redrabbit כתב:
אני אגיב במרוכז לחלק מהטענות.
ראשית, אין לי שום קשר לניסנובס או למי מטעמם. (למרות שכן הכרתי את סמי סגול בשלב מסוים בחיים והוא סיפר לי איך הוא ברח מהקבוצה ברגע שאוהדים הגיעו אליו הביתה)
שנית, למי שטען שאני לא "חי ונושם את הקבוצה" (זאת הבעיה של הקהל הזה דרך אגב, כל אחד חושב שהוא האוהד הכי גדול שלה ושהוא יודע הכי טוב מה נכון לה) - יש לי שני קעקועים, אוסף כרטיסי טיסה ושלל צלקות נפשיות שיעידו שאני נושם את הקבוצה הזאת לפחות כמוך. וכנראה גם בפער של כמה שנים טובות.
שלישית, לגופו של עניין - אין ספק שהפועל תל אביב מקצועית מתנהלת לא נכון. אני לא מתווכח על כך שהניסנובים לא מבינים בכדורגל
אבל אני לא מדבר על התנהלות מקצועית. עצם העובדה שכל אחד פה זורק סכום אחר בנוגע לעסקאות כאלה ואחרות מעיד שאנשים ניזונים בעיקר משמועות. הפועל תל אביב מתנהלת בצורה כלכלית שפויה וזה מה שחשוב כרגע
תגידו מה שתגידו - הפועל תל אביב עברה מלהיות מועדון שנמצא מרחק יריקה מפירוק למועדון שמחתים שחקנים כמו בוזגלו ולפחות על הנייר מעמיד סגל שראוי לפלייאוף עליון.
אז אולי מחתימים זר לא נכון ואולי אפילו עשו טעויות עם רפואה (שכמעט הוריד אותנו ליגה, אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו).
נכון שלא צריך לשבת ולחכות לרוכש, אבל זה לא מסוג הדברים שמעלים פוסט בפייסבוק ואיזה צוקרברג קופץ עליך וקונה. אני כן מאמין בלב שלם שהניסנובים רוצים למכור ואפילו פועלים בשביל זה.
עוד כמה הערות קטנות -
גוטליב ברח מפה כמה שיותר מהר, ובצדק, לא בגלל ההנהלה אלא בגלל הקהל שקילל את אמא שלו כל משחק בגלל שהוא העז לחטוף מכות ולהגיב.
לספורי היה סעיף שחרור והוא עבר מרצונו לאחת הקבוצות החזקות בארץ.
רובי לבקוביץ הוחלף בשוער שעל הנייר אמור להיות שוער העתיד של נבחרת ישראל.
דגני בחוצפתו ביקש לפתוח חוזה אחרי עונה שהקבוצה נאבקה על השארות בליגה. אני מברך את מי שאמר לו להזדיין בשקט ולכבד את החוזה שלו.
אני מסכים איתך שהניסנובים עדיפים על פירוק, ואני חושב שבפורום כאן לפעמים שוכחים את זה.
ועוד משהו שאני חושב שעושים להם עוול הוא שהרבה מהטעויות המקצועיות הם בכלל על אביטן. אני לא מבין למה כל דבר רע שאביטן עושה מייחסים את זה לזה שהוא בובה. הוא מאמן גרוע שאדם מאוד במצב של הקבוצה.
אבל -
הפועל היא לא קבוצה שמעמידה סגל לפליאוף העליון. חוץ מבוזגלו, שאני חושב שהוא שחקן מצוין ועדיין לא פותח בבאר שבע / מכבי / ביתר / חיפה, הניסנובים עשו הקיץ כל טעות אפשרית.
1. אתה טוען ששחרור של דמארי היה מוצדק. אבל למעשה עמדת ההנהלה היא שהוא בכלל לא שוחרר, אלא הציעו לו חוזה אחר, שבסוף
הוא התרצה לקבל אותו. כלומר, בכלל בלי קשר לאוהדים, אלא דמארי הוא שהחליט לחזור.
2. בפועל, להפועל אין חלוץ ברמה לליגה. זו לא קבוצה של פליאוף עליון.
3. שחרור רפואה - הניסנובים תמיד יורדים על המאמן שהם מביאים. זה לא הזוי? אם כל מאמן נפרד מהם בוטנים צורמים, זה אומר שכל המאמנים כושלים והם מנהלים סבירים? המאמן היחיד שהם החמיאו לו אחרי שפוטר היה אופיר חיים, מה זה אומר לדעתך?
4. טעויות נוספות -
- החתימו חלוץ זר ששיקרו לגבי הסטטיסטיקה שלו, ושלא ידעו שהוא לא משוחרר. וואחד פאדיחה.
- לא נפגשו עם ספורי בתחילת הקיץ כי נמני הוא הסוכן שלו, ובכלל לא דיברו איתו על אופציה שישאר.
- אני חולק עליך לגבי המהלך עם השוערים. לדעתי גראפי שוער פחות טוב מלבקוביץ, ואני אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו. בטח כשהגנה הייתה מתואמת עם לבקוביץ מעולה.
- מחתימים קשר התקפי זר שאין בו שום צורך, ונאלצים לשחרר קשר אחורי זר שהוא לא בכושר, אבל חשוב מאוד לרוטציה בעמדה שאין לנו בה כלום.
- מחתימים בחוזה גבוה שחקן שאנחנו מכירים ויודעים שהוא גרוע כמו אלטמן.
- גוררים נושא שאפשר לסגור יותר מהר עם קפטן הקבוצה (שאני מסכים שבטונה חצוף) עושים לו השפלה פומבית.