תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההנהלה - זווית אחרת (או: דעה לא פופולרית)
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שחלקכם ירצה לסקול אותי אחרי הפוסט הזה, אבל אני אחיה עם זה.
אני קורא פה בפורום ואני שומע ביציע את הדעות על ההנהלה ואני רוצה לעשות סדר, לפחות מהזווית שלי.
אני מגיע מהעולם העסקי והמשפטי. אני מתעסק יום-יום עם חברות וגופים שנמצאים בקשיים כלכליים ומנסים להתאושש.
מה שהניסנובים עושים בהפועל תל אביב, על אף הדעה הרווחת בפורום - הוא הבראה של המועדון. באו לפה שני אנשים שהכריזו מראש שאין להם כסף גדול ושהם לא מתכננים לצאת להרפתקאות כלכליות כאלה ואחרות והם מגיעים נטו על מנת להחזיק את המועדון הזה עם הראש מעל המים עד שיגיע רוכש. האנשים האלה מנסים לנתק אמוציות עד כמה שניתן, וזה מבורך (ע"ע כבירי לצורך השוואה). ההחלטה לשחרר את עומר דמארי היא דוגמה מצוינת. ההחלטה הזאת הייתה נכונה גם מהפן המקצועי וגם מהפן הכלכלי. באו האוהדים וחירבו את ההחלטה הזאת בעזרת לחץ אטומי על ההנהלה. היום אנחנו תקועים עם חלוץ מזעזע שעולה ביוקר.
אין ספק שגם בהיבט הכלכלי-ניהולי הם עשו טעויות שעלו למועדון כסף (כמו כל מנהל בהיסטוריה של כל ארגון בכל סקטור), אבל בסדרי גודל שהם לגיטימיים ביחס להשקעה שלהם (והם השקיעו).
להבדיל ממה שהרוב פה חושב, אני מאמין בלב שלם (מתוך הכרות עם אנשים שהיו בסיטואציות דומות) שהחבר'ה האלה מתים לעוף מהפועל תל אביב יותר ממה שאתם רוצים שהם ילכו. למזלנו הרב הם לא מקשיבים לילדים בני 16 שכותבים בפורומים כי אחרת המועדון הזה היה הולך לפירוק.

***בשורה התחתונה***
אני מציע לכל מי שמקלל את האנשים האלה, את הילדים שלהם, את האמהות שלהם ואת חיות המחמד שלהם, לקחת נשימה ארוכה ולשתות כוס מים. אין למועדון הזה אלטרנטיבה.
ביום שיבוא מולטימיליונר, יצא לתקשורת ויגיד בריש גלי "אני רוצה לקנות את הפועל תל אביב ולא מוכרים לי" או "אני רוצה לקנות את הפועל תל אביב אבל מבקשים ממני מחיר הזוי", אז יהיה לגיטימי לבוא בטענות לכל הנוגעים בדבר. עד אז כל הקללות, השלטים, ההפגנות והמחאות לא רק פוגעים בקבוצה אלא מרחיקים כל רוכש אפשרי.
מצטער אם קשה לכם לבלוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההנהלה - זווית אחרת (או: דעה לא פופולרית)
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:02 
ולעובדות:
אחרי שסיימו עונה בגירעון של 5 מיליון שקל,
הם הצליחו בקיץ אחד לבזבז כמעט מיליון דולר על פיצויים ושחרורים למאמנים ושחקנים שהם רק חתמו איתם.

"הבראה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:14 
אוי ואבוי (בשבילך) אם אתה מגיע מהעולם העסקי וחושב שעל מנת להשיג משקיע אתה צריך לחכות שמיליארדר ייפול מהשמיים ויחליט יום אחד שמתחשק לו להשקיע בחברה שלך. גולדהאר לא התעורר בוקר אחד והחליט ״טוב, בא לי לקנות קבוצת כדורגל. מעניין מה קורה עם אגודת המכבים בישראל, האם יש להם קבוצת כדורגל שאני יכול לרכוש?״.

סך הכל מדובר בחבורת מנהלים כושלים ללא שום הבנה בכדורגל, אין להם מושג קלוש בתחום, לא מבחינת התנהלות בין אישית, לא מבחינת בניית קבוצה וסגל שחקנים, התנהלות מול שחקנים וצוות מקצועי. הכי מצחיק שתוך כדי התנהלות ״שפויה״ ו״בריאה״ הם מצליחים לשלם פיצויים לשלושה מאמנים במקביל(בקרוב ארבעה) ועל אף הסגל המחפיר ומלא חורים שבנו הם הצליחו לסיים את העונה שעברה בגרעון של 7.5 מיליון שקל(איזו הבראה! מנהלים למופת).

הבעיה האמיתית אצלך היא שאתה יוצר משוואה של ׳אין להם כסף להשקיע = בונים קבוצה גרועה׳. ממש לא.
קבוצות בליגה מצליחות עם בערך חצי מהתקציב שלנו הרבה יותר מהפועל של ניסנוב. להפועל יש מספיק הכנסות טבעיות בשביל לייצר קבוצה לא רעה בכלל(סטייל נתניה). כשמביאים 200 שחקנים גרועים במקום מעט שחקנים, אך איכותיים, או כשמחתימים שחקנים ואז משחררים אותם(רק אתמול שיחררו שחקן שחתם לפני חודשיים על חוזה של 130 אלף יורו), כשמאבדים את השחקנים הכי טובים בקבוצה ולא משתמשים בכסף שמקבלים על מנת להביא מחליפים, כשמפטרים את אותו מאמן שלוש פעמים ומחזירים אותו, ובתווך מחתימים את ״מאמן העתיד של ישראל״ לחודש, וכשמחתימים מאמן חדש לשנתיים וכבר במשחקי גביע הטוטו יושבים לצפות במשחק עם המחליף הפוטנציאלי שלו(שרצו להחתים כבר שנה שעברה אחרי פיטורי רפואה), מקבלים חובבנות ברמה הכי נמוכה ומכאן נוצרת קבוצה גרועה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד מעריך את הניסנובים שלקחו את הקבוצה ברגע שאף אחד אחר לא רצה. אבל זה לא בדיוק הבראה. מה שאייל סגל עושה בנתניה זאת הבראה. מה שהניסנובים עושים בהפועל זאת בעיקר חובבנות מתגלגלת לצערי. אפשר רק לקוות שאו שיתעשתו מתישהו וייתנו לאנשים מקצועיים לנהל (קשה להאמין), או שיבוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:26 
בדיוק כמו שכתבו מעליי כל מה שהם עשו זה ההפך מלהבריא, אם אתה רוצה להבריא הדבר הראשון שהיה צריך להיעשות זה לקבוע מסגרת לתקציב ולהביא מנהל מקצועי ומנכ"ל איכותיים ומקצועיים שיתעסקו בלמקסם את הערך של הכסף הזה ולהפוך את הקבוצה לטובה ביותר בתקציב הנתון (וזה נכון לכל תקציב). הניסנובים וכל העסקונה שם זה חבורה של אנשים שמאוסף כל ההחלטות שלהם מאז קניית הקבוצה (אנשים פה כבר שכחו כנראה שירדנו ליגה רק בגלל שהבאנו שחקנים על המשקל ואספנו זרים ומאמנים פלוס מינוס מהרחוב ורק הורדת הנקודות נתנה לניסנובים תירוץ) מעידה שאין להם שום יכולת לנהל קבוצת כדורגל, ואם מראש כלכלית הם לא יכלו לתרום ולהיות הבעלים שייקחו את המועדון קדימה אז אדרבא, שיתכבדו ויודיעו מעל כל במה אפשרית שהם מחפשים רוכש אמיד למועדון, שיפרטו את התנאים ויתעסקו אך ורק בלדאוג לזה במהירות האפשרית.
בינתיים במסגרת התקציב והיכולות הנוכחיות הם מבזבזים חלק נכבד מהתקציבים בלשלם לשחקנים ומאמנים שאנחנו לא רוצים יותר, מקבלים בכל צומת את ההחלטה המקצועית השגויה או המפוקפקת עד חשד לגזירת קופון ומביאים את הקבוצה למחזור 3 כשחסרים לנו 2 זרים ולפחות 3 שחקני הרכב. תאמין לי שבהתנדבות אני הייתי עושה עבודה מקצועית יותר מהם, ואני בטוח שרק מהפורום אפשר למצוא 100 שהיו עושים עבודה טובה ממני.
נגמרו להם ימי החסד אחרי כל הפארסות שהם עושים ואם הקבוצה לא תצא מפגרת הנבחרות מחוזקת ולפחות תשחק משהו שמזכיר כדורגל (במסגרת האימון תחת ניסו אביטן שהוא עוד החלטה מוזרה) הקהל יישב להם על הצוואר ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:37 
redrabbit כתב:
אני קורא פה בפורום ואני שומע ביציע את הדעות על ההנהלה ואני רוצה לעשות סדר, לפחות מהזווית שלי.
אני מגיע מהעולם העסקי והמשפטי. אני מתעסק יום-יום עם חברות וגופים שנמצאים בקשיים כלכליים ומנסים להתאושש.
מה שהניסנובים עושים בהפועל תל אביב, על אף הדעה הרווחת בפורום - הוא הבראה של המועדון. באו לפה שני אנשים שהכריזו מראש שאין להם כסף גדול ושהם לא מתכננים לצאת להרפתקאות כלכליות כאלה ואחרות והם מגיעים נטו על מנת להחזיק את המועדון הזה עם הראש מעל המים עד שיגיע רוכש. האנשים האלה מנסים לנתק אמוציות עד כמה שניתן, וזה מבורך (ע"ע כבירי לצורך השוואה). ההחלטה לשחרר את עומר דמארי היא דוגמה מצוינת. ההחלטה הזאת הייתה נכונה גם מהפן המקצועי וגם מהפן הכלכלי. באו האוהדים וחירבו את ההחלטה הזאת בעזרת לחץ אטומי על ההנהלה. היום אנחנו תקועים עם חלוץ מזעזע שעולה ביוקר.
אין ספק שגם בהיבט הכלכלי-ניהולי הם עשו טעויות שעלו למועדון כסף (כמו כל מנהל בהיסטוריה של כל ארגון בכל סקטור), אבל בסדרי גודל שהם לגיטימיים ביחס להשקעה שלהם (והם השקיעו).
להבדיל ממה שהרוב פה חושב, אני מאמין בלב שלם (מתוך הכרות עם אנשים שהיו בסיטואציות דומות) שהחבר'ה האלה מתים לעוף מהפועל תל אביב יותר ממה שאתם רוצים שהם ילכו. למזלנו הרב הם לא מקשיבים לילדים בני 16 שכותבים בפורומים כי אחרת המועדון הזה היה הולך לפירוק.

***בשורה התחתונה***
אני מציע לכל מי שמקלל את האנשים האלה, את הילדים שלהם, את האמהות שלהם ואת חיות המחמד שלהם, לקחת נשימה ארוכה ולשתות כוס מים. אין למועדון הזה אלטרנטיבה .
ביום שיבוא מולטימיליונר, יצא לתקשורת ויגיד בריש גלי "אני רוצה לקנות את הפועל תל אביב ולא מוכרים לי" או "אני רוצה לקנות את הפועל תל אביב אבל מבקשים ממני מחיר הזוי", אז יהיה לגיטימי לבוא בטענות לכל הנוגעים בדבר. עד אז כל הקללות, השלטים, ההפגנות והמחאות לא רק פוגעים בקבוצה אלא מרחיקים כל רוכש אפשרי.
מצטער אם קשה לכם לבלוע.

מעניין לראות מה כתבת ב 13.3.19:

ציטוט:
בהנחה שבשני המחזורים הבאים נבטיח הישארות(תקראו לי נאיבי אבל לטעמי כבר הבטחנו), צריך להתחיל לעבוד במרץ לקראת העונה הבאה.
הפועל ת"א ככל הנראה לא תתמודד על אליפות בעונה הבאה, אבל עם הכנה נכונה אפשר גם בתקציב מינימלי לרוץ לפליאוף העליון ואולי להחזיר את מסורת הגביע.
בשבועות האחרונים אפשר לראות את הסגל מתגבש ומתחיל להבין מה צריך לעשות עם הדבר העגול הזה.
במקום לפזר את תקציב הרכש על 5-6 שחקנים בינוניים ומטה, לדעתי צריך להשאיר את הסגל הקיים(למעט שחרורים מתבקשים כמו ולאסקיס וקאיו) ולהביא שני שחקנים בלבד-חלוץ ושחקן כנף זרים.
חוליית ההגנה שלנו יציבה ומוכחת.

רוטציה של פריירה-לקס-אליאס-בואטנג-ספורי באמצע היא טובה משאר חוליות הקישור בליגה.
התקפה שתורכב מחלוץ ושחקן כנף זרים עם תג מחיר גבוה + רוטציה בין עאבד לגנדה על העמדה השלישית יכולה להספיק בשביל לרוץ בליגה שלנו. דמארי יכול להיות שחקן משלים .

למעט דאמרי, שגם את זה ההנהלה רצתה לזרוק, היא לא עשתה כלום ממה שאתה בעצמך כתבת שצריך להיעשות ועל כן הטענות לההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 14:50 
דבר ראשון, לחץ אטומי?? בקושי 100 אוהדים היו באימון אם זה לחץ אטומי עבורם אז לא יודע מה להגיד, זה אולי מסביר חלק מההחלטות ההזויות שלהם
הדבר השני הוא שבשביל להשאיר מועדון עם הראש מעל המים בליגה ישראלית צריך 15 מיליון, יש להם בערך 30 מבלי להכניס שקל להפועל, רק מהכנסות של מנויים זכויות וכו׳. לא רק שהם לא מצליחים להשאיר אותנו עם הראש מעל המים, הם מתנהלים בבזבזנות כי לפטר מאמן שיחסית הצליח ולהביא אחד שהם כבר רוצים להעיף זה בזבזנות, להחתים שחקן על חוזה חדש ואחרי שבועיים לשחרר אותו זה בזבזנות ולא חסרות עוד דוגמאות
והדבר השלישי והכי חשוב, רוכש, מי שחושב שיום בהיר יבוא ויפול עלינו מולטי מליארדר שירצה את הפועל לא משנה מה המצב שלה אז הוא הזוי במקרה הטוב
לפרוייקטים עסקיים קשה לגייס משקיעים כאשר למשקיעים מובטחת הכנסה או תשואה מסויימת אז לקבוצת כדורגל? קשה פי כמה
צריך לעבוד קשה כדי למצוא רוכש ומעבר לזה, צריך לעלות את האטרקטיביות של המוצר כמו למשל לנסות ולסגור את החובות, לפתח מחלקת נוער, להגדיל את בסיס המנויים, לעלות את הצריכה של מוצרים של הפועל וכו׳
אין פה שום תוכנית ושום נעליים, באו לשחק מנג׳ר

אין אנשי מקצוע במקומות הנכונים, אין מנהל ספורטיבי, אין מנהל עיסקי, אין מחלקת פיתוח עיסקי , אין מחלקת סקאוט, אין מחלקת ניתוח ואנילזם, אין תקשורת עם הקהל והצרכים שלו אין כלום

יש אנשים שחיים לפי הגחמות של עצמם וגוררים אותנו, המנויים השבויים, להרפתקאות חסרות כל עתיד ומיועדות לכישלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 16:51 
פותח האשכול - העונש המוטל עליך הוא סקילה
כוון שאתם תמים ונאיבי, העונש מוסב לעל תנאי פלוס עבודות שרות של לשהות חודש בסביבת הניסנובים, אם צלחת העונש מבוטל ואני מקבל את עמדתך

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 17:00 
כל איש עסקים מוצלח זורק 80 אלף דולר על נכס להשקעה (אולריך מלקה) ואחרי שנה מוכר אותו בחינם, זה ידוע. זה הבראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
גם אם מה שאתה אומר הוא נכון ב100% ואפילו יותר מזה, נגיד שמדובר במלאכים שקמים בבוקר בתמימות נטו בשביל לעשות טוב למען הפועל תל אביב

בשורה התחתונה - המוצר גרוע.
אם מישהו פה חושב שהסגל או ניסו אביטן זו הבעיה שלנו הוא טועה. זה הקצה של הקצה. אנחנו מדברים על קריסה טוטאלית בכל זרועות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 17:33 
אתה קצת מזלזל באינטליגנציה של הכותבים פה. למעט בודדים, הביקורת החריפה והמוצדקת היא על כך שהם לא שמים כסף, אלא על ההתנהלות המזעזעת שלהם. אחריות תקציבית היא לא מילה נרדפת להבראה או לניהול טוב שמביא אותנו לאנשהו.
לגבי זה שהם רוצים למכור, לדעתי אתה נאיבי מאוד...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
לי ממש לא קשה לבלוע.
אתה לא הראשון שאומר בדיוק את הדברים האלו.
וזה לא מנותק מהמציאות.
זו פשוט גישה פשרנית ולוזרית.

אני רוצה שהפועל ת"א תקח אליפות,
תנצח דרבים, תנצח בחיפה, ותחגוג בטדי.
אני רוצה שהפועל ת"א תחתים את השחקנים הכי טובים שיש.
אני רוצה שכולם ירצו לבוא לבלומפילד, בכיף, בחיוך, עם חולצה אדומה.

לעולם לא אפסיק לאהוד, לא הפסדים ולא ירידת ליגה ישברו אותי.
אבל לא אהפוך ללוזר, תמיד מאמין שאפשר לעשות טוב יותר.

ואם, רק אם במקרה אתה חבר של אחד מהחבורה,
תמסור להם ממני, באהבה וחיבה:
לכו לקיבנימט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לי ממש לא קשה לבלוע.
וזה לא מנותק מהמציאות.

לכו לקיבנימט.

❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
לי ממש לא קשה לבלוע.
וזה לא מנותק מהמציאות.

לכו לקיבנימט.

❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 20:39 
IdanTheLittle כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
לי ממש לא קשה לבלוע.
וזה לא מנותק מהמציאות.

לכו לקיבנימט.

❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 20:40 
יש אינספור הוכחות לכמה ההחלטות שלהם הזויות:
מי היו השחקנים הבולטים בעונה שעברה?
גוטליב? נמכר.
ספורי? נמכר.
לבקוביץ׳? הועף בשביל עסקת ליסינג יקרה והזויה.
דגני? רבו איתו מתחילת הקיץ.
מיכרת המנויים היא דוגמא טובה להתנהלות שלהם- בלי לעשות כלום נמכרו מעל 7000 מנויים. במקום להמשיך בקצב טוב, התחילו לשחרר שחקנים, לא להביא מישהו נורמלי וחירבו את האפשרות ל-10000 מנויים.
מקרה דמארי הוא קלאסי- לא מעט מהאוהדים שלנו אוהבים את הקבוצה גם כשאין לה גרוש, אבל יש לה לב ונשמה. דמארי הוא דוגמא אחורנה להפועל אמיתי- זה שסירב לכסף ולמעבר ליריבה המרה שלנו. מה עושים הבעלים? משחררים אותו עם תחילת הליגה. חוסר כבוד מוחלט ועבודה בעיניים על הקהל (הם לא התביישו להשתמש בו לקידום המנויים).
רוצה עוד דוגמא? רפואה. המאמן היחידי בשנים האחרונות שנתן לנו להיראות כמו קבוצה. מה עשו לו? פיטרו אותו לטובת בובה שלא מבין כלום בכדורגל. יש עוד אלף דוגמאות רעות. אני עדיין מחפש כמה טובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא עניין של הבראה. אין לי בעיה עם זה שבשביל להוציא מבור כלכלי, לא ישקיעו המון כסף.
העניין הוא החובבנות.
כמעט כל דבר שהם עושים בקבוצה, הם עושים בצורה חובבנית, שפוגעת בקבוצה וממאיסה עליהם את כל הסובבים אותם.
החל מאירועי קידום לחולצות החדשות שהפך לבדיחה ופגע באוהדים, דרך הודעות לתקשורת ולקהל עם טעויות בסיסיות בנתונים, קידום מאוד שגוי של איצטדיון חדש, ונגמר בחוזים עם שחקנים, שמבטלים חוזה ואז מחזירים או שמשחררים שחקן שהוא היחיד בעמדה שלו ורק אז מתחילים לחפש לו מחליף.

להבדיל מקודמיהם, אני באמת לא מאמין שהם באו כדי לגנוב את הקבוצה, אבל כל דבר שהם עושים רק מראה כמה הם בכלל לא יודעים לנהל גוף כזה, והם פשוט הורסים את הקבוצה ככה, עם המון כוונות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
לא החובבנות
לא הניהול הרע
לא בצע הכסף
לא השכונה
לא הרוע

השחצנות, ההתנשאות
על כולם. שחקנים, מאמנים ואוהדים.

מכל הזבל שהיה לנו, אף פעם לא פגשתי בהתנהגות כה מתנשאת כלפי הקהל.
לכו תחגגו תיקו בדרבי. לוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 21:20 
redrabbit כתב:

***בשורה התחתונה***
אני מציע לכל מי שמקלל את האנשים האלה, את הילדים שלהם, את האמהות שלהם ואת חיות המחמד שלהם, לקחת נשימה ארוכה ולשתות כוס מים. אין למועדון הזה אלטרנטיבה .
מצטער אם קשה לכם לבלוע.

חבר, רק אוהד שלא חי ונושם את הקבוצה יכול לכתוב הודעה כמו זו.
תבין שיש כאן לא מעט שהפועל מהווה עבורם חלק מאוד מרכזי בחיים וככאלה הם מבינים טוב מאוד שהמשך כהונה של הבעלים הנוכחיים זה האסון הכי גדול שיכול לקרות לקבוצה.
כשאתה מדבר על כך שההפגנות והמחאות פוגעות בקבוצה ומרחיקים כל רוכש אפשרי, רובנו מבינים שהאמת היא אחרת - הבעלים הנוכחיים הם המקל בגלגלים. הם אלה שמורידים את הערך של המועדון והופכים "מוצר" שיכול להיות משווק באופן מדהים, לאפור מייאש ומתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
אין להם כסף? הם יותר עשירים מכבירי ומלא מעט בעלי קבוצות בליגה הם פשוט לא רוצים להשקיע.
ההתנהלות שלהם מאז שהגיעו מבישה את הפועל תל אביב הם חירבו ריסקו והרסו כל שם או כל פיפס טוב שנשאר במועדון הזה.
אנחנו נהיינו בדיחה מהלכת בגללם,
במקום שנפתח עונה עם 14-15 אלף מנויים באצטדיון כל כך מפואר אנחנו גירדנו את ה8 אלף וגם זה ירד בחצי בשנה הבאה זה נטו מההתלהבות של האצטדיון.
אני לא עכשיו יתחיל לפרט את כל הטעויות שהם עשו מאז שהם נכנסו למועדון כי כבר כולם יודעים אותם.
מתי נוכל לחזור לאהוד קבוצת כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לי ממש לא קשה לבלוע.
וזה לא מנותק מהמציאות.

לכו לקיבנימט.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 07:53 
אני מודה שבכל משחק שאני רואה את הפועל אני חוטף מחדש את העצבים על צורת ההתנהלות שלהם. נראה שזה באמת לא בשבילם.
יחד עם זאת, היקף ואיכות הטעויות וממדי הנזק לו הם גורמים הם מזעריים ואפסיים ביחס לתקופות כבירי ורמון (שרוב שונאי ההנהלה פה העריצו, בעיקר את השני).
גם העובדה שרמת הכדורגל כאן, לרבות איכות השחקנים והמאמנים, לא עושה איתם חסד (וכן אני יודע שכוכבי הענק קאניוק וסילבסטר הם שחקנים חופשיים ומאמן העל קובי רפואה פנוי, ועדיין, ההיצע הוא דל ומגביל מאוד, לא רק את הפועל).
גם לא מרשימים אותי הדיבורים על כך ש"אנחנו הפועל וצריכים לקחת אליפויות ולנצח את בית"ר וחיפה". יש לא מעט אוהדי הפועל פ"ת שחושבים אותו דבר. הבעיה שבאמצע יש מציאות שלא תמיד תואמת את התכניות והשאיפות.
יחד עם זאת, אין ספק שלחבר'ה האלה לא מתאימים לניהול קבוצת כדורגל. מוני הראל ידע, בתקציבים דיי נמוכים, להביא מאמן מתאים ולחזק את הסגל בשלושה שחקנים משמעותיים וזה הספיק לרוץ בצמרת (למעט עונת ההרפתקאות של לוזון). היה יכול להיות נחמד אם הם היו עושים את אותו הדבר או במינימום ממנים מישהו שכן יודע להל את העסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 08:52 
היה יכול להיות נחמד, אם היו משאירים את מאמן העל רפואה, במקום
להביא מאמנים כושלים, קורצקי, איוניר, מאמן העתיד, ומאמן העתיד 2, ופחות מיתרשמים מהמצגות של דן רומן. בכלל היה נחמד אם היו נמנעים מלהרוס עד היסוד כל דבר שהם נוגעים בו.בנוסף, היה נחמד אם היו מתנהלים כמו מועדון בסדר גודל של הפועל תל אביב. מבין שאת טביב אתה פחות מחבב, הרס לך את כפר סבא (יכול להיות שאני טועה, אבל סגנון הכתיבה שלך מזכיר לי טורים שהייתי קורא ב"העיר") לנו זה הצליח יותר ברמת התארים, מוני הצליח באופן יחסי כי אכן היה לו מושג, ברמה הניהולית אבל בסוף הכל נפל על החלטה של מינוי מאמן, ראו את זה בהחלטה שלו למנות את גיא לוזון, לא כל כך ברור לי על מה מדובר, מה היה כל כך נפלא בתקופה שלו? אירופה? זה היה גם אצל טביב. לכן הגעגועים למשהו הישגי (לי אישית) גוברים כרגע ביחס לארבעת המופלאים. שנגיע להיות הפועל פ"ת, ואנחנו בדרכנו לשם עם הבעלים הנוכחיים, כנראה שניסתפק בבעלים שההישג היחיד שלהם, שהם לקחו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
אני אגיב במרוכז לחלק מהטענות.
ראשית, אין לי שום קשר לניסנובס או למי מטעמם. (למרות שכן הכרתי את סמי סגול בשלב מסוים בחיים והוא סיפר לי איך הוא ברח מהקבוצה ברגע שאוהדים הגיעו אליו הביתה)
שנית, למי שטען שאני לא "חי ונושם את הקבוצה" (זאת הבעיה של הקהל הזה דרך אגב, כל אחד חושב שהוא האוהד הכי גדול שלה ושהוא יודע הכי טוב מה נכון לה) - יש לי שני קעקועים, אוסף כרטיסי טיסה ושלל צלקות נפשיות שיעידו שאני נושם את הקבוצה הזאת לפחות כמוך. וכנראה גם בפער של כמה שנים טובות.
שלישית, לגופו של עניין - אין ספק שהפועל תל אביב מקצועית מתנהלת לא נכון. אני לא מתווכח על כך שהניסנובים לא מבינים בכדורגל
אבל אני לא מדבר על התנהלות מקצועית. עצם העובדה שכל אחד פה זורק סכום אחר בנוגע לעסקאות כאלה ואחרות מעיד שאנשים ניזונים בעיקר משמועות. הפועל תל אביב מתנהלת בצורה כלכלית שפויה וזה מה שחשוב כרגע
תגידו מה שתגידו - הפועל תל אביב עברה מלהיות מועדון שנמצא מרחק יריקה מפירוק למועדון שמחתים שחקנים כמו בוזגלו ולפחות על הנייר מעמיד סגל שראוי לפלייאוף עליון.
אז אולי מחתימים זר לא נכון ואולי אפילו עשו טעויות עם רפואה (שכמעט הוריד אותנו ליגה, אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו).
נכון שלא צריך לשבת ולחכות לרוכש, אבל זה לא מסוג הדברים שמעלים פוסט בפייסבוק ואיזה צוקרברג קופץ עליך וקונה. אני כן מאמין בלב שלם שהניסנובים רוצים למכור ואפילו פועלים בשביל זה.
עוד כמה הערות קטנות -
גוטליב ברח מפה כמה שיותר מהר, ובצדק, לא בגלל ההנהלה אלא בגלל הקהל שקילל את אמא שלו כל משחק בגלל שהוא העז לחטוף מכות ולהגיב.
לספורי היה סעיף שחרור והוא עבר מרצונו לאחת הקבוצות החזקות בארץ.
רובי לבקוביץ הוחלף בשוער שעל הנייר אמור להיות שוער העתיד של נבחרת ישראל.
דגני בחוצפתו ביקש לפתוח חוזה אחרי עונה שהקבוצה נאבקה על השארות בליגה. אני מברך את מי שאמר לו להזדיין בשקט ולכבד את החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
לא בכדי הדוגמא היחידה שלך ל"סגל שראוי לפלייאוף עליון" היא בוזגלו.
"שחקנים כמו בוזגלו"?, על איזה עוד שחקנים אתה מדבר חוץ מבוזגלו?
(נתעלם לרגע מהעובדה שבוזגלו עוד רגע בן 32 ואחרי 2 פציעות, זה לא שהבאנו את הכוכב של הליגה בשיא כושרו)
על איזה נייר בדיוק זה סגל שראוי לפלייאוף עליון?
זה סגל שאמור להישאר בליגה, לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
redrabbit כתב:
תגידו מה שתגידו - הפועל תל אביב עברה מלהיות מועדון שנמצא מרחק יריקה מפירוק למועדון שמחתים שחקנים כמו בוזגלו ולפחות על הנייר מעמיד סגל שראוי לפלייאוף עליון.

הנה, לא רק הניסנובים לא מבינים בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 10:04 
redrabbit כתב:
אני אגיב במרוכז לחלק מהטענות.
ראשית, אין לי שום קשר לניסנובס או למי מטעמם. (למרות שכן הכרתי את סמי סגול בשלב מסוים בחיים והוא סיפר לי איך הוא ברח מהקבוצה ברגע שאוהדים הגיעו אליו הביתה)
שנית, למי שטען שאני לא "חי ונושם את הקבוצה" (זאת הבעיה של הקהל הזה דרך אגב, כל אחד חושב שהוא האוהד הכי גדול שלה ושהוא יודע הכי טוב מה נכון לה) - יש לי שני קעקועים, אוסף כרטיסי טיסה ושלל צלקות נפשיות שיעידו שאני נושם את הקבוצה הזאת לפחות כמוך. וכנראה גם בפער של כמה שנים טובות.
שלישית, לגופו של עניין - אין ספק שהפועל תל אביב מקצועית מתנהלת לא נכון. אני לא מתווכח על כך שהניסנובים לא מבינים בכדורגל
אבל אני לא מדבר על התנהלות מקצועית. עצם העובדה שכל אחד פה זורק סכום אחר בנוגע לעסקאות כאלה ואחרות מעיד שאנשים ניזונים בעיקר משמועות. הפועל תל אביב מתנהלת בצורה כלכלית שפויה וזה מה שחשוב כרגע
אז אולי מחתימים זר לא נכון ואולי אפילו עשו טעויות עם רפואה (שכמעט הוריד אותנו ליגה, אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו).
נכון שלא צריך לשבת ולחכות לרוכש, אבל זה לא מסוג הדברים שמעלים פוסט בפייסבוק ואיזה צוקרברג קופץ עליך וקונה. אני כן מאמין בלב שלם שהניסנובים רוצים למכור ואפילו פועלים בשביל זה.
עוד כמה הערות קטנות -
גוטליב ברח מפה כמה שיותר מהר, ובצדק, לא בגלל ההנהלה אלא בגלל הקהל שקילל את אמא שלו כל משחק בגלל שהוא העז לחטוף מכות ולהגיב.
לספורי היה סעיף שחרור והוא עבר מרצונו לאחת הקבוצות החזקות בארץ.
רובי לבקוביץ הוחלף בשוער שעל הנייר אמור להיות שוער העתיד של נבחרת ישראל.
דגני בחוצפתו ביקש לפתוח חוזה אחרי עונה שהקבוצה נאבקה על השארות בליגה. אני מברך את מי שאמר לו להזדיין בשקט ולכבד את החוזה שלו.

אני מסכים איתך שהניסנובים עדיפים על פירוק, ואני חושב שבפורום כאן לפעמים שוכחים את זה.
ועוד משהו שאני חושב שעושים להם עוול הוא שהרבה מהטעויות המקצועיות הם בכלל על אביטן. אני לא מבין למה כל דבר רע שאביטן עושה מייחסים את זה לזה שהוא בובה. הוא מאמן גרוע שאדם מאוד במצב של הקבוצה.

אבל -
הפועל היא לא קבוצה שמעמידה סגל לפליאוף העליון. חוץ מבוזגלו, שאני חושב שהוא שחקן מצוין ועדיין לא פותח בבאר שבע / מכבי / ביתר / חיפה, הניסנובים עשו הקיץ כל טעות אפשרית.

1. אתה טוען ששחרור של דמארי היה מוצדק. אבל למעשה עמדת ההנהלה היא שהוא בכלל לא שוחרר, אלא הציעו לו חוזה אחר, שבסוף
הוא התרצה לקבל אותו. כלומר, בכלל בלי קשר לאוהדים, אלא דמארי הוא שהחליט לחזור.
2. בפועל, להפועל אין חלוץ ברמה לליגה. זו לא קבוצה של פליאוף עליון.
3. שחרור רפואה - הניסנובים תמיד יורדים על המאמן שהם מביאים. זה לא הזוי? אם כל מאמן נפרד מהם בוטנים צורמים, זה אומר שכל המאמנים כושלים והם מנהלים סבירים? המאמן היחיד שהם החמיאו לו אחרי שפוטר היה אופיר חיים, מה זה אומר לדעתך?
4. טעויות נוספות -
- החתימו חלוץ זר ששיקרו לגבי הסטטיסטיקה שלו, ושלא ידעו שהוא לא משוחרר. וואחד פאדיחה.
- לא נפגשו עם ספורי בתחילת הקיץ כי נמני הוא הסוכן שלו, ובכלל לא דיברו איתו על אופציה שישאר.
- אני חולק עליך לגבי המהלך עם השוערים. לדעתי גראפי שוער פחות טוב מלבקוביץ, ואני אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו. בטח כשהגנה הייתה מתואמת עם לבקוביץ מעולה.
- מחתימים קשר התקפי זר שאין בו שום צורך, ונאלצים לשחרר קשר אחורי זר שהוא לא בכושר, אבל חשוב מאוד לרוטציה בעמדה שאין לנו בה כלום.
- מחתימים בחוזה גבוה שחקן שאנחנו מכירים ויודעים שהוא גרוע כמו אלטמן.
- גוררים נושא שאפשר לסגור יותר מהר עם קפטן הקבוצה (שאני מסכים שבטונה חצוף) עושים לו השפלה פומבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 15:27 
אני מאמין שבעלים שרוצה אך ורק בטובת המועדון יפעל בהתאם
הניסנובים אומנם לא רוצים לפגוע במועדון במכוון אבל בעקיפין הם אכן מזיקים לו
מכבי נתניה היא דוגמא טובה להבדלים בין בעלים לא עשיר שבא לעשות הכל כדי שיהיה טוב לבין בעלים לא עשיר שכנראה לא יכול לשים את האגו בצד
הוא נותן את הסמכות המלאה לדרפיץ וברדה לנהל את הקבוצה מקצועית, הם בתמורה החזירו לו והורידו בשכר על מנת להעסיק עוד אנשי צוות מקצועיים שיעזרו להם בעבודה, הוא לא מתערב, לא מפטר גם שלא הולך, הוא לא כופה עליהם שחקנים ואולי הכי חשוב, הוא מתחשב בקהל, לדוגמא נושא ההושבה בנתניה
המנהלת נותנת בונוס אם הקהל המעודד יהיה מול המצלמות, אשכרה שאלו את האוהדים אם הם מוכנים לעבור ליציע הזה וברגע שנענה בשלילה, לא העביר לא כפה וכביכול הפסיד כסף
כשרוצים מוצאים את הדרך, אם רק הצלחה לנגד עניך אתה לא תנסה להיות ד״ר בכדורגל מבלי הבנה בסיסית, אתה תעסיק אנשי מקצוע, תתן בהם אמון ותנסה לפתח את המועדון ככל שאפשר במסגרת התקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 20:43 
גם אם מקבלים את הגישה שניסנובים מצמצמים בהוצאות ובוא נקרא לזה ניהול שפוי
עדיין :
הם מתערבים בניהול המקצועי ללא הפסקה
הם לא סוגרים את החובות של פיפא או לפחות מגיעים להסכמי נושים
וזה גם לא באמת מרגיש שהם באמת מנסים למכור את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 21:03 
מספיק לראות את ההתעקשות שלהם על העילוי דן רומן, כדי להבין איזה מנהלים דגולים הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: