תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 20:49 
קצת מוזר הפרסום, מרגיש כאילו מסתלבטים על אדם שהוא לא בסדר.
לא יודע אם למישהו יצא לראות אותו לפני חודש בצינור לילה, צובע חניות באדום לבן במקום כחול לבן כי זה מפריע לחניון שלו. זה ברור שהאיש לא 100%, אפילו לא 10%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 20:57 
זה איש העסקים מלונדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הוא דמות מהwwf שפרש כבר וחזר אחרי 20 שנה לקרב נגד ריק פלייר.

אגב, מיותר לציין שיש לי יותר כסף מלו.

זה דווקא לא נכון.
זה עדיין לא הופך אותו לאפשרות לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 21:35 
כל רחובות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 21:43 
הסיפור שהוא צובע מדרכות באדום לבן כדי שיחנו אצלו פשוט היסטרי. זה נשמע כמו מערכון מאיזה סדרה.
ומה שיפה שהוא לא מכחיש בכלל, אלא מסביר בצורה כביכול רציונלית למה הוא צובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 22:02 
עפר דגמי לעולם כתב:
Meitar כתב:
עמי פיינשטיין: "אני רוצה לקנות את הפועל ת"א"

איש העסקים השנוי במחלוקת התראיין לרדיו 103FM וסיפר על תכניותיו לקבוצה: "אני רוצה לחזור לאקשן. חושבים שאני משוגע? אני שם פס על כולם. אני רוצה לקחת את הקבוצה לאליפות עוד השנה, אבל ככה לא עושים עסקים"

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-821091

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 1/722.html
וואו, איש הזוי ומפחיד

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 23:46 
כפיר אדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
Meitar כתב:
עמי פיינשטיין: "אני רוצה לקנות את הפועל ת"א"

איש העסקים השנוי במחלוקת התראיין לרדיו 103FM וסיפר על תכניותיו לקבוצה: "אני רוצה לחזור לאקשן. חושבים שאני משוגע? אני שם פס על כולם. אני רוצה לקחת את הקבוצה לאליפות עוד השנה, אבל ככה לא עושים עסקים"

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-821091

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 1/722.html
וואו, איש הזוי ומפחיד
אתה יכול לתת תקציר? נשברתי אחרי פחות משליש דרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
כתושב רחובות, לצערי מהצד נראה שעמי פינשטיין לא נמצא כרגע בקו הבריאות לאור ההתבטאויות והמעשים שלו בשנים האחרונות . אין שום סיבה להתייחס כרגע לאמירות שלו.
מאחל לו רפואה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 03:49 
סמל אישי של המשתמש
האיש הזה הוא ספין של הניסנובים כדי להראות שהם לא rock bottom.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 06:19 
נשברתי בשני שליש. אבל בגדול כל הכתבה היא על אי סדרים בניהול. מצויין שם שזה לא חשש רשמי לשחיתות או שוחד, פשוט שעמי פיינשטיין חייב שדברים יעבדו בדרך שהוא רוצה. מי שלא מתישר איתו, הוא מפטר. נוהל שלא מתאים לו, הוא מוצא דרך בירוקרטית לעקוף, לפעמים בצורה קצת מפוקפקת.
אהבתי את הציטוט שמופיע די בהתחלה:

חבר האיגוד מטעם קרית­ מוצקין, יגאל גושן: "את השאלה האם האיגוד מתפקד יש להפנות ליו"ר האיגוד פיינשטיין, ליו"ר הוועדה המקצועית פיינשטיין, ליו"ר ועדת הכספים פיינשטיין, ליו"ר קשרי החוץ פיינשטיין, למשבץ השופטים פיינשטיין, למתאם שידורי הטלוויזיה פיינשטיין ולמנהל המקצועי של נבחרות ישראל בכדוריד, פיינשטיין".

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2019, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.be106.net/233/32393
אם כבר בעלים הזוי לפחות שיבוא עם ערך מוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2019, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 68&lang=HE
מה הקשר שלו ומה האינטרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לנעול את הנושא הזה.
הקבוצה לא למכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
דינו. זה כל הענין הוא לא אמור להיות בעל אינטרס או קשור. אמור להידבק בו החידק. זה התפקיד של כל השמאיים והבאריים. למצוא אדם ולהדביק לומאת החידק. שזה יהיה בהתחלה רק הנוער וקבוצת הנשים את מי מעניין. ברגע שהחידק ידבק הוא ידבק. ואז המכירה תהיה קלה בהרבה.

האדס. הקבוצה למכירה אבל לא לכל אחד. הם טעעע את זה מהרגע הראשון ודי עיקביים בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 09:46 
רק אתה מאמין להם, בתור הדובר הלא רשמי בפורום. הם שקרנים ונוכלים, לא רצו ולא רוצים למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
רק אתה מאמין להם, בתור הדובר הלא רשמי בפורום. הם שקרנים ונוכלים, לא רצו ולא רוצים למכור.

אני עדיין מחכה שתסביר איך הם הולכים לגזור קופון מהאיצטדיון שלא יקום בבת-ים.

איזה הצעה רצינית בדיוק הייתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 09:56 
זו הסיבה שהם נכנסו, תרצה או לא. מה שבטוח שחוץ ממך ועוד כמה שהאסימון לא ירד להם, רוב האוהדים כבר מבינים שטובת הפועל לא מעניינת ולא עניינה אותם, עכשיו יש להם צעצוע שהם לא צריכים לשלם עליו שקל והם לא רוצים להיפרד ממנו ואם כבר יגיע הרגע זה בטח לא יהיה בחינם כמו "ההצהרות העקביות" שלהם אלא תמורת הון כסף. אין לי כוונה להמשיך להתנצח איתך אחרי שהפכת בשנים האחרונות לשופר סטייל ברדוגו/ריקלין ושות', תמשיך בשלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2019, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
אז הסיבה שהם קנו את הפועל כבר לא רלוונטית מבלי שתסביר למה היא הייתה רלוונטית בכלל בהתחלה וזאת למרות שהיא לא מסתדרת עם שום הצהרה של אף אחד בנושא. אפשר להגיד שלמזלך לא ניתן להוכיח שהעלילה שכתבת וחזרת עליה עשרות פעמים היא שקר גס, אבל לצערי מסתמן שזה מה שהיא.

עכשיי מאחר ואתה כמו אחרים לא מסוגל להפריד בין שחור ללבן אחזור שוב על מה שאני אומר כבר שנה וחצי. בניסיובים הם לא בעלים ראויים להפועל תל אביב. על מנת להשיג בעלים ראויים לא צריך להחליף את הניסנובים ביוחננוף או האחים באדיר אלא בבעלים שראוי להפועל תל אביב. זאת הסיבה שהייתי בעד טביב בבמבי והייתי נגד העמותה ורמון. מיותר לציין כאמור שההיסטוריה אומרת שצדקתי, בניגוד להיסטוריה במקרה שלך.

ועוד משהו, הבעלים שמים ערבות / הלוואת בעלים בשביל לפתוח עונה. הרבה פעמים מוצאים איך לא לחלט את הערבויות האלו אבל הם כמעט כל עונה בסיכון של כמה מליונים ( אזןר ה 3-4 מליון) שבשנה שעברה למייטב הבנתי היא בהחלט מומשה על ידי הבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2019, 23:39 
מי שלא מבין מניעים של עסקנים להשתלט על קבוצה, צריך להעיף מבט אל אשר אלון, קבלן אלמוני, שהיום חולש על אימפריה של נדלן.
אין לי ספק שברגע שהפך לבעלים של נתניה, דלתות העירייה נפתחו לו, כנראה שגם ברעננה הוא מקבל ריספקט. יש שיאמרו שהוא גם תכנן על פרויקט נדלני על מה שהיה פעם איצטדיון הקופסא. יאמר שיבש לו את התוכניות כשהתחילו המחאות אצלו בבית, נבהל והתקפל. מקווה שאנחנו נתעורר ונעשה אותו דבר לכושלים. וג'וש מאה אחוז צודק, האינטרס היה המיזם הדמיוני של כבירי ואדון ויצמן. בזמנו היו לי כאן וויכוחים על עניין הסינים. בעברי היתיי מעורב בסטארטאפ שקיבל הצעת רכש מסין. שם הבנתי מה שווה נייר עבור הסינים, וכמה קל להביא לסיור קבוצה של פוליטיקאים / אנשי עסקים, רק תגיד סטארט-אפ וזהו בערך, ואם מדובר על נדלן עוד יותר טוב. ביום שראיתי את כבירי עם הסינים, שזו כנראה ההזדמנות האחרונה שלהם לצאת מגבולות המדינה, הבנתי בדיוק לאן הולך עניין האיצטדיון בבת ים, אחיזת עיניים, וכנראה שהאחים דרעק הכושלים שהיו גם שותפיו של כבירי במועדון, חשבו כמו מר אלון, וכבר תיכננו על הנדלן. אז זה האינטרס, ברגע שזה התפוגג, יש להם צעצוע שמביא לכל אחד מהאפסים הון ולא רק מהפרסום, בעירייה בטוח שיותר קל להם היום לפני שהם היו בעלי הפועל. שילכו לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה ״הקבוצה לא למכירה״. אני מסכים שלא מחפשים רוכש, אבל זה לא אומר שאם תבוא הצעה מספיק טובה הם לא ימכרו.
הרי גם הקונספירטיבים הכי גדולים אומרים שהם פשוט באו להפועל בשביל לא להשקיע כלום ולעשות רווח. זה אומר שאם יבוא מישהו מספיק רציני, הם ישתפו פעולה, כי גם אם הכוונות שלהם רעות (ואני לא מאמין שהן רעות, אני מאמין שהם פשוט חובבנים שאין להם מושג מה הם עושים בשום נושא, שזה בעיני הרבה יותר גרוע), זה משרת את המטרות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 03:16 
כן,הם חכו עד לרגע האחרון לפני שסגרו את הקבוצה.כדי להכנס לעסקת האצטדיון בבת-ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 06:36 
הם לא חיכו לרגע האחרון, הם חיכו שיעבור הרגע האחרון והם יקבלו את המועדון בלי להשקיע ( נשמע מוכר הדפוס הזה שלהם לא להשקיע? ). הם עשו מאמץ מאחורי הקלעים, או לא ממש מאחורי הקלעים, להכשיל כל הצעה אחרת, והאחים באדיר באו להם בדלת האחורית ברגע האחרון ואילצו אותם להגיש בקשה ואם לא הנאמן גם בכיס שלהם זה לא היה קורה. לפרטים נא לגגל אייל ירקוני, ולראות איך פלא פלאים הוא הפך בתוך זמן קצר מעו"ד של העמותה הנהדרת שלנו שהגישה את הבקשה להקפאת ההליכים, לעו"ד של הנוכלים הרוכשים. זה בטח מקרי, נכנסו למשרד עו"ד ראשון שמצאו ויצא שזה ירקוני. ניתן גם לגגל קנכל ולמצוא את חברת ההשקעות שלהם בשיתוף עם אחד עמוס לוזון, איזה אחד שמוכר מתחום הכדורגל והנדלן. בכלל הכל בישראל ובפרט בכדורגל נורא מקרי, אין בכלל אינטרסים נוספים, רק אהבה טהורה.
הם הרי היו חלק מהבעלות הקודמת, מה הביא אותם בדקה ה90 דווקא להגיש הצעה ממש אחרי שהוגשה בקשה אחרת, למה לא קודם אם הפועל כל כך חשובה להם? הם פשוט אנשי עסקים שכבר היו חלק מהכשלון הקודם וזיהו פוטנציאל השתלטות קל על נכס שיכול להניב תוצרת ובעזרת נוכלות לא קשה מדי עם עזרה מתוך המערכת ובעזרת עוד גורמים הצליחו.
כמעט לכל מי שייכנס לכדורגל יש אינטרסים, וזה לא בהכרח נורא אם הם חיוביים כמו רצון לתרומה או איזה משהו אישי כמו אנקל מיטש או אלונה, בצד השני יש את שאר הבעלים מעבריינים, נוכלים כמו שלנו, חייזרים כמו יואב כץ ושלל אחרים. לא הייתה לי שום בעיה אם הפועל הייתה עסק רווחי והם או כל בעלים אחר היו מקבלים דיבידנד או פשוט מהצד כמו אותו אשר אלון ואחרים, כל עוד הם משקיעים ועושים הכל לטובת המועדון. אבל הם לא כאלה והצהירו מהתחלה שלא באו להשקיע אלא רק באו ל'הציל' וכמו אחד אחר, חיים רמון, גם הם הבטיחו שהם פה רק כדי לייצב את המערכת ולמצוא מישהו אחר כמה שיתר מהר וממש כמוהו, זה לא קרה. ולא קרה כי כמו רמון, הם לא באו להציל כלום אלא מאינטרסים שלא קשורים לטובת הפועל והם עדיין כאן מאותה סיבה, גם אחרי שהאינטרס שבגינו נכנסו כבר לא רלוונטי, הם רק עברו הלאה לאינטרס הבא ואם מישהו לא יכריח אותם למכור זה לא יקרה עד שהאינטרס שלהם יהיה כזה, השד יודע מתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הם לא חיכו לרגע האחרון, הם חיכו שיעבור הרגע האחרון והם יקבלו את המועדון בלי להשקיע ( נשמע מוכר הדפוס הזה שלהם לא להשקיע? ). הם עשו מאמץ מאחורי הקלעים, או לא ממש מאחורי הקלעים, להכשיל כל הצעה אחרת, והאחים באדיר באו להם בדלת האחורית ברגע האחרון ואילצו אותם להגיש בקשה ואם לא הנאמן גם בכיס שלהם זה לא היה קורה. לפרטים נא לגגל אייל ירקוני, ולראות איך פלא פלאים הוא הפך בתוך זמן קצר מעו"ד של העמותה הנהדרת שלנו שהגישה את הבקשה להקפאת ההליכים, לעו"ד של הנוכלים הרוכשים. זה בטח מקרי, נכנסו למשרד עו"ד ראשון שמצאו ויצא שזה ירקוני. ניתן גם לגגל קנכל ולמצוא את חברת ההשקעות שלהם בשיתוף עם אחד עמוס לוזון, איזה אחד שמוכר מתחום הכדורגל והנדלן. בכלל הכל בישראל ובפרט בכדורגל נורא מקרי, אין בכלל אינטרסים נוספים, רק אהבה טהורה.
הם הרי היו חלק מהבעלות הקודמת, מה הביא אותם בדקה ה90 דווקא להגיש הצעה ממש אחרי שהוגשה בקשה אחרת, למה לא קודם אם הפועל כל כך חשובה להם? הם פשוט אנשי עסקים שכבר היו חלק מהכשלון הקודם וזיהו פוטנציאל השתלטות קל על נכס שיכול להניב תוצרת ובעזרת נוכלות לא קשה מדי עם עזרה מתוך המערכת ובעזרת עוד גורמים הצליחו.
כמעט לכל מי שייכנס לכדורגל יש אינטרסים, וזה לא בהכרח נורא אם הם חיוביים כמו רצון לתרומה או איזה משהו אישי כמו אנקל מיטש או אלונה, בצד השני יש את שאר הבעלים מעבריינים, נוכלים כמו שלנו, חייזרים כמו יואב כץ ושלל אחרים. לא הייתה לי שום בעיה אם הפועל הייתה עסק רווחי והם או כל בעלים אחר היו מקבלים דיבידנד או פשוט מהצד כמו אותו אשר אלון ואחרים, כל עוד הם משקיעים ועושים הכל לטובת המועדון. אבל הם לא כאלה והצהירו מהתחלה שלא באו להשקיע אלא רק באו ל'הציל' וכמו אחד אחר, חיים רמון, גם הם הבטיחו שהם פה רק כדי לייצב את המערכת ולמצוא מישהו אחר כמה שיתר מהר וממש כמוהו, זה לא קרה. ולא קרה כי כמו רמון, הם לא באו להציל כלום אלא מאינטרסים שלא קשורים לטובת הפועל והם עדיין כאן מאותה סיבה, גם אחרי שהאינטרס שבגינו נכנסו כבר לא רלוונטי, הם רק עברו הלאה לאינטרס הבא ואם מישהו לא יכריח אותם למכור זה לא יקרה עד שהאינטרס שלהם יהיה כזה, השד יודע מתי.

כסף. זה שם הקוד
אם הם יצאו עם כסף אני בטוח שהם ימכרו.
אז במקום לעבור לעוד נוכלים שיכולים להשתלט על הקבוצה בחסות הפגנות אוהדיםמועם גב שלהם שישמש כשכפץ לחצמ שנה הראשונה בוא באמת נםסיק עם השטיות ומי שיכול ידאג להציע לאנשים שבאמת יכולים להביאמלניסעוב כסף ולהכניס את הכסף גם לקבוצה.

כמה פשוט ככה נכון, חבל שלי שבשם שצדקנות מטופשת (שלפחות לגביהם עוד לא אמרתם איך הם היו צריכים להרוויח מפרוייקט נדלן שאין להם קשר אליו בשיטת ה ppp) אנשים מעדיפים להמשיך לעבור מנוכל לנוכל ולהישאר קבוצה ברמת ניהול של ביתר כפר סבר בואך איחוד עם איחוד בני ג'דידיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 08:05 
nati כתב:
כן,הם חכו עד לרגע האחרון לפני שסגרו את הקבוצה.כדי להכנס לעסקת האצטדיון בבת-ים.

לא, מתוך אהבת הפועל, בן כמה אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 08:48 
ההמתנה לרגע האחרון היתה כדי לקבל מהמפרק את הגידור על החובות לאופ"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 11:50 
בימים שהיו פה רמון , הראל , כבירי המועדון עשה קולות של נסיונות
לתת פייט ותחרות על שחקנים היו גם עונות שזה הצליח אבל שורה
תחתונה הקבוצה מומנה מחובות , לבנקים לספקים לשחקנים למי לא
אז היו הצלחות רגעיות אבל בסוף כמו בכל עסק או משק בית זה
מביא לקריסה ופירוק .

מבין את הכעס של האוהדים על הרכש והקבוצה הדלה גם אני כמותם
אבל ההתנהלות שלהם נכונה ואחראית למרות הכל .

אני כן מאמין שהם מנסים או ינסו למכור כי זה גדול עליהם צריך
לקוות שזה יקרה מהר ככל האפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
הם לא רוצים למכור.
אפשר לשמוע את זה בכל ראיון איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
בימים שהיו פה רמון , הראל , כבירי המועדון עשה קולות של נסיונות
לתת פייט ותחרות על שחקנים היו גם עונות שזה הצליח אבל שורה
תחתונה הקבוצה מומנה מחובות , לבנקים לספקים לשחקנים למי לא
אז היו הצלחות רגעיות אבל בסוף כמו בכל עסק או משק בית זה
מביא לקריסה ופירוק .

מבין את הכעס של האוהדים על הרכש והקבוצה הדלה גם אני כמותם
אבל ההתנהלות שלהם נכונה ואחראית למרות הכל .

אני כן מאמין שהם מנסים או ינסו למכור כי זה גדול עליהם צריך
לקוות שזה יקרה מהר ככל האפשר

לא מסכים לגבי התנהלות נכונה. הם לכאורה מנסים להתקמצן בהוצאות ולכאורה מחשבים שקל על שקל, אבל בכל זאת יש נטייה לאגרנות של שחקנים זולים על חשבון שחקן או שניים יקרים יותר.
כאילו העדפתם היא סגל של 24 שחקנים, שחקן או שניים לפחות על כל עמדה, מאשר סגל מצומצם ויותר איכותי. לא פלא שהם נתקעים עם שחקנים.
דבר שני- מאמן. היה להם ביד מאמן עם חוזה, מאמן איכותי והם העדיפו לשלם פיצויים ולהביא מאמן במקומו. כלכלי זה לא.

בנוסף, עושה רושם שאין להם שום מחשבה לטווח הארוך. אין שום השקעה שהם מביאים כסף בשביל לייצר כסף.
למשל פוטנציאל החזרה לבלומפילד, שראינו(והפתיעו גם "מבין בקהל" כמוני) כמה כמות הקהל שצמא לקבוצה, לתחרות.
קצת השקעה מעל הפופיק בשביל לייצר מנויים, אוהדים. אבל שקל על שקל זה השיקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
מתוך פוסט של אליעזר יערי בפייסבוק:
ציטוט:
אני מבקש לעדכן אתכם באירוע שבטוח לא שמעתם עליו ביוון או ביער השחור: השבוע הודיעו רשמית שקבוצת הכדורגל של הפועל ירושלים הלכה לעולמה.

מתה. איננה. הסתלקה.

עם כל הצער שבדבר אני לא מצליח להיכנס למרה שחורה. העולם השתנה. יש היום בארץ 5-6 קבוצות שמנהלות את הכדורגל וכל השאר זה ליגה למקומות עבודה עם כל מיני קבוצות סימפטיות מקטמון ירושלים ועד לאום אל פאחם. יש שם גם נציגות לכפר סבא והרצליה, שעריים, מרמורק ורמת השרון, אבל רובן מוציאות עכשיו את נשימתן האחרונה. מגרשי הכדורגל שהיו פעם בפאתי העיר הם היום נדל"ן מועדף, והראשונה שמכרה את עצמה לדעת היתה הפועל ירושלים האהובה שלנו, שהמירה כבר מזמן את המגרש הביתי ואת כל זכרונותינו וחלומותינו הילדותיים למזומנים קצרי טווח, ומאז היא שקעה לאיטה עד שנפחה את נשמתה סופית.

נוסטלגיה לא מושכת אותי במיוחד, אני לא מכור לשירי הלל לפרימוס ולטלפון החוגה, להורה ממטרה ולקרן המגן. כל הדברים האלה נעלמו כי חלף זמנם, וכך גם נעלמה הפועל ירושלים. בעבר, כשהפועל הפסידה, העיתונים ביום ראשון כתבו "אבל בהסתדרות". במקרה שלנו ההסתדרות הלכה קודם, אחר כך הקבוצה.

הפועל ירושלים היא זיכרון ילדות נעים, אבל בעולם המסעיר והפתוח של היום אין משמעות לזיכרון של ירושלים קטנה, תמימה, ענייה, היא בסך הכל עוד מותג שעבר מן העולם, כמו ההסתדרות, כמו הפועל, ובקרוב כמו מפלגת העבודה. זהו, נגמר.

בקרוב אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2019, 20:48 
הסלע האדום כתב:
מתוך פוסט של אליעזר יערי בפייסבוק:
ציטוט:
אני מבקש לעדכן אתכם באירוע שבטוח לא שמעתם עליו ביוון או ביער השחור: השבוע הודיעו רשמית שקבוצת הכדורגל של הפועל ירושלים הלכה לעולמה.

מתה. איננה. הסתלקה.

עם כל הצער שבדבר אני לא מצליח להיכנס למרה שחורה. העולם השתנה. יש היום בארץ 5-6 קבוצות שמנהלות את הכדורגל וכל השאר זה ליגה למקומות עבודה עם כל מיני קבוצות סימפטיות מקטמון ירושלים ועד לאום אל פאחם. יש שם גם נציגות לכפר סבא והרצליה, שעריים, מרמורק ורמת השרון, אבל רובן מוציאות עכשיו את נשימתן האחרונה. מגרשי הכדורגל שהיו פעם בפאתי העיר הם היום נדל"ן מועדף, והראשונה שמכרה את עצמה לדעת היתה הפועל ירושלים האהובה שלנו, שהמירה כבר מזמן את המגרש הביתי ואת כל זכרונותינו וחלומותינו הילדותיים למזומנים קצרי טווח, ומאז היא שקעה לאיטה עד שנפחה את נשמתה סופית.

נוסטלגיה לא מושכת אותי במיוחד, אני לא מכור לשירי הלל לפרימוס ולטלפון החוגה, להורה ממטרה ולקרן המגן. כל הדברים האלה נעלמו כי חלף זמנם, וכך גם נעלמה הפועל ירושלים. בעבר, כשהפועל הפסידה, העיתונים ביום ראשון כתבו "אבל בהסתדרות". במקרה שלנו ההסתדרות הלכה קודם, אחר כך הקבוצה.

הפועל ירושלים היא זיכרון ילדות נעים, אבל בעולם המסעיר והפתוח של היום אין משמעות לזיכרון של ירושלים קטנה, תמימה, ענייה, היא בסך הכל עוד מותג שעבר מן העולם, כמו ההסתדרות, כמו הפועל, ובקרוב כמו מפלגת העבודה. זהו, נגמר.

בקרוב אצלנו?
לא

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: