים עם באוטנג ובלי בואטנג ?
התחיל לשחק בצורה קבועה משחק לפני הדרבי שנה שעברה שבו הוא כבש

קח נתונים מלאים מתחילת העונה כולל גביע הטוטו:
סך הכל - 11 משחקים, 20 ספיגות (1.82 למשחק).
בואטנג על המגרש - 5.29 משחקים, 10 ספיגות (1.89 למשחק).
לקס על המגרש - 6.42 משחקים, 14 ספיגות (2.18 למשחק).

סטטיסטיקה חסרת משמעות לדעתי, אבל גם פה בואטנג החור יוצא יותר טוב מלקס ההגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 20:15 
העונה בלבד במשחקי ליגה (6 מחזורים):

דקות שניר לקס משחק :243
כמות שהפועל סופגת כשלקס על הדשא : 4 (3 מתוכם בטרנר שם לקס השלים 90 דקות בפעם השניה העונה)
כשלקס על הדשא הפועל סופגת שער כל 61.5 דקות.

אם מוציאים מהחישוב את המשחק בטרנר שבו גם ככה הפועל אמורה להפסיד, אז הפועל סופגת שער כשלקס כל הדשא כל 153 דקות.

דקות שבואטנג משחק :361
כמות שהפועל סופגת שבואטנג על הדשא : 7 (2 מתוכם בטרנר שם בואטנג שיחק 64)
שבאוטנג על הדשא הפועל סופגת שער כל 51.6 דקות

אם מוציאים מהחישוב את המשחק בטרנר שבו גם ככה הפועל אמורה להפסיד, אז הפועל סופגת שער כשבואטנג על הדשא כל 59 דקות.

נתון שראוי לציין פה, הוא שבמשחק היחיד העונה בו שמרנו על רשת נקיה (נתניה, 0-0) לקס שיחק 90 דקות ובואטנג שיחק 0 דקות.
עוד נתון שלדעתי ראוי לציין פה הוא שבשמחק מול הקבוצה החלשה בליגה, נס ציונה, בואטנג שיחק 90 דקות ולקס לא שותף כלל. במשחק הזה הפועל ספגה שער אחד.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 09 אוקטובר 2019, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
למה התעלמת מגביע הטוטו?
לקס שיחק שם הרבה יותר מבואטנג וספגנו בצרורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: