נחש סולידי כתב:
אם אתה חושב שרק הם עושים את זה. זו שיטת הממשל בארה"ב, לבעלי ההשפעה יש גישה מאוד ישירה וזה חלק מהשיטה שמה. איראן עושה את זה, סעודיה עושה את זה וכמעט כל מדינה דואגת לאינטרסים שלה אל מול המעצמה הכי חזקה בעולם.
סליחה? אני אמרתי מתישהו שרק ישראל עושה את זה?
אין דבר כזה "לובי איראני" באמריקה.
ואם אתה מודה שישראל עושה את זה, אז למה אתה מופתע ששמים אור מול זה? למה אתה מופתע שאומרים שהסיבה לקונצנזוס האמריקאי כלפי ישראל (שאגב לא קיים כלפי אף מדינה אחרת בעולם) הוא הכסף הרב שאייפאק משלמת?
ובנוגע לסעודיה - תשמח לדעת שחברת הקונגרס המוסלמית הסופר אנטישמית עומאר מדברת גם על זה :
נחש סולידי כתב:
צר לי, המציאות שהרכבת לעצמך בעולם האידאות יותר מורכבת ממה שאתה מציג. בזמן שאתם מתווכחים עד כמה נוראית ישראל בסחר בנשק(ואנחנו נוראים בזה ללא צל של ספק), אתם שוכחים מקיומן של מדינות כמו סין ורוסיה. זה פשוט ביזארי לראות את השצף קצף שיוצא לכם מהפה בזמן כשאתה מציירים אותנו כשטן בזמן שחברות מועצת הביטחון של האו"ם עושות מה שבזין שלהן מבלי שאף אחד יכול לבקר אותן.
רק שהמדינות האלה מקבלות ביקורות כל יום וכל הלילה, ולא רק ביקורות, אלא גם סנקציות כלכליות, דבר שאתה כמובן לא מקבל.
נחש סולידי כתב:
אז למה מבקרים אותנו כל כך? כי יכולים. כי אנחנו מדינה קטנה. ואתם מיישרים קו עם השנאה העצמית הזאת, עם היצר לראות את הרע והשלילי בכל דבר שנוצר פה. לעזאזל, אתה מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלך
אלופי העולם בלהתבכיין, זה מדהים. כולם נגדנו, כולם שונאים אותנו, כולם תוקפים אותנו כל הזמן, אנחנו מלאכים. מדינה קטנטנות ומסכנונת שלא עשתה שום דבר רגע.
לחלוטין אני מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלי, כי לעומת ישראל הם מדינה שסביר מאוד שהמעצמה המרושעת בעולם תתקוף ותהרוס בדיוק כמו שהיא עשתה למדינות אחרות שלא הייתה להן יכולת גרעינית.
נחש סולידי כתב:
אותה מדינה שנתקפת הרבה יותר משתוקפת אחרים.
מדהים.