תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בואטנג
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 22:08 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אחלה בואטנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 22:27 
הוא פשוט אחלה.
כמו שכתבתי, במונחים שלנו, ובגיל שהוא נמצא, אנחנו צריכים להתאבד עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 22:44 
הכי טוב בקבוצה ולכן יימכר בינואר הקרוב או בפגרה הבאה לכל המאוחר ֿ כדי לכסות את הגרעון הצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בואטנג
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
מבוזבז תחת הבובה

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 06:11 
שחר כתב:
הכי טוב בקבוצה ולכן יימכר בינואר הקרוב או בפגרה הבאה לכל המאוחר ֿ כדי לכסות את הגרעון הצפוי.
שקוף.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 06:54 
היה לו משחק טוב
עדיין חור מהלך באמצע

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 07:32 
שחקן שעושה פעולה חיובית אחת על כל שבע פעולות רעות, ולכן הוא המצטיין שלנו העונה, כי הוא אשכרה עושה פעולות חיוביות מדי פעם.
אין לו כושר ליותר משישים דקות.
והוא לא יורד להגנה קבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 08:15 
רפואה צדק לגביו יש לו כדורגל אבל הוא לא ממושמע טקטית.
בקבוצה של ניסו אין עם זה בעיה כי גם ככה אין משחק טקטי

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 09:13 
בתמונה המדוברת מה2-2, הוא אפילו לא בפריים.
אני בספק אם הוא הגיע אתמול בכלל ל16 שלנו מתישהו.

יש לו אחלה כדורים קדימה ואתמול הוא בעצם בישל שער לבוזגלו, ועדיין הוא והגנה זה פשוט לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק שמתלוננים פה על זה שהוא לא עושה הגנה, לא יורד להגנה, לא ממושמע טקטית או שהוא "חור באמצע".
אתמול הוא בכלל לא שיחק באמצע ולא שיחק כקשר אחורי. הוא שיחק את אחד משני ה-50/50 במערך יהלום, בתחילת המשחק בצד ימין ואחרי שבוזגלו החליף את אלטמן עבר לצד שמאל.

מחצית ראשונה. ספירובסקי לבד מאחור, בואטנג בימין, אלטמן בשמאל, אינברום מאחורי קיירמה וקמארה:
תמונה

תחילת מחצית שנייה, לפני החילופים, אותו מערך:
תמונה

דקות 61-75, אחרי החילוף של אינברום בבוזגלו ולפני הכניסה של ברשצקי. אלטמן עובר לאמצע במקום אינברום, בואטנג זז לעמדה של אלטמן, קיירמה יורד לעמדה של בואטנג, קמארה לשחק את החלוץ הימני במקום קיירמה ובוזגלו משחק חלוץ שמאלי במקום קמארה. כולם מחליפים תפקידים, סלט שלם.
תמונה

דקות 75-90, אחרי החילוף של אלטמן בברשצקי שנכנס לאותה עמדה:
תמונה

אז לא, הוא לא "לא ממושמע טקטית", ובטח לא "חור באמצע". מי שאשם זה רק המאמן הגאון ששיחק עם קשר אחורי אחד ועוד עציץ כמו ספירובסקי, גם כשאנחנו מובילים ונואשים לשמור על שער נקי במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל אם הוא ה 50/50 בצש שמאל אז הוא היה לא קיים בהתקפה של הגול ה2:2.

כל צד שמאל שלנו ללא שום שחקן ספירובסקי עציץ באמצע, ברשצקי עציץ בכלל ובואטנג נראה בכלל בפריים. אם הוא 50/50 ונגמר לו הכח הוא צריך לעשות קודם את ה 50 של ההגנה ורק אחרי שה את זה של ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 08:06 
גם אחרי שקיבלנו גול הוא המשיך לטייל.
מוזמנים לראות אותו עושה בכאילו בדקה 87:55 של המשחק.
למה שימשיך עם מספר 5 של רעננה (עדי נמני הזה)? לא צריך. שיבעט. מקסימום נקבל עוד גול.
וזה כמה דקות אחרי הגול הביזוני שקיבלנו כן?
הבנאדם פשוט לא עושה הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 12:43 
להגיד "לא עושה הגנה" זה מגוחך. הבן אדם לוחץ יותר טוב מכל אחד אחר בהפועל ולעבור אותו זה לרוב משימה בלתי אפשרית.
מצד שני, הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו ואחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו. לדעתי זה נטו עניין של הבנת התפקיד ומאמן טוב יכול לעשות איתו פלאים.
בעיני הוא חייב להיות בהרכב אבל רק לצד קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 13:03 
אז "הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" ו"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו", אבל להגיד שהוא לא עושה הגנה זה כמובן "מגוחך" (איך אני אוהב את תרבות הדיון פה).

העיקר ש"לעבור אותו זה לרוב משימה בלתי אפשרית".
אז קודם כל זכור לי כבר שעברו אותו ודבר שני אחריות הגנתית ולחזור לעמדה שלך זה הרבה יותר חשוב, כשאתה קשר אמצע, מאיך אתה מסתדר מול דריבלים של שחקן יריב (שזה אספקט שיותר רלוונטי למגן ובלם מאשר לקשר אמצע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
צריך להבדיל בין היכולת של בואטנג לעשות לחץ באמצע על מובילי הכדור שהיא בכלל לא רעה ומובילה להרבה חטיפות לבין הירידה שלו להגנה שהיא לא מספיק טובה ואני לא יודע אם זה בגלל אביטן, בגלל שהוא חושב שהוא לא צריך לעשות הגנה כל כך נמוך בשטח שלנו או בגלל משהו אחר.
בכל מקרה, קשה לי להאשים אותו שהקשר שלצידו שאמור להיות ההגנתי יותר הוא אוויר גם במשחק הלחץ וגם בירידה להגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
הפועל עושה לו נזק.
מקווה בשבילו שיברח מכאן מהר.
זה שלב קריטי בקריירה שלו לבזבז על השטויות של אביטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 21:34 
"הפועל עושה לו נזק", "שלב קריטי בקריירה".
מתארים פה את בואטנג כאילו הוא איזה יהלום מעל הקבוצה הזו ושאם מחר נשחרר אותו אז הוא יחתום בפנרבחצ'ה.
בעיני כרגע הוא עושה יותר נזר מתועלת.

בקבוצה נורמלית על ההתנהלות ההגנתית הזו שלו הוא מזמן כבר עולה ליציע, אצלנו הוא משלים 90 דקות.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 08 אוקטובר 2019, 21:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 21:37 
אדום נחמד כתב:
הפועל עושה לו נזק.
מקווה בשבילו שיברח מכאן מהר.
זה שלב קריטי בקריירה שלו לבזבז על השטויות של אביטן

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מתארים פה את בואטנג כאילו הוא איזה יהלום מעל הקבוצה הזו ושאם מחר נשחרר אותו אז הוא יחתום בפנרבחצ'ה.

בקבוצה נורמלית על ההתנהלות ההגנתית הזו שלו הוא מזמן כבר עולה ליציע, אצלנו הוא משלים 90 דקות.

:LOL2:
השחקן הכי טוב בהפועל בפער.

https://twitter.com/ScoutAnalyst5/statu ... 9168614401

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 22:06 
הכל פה זה פעולות התקפיות (מישהו טען שהתקפית הוא לא טוב?) למעט פעולה הגנתית (בערך) אחת בודדת שגם היא תוצאה של עצירת כדור כושלת של שחקן רעננה (0:23 בקליפ המהולל).
מעניין שאת האירוע (או יותר נכון אחד האירועים) שבו הוא חולם בהגנה במצב של 2-2 שהעליתי פה כמה הודעות למעלה לא רואים בקליפ בן הפחות מדקה הזה.

אבל היי בוא נשים רגע סמיילי צוחק כדי להגחיך ולהיראות צודקים. הנה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
יש בסרטון, של 45 שניות, 3 חטיפות. אני לא מבין מה הטעם להגיד שקר שאפשר להפריך אותו כל כך בקלות.
שמים סמיילי צוחק, כי להגיד על השחקן הכי טוב שלנו בפער שהוא עושה יותר נזק מתועלת וצריך לשבת ביציע זה מגוחך.
ומגוחכת גם האובססיה של שני משתמשים ספציפיים פה לרדת באופן לא ענייני בעליל על כל קשר אחורי בהפועל שהוא לא ניר לקס. זה פתטי.

אגב, השוואת הנתונים ההגנתיים של בואטנג, שעליו אמרת "הבנאדם פשוט לא עושה הגנה", לעומת ניר לקס, במשחקים עד עכשיו העונה:

(נתונים פר משחק מלא) בואטנג - לקס
משחקים מלאים: 4.05 - 2.62
מאבקים/מוצלחים: 8.15/16.79 (49%) - 6.1/15.26 (40%)
תיקולים/מוצלחים: 2.93/4.69 (63%) - 2.67/3.43 (78%)
חילוצי כדור: 4.2 - 2.29

בואטנג מנצח יותר מאבקים מלקס ובאחוזים גבוהים יותר, רושם יותר תיקולים מוצלחים מלקס באחוזים נמוכים יותר, ומחלץ הרבה יותר כדורים (כמעט פי שניים).
גם בחלק ההגנתי, בואטנג ש"פשוט לא עושה הגנה" תורם הרבה יותר מלקס, שאף אחד אפילו לא טוען שהוא עושה משהו על המגרש חוץ מהגנה. איך זה? תעלומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 23:19 
טכנית לארז כתב:
אז "הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" ו"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו", אבל להגיד שהוא לא עושה הגנה זה כמובן "מגוחך" (איך אני אוהב את תרבות הדיון פה).

אז קודם כל זכור לי כבר שעברו אותו ודבר שני אחריות הגנתית ולחזור לעמדה שלך זה הרבה יותר חשוב, כשאתה קשר אמצע, מאיך אתה מסתדר מול דריבלים של שחקן יריב (שזה אספקט שיותר רלוונטי למגן ובלם מאשר לקשר אמצע).

תרבות דיון? אתה אמיתי? אפשר לחשוב מה כתבתי.
וכן, להגיד על שחקן שחוטף כדורים בלי סוף שהוא לא עושה הגנה זה מגוחך. אני מצטער אם אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שהאמירה הזו פוגעת בך.
בשורה התחתונה בלי בואטנג אין לך שום יכולת לצאת מהגנה להתקפה. השחקן הכי חשוב בהפועל נכון להיום.
הליקויים הטקטיים שיש לו אלה דברים שהם פתירים לחלוטין אם היה בקבוצה הזאת מאמן נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 23:39 
יובל כתב:
טכנית לארז כתב:

השחקן הכי טוב בהפועל בפער.

https://twitter.com/ScoutAnalyst5/statu ... 9168614401

כמות הפעולות הטובות שבואטנג עשה רק בסרטון הזה שווה ערך לכל הפעולות הטובות שניר לקס עשה בקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 23:43 
יובל כתב:
יש בסרטון, של 45 שניות, 3 חטיפות. אני לא מבין מה הטעם להגיד שקר שאפשר להפריך אותו כל כך בקלות.
שמים סמיילי צוחק, כי להגיד על השחקן הכי טוב שלנו בפער שהוא עושה יותר נזק מתועלת וצריך לשבת ביציע זה מגוחך.
ומגוחכת גם האובססיה של שני משתמשים ספציפיים פה לרדת באופן לא ענייני בעליל על כל קשר אחורי בהפועל שהוא לא ניר לקס. זה פתטי.

אגב, השוואת הנתונים ההגנתיים של בואטנג, שעליו אמרת "הבנאדם פשוט לא עושה הגנה", לעומת ניר לקס, במשחקים עד עכשיו העונה:

(נתונים פר משחק מלא) בואטנג - לקס
משחקים מלאים: 4.05 - 2.62
מאבקים/מוצלחים: 8.15/16.79 (49%) - 6.1/15.26 (40%)
תיקולים/מוצלחים: 2.93/4.69 (63%) - 2.67/3.43 (78%)
חילוצי כדור: 4.2 - 2.29

בואטנג מנצח יותר מאבקים מלקס ובאחוזים גבוהים יותר, רושם יותר תיקולים מוצלחים מלקס באחוזים נמוכים יותר, ומחלץ הרבה יותר כדורים (כמעט פי שניים).
גם בחלק ההגנתי, בואטנג ש"פשוט לא עושה הגנה" תורם הרבה יותר מלקס, שאף אחד אפילו לא טוען שהוא עושה משהו על המגרש חוץ מהגנה. איך זה? תעלומה.

אה, אז עכשיו הנתונים של המנהלים ומהספרים הם כן רלוונטים?
זה יפה שאתה יודע מתי לשים אותם פה.
בכלל, כמה משחקים שלמים כבר ניר לקס שיחק השנה?
למה שלא תציג לנו את אותה השוואה בין השניים מהעונה שעברה? פחות נוח?

בכל מקרה תיקולים וחילוצי כדור הם לא חזות הכל.
כשבואטנג לא יורד להגנה עם הקשר של נס ציונה ובסוף מקבלים על זה גול זה לא עניין של איך הוא ב"תיקולים".
כשמקבלים גול בזיוני כמו ה2-2 של רעננה ובואטנג אפילו לא קרוב לרחבה זה ממש לא עניין של איך הוא ב"מאבקים".
כשבואטנג במשחק נגד רעננה זורק זין ולא ממשיך לשמור על שחקן של רעננה שבסך הכל עושה דאבל פס (שוב, דקה 87:55 במשחק) זה לא עניין של איך הוא ב"חילוצי כדור".
אלה כולם דברים של גישה הגנתית שפשוט אין לו.
אני יכול לשים לך פה עוד כמה וכמה זריקות זין שלו במה שקשור למשחק הגנה וממש אין לזה קשר לאיך הוא עושה גליצ'ים כשהוא מחליט שזה משתלם לו.

אז הוא יודע לחלוץ כדור ולעשות אחלה לחץ בחצי של היריב. אחלה.
זה לא אומר שהוא שחקן שעושה הגנה.
שחקן שעושה להגנה פשוט יורד להגנה. בואטנג לא עושה את זה.
זה מזכיר לי את האלה שסופרים "בעיטות למסגרת" ומחשיבים דרדלה מ25 מטר לידיים של השוער כ"איום", למרות שיכול להיות שחקן מול שוער, במצב מסוכן הרבה יותר שבעט החוצה אבל זה לא נחשב כי זה לא "בעיטה למסגרת".

לגבי "האובססיה של שני משתמשים ספיציפים פה" אני מציע לך להסתכל על עצמך קודם כל. נדמה שגם לך אם כבר יש לא מעט "אובססיות".

מי שמעלה פה את ההשוואה בין השניים הוא אתה, אני לא בא לטעון שלקס טוב יותר או טוב פחות מבואטנג, אני טוען שהוא חייב להיות על המגרש ובאנקר בהרכב כי פשוט אין לנו הגנה בלעדיו ואפילו רעננה הגיעו מולינו לאיזה 8 מצבים במשחק האחרון.
בניגוד אליך אני לא בא להגן בחירוף נפש על דברים שטענתי לפני כמה חודשים.
לא טענתי שלקס הוא איזה שחקן ענק מבחינה התקפית ואני לא טוען שבואטנג שחקן גרוע מבחינה התקפית.
אני מודע לזה שלקס טוב כמעט רק הגנתית ושבואטנג טוב כמעט רק התקפית ולכן אני טוען שצריך לשחק עם שניהם.

אך אחד פה לא יורד "באופן לא ענייני על כל קשר אחורי של בהפועל שהוא לא ניר לקס", אולי יש פה כמה חבר'ה שמתעלמים באופן לא ענייני מזה שיש קשר אחורי בהפועל, שהוא לא ניר לקס, שלא מעניין אותו לעשות הגנה, אבל כבר יש אג'נדה כלשהי לטפח אז שמים לנו סרטון של 45 שניות. איזה יופי.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 08 אוקטובר 2019, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2019, 23:55 
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:

תרבות דיון? אתה אמיתי? אפשר לחשוב מה כתבתי.
וכן, להגיד על שחקן שחוטף כדורים בלי סוף שהוא לא עושה הגנה זה מגוחך. אני מצטער אם אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שהאמירה הזו פוגעת בך.
בשורה התחתונה בלי בואטנג אין לך שום יכולת לצאת מהגנה להתקפה. השחקן הכי חשוב בהפועל נכון להיום.
הליקויים הטקטיים שיש לו אלה דברים שהם פתירים לחלוטין אם היה בקבוצה הזאת מאמן נורמלי.

"חוטף כדורים בלי סוף".
ממש הגרזן במרכז המרגש.
אתה בעצמך טענת ש"אחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו" וש""הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו" כאמור - ועכשיו אתה מנפנף פה ב"חוטף כדורים בלי סוף" כדי כאילו להציג אותו כשחקן הגנה טוב?
תחליט.
איפה הוא "חוטף בלי סוף" בדיוק אגב, באיזה איזור של המגרש זה קורה?

ושוב, לא טענתי לרגע שבואטנג לא תורם התקפית, הויכוח הוא על היעדר משחק ההגנה שלו וזה לא משנה שתכתוב פה עוד 30 משפטים בסגנון של "לעבור אותו זה משימה בלתי אפשרי" או "חוטף כדורים בלי סוף".

הוקיץ' כתב:

מצד שני, הוא באופן קבוע מאבד את העמדה שלו ואחריות הגנתית באופן כללי זה לא הצד החזק שלו. לדעתי זה נטו עניין של הבנת התפקיד ומאמן טוב יכול לעשות איתו פלאים.
בעיני הוא חייב להיות בהרכב אבל רק לצד קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית.

יש לך רעיון לאיזה "קשר עם אוריינטציה מאוד הגנתית" בסגל של הפועל כרגע? זה שאתה טוען שבואטנג חייב לפתוח לצידו? מעניין מי זה השחקן הזה שאתה טוען שצריך לפתוח בהרכב.

אה, ואף אחד לא נפגע משלל ההערות שלך ושל חבריך פה (כל ה"מביך", "מגוחך", "מצחיק", "קשקוש" ויתר התיאורים כלפי מי שמעז לא לחשוב כמוכם), אל תחמיא לעצמך יותר מדי.
בסך הכל שמים לכם מראה מול הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אה, אז עכשיו הנתונים של המנהלים ומהספרים הם כן רלוונטים?
זה יפה שאתה יודע מתי לשים אותם פה.
בכלל, כמה משחקים שלמים כבר ניר לקס שיחק השנה?
למה שלא תציג לנו את אותה השוואה בין השניים מהעונה שעברה? פחות נוח?

איזו בדיחה.
שמתי פה את ההשוואה הזאת גם בעונה שעברה, גם אז לקס יצא בה רע מאוד. מחלץ הרבה פחות כדורים ורץ פחות מכל האחרים.
viewtopic.php?p=2364589#p2364589
מעניין למי זה פחות נוח.
אגב, לקס פתח בשלושה מתוך שישה משחקים. בואטנג בארבעה משחקים. מה זה משנה? זו הייתה התפוקה שלהם באותם משחקים. אתה יכול לומר אולי שללקס היו במקרה שלושה משחקים גרועים אבל גם את זה אתה לא טוען.

טכנית לארז כתב:
בכל מקרה תיקולים וחילוצי כדור הם לא חזות הכל.
כשבואטנג לא יורד להגנה עם הקשר של נס ציונה ובסוף מקבלים על זה גול זה לא עניין של איך הוא ב"תיקולים".
כשמקבלים גול בזיוני כמו ה2-2 של רעננה ובואטנג אפילו לא קרוב לרחבה זה ממש לא עניין של איך הוא ב"מאבקים".
כשבואטנג במשחק נגד רעננה זורק זין ולא ממשיך לשמור על שחקן של רעננה שבסך הכל עושה דאבל פס (שוב, דקה 87:55 במשחק) זה לא עניין של איך הוא ב"חילוצי כדור".
אלה כולם דברים של גישה הגנתית שפשוט אין לו.
אני יכול לשים לך פה עוד כמה וכמה זריקות זין שלו במה שקשור למשחק הגנה וממש אין לזה קשר לאיך הוא עושה גליצ'ים כשהוא מחליט שזה משתלם לו.

אז הוא יודע לחלוץ כדור ולעשות אחלה לחץ בחצי של היריב. אחלה.
זה לא אומר שהוא שחקן שעושה הגנה.
שחקן שעושה להגנה פשוט יורד להגנה. בואטנג לא עושה את זה.
זה מזכיר לי את האלה שסופרים "בעיטות למסגרת" ומחשיבים דרדלה מ25 מטר לידיים של השוער כ"איום", למרות שיכול להיות שחקן מול שוער, במצב מסוכן הרבה יותר שבעט החוצה אבל זה לא נחשב כי זה לא "בעיטה למסגרת".

לגבי "האובססיה של שני משתמשים ספיציפים פה" אני מציע לך להסתכל על עצמך קודם כל. נדמה שגם לך אם כבר יש לא מעט "אובססיות".

מי שמעלה פה את ההשוואה בין השניים הוא אתה, אני לא בא לטעון שלקס טוב יותר או טוב פחות מבואטנג, אני טוען שהוא חייב להיות על המגרש ובאנקר בהרכב כי פשוט אין לנו הגנה בלעדיו ואפילו רעננה הגיעו מולינו לאיזה 8 מצבים במשחק האחרון.
בניגוד אליך אני לא בא להגן בחירוף נפש על דברים שטענתי לפני כמה חודשים.
לא טענתי שלקס הוא איזה שחקן ענק מבחינה התקפית ואני לא טוען שבואטנג שחקן גרוע מבחינה התקפית.
אני מודע לזה שלקס טוב כמעט רק הגנתית ושבואטנג טוב כמעט רק התקפית ולכן אני טוען שצריך לשחק עם שניהם.

אך אחד פה לא יורד "באופן לא ענייני על כל קשר אחורי של בהפועל שהוא לא ניר לקס", אולי יש פה כמה חבר'ה שמתעלמים באופן לא ענייני מזה שיש קשר אחורי בהפועל, שהוא לא ניר לקס, שלא מעניין אותו לעשות הגנה, אבל כבר יש אג'נדה כלשהי לטפח אז שמים לנו סרטון של 45 שניות. איזה יופי.

פתאום "תיקולים וחילוצי כדור הם לא חזות הכל".
אז בוא תגיד לנו, במה משחק ההגנה של לקס מתטבא חוץ מאשר לעמוד כמו ניצב לפני הבלמים. זה פשוט העמדה שבה שמים אותו במגרש. את זה גם ספירובסקי עושה במקומו, עומד לפני הבלמים. זה עוזר לנו? ברור שלא, לעמוד לפני הבלמים לא נותן שום דבר כשאתה עומד כמו צב ולא מסוגל לזכות באף כדור שלא מגיע לך לרגל. זה נכון גם לגבי ספירובסקי וגם לגבי לקס (אגב, עם ספירובסקי המצב אפילו יותר גרוע מאשר עם לקס. עגלה שלא ברא השטן).
ותנסה להסביר את התעלומה איך שחקן שכל כך זורק זין ולא עושה הגנה, חוטף ומחלץ יותר כדורים מהשחקן שבלעדיו אין לנו הגנה. מה לעשות, לי זה לא מסתדר. אותי, ואני מניח שלא רק אותי, לימדו שהגנה מתבטאת בסופו של דבר בחטיפות וחילוצי כדור. אם אתה לא מסכל בסופו של דבר את התקפת היריב ולוקח מהם את הכדור, לאיפה אתה עומד על המגרש אין שום משמעות.

וזה פשוט מצחיק איך אחרי כמה שורות אתה חוזר על הקביעה הלא מבוססת, שלא לומר מופרכת (מלשון הופרכה) ש"לקס טוב כמעט רק הגנתית ושבואטנג טוב כמעט רק התקפית". במה לקס טוב הגנתית? איזו פעולה הוא עושה יותר טוב מבואטנג ואיך היא עוזרת להפועל?
את בואטנג, לדבריך, לא מעניין לעשות הגנה ועדיין הוא חוטף ומחלץ יותר מלקס. האמת שבתור פאנבוי של לקס, הקביעה שלך עושה לו עוול (אם כי מוצדק). היה אפשר להצדיק את הנתונים של לקס ביחס לבואטנג אם בואטנג היה כזה מפלצת הגנתית, אבל בואטנג כל כך זורק זין ולא עושה הגנה ועדיין חוטף, מחלץ וזוכה בכדורים יותר מלקס, מה זה אומר על לקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 00:29 
אה, אז תיקולים וחילוצי כדור הם בעצם כן חזות הכל?
ולמה בדיוק, כי זה נוח לך עם הנתונים שמצאת באתר המנהלת נכון למחזור 6 בעונת 19/20 בה ניר לקס בקושי משחק עד כה?
שוב, אני אשמח לראות את אותה השוואה גם מהעונה שעברה, שכן העונה עד כה ניר לקס די לא רלוונטי.

משחק ההגנה של לקס מתבטא בירידה להגנה, בזה שהוא כמעט תמיד יהיה בעמדה הגנתית על המגרש (יותר אחורי), בזה שהוא ייתן ספרינטים להגנה ברגע שמאבדים כדור אם צריך, בזה שאם הכדור ברחבה שלנו נגד רעננה כשמובילים 2-1 בדקה 80 אז הוא יהיה ברחבה שלו ולא יצפה במתרחש ממרחק 20 מטר כמו בואטנג, בזה שאם מובילים 1-0 נגד נס ציונה בבית במשחק לחוץ ומאבדים כדור במרכז המגרש והיריבה יוצאת למתפרצת אז הוא ייתן ספרינט למטה עם הקשר שמבשל את הגול שאנחנו מקבלים.
להמשיך?

כן. חילוצי כדור ותיקולים הם לא חזות הכל כשזה קשור למשחק הגנה, לא "פתאום", אלא מאז ומעולם.
אתה גם מנפנף פה במספרים האלה כאילו ניר לקס שיחק העונה 90 דקות בכל משחק.
ושוב, בדקת כמה מהחילוצים האלה של בואטנג הם כתוצאה מלחץ שהוא עושה בחצי של היריבה וכמה זה חילוצים של אשכרה ירידה להגנה?
כי לחטוף כדור 30 מטר מהשער של היריבה זה נהדר אבל זה לא מעיד על זה שהשחקן עושה הגנה.

מה שבעיקר מצחיק, אגב, זה איך אותם נתונים של אתר המנהלת שאני כמעט בטוח שנהגת לזלזל בהם רבות כשהם לא הסתדרו לך הם פתאום האורים והתומים בהערכה של שחקן בעינך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 00:34 
אבל קיבלת לינק ישיר להשוואה של שנה שעברה,
מה לעזאזאל אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 01:02 
"שנה שעברה" זה לא עד פברואר (רק באיזור ינואר בואטנג בכלל התחיל לשחק), אלא עונה שלמה.

אלה הנתונים:

ניר לקס : 2298 דקות.
תיקולים מוצלחים - 83 (כל 27.7 דקות)
חילוצי כדור - 98 (כל 23.4 דקות)
מאבקי קרקע מוצלחים - 169 (כל 13.6 דקות)

בואטנג: 1140 דקות.
תיקולים מוצלחים - 40 (כל 28.5 דקות)
חילוצי כדור - 72 (כל 15.8 דקות)
מאבקי קרקע מוצלחים - 92 (כל .12.4 דקות)

לא כ"כ מבין מה ההבדל בין ההגדרות שלהם (אם מסירה של היריב הגיעה אלי זה חילוץ? אם סתם בלמתי מסירה של שחקן יריב ויצא לאאוט זה נחשב חילוץ?) אבל בכל מקרה אני לא רואה פה איזה הבדל משמעותי לטובת בואטנג, והנתונים האלה בטח לא מספרים את הסיפור והם בטח לא מה שיציג לך פה את שלל הדוגמאות שנתתי באשכול הזה.

בכל מקרה, בהרבה מקרים שחקן לא חייב לחלץ או לתקל בפועל כדי לבלום התקפה של היריב (או לפחות לעכב אותה בצורה משמעותית) - הוא יכול פשוט לרדת להגנה גם בלי לגעת בכדור.
למשל, ייתכן מאוד שאם בואטנג היה דואג לרדת להגנה עם הקשר של נס ציונה שבישל מולינו את ה1-1 הוא אולי לא היה "מחלץ" או "מנצח במאבק" אבל בהחלט היה מעכב את ההתקפה ולא היינו מקבלים את הגול הזה.

לבואטנג פשוט אין אחריות הגנתית (מילים של הוקיץ') ורואים את זה בכ"כ הרבה מקרים (שאת חלקם כאמור העליתי פה) שזה די "מצחיק" ו"בדיחה" (בשפה שלכם כן?) להתעלם מזה.

שוב, זה מזכיר לי את אגדת ה"איומים לשער" שבה כל דרדלה חסר סיכוי מ25 מטר נספר כ"איום", למרות ששחקן מול שוער, גם אם הוא בועט ליציע בסופו של דבר זה מצב מסוכן בהרבה.
אבל הכי נוח זה להתעלם ממה שרואים בפועל ולהיצמד למספרים של ההגדרות הלא ברורות האלה.

אז מה אם בואטנג לא ירד להגנה כשקיבלנו גול מנס ציונה ואז מה אם הוא צילם ממרחק של 20 מטר את רעננה כובשת מולינו את ה2-2 ואז מה אם הוא צילם 5 דקות אחר כך גם איך אנחנו מקבלים כמעט את ה3-2. מה זה משנה?
הוא מתקל בקליפ של ה45 שניות!

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 09 אוקטובר 2019, 01:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2019, 01:16 
אני לא אעבור על כל נקודה לנקודה, אבל בגדול, הנתונים של בואטנג טובים יותר בכל פרמטר הגנתי, בזמן שהוא משחק בעמד. התקפית יותר.
זה בדיחה.

אני לי עניין בכלל לשבח את ההגנה של בואטנג, אני חושב שהוא באמת צריך להשתפר טקטית. אבל כשהקלף מהצד השני זה פאקינג ניר לקס, עצם הדיון זה עלבון לאינטליגנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 198 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: