joshsoos כתב:
הם לא חיכו לרגע האחרון, הם חיכו שיעבור הרגע האחרון והם יקבלו את המועדון בלי להשקיע ( נשמע מוכר הדפוס הזה שלהם לא להשקיע? ). הם עשו מאמץ מאחורי הקלעים, או לא ממש מאחורי הקלעים, להכשיל כל הצעה אחרת, והאחים באדיר באו להם בדלת האחורית ברגע האחרון ואילצו אותם להגיש בקשה ואם לא הנאמן גם בכיס שלהם זה לא היה קורה. לפרטים נא לגגל אייל ירקוני, ולראות איך פלא פלאים הוא הפך בתוך זמן קצר מעו"ד של העמותה הנהדרת שלנו שהגישה את הבקשה להקפאת ההליכים, לעו"ד של הנוכלים הרוכשים. זה בטח מקרי, נכנסו למשרד עו"ד ראשון שמצאו ויצא שזה ירקוני. ניתן גם לגגל קנכל ולמצוא את חברת ההשקעות שלהם בשיתוף עם אחד עמוס לוזון, איזה אחד שמוכר מתחום הכדורגל והנדלן. בכלל הכל בישראל ובפרט בכדורגל נורא מקרי, אין בכלל אינטרסים נוספים, רק אהבה טהורה.
הם הרי היו חלק מהבעלות הקודמת, מה הביא אותם בדקה ה90 דווקא להגיש הצעה ממש אחרי שהוגשה בקשה אחרת, למה לא קודם אם הפועל כל כך חשובה להם? הם פשוט אנשי עסקים שכבר היו חלק מהכשלון הקודם וזיהו פוטנציאל השתלטות קל על נכס שיכול להניב תוצרת ובעזרת נוכלות לא קשה מדי עם עזרה מתוך המערכת ובעזרת עוד גורמים הצליחו.
כמעט לכל מי שייכנס לכדורגל יש אינטרסים, וזה לא בהכרח נורא אם הם חיוביים כמו רצון לתרומה או איזה משהו אישי כמו אנקל מיטש או אלונה, בצד השני יש את שאר הבעלים מעבריינים, נוכלים כמו שלנו, חייזרים כמו יואב כץ ושלל אחרים. לא הייתה לי שום בעיה אם הפועל הייתה עסק רווחי והם או כל בעלים אחר היו מקבלים דיבידנד או פשוט מהצד כמו אותו אשר אלון ואחרים, כל עוד הם משקיעים ועושים הכל לטובת המועדון. אבל הם לא כאלה והצהירו מהתחלה שלא באו להשקיע אלא רק באו ל'הציל' וכמו אחד אחר, חיים רמון, גם הם הבטיחו שהם פה רק כדי לייצב את המערכת ולמצוא מישהו אחר כמה שיתר מהר וממש כמוהו, זה לא קרה. ולא קרה כי כמו רמון, הם לא באו להציל כלום אלא מאינטרסים שלא קשורים לטובת הפועל והם עדיין כאן מאותה סיבה, גם אחרי שהאינטרס שבגינו נכנסו כבר לא רלוונטי, הם רק עברו הלאה לאינטרס הבא ואם מישהו לא יכריח אותם למכור זה לא יקרה עד שהאינטרס שלהם יהיה כזה, השד יודע מתי.
כסף. זה שם הקוד
אם הם יצאו עם כסף אני בטוח שהם ימכרו.
אז במקום לעבור לעוד נוכלים שיכולים להשתלט על הקבוצה בחסות הפגנות אוהדיםמועם גב שלהם שישמש כשכפץ לחצמ שנה הראשונה בוא באמת נםסיק עם השטיות ומי שיכול ידאג להציע לאנשים שבאמת יכולים להביאמלניסעוב כסף ולהכניס את הכסף גם לקבוצה.
כמה פשוט ככה נכון, חבל שלי שבשם שצדקנות מטופשת (שלפחות לגביהם עוד לא אמרתם איך הם היו צריכים להרוויח מפרוייקט נדלן שאין להם קשר אליו בשיטת ה ppp) אנשים מעדיפים להמשיך לעבור מנוכל לנוכל ולהישאר קבוצה ברמת ניהול של ביתר כפר סבר בואך איחוד עם איחוד בני ג'דידיה.