תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 16:13 
אתה כמובן מתכוון לביטוי dogwhistling ולא whistleblowing.

ושוב, הביטוי הזה אין לו שום מקור באנטישמיות. בדיוק כמו עם קורבין, הימין באמריקה ובישראל זקוקים לדמות מהשמאל שמתנגדת לכיבוש הישראלי ולציונות בכלל כדי לקרוא להם אנטישמים,
על מנת להחביא את העובדה שבמפלגות שלהם תומכות מיליוני נאו נאצים ברחבי העולם.

אם אתה באמת באמת מנסה לטעון שאייפאק, לובי ישראלי-אמריקאי, שמוציא עשרות מיליונים של דולרים כדי להשפיע על פוליטקאים לתמוך בישראל, הוא לא התשובה לשאלה "למה הרבה פוליטקאים תומכים באופן עיוור בישראל", אז אתה טרול. או שאתה לא כל כך מבין מהו המהות של לובי. או שאתה סתם ציני שמחפש להאשים את גברת עומאר באנטישמיות בלי שום אסמכתא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 20:00 
הגלמוד מלוד כתב:
אתה כמובן מתכוון לביטוי dogwhistling ולא whistleblowing.

ושוב, הביטוי הזה אין לו שום מקור באנטישמיות. בדיוק כמו עם קורבין, הימין באמריקה ובישראל זקוקים לדמות מהשמאל שמתנגדת לכיבוש הישראלי ולציונות בכלל כדי לקרוא להם אנטישמים,
על מנת להחביא את העובדה שבמפלגות שלהם תומכות מיליוני נאו נאצים ברחבי העולם.

אם אתה באמת באמת מנסה לטעון שאייפאק, לובי ישראלי-אמריקאי, שמוציא עשרות מיליונים של דולרים כדי להשפיע על פוליטקאים לתמוך בישראל, הוא לא התשובה לשאלה "למה הרבה פוליטקאים תומכים באופן עיוור בישראל", אז אתה טרול. או שאתה לא כל כך מבין מהו המהות של לובי. או שאתה סתם ציני שמחפש להאשים את גברת עומאר באנטישמיות בלי שום אסמכתא.

כן התבלבלתי בינהם. הבנת את כוונתי.
ובנוגע לאייפאק, אתה נאיבי אם אתה חושב שרק הם עושים את זה. זו שיטת הממשל בארה"ב, לבעלי ההשפעה יש גישה מאוד ישירה וזה חלק מהשיטה שמה. איראן עושה את זה, סעודיה עושה את זה וכמעט כל מדינה דואגת לאינטרסים שלה אל מול המעצמה הכי חזקה בעולם.
צר לי, המציאות שהרכבת לעצמך בעולם האידאות יותר מורכבת ממה שאתה מציג. בזמן שאתם מתווכחים עד כמה נוראית ישראל בסחר בנשק(ואנחנו נוראים בזה ללא צל של ספק), אתם שוכחים מקיומן של מדינות כמו סין ורוסיה. זה פשוט ביזארי לראות את השצף קצף שיוצא לכם מהפה בזמן כשאתה מציירים אותנו כשטן בזמן שחברות מועצת הביטחון של האו"ם עושות מה שבזין שלהן מבלי שאף אחד יכול לבקר אותן. אז למה מבקרים אותנו כל כך? כי יכולים. כי אנחנו מדינה קטנה. ואתם מיישרים קו עם השנאה העצמית הזאת, עם היצר לראות את הרע והשלילי בכל דבר שנוצר פה. לעזאזל, אתה מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלך, אותה מדינה שנתקפת הרבה יותר משתוקפת אחרים.

ולאלפקה הדמגוג הראשי, משעשע לשמוע אותך אומר את המילים כשאני יכול לסכם תגובה ממוצעת שלך בכמה מילים נבובות, מלאות במרירות, יוהרה חשיבות עצמית.
אתה ליצן. כולם יודעים שאתה ליצן. אני מקווה לפחות שאתה מודע לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 20:14 
נחש סולידי כתב:

אם אתה חושב שרק הם עושים את זה. זו שיטת הממשל בארה"ב, לבעלי ההשפעה יש גישה מאוד ישירה וזה חלק מהשיטה שמה. איראן עושה את זה, סעודיה עושה את זה וכמעט כל מדינה דואגת לאינטרסים שלה אל מול המעצמה הכי חזקה בעולם.

סליחה? אני אמרתי מתישהו שרק ישראל עושה את זה?

אין דבר כזה "לובי איראני" באמריקה.
ואם אתה מודה שישראל עושה את זה, אז למה אתה מופתע ששמים אור מול זה? למה אתה מופתע שאומרים שהסיבה לקונצנזוס האמריקאי כלפי ישראל (שאגב לא קיים כלפי אף מדינה אחרת בעולם) הוא הכסף הרב שאייפאק משלמת?

ובנוגע לסעודיה - תשמח לדעת שחברת הקונגרס המוסלמית הסופר אנטישמית עומאר מדברת גם על זה :

תמונה

נחש סולידי כתב:

צר לי, המציאות שהרכבת לעצמך בעולם האידאות יותר מורכבת ממה שאתה מציג. בזמן שאתם מתווכחים עד כמה נוראית ישראל בסחר בנשק(ואנחנו נוראים בזה ללא צל של ספק), אתם שוכחים מקיומן של מדינות כמו סין ורוסיה. זה פשוט ביזארי לראות את השצף קצף שיוצא לכם מהפה בזמן כשאתה מציירים אותנו כשטן בזמן שחברות מועצת הביטחון של האו"ם עושות מה שבזין שלהן מבלי שאף אחד יכול לבקר אותן.

רק שהמדינות האלה מקבלות ביקורות כל יום וכל הלילה, ולא רק ביקורות, אלא גם סנקציות כלכליות, דבר שאתה כמובן לא מקבל.

נחש סולידי כתב:
אז למה מבקרים אותנו כל כך? כי יכולים. כי אנחנו מדינה קטנה. ואתם מיישרים קו עם השנאה העצמית הזאת, עם היצר לראות את הרע והשלילי בכל דבר שנוצר פה. לעזאזל, אתה מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלך

:LOL2:

אלופי העולם בלהתבכיין, זה מדהים. כולם נגדנו, כולם שונאים אותנו, כולם תוקפים אותנו כל הזמן, אנחנו מלאכים. מדינה קטנטנות ומסכנונת שלא עשתה שום דבר רגע.
לחלוטין אני מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלי, כי לעומת ישראל הם מדינה שסביר מאוד שהמעצמה המרושעת בעולם תתקוף ותהרוס בדיוק כמו שהיא עשתה למדינות אחרות שלא הייתה להן יכולת גרעינית.
נחש סולידי כתב:
אותה מדינה שנתקפת הרבה יותר משתוקפת אחרים.

:BOW: :BOW:

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 20:40 
הגלמוד מלוד כתב:
נחש סולידי כתב:

אם אתה חושב שרק הם עושים את זה. זו שיטת הממשל בארה"ב, לבעלי ההשפעה יש גישה מאוד ישירה וזה חלק מהשיטה שמה. איראן עושה את זה, סעודיה עושה את זה וכמעט כל מדינה דואגת לאינטרסים שלה אל מול המעצמה הכי חזקה בעולם.

סליחה? אני אמרתי מתישהו שרק ישראל עושה את זה?

אין דבר כזה "לובי איראני" באמריקה.
ואם אתה מודה שישראל עושה את זה, אז למה אתה מופתע ששמים אור מול זה? למה אתה מופתע שאומרים שהסיבה לקונצנזוס האמריקאי כלפי ישראל (שאגב לא קיים כלפי אף מדינה אחרת בעולם) הוא הכסף הרב שאייפאק משלמת?

ובנוגע לסעודיה - תשמח לדעת שחברת הקונגרס המוסלמית הסופר אנטישמית עומאר מדברת גם על זה :

תמונה

נחש סולידי כתב:

צר לי, המציאות שהרכבת לעצמך בעולם האידאות יותר מורכבת ממה שאתה מציג. בזמן שאתם מתווכחים עד כמה נוראית ישראל בסחר בנשק(ואנחנו נוראים בזה ללא צל של ספק), אתם שוכחים מקיומן של מדינות כמו סין ורוסיה. זה פשוט ביזארי לראות את השצף קצף שיוצא לכם מהפה בזמן כשאתה מציירים אותנו כשטן בזמן שחברות מועצת הביטחון של האו"ם עושות מה שבזין שלהן מבלי שאף אחד יכול לבקר אותן.

רק שהמדינות האלה מקבלות ביקורות כל יום וכל הלילה, ולא רק ביקורות, אלא גם סנקציות כלכליות, דבר שאתה כמובן לא מקבל.

נחש סולידי כתב:
אז למה מבקרים אותנו כל כך? כי יכולים. כי אנחנו מדינה קטנה. ואתם מיישרים קו עם השנאה העצמית הזאת, עם היצר לראות את הרע והשלילי בכל דבר שנוצר פה. לעזאזל, אתה מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלך

:LOL2:

אלופי העולם בלהתבכיין, זה מדהים. כולם נגדנו, כולם שונאים אותנו, כולם תוקפים אותנו כל הזמן, אנחנו מלאכים. מדינה קטנטנות ומסכנונת שלא עשתה שום דבר רגע.
לחלוטין אני מצדיק יכולות גרעיניות של איראן על פני המדינה שלי, כי לעומת ישראל הם מדינה שסביר מאוד שהמעצמה המרושעת בעולם תתקוף ותהרוס בדיוק כמו שהיא עשתה למדינות אחרות שלא הייתה להן יכולת גרעינית.
נחש סולידי כתב:
אותה מדינה שנתקפת הרבה יותר משתוקפת אחרים.

מדהים.

אין דבר כזה לובי איראני!
https://en.wikipedia.org/wiki/National_ ... an_Council

חביבי מי שמתבכיין פה זה אתה. אני גאה במדינה שלי ובעם שלי, על שלל מגרעותיו וחסרונותיו. למה? כי יש פה גם אנשים טובים מאוד, ייחודיים שתורמים משהו לעולם הזה. אני מודע גם לשנאה שהעם הזה מקבל כי מה לעשות, במשך 2000 שנה הוא היה השעיר לעזאזל המושלם של כל שלטון שרצה להוריד קצת לחץ מהגב של עצמו. תקרא היסטוריה ותבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 20:43 
ואיזו ביקורת סין מקבלת על סחר בבני אדם? מי פוצה פה בתקשורת העולמית/באו"ם לגבי העניין? אילו סנקציות הוטלו עליה?
וכשרוסיה כובשת את כרים אפשר להגיד שהיא עושה מה שבזין שלה. גרמניה תלויה בה בגז ורוב הסיכויים שנשיא ארצות הברית אצלה בכיס.
כמה נאיביות ושנאה עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 20:55 
https://en.wikipedia.org/wiki/American_ ... _Committee

"AIPAC spent $3.5 million in lobbying in 2018, a relatively large sum in the realm of foreign policy (more than 10X J-Streets lobbying)."
לעומת זאת, הארגון הקטנטן שאתה החלטת לכוון את כל הכעס שלך אליו הוא ארגון עם 8000 תורמים!!!

הניסיון שלך ליצור איזשהו השוואה רק מראה כמה שאתה גזען חשוך.

בנוגע לסנקציות על סין ורוסיה :

https://www.theguardian.com/world/2018/ ... -trade-war
https://www.europeansanctions.com/region/china/
https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... ian_crisis

לצערי אתה פשוט חסר מושג בכל מה שאתה אומר, אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:01 
הגלמוד מלוד כתב:
https://en.wikipedia.org/wiki/American_ ... _Committee

"AIPAC spent $3.5 million in lobbying in 2018, a relatively large sum in the realm of foreign policy (more than 10X J-Streets lobbying)."
לעומת זאת, הארגון הקטנטן שאתה החלטת לכוון את כל הכעס שלך אליו הוא ארגון עם 8000 תורמים!!!

הניסיון שלך ליצור איזשהו השוואה רק מראה כמה שאתה גזען חשוך.

בנוגע לסנקציות על סין ורוסיה :

https://www.theguardian.com/world/2018/ ... -trade-war
https://www.europeansanctions.com/region/china/
https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... ian_crisis

לצערי אתה פשוט חסר מושג בכל מה שאתה אומר, אבל שיהיה.

גלמוד אתה בעד נשק לאיראן, תאוקרטיה מוסלמית שדוגלת בהשמדת המדינה שלך. ואתה עוד קורא לי חס מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:19 
אני לא בעד נשק לאף אחד, למען האמת, אבל תודה שהחלטת בשבילי

אני פשוט אמרתי שמגיע להם נשק יותר משמגיע לך נשק, למטרות הרתעה.

אה וגם אתה תאוקרטיה הרבה יותר מסוכנת, הם מילים, אתה מעשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:26 
הגלמוד מלוד כתב:
אני לא בעד נשק לאף אחד, למען האמת, אבל תודה שהחלטת בשבילי

אני פשוט אמרתי שמגיע להם נשק יותר משמגיע לך נשק, למטרות הרתעה.

אה וגם אתה תאוקרטיה הרבה יותר מסוכנת, הם מילים, אתה מעשים.

ענק. תלמד מה זה תאוקרטיה חתיכת ליצן. התגובה שלך רק מעידה על כמה שאתה בור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 14:34 
הוא אולי בור אבל נראה שהוא יודע מה זה whistleblowing והוא אפילו הבין שאתה מתכוון לdogwhistling (סחתיין עליו שהוא הבין את זה, אני לא, כי אפילו זה לא ממש קשור).
אני עדיין מחכה לכל הדוגמאות שהובטחו לנו על התמיכה שלהן בפרחן, על הגזענות השחורה שלהן (למרות שהן לא שחורות), ועל ההומופוביה שלהן, על השימוש שלה בשפה אלימה, על הקריאה שלה לאלימות. המון דוגמאות הובטחו ובנתיים נאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 14:43 
מאמי, ישראל מגדירה את עצמה לפי החוק כ"מדינה יהודית". יש 2 פרשנויות לביטוי הזה, או יהדות כמוצא אתני, או יהדות כדת.

אז או שאתה תאוקרטיה, או שאתה ethnostate, שתכלס, זה אפילו יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 15:32 
אפשר להתווכח עם מישהו שיודע, ואפשר להתווכח עם מישהו שלא יודע.
חסר תוחלת להתווכח עם מישהו שחושב שהוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
עצוב לראות שההאשמות האנטישמיות של יהודים-אמריקאים בנאמנות כפולה ממשיכות לחלחל ולזהם את הפוליטיקה האמריקאית.
אני בטוח שכשם שהימין הישראלי והאמריקאי ידע לזהות את התופעה לפני כולם ולהתריע כאשר מדובר היה בחברי קונגרס שוליים, כך גם כעת קולם יישמע ברמה כאשר התופעה מתפשטת בדרגים הגבוהים ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 10:46 
גיא האדום כתב:
הוא אולי בור אבל נראה שהוא יודע מה זה whistleblowing והוא אפילו הבין שאתה מתכוון לdogwhistling (סחתיין עליו שהוא הבין את זה, אני לא, כי אפילו זה לא ממש קשור).
אני עדיין מחכה לכל הדוגמאות שהובטחו לנו על התמיכה שלהן בפרחן, על הגזענות השחורה שלהן (למרות שהן לא שחורות), ועל ההומופוביה שלהן, על השימוש שלה בשפה אלימה, על הקריאה שלה לאלימות. המון דוגמאות הובטחו ובנתיים נאדה.

צר לי אבל אם אתה לא רואה את עלייתן של חברות הקונגרס בהקשר לשיח הפוליטי הבוטה והפופוליסט בארה"ב בתקופתו של טראמפ ואת הרטוריקה המשותפת, אתה עיוור.
הוא מטיף לשנאה פה, הן מטיפות לשנאה שם.
וכן קל לברוח מהטיעון שברגע שאתה תומך בBDS אתה למעשה תומך בפירוק מדינת ישראל. אתה בטח חושב כמוהן שתהליך שזה יקרה בנעימות ובשלווה, ושכולנו נחיה פה בשלום תחת משטר חילוני משותף.
אם אתה לא מבין מהי האלימות שכרוכה בשינוי שכזה ומאיפה הרצון הזה בדיוק מגיע, אתה נאיבי.
בדיוק כמו שאתה לא מבין את ההשוואה בין כסף ליהודים בטרמינולוגיה אנטישמית, במיוחד בתקופה שבה יהודים נרצחים בבתי כנסת(כן כן, ימנים קיצוניים מבצעים את הפיגועים האלו, זה לא אומר ששנאת יהודים בלעדית רק להם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 10:48 
הפועל כתב:
עצוב לראות שההאשמות האנטישמיות של יהודים-אמריקאים בנאמנות כפולה ממשיכות לחלחל ולזהם את הפוליטיקה האמריקאית.
אני בטוח שכשם שהימין הישראלי והאמריקאי ידע לזהות את התופעה לפני כולם ולהתריע כאשר מדובר היה בחברי קונגרס שוליים, כך גם כעת קולם יישמע ברמה כאשר התופעה מתפשטת בדרגים הגבוהים ביותר

וואו, גם בימין וגם בשמאל שונאים יהודים. Big surprise.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 11:52 
נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

צר לי אבל אם אתה לא רואה את עלייתן של חברות הקונגרס בהקשר לשיח הפוליטי הבוטה והפופוליסט בארה"ב בתקופתו של טראמפ ואת הרטוריקה המשותפת, אתה עיוור.
וכן קל לברוח מהטיעון שברגע שאתה תומך בBDS אתה למעשה תומך בפירוק מדינת ישראל. אתה בטח חושב כמוהן שתהליך שזה יקרה בנעימות ובשלווה, ושכולנו נחיה פה בשלום תחת משטר חילוני משותף.
אם אתה לא מבין מהי האלימות שכרוכה בשינוי שכזה ומאיפה הרצון הזה בדיוק מגיע, אתה נאיבי.
בדיוק כמו שאתה לא מבין את ההשוואה בין כסף ליהודים בטרמינולוגיה אנטישמית, במיוחד בתקופה שבה יהודים נרצחים בבתי כנסת(כן כן, ימנים קיצוניים מבצעים את הפיגועים האלו, זה לא אומר ששנאת יהודים בלעדית רק להם).

תקשיב אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אפשר להתנגד לקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית, ולבקר את ממשלת ישראל (וזה רחוק מלהיות אותו הדבר) ולא להיות אנטישמי. ומה שבטוח זה שכמות השנאה שהנשיא מפיץ פשוט לא נמצאת קרוב לאף פוליטיקאי מיינסטרימי אחר מאז ג׳ורג׳ וואלאס.
וזה בלי קשר לכך שמי שבעיקר הפסידה מהשבוע האחרון היא ישראל. גם איבדנו תמיכה בקרב המפלגה הדמוקרטית, גם הכרחנו את ההנהגה להגן על מי שעל פי ממשלת ישראל הן שונאות ישראל (אני נוטה לא להסכים) וגם נתנו להן חשיפה עצומה לספר את הנרטיב הפלסטיני לציבור האמריקאי שלעיתים נדירות נחשף אליו.
עכשיו אני לא חושב שזה דבר רע שהציבור האמריקאי יכיר את הנרטיב הפלסטיני אבל לפחות לפי נקודת המבט של המיינסטרים הישראלי כל המהלך הזה הוא הפסד אחד מתמשך שהיחיד שהרוויח ממנו הוא מסע הבחירות של דונלד טראמפ.
ואגב הייתי שמח לקבל קצת מידע על השנאה שהן הפיצו לכאורה, כי מלבד ציוץ הבנג׳מנינס (שלדעתי היה יותר בורות בניואנסים שהיא התנצלה עליו) לא ממש עולה לי לראש משהו שיכול ליפול תחת הפצת שנאה. ולא, תמיכה ב-BDS זה לא שנאה, זה חרם לגיטימי למרות שאני חושב שהוא שגוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 12:55 
לאפה בחינם כתב:
נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

תקשיב אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אפשר להתנגד לקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית, ולבקר את ממשלת ישראל (וזה רחוק מלהיות אותו הדבר) ולא להיות אנטישמי. ומה שבטוח זה שכמות השנאה שהנשיא מפיץ פשוט לא נמצאת קרוב לאף פוליטיקאי מיינסטרימי אחר מאז ג׳ורג׳ וואלאס.
וזה בלי קשר לכך שמי שבעיקר הפסידה מהשבוע האחרון היא ישראל. גם איבדנו תמיכה בקרב המפלגה הדמוקרטית, גם הכרחנו את ההנהגה להגן על מי שעל פי ממשלת ישראל הן שונאות ישראל (אני נוטה לא להסכים) וגם נתנו להן חשיפה עצומה לספר את הנרטיב הפלסטיני לציבור האמריקאי שלעיתים נדירות נחשף אליו.
עכשיו אני לא חושב שזה דבר רע שהציבור האמריקאי יכיר את הנרטיב הפלסטיני אבל לפחות לפי נקודת המבט של המיינסטרים הישראלי כל המהלך הזה הוא הפסד אחד מתמשך שהיחיד שהרוויח ממנו הוא מסע הבחירות של דונלד טראמפ.
ואגב הייתי שמח לקבל קצת מידע על השנאה שהן הפיצו לכאורה, כי מלבד ציוץ הבנג׳מנינס (שלדעתי היה יותר בורות בניואנסים שהיא התנצלה עליו) לא ממש עולה לי לראש משהו שיכול ליפול תחת הפצת שנאה. ולא, תמיכה ב-BDS זה לא שנאה, זה חרם לגיטימי למרות שאני חושב שהוא שגוי.

אי יציבות פוליטית תורמת לאי יציבות פוליטית, ככה זה עובד במיוחד בארה"ב בה המטוטלת הפוליטית נעה בשלושים שנה האחרונות בין הדמוקרטים לרפובליקנים בקיצוניות מואצת(דמ. קרטר > רפ. רייגן > רפ. בוש האב > דמ. קלינטון > רפ. בוש הבן > דמ. אובמה > רפ. טראמפ). להסתכל על הקיצוניות של טראמפ ולא לזהות את הקיצוניות שצומחת במחנה השני כתגובה זו אי הבנה פוליטית בסיסית. לתמוך בארגון ששם על דגלו שינוי משטר קיצוני משמע להיות קיצוני. זה לא שהן דורשות צדק, הן דורשות להפיל את כל מה שקיים ולבנות משהו חדש לחלוטין. ולעזאזל כל מי שיושב פה.
ביבי פסל את כניסתן בגלל שבעוד פחות מחודש יש בחירות. זו הסיבה המרכזית. האינטרסים שלו בסופו של דבר עולים על אינטרס המדינה שלנו ולכן אני מסכים איתך שההחלטה לא נכונה.
מהצד השני, אי אפשר להתייחס לתמיכתן בBDS כאקט ללא שנאה מכיוון שהוא מונע וממומן על ידי שנאה. ואם הוא לגיטימי בעינייך, למה הוא שגוי? אם יורשה לי לשאול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
נחש סולידי כתב:
הפועל כתב:

אפילו אם זה נכון, אני חושב שיש "קצת" הבדל בין חברת בית נבחרים שולית (לפחות עד לא מזמן, הודות לטראמפ) לבין נשיא ארצות הברית שאומר שיש חבר'ה נאצים טובים ומאשים 80% מיהודי ארה"ב שאינם נאמנים לה. אולי הגיע הזמן לקרוא על שם טראמפ את יד ושם, בתור אירוניה היסטורית מופרעת במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:09 
אין מה לקיים דיון עם בן אדם שלא רואה שום הבדל בין יהדות ובין ישראל וחושב שלהיות אנטי ישראל זה להיות אנטישמי (ולהפך, אגב). זה מחשבה של ילד בן 5.

האם ברני סנדרס שאמר השבוע שאם ישראל לא רוצה להכניס חברות קונגרס אמריקאיות אז שלא יקחו את המיליארדים שאמריקה נותנת לה הוא אנטישמי לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:10 
הפועל כתב:
נחש סולידי כתב:
הפועל כתב:

אפילו אם זה נכון, אני חושב שיש "קצת" הבדל בין חברת בית נבחרים שולית (לפחות עד לא מזמן, הודות לטראמפ) לבין נשיא ארצות הברית שאומר שיש חבר'ה נאצים טובים ומאשים 80% מיהודי ארה"ב שאינם נאמנים לה. אולי הגיע הזמן לקרוא על שם טראמפ את יד ושם, בתור אירוניה היסטורית מופרעת במיוחד

איך אתה רוצה שהוא יבקר את אלה ששמו אותו במקום בו הוא נמצא מלכתחילה? ברור שעדיף למצוא את השעיר לעזאזל שיתפוס את האש. תרגיל ישן ונושן.
ולאלו שנכנסו לוואקום שנוצר מעלייתו לשלטון יש השפעה לא מבוטלת במה שהם אומרים, אפילו אם הם חברי קונגרס. המדיה חייבת לתת את הנרטיב הנגדי ובבחירות הקרובות אנחנו נראה עד כמה הוא משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:15 
הגלמוד מלוד כתב:
אין מה לקיים דיון עם בן אדם שלא רואה שום הבדל בין יהדות ובין ישראל וחושב שלהיות אנטי ישראל זה להיות אנטישמי (ולהפך, אגב). זה מחשבה של ילד בן 5.

האם ברני סנדרס שאמר השבוע שאם ישראל לא רוצה להכניס חברות קונגרס אמריקאיות אז שלא יקחו את המיליארדים שאמריקה נותנת לה הוא אנטישמי לדעתך?

סנדרס לא אנטישמי, הוא בסה"כ מזהה את כאבם של הערבים ככאבם של כל מעמד המדוכאים שלמענו הוא נלחם. ההיסטוריה הקומוניסטית שלו לא מוסתרת בשום מקום.
סנדרס גם מועמד לנשיאות ארצות הברית וכפי שכתבתי בתגובה מעל, יש משמעות מאוד גדולה באיזה חליל אתה מחלל בשביל לקושש את הקולות שלך.

תמשיך לתת לי עוד הערות נבובות וטיפשיות, הן דוגמאות נהדרות להבנה המוגבלת שלך בתחום המדיני שמתבטאת בסיסמאות שמאל/ימין.

נערך לאחרונה על ידי נחש סולידי בתאריך 21 אוגוסט 2019, 13:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

רגע רגע, בוא נעמיד דברים על דיוקם.
אתה טענת ששתי חברות הקונגרס תומכות בפרחאן, קוראות לאלימות, להומופוביה ולשנאת לבנים. אלו האשמות מאוד מאוד חמורות וביקשו ממך להביא להן סימוכין. אני ניסיתי אגב ולא הצלחתי.
במקום להביא סימוכין, התחלת לקשר את שתי חברות הקונגרס לפופוליזם של טראמפ (WTF) ולטעון שבעצם תמיכה ב-BDS זה תמיכה באלימות משום מה, במסגרת איזה תרשים זרימה מוזר שבנית לעצמך בראש.
אני אכתוב שוב, יש לך איזשהו סימוכין ששתי חברות הקונגרס תומכות בלואיס פרחאן, או לחילופין שהן תומכות בהומופוביה או שנאת לבנים? אם לא, אני מצפה שתתנצל.

לגבי אמירת הבנג'מינז, כאמור מדובר באמירה בעייתית עקב קונוטציות היסטוריות ואולי אפילו חסרת אחריות במידה מסוימת, אבל אני אישית לא יכול להאשים מישהי בגזענות כשהיא כותבת משהו שהוא נכון במאה אחוז.
אם מה שהמשתמש לאפה בחינם כתב נכון והיא אכן התנצלה על האמירה, אז בכלל לא ברור לי על מה אנחנו מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לקרוא ליהודים שהצביעו נגדך אנשים רעים ולא נאמנים - "הוא חייב לעשות את זה. תרגיל פוליטי ישן"

לבקר את ישראל ולטעון שיש קשר בין הכסף שאייפאק זורקת לפוליטיקאים לבין הקונצנזוס הפרו ישראלי אמריקאי - אנטישמיות, שנאת יהודים.

ענק

אגב זה שאתה חושב שסנדרס קומוניסט זה פנטסטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:27 
הוקיץ' כתב:
נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

רגע רגע, בוא נעמיד דברים על דיוקם.
אתה טענת ששתי חברות הקונגרס תומכות בפרחאן, קוראות לאלימות, להומופוביה ולשנאת לבנים. אלו האשמות מאוד מאוד חמורות וביקשו ממך להביא להן סימוכין. אני ניסיתי אגב ולא הצלחתי.
במקום להביא סימוכין, התחלת לקשר את שתי חברות הקונגרס לפופוליזם של טראמפ (WTF) ולטעון שבעצם תמיכה ב-BDS זה תמיכה באלימות משום מה, במסגרת איזה תרשים זרימה מוזר שבנית לעצמך בראש.
אני אכתוב שוב, יש לך איזשהו סימוכין ששתי חברות הקונגרס תומכות בלואיס פרחאן, או לחילופין שהן תומכות בהומופוביה או שנאת לבנים? אם לא, אני מצפה שתתנצל.

לגבי אמירת הבנג'מינז, כאמור מדובר באמירה בעייתית עקב קונוטציות היסטוריות ואולי אפילו חסרת אחריות במידה מסוימת, אבל אני אישית לא יכול להאשים מישהי בגזענות כשהיא כותבת משהו שהוא נכון במאה אחוז.
אם מה שהמשתמש לאפה בחינם כתב נכון והיא אכן התנצלה על האמירה, אז בכלל לא ברור לי על מה אנחנו מדברים.

מהאספקט של פרחאן, מודה שהתבלבלתי. קישרתי אותן לתמיכת ארגון הנשים המרכזי בBLM עם סרסור ופרסלי. מודה בטעותי.
יחד עם זאת, שתיהן מגיעות מאותה אסכולה דמוקרטית של טאליב ועומאר. ביחד עם קורטז הן מהוות את הגרעין הרדיקלי של הדמוקרטים,
ולא מן הנמנע שכולן מחזיקות בדעות פופוליסטיות די זהות במטרתן להלחם בפופוליזם של טראמפ בבחירות הקרובות. הן מדברות על זה בגלוי, ועצם העובדה
שכולן תומכות בארגון שדורש שינוי קיצוני במבנה השלטוני בישראל רק מאוששת את דבריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 13:32 
אז הם לא אנטישמיות, גזעניות, הומופובית, ומחרחרות לאלימות.

הם סתם שמאלניות. וואלה.

לא הסברת מה פה לא בסדר בזה אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 14:00 
נחש סולידי כתב:
לאפה בחינם כתב:
נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

אי יציבות פוליטית תורמת לאי יציבות פוליטית, ככה זה עובד במיוחד בארה"ב בה המטוטלת הפוליטית נעה בשלושים שנה האחרונות בין הדמוקרטים לרפובליקנים בקיצוניות מואצת(דמ. קרטר > רפ. רייגן > רפ. בוש האב > דמ. קלינטון > רפ. בוש הבן > דמ. אובמה > רפ. טראמפ). להסתכל על הקיצוניות של טראמפ ולא לזהות את הקיצוניות שצומחת במחנה השני כתגובה זו אי הבנה פוליטית בסיסית. לתמוך בארגון ששם על דגלו שינוי משטר קיצוני משמע להיות קיצוני. זה לא שהן דורשות צדק, הן דורשות להפיל את כל מה שקיים ולבנות משהו חדש לחלוטין. ולעזאזל כל מי שיושב פה.
ביבי פסל את כניסתן בגלל שבעוד פחות מחודש יש בחירות. זו הסיבה המרכזית. האינטרסים שלו בסופו של דבר עולים על אינטרס המדינה שלנו ולכן אני מסכים איתך שההחלטה לא נכונה.
מהצד השני, אי אפשר להתייחס לתמיכתן בBDS כאקט ללא שנאה מכיוון שהוא מונע וממומן על ידי שנאה. ואם הוא לגיטימי בעינייך, למה הוא שגוי? אם יורשה לי לשאול

אני חושב שה-BDS הוא שגוי כי אני תומך בקיום מדינה יהודית בארץ ישראל, זה לא מסובך. אני חושב אבל שחרם הוא אקט מחאה לא אלים ולכן לגיטימי.
אני לא לגמרי מקבל את התיאוריה שלך שחידוד אידיאולוגי הוא שווה ערך לקיצוניות, רייגן היה מאוד קיצוני מבחינת מדיניות, וקלינטון לעומת זאת היה די ממורכז והיום אין איזה אהדה לאף אחד מהם בצד השני. גם אובמה אגב לא היה שמאל כמו שעשו ממנו, אפילו אובמהקר היא תכנית שבוצעה במקור על ידי מיט רומני במסצ׳וסטס. זה לא מעיד על קיצוניות בתרבות הפוליטית כל כך אלא בעיני על אופן הסיקור התקשורתי שהשתנה.
והנקודה שאתה מתעלם ממנה היא שאין הקבלה בין הקיצוניות שאתה מתאר, שאני מכנה חידוד אידיאלוגי והליכה שמאלה (מבחינה חברתית ומבחינה כלכלית) של המפלגה הדמוקרטית, לבין הרטוריקה והמעשים האלימים של הנשיא. אין פה שני צדדים, יש פה שני תהליכים שללא ספק קשורים זה בזה אבל הם לא שווי משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 14:05 
לאפה בחינם כתב:
נחש סולידי כתב:
לאפה בחינם כתב:
נחש סולידי כתב:
גיא האדום כתב:

אני חושב שה-BDS הוא שגוי כי אני תומך בקיום מדינה יהודית בארץ ישראל, זה לא מסובך. אני חושב אבל שחרם הוא אקט מחאה לא אלים ולכן לגיטימי.
אני לא לגמרי מקבל את התיאוריה שלך שחידוד אידיאולוגי הוא שווה ערך לקיצוניות, רייגן היה מאוד קיצוני מבחינת מדיניות, וקלינטון לעומת זאת היה די ממורכז והיום אין איזה אהדה לאף אחד מהם בצד השני. גם אובמה אגב לא היה שמאל כמו שעשו ממנו, אפילו אובמהקר היא תכנית שבוצעה במקור על ידי מיט רומני במסצ׳וסטס. זה לא מעיד על קיצוניות בתרבות הפוליטית כל כך אלא בעיני על אופן הסיקור התקשורתי שהשתנה.
והנקודה שאתה מתעלם ממנה היא שאין הקבלה בין הקיצוניות שאתה מתאר, שאני מכנה חידוד אידיאלוגי והליכה שמאלה (מבחינה חברתית ומבחינה כלכלית) של המפלגה הדמוקרטית, לבין הרטוריקה והמעשים האלימים של הנשיא. אין פה שני צדדים, יש פה שני תהליכים שללא ספק קשורים זה בזה אבל הם לא שווי משקל.

איך אפשר להגיד שאין הקבלה בין הקיצוניות ששני הצדדים קיצוניים ושאחד נוצר מתוך השני? אתה באמת רואה את העלייה של כל חברות הקונגרס האלו טבעית בעולם בו טראמפ לא מנצח את הבחירות?
וגלמוד, הן רוצות להרוס שלטון של מדינה ולכונן שלטון אחר שלפי דעתן, יותר צודק. אם אתה לא מבין מה קיצוני, אלים ולא בסדר פה, אין לי איך לעזור לך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 14:28 
אני פשוט לא חושב שקיצוניות היא דבר רע אינהרנטית. לפעמים יש צורך בשינוי קיצוני. אבל הקיצוניות ב"שמאל" האמריקאי היא לא אלימה בניגוד לקיצוניות בימין. אין הקבלה בסכנה שנשקפת מההקצנה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 14:33 
לאפה בחינם כתב:
אני פשוט לא חושב שקיצוניות היא דבר רע אינהרנטית. לפעמים יש צורך בשינוי קיצוני. אבל הקיצוניות ב"שמאל" האמריקאי היא לא אלימה בניגוד לקיצוניות בימין. אין הקבלה בסכנה שנשקפת מההקצנה הזו.

הנזיר הצרפתי חף מפשע שנרצח בזמן שהתחבא במערה על ידי היעקובינים שרדפו אותו יחשוב אחרת. גם הם פעלו למען החירות והשוויון בזמן המהפכה הצרפתית, מהפכה בה מתו המוני בני אדם חפים מפשע.
אני לא משווה בין שני המקרים, רק אומר שקיצוניות היא קיצוניות ובאופן מפתיע, היא מובילה לאירועים קיצוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2019, 14:33 
סליחה כן, אבל זה לא בדיוק מה שקרה פה לפני 70 שנה? הוצאת אנשים מהבית כי לא אהבת אותם פה וכוננת שלטון אחר שלפי דעתך יותר צודק.
להרוס את החרא הזה זה בדיוק ההפך מאלימות. מה שאתה עושה פה כבר 70 שנה זה אלימות וקיצוניות.

אני אוהב את זה שלהגיד "היי, אולי צריך להפסיק להרוג פלסטינאים" זה אלימות וקיצוניות אבל מה שאתה עושה זה אחלה, נורמלי לחלוטין ולא קיצוני בכלל.

צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: