תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיבות לאופטימיות
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 21:10 
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
[quote="לירון האדום"] מי שקורא את ההודעה שלך חושב שזובאס האיש של המשחק.
שהכדורים שרקו ליד הקורות + עצירות עהק של זובאס.

דיי עם השקר הזה!
ממש סיבה לאופטימיות

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

איך מפיספסו כדור 3 מטר מהשער אתה מבין שהכדורים שרקו ליד הקורות...
אתם מבינים שיש לכם בעיה משמעותית בהבנת הנקרא לצורך המחשת נקודה
שאיש לא חולק עליה?
פספסו כדור?
אני מבין שכל פספוס זה מצב לשער?
ומה זה מעיד על החלק ההתקפי שלנו שהשחקנים מפספסים כדור?

א. זה יכול להעיד על הרבה דברים.
1. חוסר תיאום ( הרי זאת הפעם הראשונה שאבו עביד הרים כדור לקאמרה אי קיירימה).
2. חוסר ביטחון.
3. משחק ראש לא מספיק טוב.
4. כל הדברים ביחד.

ב.
אם ב 10 דקות הגעת ל 3 מצבים של נגיחה 3 מטר משער היריב זה לא רע. הרי ברור לך שנגיחה טובה ב 1 משלושת המצבים האלו ואתה מדבר שונה לחלוטין. להתחיל להתעסק עכשיו בסמנטיקה הם מדובר במצב מסוכן. במצב וודאי לשער או בטרמינולוגיה אחרת זה פשוט לא מענין.
בכדורגל לא מדברים על אם ואם ואם ואם.
מסתכלים על התוצאה ולא עם אם ואם ואם.
דיי עם הגניבת דעת

אני לא מדבר על אם. ב 10 דקות הגעת ל 3 הרמות טובות לראש של שחקן ברחבה.
אפשר להתעלם מזה. אפשר להגיד שהבעיה היא באיכות השחקנים ולכן גם עוד 10 הרמות לא היה יוצא מזה כלום.
אפשר. אבל כמו שאמרת הכל סיפורים.

מה שמדהים זה שבאשכול אחר אתה מצטט את פפ שטען שהיא יכול להביא את הכדור ל 16 של היריב, ומשם זה כבר על השחקנים. וכאן עשהכדור ב 16 של היריב הבעיה היא המאמן...

דר"א אני מסכין שמסתכלים על התוצאה לכן לא תמתצ אותי טוען שניסנוב / ניסו / רפואה
הם הצלחה מסחררת כי הם לא.[/quot

מדהים שלא אני ציטטתי את הציטוט שציינת...

משחק אחד סביר מול בני יהודה לא הופך את המצב לאפוטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 21:12 
אי אפשר להאשים שחקנים בחוסר מודעות עצמית (ע"ע עומרי אלטמן) כשיש כאן אוהדים שבטוחים שהפועל הגיעה למצבים מסוכנים (או בכלל מצבים) במשחק מול בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
תראה זה דיי פשוט, נראה כמה נקודות תוציא ובאיזו יכולת עד מחזור 10 (איציק ניסנוב אמר שלא יבצעו שינויים בעמדת המאמן עד אז) ואחר כך נקבל תשובה מי מבין בכדורגל.
אני גם לא מבין למה אתה חושב שלא ניהלתי איתך דיון ראוי לאורך הנושא הזה, אתה מוזמן לעבור שוב על הדברים שכתבתי, לא זכור לי שכתבתי שאתה הזוי וטועה ללא פירוט.
דרך אגב, מה שכתבתי בתגובה להוקיץ' לא היה מופנה אליך אלא לאלדוד אבל סחטיין על ההתגוננות.

א. היה לי ברור שהתכוונת אלמ כי רמת השיח שלך והיכולת להתמודד על דברים שהם לא הקונזוס שאתה נדבק אליו כמי מסטיק לעוס לשיער היא מביכה יותר מהבנת הנקרא שלך. לא סתם הצורר חשב שאתה מדבר אחיו כי הוא זה שהעלה את הטענה שהגכנו למצבים יותר מבשחקים הקודמים. בגלל זה ובגלל דברים נוספים הוא שאב אופטימיות להמשך.
ב. ברור לי, וגם לצורר שכאדיוט מדופלם החלטת שאוםטמיות בנוגע להפיעל תל אביב הינה ניתוק מהמציאות וכי אתה בןור להיות פאסימי ולראות את הכל תחת שקפים שחורים. צר לימעליך ועל הסןביבם אותך כי אתה כנראה אדם מדכא מאוד.
ג. אין קשר בין זה שאנחנו אופטימיים לבין זה שייתכן ולא נשיג שום נקודה ב 5 המשחקים הקרובים. אף אחד מאיתנו לא חוזה את העתיד, אבל בעוד אני אוהד את הפועל בכל רמח אברי ומאמין ומקווה להצלחתה, אתה לא. לא מאמין וגם אם להגיד את האמת ממש לא בטוח שמקווה. כי אתה בניגוד אלי חיי בסתירה ביחס לקבוצתך האהודה, כי כלפי חוץ אתה אולי אוהב אותה אבל בתוכך אתה שונא כל דבר שקשור אליה החל מהשחקנים ועד לבעלים, שונא כל דבר מלבד את עצמך ( והקהל שאתה משתייך אליו)? ובכך הפכת את עצמך גם שלא במודע לחשוב יותר מהקבוצה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2019, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אי אפשר להאשים שחקנים בחוסר מודעות עצמית (ע"ע עומרי אלטמן) כשיש כאן אוהדים שבטוחים שהפועל הגיעה למצבים מסוכנים (או בכלל מצבים) במשחק מול בני יהודה.

א. אפשר, אני חושס שהטבת לתאר את הבעיה המרכזית שלכם בנוגע לאןהדי הקבוצה. אנחנו אוהדים. אין בזה שום דבר רציונאלי או שכלתני. הפועל אמורה להיות עבורנו הכי טובה והכי זוהרת לא כי היא כזאת בפועל אלא כי היא הפועל.

ב. מעבר לזה כדי לנהל דיון רציני צריך להסכים על כמה מונחים בסיסים.
מה ההגדרה למצב? האם נגיחה מתוך תחבה ה5 היא מצב? האם המצב הוא כזה רק אם בסטסטיקה נרשם איום על השער או שעצם זה שביצוע נגיחה ברמה סבירה היה אמור להספיק לשער מהווה הגדרה למצב? האם באמת משנה אם הנגיחה עצמה היתה חסרה איכות או שהשחקן התרומם לא נכון ופיספס את הכדןר במרית השניה? הרי בשני המקרים מדובר על איכות לא מספיק טובה של שחקן ההתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
RedFox כתב:
תראה זה דיי פשוט, נראה כמה נקודות תוציא ובאיזו יכולת עד מחזור 10 (איציק ניסנוב אמר שלא יבצעו שינויים בעמדת המאמן עד אז) ואחר כך נקבל תשובה מי מבין בכדורגל.
אני גם לא מבין למה אתה חושב שלא ניהלתי איתך דיון ראוי לאורך הנושא הזה, אתה מוזמן לעבור שוב על הדברים שכתבתי, לא זכור לי שכתבתי שאתה הזוי וטועה ללא פירוט.
דרך אגב, מה שכתבתי בתגובה להוקיץ' לא היה מופנה אליך אלא לאלדוד אבל סחטיין על ההתגוננות.

א. היה לי ברור שהתכוונת אלמ כי רמת השיח שלך והיכולת להתמודד על דברים שהם לא הקונזוס שאתה נדבק אליו כמי מסטיק לעוס לשיער היא מביכה יותר מהבנת הנקרא שלך. לא סתם הצורר חשב שאתה מדבר אחיו כי הוא זה שהעלה את הטענה שהגכנו למצבים יותר מבשחקים הקודמים. בגלל זה ובגלל דברים נוספים הוא שאב אופטימיות להמשך.
ב. ברור לי, וגם לצורר שכאדיוט מדופלם החלטת שאוםטמיות בנוגע להפיעל תל אביב הינה ניתוק מהמציאות וכי אתה בןור להיות פאסימי ולראות את הכל תחת שקפים שחורים. צר לימעליך ועל הסןביבם אותך כי אתה כנראה אדם מדכא מאוד.
ג. אין קשר בין זה שאנחנו אופטימיים לבין זה שייתכן ולא נשיג שום נקודה ב 5 המשחקים הקרובים. אף אחד מאיתנו לא חוזה את העתיד, אבל בעוד אני אוהד את הפועל בכל רמח אברי ומאמין ומקווה להצלחתה, אתה לא. לא מאמין וגם אם להגיד את האמת ממש לא בטוח שמקווה. כי אתה בניגוד אלי חיי בסתירה ביחס לקבוצתך האהודה, כי כלפי חוץ אתה אולי אוהב אותה אבל בתוכך אתה שונא כל דבר שקשור אליה החל מהשחקנים ועד לבעלים, שונא כל דבר מלבד את עצמך ( והקהל שאתה משתייך אליו)? ובכך הפכת את עצמך גם שלא במודע לחשוב יותר מהקבוצה עצמה.

תמיד נחמד לקבל "מחמאות" ממך. הפעם חידשת וגם הוספת ניתוח אישיות על הדרך אז בכלל אני מודה לך מקרב לב כי חסכת לי טיפול פסיכולוגי.
ועכשיו ברצינות, אם מישהו פה רואה דברים תחת שקפים כלשהם זה אתה והם בצבע ורוד נאון. אני רואה דברים באופן ריאלי וכרגע המציאות בהפועל תל אביב נראת לא טוב מנקודת מבט ריאלית.
אתה טוען שאני חלק מקונצנזוס וטוען שאני אידיוט שמנותק מהמציאות - כלומר לא מדובר רק בי, רוב האנשים שכותבים פה הם אידיוטים מנותקים מהמציאות ואתה הקול השפוי - מעניין, לי זה נשמע על הגבול הסכיזופרני אבל אני אשאיר את ניתוח האישיות לך, אני לא מתיימר להבין בתחום.
בנוגע לאהבה, זה נחמד שאתה חושב שיש דרך מסוימת אחת ויחידה לאהוב קבוצת כדורגל. זה שאני אוהד ואוהב הפועל לא אומר בשום אופן שאני לא יכול לשנוא את האנשים שמייצגים את הרעיון הזה שנקרא הפועל תל אביב, אנשים בשר ודם שניתן להחליף. בטח לא כאשר אותם אנשים פוגעים בעיניי בדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב. אין פה שום סתירה. יש פה אפילו משתמשים קיצוניים שטוענים שאנשים שנותנים יד לאותם אנשים ועושים מנוי למשל הם שונאי הפועל. אני לא עד כדי כך קיצוני ולא שותף לדעתם אבל זה רק בשביל להראות לך שיש ספקטרום רחב לאהבה לקבוצת כדורגל.
לסיום אוסיף שאני מקווה בשבילך שהתפיסה הצרה שלך לאהבה היא רק בכל הקשור לקבוצת כדורגל ולא לחיים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:
RedFox כתב:

תמיד נחמד לקבל "מחמאות" ממך. הפעם חידשת וגם הוספת ניתוח אישיות על הדרך אז בכלל אני מודה לך מקרב לב כי חסכת לי טיפול פסיכולוגי.
ועכשיו ברצינות, אם מישהו פה רואה דברים תחת שקפים כלשהם זה אתה והם בצבע ורוד נאון. אני רואה דברים באופן ריאלי וכרגע המציאות בהפועל תל אביב נראת לא טוב מנקודת מבט ריאלית.
אתה טוען שאני חלק מקונצנזוס וטוען שאני אידיוט שמנותק מהמציאות - כלומר לא מדובר רק בי, רוב האנשים שכותבים פה הם אידיוטים מנותקים מהמציאות ואתה הקול השפוי - מעניין, לי זה נשמע על הגבול הסכיזופרני אבל אני אשאיר את ניתוח האישיות לך, אני לא מתיימר להבין בתחום.
בנוגע לאהבה, זה נחמד שאתה חושב שיש דרך מסוימת אחת ויחידה לאהוב קבוצת כדורגל. זה שאני אוהד ואוהב הפועל לא אומר בשום אופן שאני לא יכול לשנוא את האנשים שמייצגים את הרעיון הזה שנקרא הפועל תל אביב, אנשים בשר ודם שניתן להחליף. בטח לא כאשר אותם אנשים פוגעים בעיניי בדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב. אין פה שום סתירה. יש פה אפילו משתמשים קיצוניים שטוענים שאנשים שנותנים יד לאותם אנשים ועושים מנוי למשל הם שונאי הפועל. אני לא עד כדי כך קיצוני ולא שותף לדעתם אבל זה רק בשביל להראות לך שיש ספקטרום רחב לאהבה לקבוצת כדורגל.
לסיום אוסיף שאני מקווה בשבילך שהתפיסה הצרה שלך לאהבה היא רק בכל הקשור לקבוצת כדורגל ולא לחיים עצמם.

שמח לראות שכשזה לא נוגע לבון טון השולט אתנ מסוגל לפתח דעה אישית חששתי שזאת מכחלת שנגזלה ממך במרוצת השנים.

כמו שכבר אמרתי לא פעם אני רואה את הדברים הטובים מבחירה. אני לא טוען שאנחנו אימפריה או יועמדים לאליפות. אני לא טוען שאנחנו משחקים כדורגל טוב. אני רק טוען במקרה הזה שבשבת שיחקנו טוב יותר מאשר במשחקים קודמים העונה. שהגענו ייתר פעמים עם הכדור לרחבת היריבה ושהיינו טובים יותר מבני יהודה. מאחר וכך אני בוחר לראות במשחק הזה כסימנים להשתפרחת שיש בקבוצה. אתה בוחר לראות בו אנומליה ליכולת שהצגנו עד עכשיו.

דרך אגב אני כן חושב שאני יותר ראלי ממך, זה לא שאני רואה ורוד ועל בסיס זה בונה תאוריות. אני פשוט מציג את הדברים הורודים ובוחר לקחת את התסריטים המציאותיים היותר אופטימים בסיטואציה הקיימת. דבר שלא ניתן להגיד עליך.

סתם לדוגמא.
אחרי הפירוק טענתי שאנחנו מועמדים בכירים לירידה יצריך נס כדי שלא נרד, בעוד אני הפנמתמ עם המציאות אתה ושאר הפורום החליט שאנחנו חייבים להשאר.

בעונת הלאומית טענתי לאורך כל העונה שאנחנונעולים בהליכה, לדעתי הייתי מהבודדים שטענו את זה.

בעונה האחרונה אמרתי שאנחנו קבותה של פליאיף עליון? אני חושב שעכשיו כבר ברור לכולם שהיינו ראויים להיות שם, כאשר במשך רוב העונה טענו כאן שאנינו מעעמדים לירידה ( היינו הרבה יותר קרובים לפילאוך עליו מלירידה בסוף).

אני יכול גם להמשיך על דברים נוספים ( טביב / העמותה וכו' ) אבל זה באמת לא משנה. כי אתה מגיב רק למציאות השחורה שקבעת לעצמך יאם מעשהו מצייר אותה בוורוד הוא מוקצה מבלינתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה הוא זה שבוחר לראות את הדברים הטובים ולהתסכל על שמינית הכוס המלאה ואני זה שלא ריאלי?
אתה טוען שאתה מציג את הדברים הורודים ובוחר לקחת את התסריטים המציאותיים היותר אופטימיים ואני זה שלא ריאלי?
נראה לי שהתבלבלת.

אם שיחקנו פחות גרוע מול בני יהודה מאשר בשאר המשחקים העונה? אולי פרט למשחק מול אשדוד אני יכול להסכים על זה.
האם שיחקנו באופן שמגשים את הציפיות המינימליות שלי מאיך שהפועל תל אביב צריכה להראות? לא קרוב אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אז אתה הוא זה שבוחר לראות את הדברים הטובים ולהתסכל על שמינית הכוס המלאה ואני זה שלא ריאלי?
אתה טוען שאתה מציג את הדברים הורודים ובוחר לקחת את התסריטים המציאותיים היותר אופטימיים ואני זה שלא ריאלי?
נראה לי שהתבלבלת.

אם שיחקנו פחות גרוע מול בני יהודה מאשר בשאר המשחקים העונה? אולי פרט למשחק מול אשדוד אני יכול להסכים על זה.
האם שיחקנו באופן שמגשים את הציפיות המינימליות שלי מאיך שהפועל תל אביב צריכה להראות? לא קרוב אפילו.

בזה אנחנו לא חלוקים.

אני בוחר לראות במשחק נגד בני יהןדה כסנונית למשהו טוב יותר בעתיד.
אני בוחר לראות במשחק נגד אשדוד כהוחכה שהקבוצה יכןלה לשחק כדורגל.

אני לא שופט אותה לפי זה אבל מאמין ומקווה שזאת היכולת שהקבוצב תציג במהלך השנה ולכן אני בוחר להיות אופטימי בקשר לעתידה. אתה ממש לא חייב להיות ולחשוב כמותי? ובאמת הרבה פחות מאכזב לא לצפות... אבל נראה לי שלהתחיל לנתצ כל דבר בצורה רציונאלית מאבד את החדווה שבהאדה ( ותאמין לי עשיתי את זה הרבה) ולכן פשוט הפסקתי. הפועל הוכיחה שהיא יכולה לשחק כדורגל לפרקים מסוימים ( גם אם קצרים). הוכיחה שהיא יכולה להפגין עליונות על פני קבוצות אחרות. אני לוקח את זה לצד החיובי. זה לא קשור לראליות כי כמו שאנחנו יכולים לנצח את רעננה וכפר סבא ואף אחד לא יופתע אנחנו יכולים גם להפסיד לשתיהן ואף אחד לא יופתע. מבחינתי בנתיים מצחנו עד שיהיה אחרת. מבחינתך הפסדנו עד שיהיה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:41 
עדכון סיבות מחזור 6:
נשארו עוד 27 משחקים וזה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עדכון סיבות מחזור 6:
נשארו עוד 27 משחקים וזה נגמר

אני מבין שאתה מעריך כי לא נגיע לפלייאוף העליון אם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:42 
לקחתי הימור פרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סיבות לאופטימיות
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:49 
אם אנחנו ממשיכים בקצב צבירת הנקודות הזה, אנחנו יורדים לפני הפליאוף. ואין סיבה שנשתפר כי עד עכשיו שיחקנו נגד החצי החלש של הליגה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:50 
תקפנו גלים גלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2019, 21:51 
יש אנשים שרואים צל הרים כהרים ויש אנשים שרואים הרים כצל של הרים.
וואלה חתיכת אוורסט. אופטימיות עלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2019, 07:01 
האדום הצורר כתב:
אחד עם כיפה כתב:
האדום הצורר כתב:
אחד עם כיפה כתב:
האדום הצורר כתב:

הפועל נראתה אתמול לא פחות טוב מאיך שנראתה במשחקים הטובים עם רפואה מתחילת השנה שעברה. אני חושב שאנשים פה מאוד מושפעים מהתחושות שלהם לגבי הניסנובים, והן מושלכות על הקבוצה והמאמן, בלי סינון של הרלוונטיות שלהן לתפקוד בשטח. כרגע הפועל מראה יכולת טובה ביחס לליגה שלנו, ומבחינתי אני מתחיל לשפוט את אביטן עכשיו. נראה לי שגם לך ברור שהוא לא היה אחראי בלעדי על היעדר חלוץ עד כה, לא?

הפועל נראתה אתמול הרבה פחות טוב מבמשחקים עם רפואה.
היו משחקים שהגענו לעשרות מצבים, הקבוצה היריבה לא הייתה קרובה ללהבקיע והחמצות באמת היו החממות. עאבד מ5 מטר, זיקרי מ7, דמארי מ10.
אתה מציין כאן בעיטות מ20 מטר שלא הלכו למסגרת או מזווית חדה ובלתי אפשרית. אני מצטער, אבל זה באמת לא רציני.

אני אשאל אחרת -
אנחנו אחרי 10 משחקים רשמיים, אחרי מחנה אימונים.
אתה יכול להגיד שהקבוצה מאומנת?
אתה יכול להגיד שהשחקנים יודעים לאן לרוץ?
אתה יכול להגיד באיזה מערך אנחנו משחקים?

אבל לא ציינתי רק בעיטות כאלה, היו מצבים נוספים שהזכרתי והיו טובים יותר, אנא חזור וקרא. בכל אופן, לשאלותיך:

כן.
כן, אבל יש מקום לשיפור בתיאום בין השחקנים. בעולם אידיאלי ועם הנהלה טובה יותר התיאום הזה היה נעשה במהלך מחנה האימונים, אבל עכשיו אנחנו נאלצים לבנות אותו תוך כדי העונה. לפי שיפוטי זו לא אשמת המאמן.
אתמול שיחקנו עד שאלטמן יצא עם 3 שחקנים באמצע ו3 מקדימה, אחרי שיצא שיחקנו עם 2 באמצע ו-4 מקדימה. או בכדורגלית 4-5-1/4-3-3 שהפך ל4-2-3-1.

אני מאוד מופתע, כי אני לא ראיתי עד כה לצערי אלמנט של קבוצה מאומנת.
אתה יכול להצביע על אלמנט כזה?

איזה 4-3-3? מי היו השלושה מקדימה, איך הם היו מסודרים? האם השחקנים שיחקו אי פעם בתפקידים האלו לפני?
ב4-2-3-1, מי שיחק איפה? מה ראית? את מי הזיזו? למה הזיזו?
אתה ראית משחק אגפים מהקישור ומעלה?

ואני חושב ששחקנו בכלל 4-4-2 יהלום (מערך שעוד לא שחקנו) סופר התקפי עם קיירמה וקמארה חלוצים. אינברום מתחת לחלוצים. אלטמן ובאוטנג באמצע וספירובסקי מאחורה. לכן לא היה לנו משחק אגפים.
במחצית השניה היינו אמורים לשמור על אותו מערך אבל השחקנים התפזרו לאן שהן רוצים. אלטמן כאילו יצא ובוזגלו תפס את המקום של אינברום. אבל הקבוצה הייתה בבאלגן נוראי כל המשחק.

פעם עיאד פורץ מהאגף, פעם קראמה פורץ משם, עידן כהן לא תומך בהתקפה בכלל, פירסמן רץ עד שהוא נתקל במגן, אינברום משאיר עקבים שלפעמים מגיעים ולפעמים לא, כשפירסמן עולה למעלה אין קשר שיורד אחורה לחפות עליו, כשאינברום או אלטמן עם הכדור הם מכדררים ואז חושבים, ספירובסקי מגיע התקפה כן והתקפה לקחת כדורים מהבלמים, באוטנג עושה לחץ על בלמים במקום אינברום \ בוזגלו שמרחפים. זה רק מה שאני זוכר, אני לא יודע אם זה כי אביטן אומר להם מה לעשות והם לא סופרים אותו או שהוא לא אומר להם כלום (נוטה לאופציה השניה, כי הוא חושב ששחקנו טוב), אבל הקבוצה שראיתי אתמול זו הקבוצה הכי לא מאומנת מאז שירדנו ליגה.

4-3-3 - עם קאמארה באמצע ואינברום וקיירמה בצדדים, כשאלטמן באמצע מאחורה עם בואטנג וספירובסקי. כשבוזגלו נכנס בואטנג וספירובסקי נשארו מאחור באמצע, בוזגלו שיחק באמצע מקדימה בקו אחד עם קיירמה ואינברום שהיו בצדדים, וקאמארה לפניהם.
בוזגלו לא עושה הגנה, וזה אכן מעצבן, אבל זה יותר עניין שלו מאשר של המאמן. לראיה, אינברום דווקא כן ירד למטה לעזור במתפרצות של בני יהודה. ומעבר לכך, כקשר התקפי עם עוד 2 באמצע המשימות ההגנתיות שלך די מעטות. מבחינת חיפוי של קשרים דווקא היה טוב אתמול, בני יהודה כמעט לא ייצרו מתפרצות וגם כשחטפו כדור נתקלו באמצע חזק של הפועל. עיקר הלחץ במשחק הופעל על ידי קיירמה ואינברום, לעיתים בואטנג יצא, וזו תבנית משחק לגיטימית כשמשחקים עם 3 שחקנים באמצע. היחיד שהיה אמור לעשות לחץ ולא ממש עשה זה קאמארה, אבל זה כנראה בעיקר הכושר שלו ונראה פחות כמו הוראה של המאמן.

חוץ מזה מה שעוד ראיתי זה לחץ גבוה שנעשה טוב על ידי הבלמים ומרחקים קצרים בין ההגנה להתקפה שאפשרו לנו להשתלט על כל כדור אובד במהירות (או אם תרצה "שליטה רב"שית"). מה שכן הפריע לי הוא שהמשחק לא היה מהיר מספיק ואכן לא היו מספיק מסירות עומק, אבל גם בוזגלו שיחק רק 25 דקות, כך שמי שהיה אמור להיות היוצר העיקרי לא היה על המגרש מרבית המשחק.

לא מתוך התגרות, מעניין -
מה ראית אתמול?
היה סדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: