תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 17:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 269 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע הטוטו מח' 1 נגד רעננה במושבה (שבת 20:30)
הודעהפורסם: 28 יולי 2019, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
גם בשידור, כשואסקז עלה לשחק, דיברו על הבאת שחקנים זולים כדי למכור אותם ב"כסף רציני".

ואוו הפרופגנדה הזאת בשידור הייתה פשוט מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גביע הטוטו מח' 1 נגד רעננה במושבה (שבת 20:30)
הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 07:33 
האשכול הזה מזכיר לי ששנה שעברה אחרי המשחק הראשון בגביע הטוטו רוג׳ר ברנרדו (או איך שלא קוראים לו) הוכרז כאן כ״שחקן שחקן״.
אומר מה שאמרתי אז, תנשמו , חכו קצת ותנו צ’אנס, עוד לא התחלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 07:37 
אבל אז זה היה שחקן שאנחנו לא מכירים. עכשיו אנחנו מכירים את כולם. מה יש לחכות? ניר לקס יהפוך פתאום לראקיטיץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:01 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
לא שיש מה להיות מרוצים מהמשחק הזה, אבל די התחרפנתם פה.
קודם כל לגבי ג'רפי, עזבו עכשיו את לבקוביץ, זה כבר לא רלוונטי. הוא שוער טוב. מקווה מאוד שלא יחסלו לו את הבטחון ביציע.
לגבי הקבוצה והיכולת (התוצאה לא מעניינת חוץ מהעובדה שהיא יוצרת אימפקט בתקשורת): קודם כל הסגל לא הושלם. שנית, השליש השני של המשחק היה יותר טוב, עדיין שחקנים לא חדים, ובעצם החצי שעה הזו (30-60) היתה סיכום של רב העונה הקודמת.
אני מאוד מקווה שהוא יפסיק עם השטות הזאת של פירסמן כבלם, כי פירסמן מגן עם ערך מוסף התקפי. אני דווקא חשבתי שגרופר היה לא רע וזה אחלה שיש מגן שמאלי מחליף סביר.
הפועל חייבים, פשוט חייבים חלוץ שמסוגל לסדר לעצמו מצב לגול. על בלם נראה לי שכולם מסכימים.
אני מאוד מקווה שקאניוק עדיין בתמונה.

מסכים כל מילה.

אני משער שההצבה של פירסמן כבלם היא סה"כ ניסיון של אביטן לבדוק אם הוא יכול לשמש גיבוי רביעי לעמדת הבלם, כדי שהוא יוכל לוותר על הבאה של בלם (במידה שדגני נשאר) ולהקצות את הכסף הזה לעמדות אחרות (קודם כל חלוץ). בסוף הפועל צריכה להחזיק בסגל 4 שחקנים שיכולים לשחק כבלמים. לדעתי כבר ביום שלישי נראה את פירסמן חוזר לשחק כמגן ואת שלמה בהרכב לצד דגני.

לדעתי וגם ממה ששמעתי, הסיבה להצבה הזאת היא שמחזיקים מגרופר, ולכן הוא מקבל מקום בהרכב בתור מגן שמאלי. הזוי לחלוטין.

יכול להיות אבל לא נשמע לי סביר. הרי גם מרז שלמה מחזיקים (בטח בהנהלה) וגם מבינים שאפשר יהיה לעשות עליו אקזיט. חוץ מזה, אם כל כך מחזיקים מגרופר אז למה לא לשחק איתו בעמדה שלו בחלק הקידמי (הרי אינברום והירש פצועים וגם כנאנה לא נרשם, כך שגם ככה החלק הקידמי היה דליל). נחכה לשלישי, אני מנחש שפירסמן כבר יפתח כמגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
קודם כל לגבי ג'רפי, עזבו עכשיו את לבקוביץ, זה כבר לא רלוונטי. הוא שוער טוב. מקווה מאוד שלא יחסלו לו את הבטחון ביציע.
לגבי הקבוצה והיכולת (התוצאה לא מעניינת חוץ מהעובדה שהיא יוצרת אימפקט בתקשורת): קודם כל הסגל לא הושלם. שנית, השליש השני של המשחק היה יותר טוב, עדיין שחקנים לא חדים, ובעצם החצי שעה הזו (30-60) היתה סיכום של רב העונה הקודמת.
אני מאוד מקווה שהוא יפסיק עם השטות הזאת של פירסמן כבלם, כי פירסמן מגן עם ערך מוסף התקפי. אני דווקא חשבתי שגרופר היה לא רע וזה אחלה שיש מגן שמאלי מחליף סביר.
הפועל חייבים, פשוט חייבים חלוץ שמסוגל לסדר לעצמו מצב לגול. על בלם נראה לי שכולם מסכימים.

מסכים כל מילה.

אני משער שההצבה של פירסמן כבלם היא סה"כ ניסיון של אביטן לבדוק אם הוא יכול לשמש גיבוי רביעי לעמדת הבלם, כדי שהוא יוכל לוותר על הבאה של בלם (במידה שדגני נשאר) ולהקצות את הכסף הזה לעמדות אחרות (קודם כל חלוץ). בסוף הפועל צריכה להחזיק בסגל 4 שחקנים שיכולים לשחק כבלמים. לדעתי כבר ביום שלישי נראה את פירסמן חוזר לשחק כמגן ואת שלמה בהרכב לצד דגני.

לדעתי וגם ממה ששמעתי, הסיבה להצבה הזאת היא שמחזיקים מגרופר, ולכן הוא מקבל מקום בהרכב בתור מגן שמאלי. הזוי לחלוטין.

יכול להיות אבל לא נשמע לי סביר. הרי גם מרז שלמה מחזיקים (בטח בהנהלה) וגם מבינים שאפשר יהיה לעשות עליו אקזיט. חוץ מזה, אם כל כך מחזיקים מגרופר אז למה לא לשחק איתו בעמדה שלו בחלק הקידמי (הרי אינברום והירש פצועים וגם כנאנה לא נרשם, כך שגם ככה החלק הקידמי היה דליל). נחכה לשלישי, אני מנחש שפירסמן כבר יפתח כמגן

כתוב בone שמוותרים על להביא בלם כי מרוצים מפירסמן בעמדה זו, אז מניח שנראה אותו בלם לצערי הרב.
רז שלמה ימכר לכן לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:06 
dino כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:

מסכים כל מילה.

כתוב בone שמוותרים על להביא בלם כי מרוצים מפירסמן בעמדה זו, אז מניח שנראה אותו בלם לצערי הרב.
רז שלמה ימכר לכן לא משחק.

רז שלמה נכנס לפני ירין פרץ. אם הסיבה לכך שהוא לא פותח הייתה כי הוא עובר למכבי, אז הוא בטח לא היה נכנס כמחליף לפני פרץ שימשיך. זאת ממש לא הסיבה.
ואני גם ממש לא חושב שהכתבה ב-one מחזקת את מה שאתה אומר, אלא לטעמי דווקא את מה שאני אומר - אביטן רצה להחזיר 4 בלמים בסגל ולכן חיפש בלם. בנתיים עלה הרעיון שאולי אין צורך בבלם כי פירסמן יכול לשחק שם במקרה הצורך. אז הוחלט לנסות ולבדוק את האופציה הזאת במשחקי האימון.
כמובן שאם אביטן בונה על פירסמן כבלם פותח הוא מטומטם ומחליש אותנו פעמיים - גם בעמדת הבלם וגם בעמדת המגן השמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:10 
אם פירסמן ישחק כבלם זו תהיה הזיה. יש לנו גם בלי להביא עוד בלם 3 בלמים ישראלים, שניים מהם ילדים שחייבים לקדם. אם גרופר שחקן שיתחרה עם פירסמן על עמדת המגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:12 
אני מניח שמה שהתכוונו בכתבה ב-one זה שלא יחפשו בלם נוסף כי במקרה ויצטרכו בלם פירסמן ישחק בלם וגרופר יהיה מגן. זה עוד איכשהו סביר (בהנחה שפרץ ושלמה יכולים לסחוב עונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אני מניח שמה שהתכוונו בכתבה ב-one זה שלא יחפשו בלם נוסף כי במקרה ויצטרכו בלם פירסמן ישחק בלם וגרופר יהיה מגן. זה עוד איכשהו סביר (בהנחה שפרץ ושלמה יכולים לסחוב עונה)

לא ישקיעו בזה מילים אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 14:25 
הימור שלי - לא נראה את פירסמן מגן בקרוב.
יביאו חלוץ בכסף שחסכו ויסגרו את הסגל.

ואני חוזר על מה שאמרתי לפני שבועיים- זה סגל שמועמד לירידה. לא אמור לרדת לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 17:06 
נחלשנו משמעותית משנה שעברה - בהגנה, בקישור, בהתקפה.
ברור שמועמדים לירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
ברור שמועמדים לירידה.

בגביע הטוטו בעונה שעברה היו תצוגות מרשימות ובכל זאת שיחקנו על הפנים רוב, העונה, איך אתה מתייחס למשחק הזה כמדד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 17:24 
benaim כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ברור שמועמדים לירידה.

בגביע הטוטו בעונה שעברה היו תצוגות מרשימות ובכל זאת שיחקנו על הפנים רוב, העונה, איך אתה מתייחס למשחק הזה כמדד?

אני לא מתייחס למשחק הזה כמדד. אני מסתכל בראיה כוללת.
הלך מאמן טוב, הלך שוער טוב, הלך בלם טוב (אולי עוד שניים יעזבו), הלך קשר טוב.
הגיע מאמן בובה, הגיע שוער טוב, לא הגיע בלם מחליף, לא הגיע קשר מחליף, לא הגיע חלוץ אחרי עונה בלי גולים.

קח את זה לאן שאתה רוצה. אני רואה כבר לאן זה הולך.
אולי הפסד צורם לביטר ובמחזור הראשון לנתניה בבלומפילד יפתח למישהו את העיניים. לא מאמין שזה יקרה, אבל גם אם כן זה יהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 17:51 
עד המ!!ת הפועל כתב:
benaim כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ברור שמועמדים לירידה.

הגיע מאמן בובה, הגיע שוער טוב, לא הגיע בלם מחליף, לא הגיע קשר מחליף, לא הגיע חלוץ אחרי עונה בלי גולים.

אולי הפסד צורם לביטר ובמחזור הראשון לנתניה בבלומפילד יפתח למישהו את העיניים. לא מאמין שזה יקרה, אבל גם אם כן זה יהיה מאוחר מדי.

תסלח לי, אבל אתה ממש לא מסתכל על זה בראיה כוללת.
קודם כל - לא נגמר הרכש וחלוץ כנראה יגיע. כך שבחוד בוודאי שלא נחלשנו וסביר להניח שנתחזק.
לגבי הקישור - הלך קשר טוב, אבל יחד איתו הלכו עוד 3 קשרים מחפירים (ששניים מהם שיחקו כמעט תמיד בהרכב). לא הגיע קשר מחליף? הגיעו אלטמן, בוזגלו ואינברום ישירות להרכב, כשאולי בהשוואה של אלטמן-ספורי האחרון לוקח, אבל בוזגלו ואינברום טובים מעאבד-גנדה-קאיו גם עם רגליים קשורות וברך וחצי. מי שמעדיף קישור התקפי של עאבד-ספורי-קאיו על קישור התקפי של בוזגלו-אלטמן-אינברום הוא הזיה. אני לא חושב שיהיה מופרך להמר שגם ברשצקי כנאנה ואפילו גרובר ישחקו טוב יותר משלישיית הזבל של השנה שעברה.
לגבי הגנה - הלך גוטליב, כשנשארנו עם ירין פרץ, רז שלמה ואוראל דגני. לפחות 10 קבוצות בליגה היו מתחלפות איתנו במצבת הבלמים, אני מבטיח לך. אם אתה חושב אחרת תגיד לי בבקשה עם מי היית מתחלף במצבת הבלמים בליגה למעט מכבי, ב"ש ואולי אולי מכבי חיפה (שהן בכלל לא ברמות התקציב שלנו)? מרכז ההגנה שלנו, על הנייר, הוא חזק גם השנה.
לגבי אביטן - זה הימור, אני מסכים, אבל לא מבין איך אפשר לקבוע שהוא בובה בשלב הזה. זה ממש לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 18:50 
Oleg Neduda כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
benaim כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ברור שמועמדים לירידה.

קודם כל - לא נגמר הרכש וחלוץ כנראה יגיע. כך שבחוד בוודאי שלא נחלשנו וסביר להניח שנתחזק.
לגבי הקישור - הלך קשר טוב, אבל יחד איתו הלכו עוד 3 קשרים מחפירים (ששניים מהם שיחקו כמעט תמיד בהרכב). לא הגיע קשר מחליף? הגיעו אלטמן, בוזגלו ואינברום ישירות להרכב, כשאולי בהשוואה של אלטמן-ספורי האחרון לוקח, אבל בוזגלו ואינברום טובים מעאבד-גנדה-קאיו גם עם רגליים קשורות וברך וחצי. מי שמעדיף קישור התקפי של עאבד-ספורי-קאיו על קישור התקפי של בוזגלו-אלטמן-אינברום הוא הזיה. אני לא חושב שיהיה מופרך להמר שגם ברשצקי כנאנה ואפילו גרובר ישחקו טוב יותר משלישיית הזבל של השנה שעברה.
לגבי הגנה - הלך גוטליב, כשנשארנו עם ירין פרץ, רז שלמה ואוראל דגני. לפחות 10 קבוצות בליגה היו מתחלפות איתנו במצבת הבלמים, אני מבטיח לך. אם אתה חושב אחרת תגיד לי בבקשה עם מי היית מתחלף במצבת הבלמים בליגה למעט מכבי, ב"ש ואולי אולי מכבי חיפה (שהן בכלל לא ברמות התקציב שלנו)? מרכז ההגנה שלנו, על הנייר, הוא חזק גם השנה.
לגבי אביטן - זה הימור, אני מסכים, אבל לא מבין איך אפשר לקבוע שהוא בובה בשלב הזה. זה ממש לא רציני.

בוא, אתה בטח יודע מי הנפשות הפועלות בהפועל.
שום חלוץ רציני לא יגיע. מקסימום איזה פרווה כמו אבוחצירא. נניח שבהתקפה לא נחלשנו, אבל בטח לא נתחזק (בעמדה שזועקת לחיזוק שנים).
הלאה לקישור. הלך ספורי. לא הגיע קשר ברמתו (קאניוק למשל). למרות שאני תופס ממנו ואוהב אותו - אלטמן זה חילוש.
אין לי טענות על קשרי הכנף שהגיעו (למרות שאינברום כרגע הוא נעלם), וכבר אמרתי את זה. בכנפיים התחזקנו עם בוזגלו וברשצקי. הזמן יגיד אם גם אינברום הוא חיזוק.
בעיניי התפקיד של ספורי (שהוחלף באלטמן) הוא הרבה יותר קריטי מקשרי כנף, ולכן אני חושב שנחלשנו.
הגנה - גוטליב הלך ולא הובא שום מחליף. שלמה עוד דקה וחצי במכבי, ודגני מתנדנד. יש סיכוי שתישאר עם ירין פרץ ופירסמן בתור בלמים, בלי שום מחליף. ללא ספק נחלשנו בהגנה (עוד לפני העזיבות האפשריות, רק בגלל שלא הובא מחליף לגוטליב).
ולגבי ניסו - עזוב. הבן אדם בובה. הוא לא קובע כלום בהפועל. אחד מהניסנובים היה יכול לעמוד על הקווים ולחסוך את המשכורת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 19:07 
עד המ!!ת הפועל כתב:
Oleg Neduda כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
benaim כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ברור שמועמדים לירידה.

בוא, אתה בטח יודע מי הנפשות הפועלות בהפועל.
שום חלוץ רציני לא יגיע. מקסימום איזה פרווה כמו אבוחצירא. נניח שבהתקפה לא נחלשנו, אבל בטח לא נתחזק (בעמדה שזועקת לחיזוק שנים).
הלאה לקישור. הלך ספורי. לא הגיע קשר ברמתו (קאניוק למשל). למרות שאני תופס ממנו ואוהב אותו - אלטמן זה חילוש.
אין לי טענות על קשרי הכנף שהגיעו (למרות שאינברום כרגע הוא נעלם), וכבר אמרתי את זה. בכנפיים התחזקנו עם בוזגלו וברשצקי. הזמן יגיד אם גם אינברום הוא חיזוק.
בעיניי התפקיד של ספורי (שהוחלף באלטמן) הוא הרבה יותר קריטי מקשרי כנף, ולכן אני חושב שנחלשנו.
הגנה - גוטליב הלך ולא הובא שום מחליף. שלמה עוד דקה וחצי במכבי, ודגני מתנדנד. יש סיכוי שתישאר עם ירין פרץ ופירסמן בתור בלמים, בלי שום מחליף. ללא ספק נחלשנו בהגנה (עוד לפני העזיבות האפשריות, רק בגלל שלא הובא מחליף לגוטליב).
ולגבי ניסו - עזוב. הבן אדם בובה. הוא לא קובע כלום בהפועל. אחד מהניסנובים היה יכול לעמוד על הקווים ולחסוך את המשכורת שלו.

יכול להיות שלא יגיע חלוץ ושדגני ושלמה יימכרו מחר בעסקת חבילה גם עם פירסמן ובואטנג. אבל זה לשחק בנדמה לי.
כרגע ה-11 הטובים ביותר שאפשר להעמיד הם: ג'רפי, כהן, שלמה, דגני, פירסמן, בואטנג, פריירה, בוזגלו, אלטמן, אינברום, דמארי.
ה-11 שעלו בד"כ בשנה שעברה (גם - לא בתחילת העונה אלא בעיקר בשליש האחרון של העונה) היו: לבקוביץ, כהן, גוטליב, דגני, פירסמן, בואטנג, פריירה, ספורי, קאיו, עאבד, ולסקיס/הירש.

בכנות - לא מבין בכלל איך אפשר לחשוב, בהשוואה הזאת, שנחלשנו (שם את סוגיית המאמן בצד). אני בקלות יכול לחשוב על לפחות 5-6 קבוצות עם סגלים הרבה הרבה פחות איכותיים משלנו, כך שגם ההצהרה הזאת ש"אנחנו בתחתית בוודאות" היא מוזרה בעיני. אם דברים יתחברו נהיה בצמרת, אם דברים לא יתחברו בהחלט יכול להיות שנהיה בתחתית. אבל זה נכון לגבי כמעט כל הקבוצות בליגה ובטח במציאות הכלכלית העגומה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 19:22 
בוא אענה בקצרה:

ואלסקיס טוב יותר מהחלוץ הפותח שלנו היום
הקישור האחורי טוב יותר משל היום (פריירה רק הולך ונחלש)
צמד הבלמים נחלש
הקשר מתחת לחלוץ נחלש.
המגן השמאלי בסימן שאלה כמו שזה נראה.

התחזקנו באגפים. הידד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 19:27 
*התגובה לאולג נדודה*
להגיד שאלה ה-11 שלנו בלי להקשיב לרחשים מסביב זה לטמון את הראש בחול.
אם מחר דגני עובר לב"ש ושלמה למכבי, מה קורה? איבדת 3 בלמים (2 בלמים פותחים בהגנה השניה בטיבה בליגה, ובלם שצופים לו גדולות והוא גם שחקן בית) ואולי תביא איזה שיר צדק.
גם לשים את סוגיית המאמן בצד זה לטמון ראש בחול. רק בעונה האחרונה ראינו מה ההבדל בין מאמן לבובה. זה לא יהיה שונה השנה.
על הנייר הכל יכול להיראות ורוד. במציאות - זה לא הסגל הסופי (לדעתי הוא יכול להשתנות רק לרעה) ואתה יכול בקלות להיגרר למשחקי הישרדות עם נס ציונה וחברותיה.
הזמן ישפוט מי מאיתנו צודק.

נערך לאחרונה על ידי עד המ!!ת הפועל בתאריך 29 יולי 2019, 19:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 19:29 
כל שנה מסבירים פה שאין סיבה שלא נהיה בפלייאוף העליון ושהסגל לא נופל מאף קבוצה חוץ מאלו שרצות גבוה. באורח פלא, אנחנו כבר כמה שנים מוצאים את עצמנו בפלייאוף התחתון, וגם זה לא שהשוואות ראש בראש מראות את התמונה המלאה, אבל גם אם אני זורם איתך אני לא מבין את האופטימיות.

רז שלמה לעומת גוטליב זו היחלשות. גם פירסמן וגרופר על חשבון גוטליב ופירסמן זו היחלשות.
לבנות על קלאודימיר שכבר הראה סימני דעיכה לקראת סיום העונה ולא לזהות, בדיוק כמו שבעונה הקודמת, את הבעיתיות בקישור המרכזי שלנו, זה מבוא להיחלשות. בכל מקרה, קישור אמצע של בואטנג, לקס, קלאודימיר ושי אליאס זה קישור של קבוצת פלייאוף תחתון.
אור אינברום ואלטמן זה פחות או יותר אותו חרא כמו מה שהיה לנו. מה עשה אור אינברום בקריירה שאני צריך לבנות עליו הרים וגבעות? איך השתדרג עמרי אלטמן מאותו שחקן בינוני מינוס שעזב אותנו לפני שנתיים, מלבד בשכר שהוא מרוויח? אני לא רואה הבדל בין ההתלהבות מהם להתלהבות מעאבד וזיקרי טרום העונה הקודמת.
בוזגלו זה הימור שלחלוטין הייתי לוקח כי יש פה פוטנציאל גדול להצלחה.
חלוץ? קשה להגיד שנחלשנו כי לא היה פה יותר מדי. עצם זה שלא היה יותר מדי, רק ממחיש את עומק האבסורד בכך שאפילו בעמדה הזאת לא הצלחנו להתחזק, בשנה השלישית ברציפות. חלוץ מהליגה הוייטנאמית שלא מצליח גם שם לתת גול ויגיע רק במחצית העונה, זה רכש ראוי להפועל תל אביב?
לצערי, לאור מה שראינו מההנהלה הזאת עד כה, גם אם יגיע מישהו אני בספק אם הוא באמת ישדרג את הקיים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
העינין עם לא נופלים מאף קבוצה מלבד הגדולות הוא פשוט.

אם מקומות 1-4 סגורים.
ואתה באותה רמפה פחות או יותר כמע מקומות 5-10 אז רב הסיכויים שתגמור
באחד מארבעת המקומות של הפליאוף התחתון ולא באחד מהשניים שמובילים לפליאוף עליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:15 
במיוחד בגלל שאתה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
במיוחד בגלל שאתה פחות

שנה שעברה לא היית פחות.
ואני לא יודע גמה השנה אתה פחות.

יש עוד אלמנטים שמשפיעים.
אפשר להגיד 101 אלף דברים.
אבל בכל קבוצה אחרת מהלבל שלהן ( נכון לעכשיו) קיץ כזה עובר בשקט.
אצלינו מבקשים לםטר את המאמן לפני שריקת הפתיחה של המחזור הראשון.

זה ענין של ציפיות לעומת תקציב ויכולות פיננסיות שמביר לפעולות אובדניות בנסיון להגשים חלומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:27 
el dudernio כתב:
NARKOTIKA כתב:
במיוחד בגלל שאתה פחות

שנה שעברה לא היית פחות.
ואני לא יודע גמה השנה אתה פחות.

יש עוד אלמנטים שמשפיעים.
אפשר להגיד 101 אלף דברים.
אבל בכל קבוצה אחרת מהלבל שלהן ( נכון לעכשיו) קיץ כזה עובר בשקט.
אצלינו מבקשים לםטר את המאמן לפני שריקת הפתיחה של המחזור הראשון.

זה ענין של ציפיות לעומת תקציב ויכולות פיננסיות שמביר לפעולות אובדניות בנסיון להגשים חלומות.
די נו. אפילו אתה לא עיוור.
מכרו שחקנים במיליוני שקלים והביאו שחקנים זולים או בחינם. מאור בוזגלו זה אולי החיזוק האמיתי היחיד העונה. היחיד.
כל השאר זה די הימור - אינברום, ברשצקי לעומת עאבד/גנדה
או חילוש: אלטמן לעומת ספורי, שלמה/פירסמן במקום גוטליב, גרופר במקום פירסמן, אולהה בינואר לעומת ואלסקיס.
בתקווה נשאר באותה רמה עם השוער.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אני לא טוען שזה לא הימור.

אני טוען שהמציאות היום מחייבת את הפועל לעשות הימורים מקצועיים בכל עונה כדי לקרוא תיגר על הפליאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:45 
el dudernio כתב:
אני לא טוען שזה לא הימור.

אני טוען שהמציאות היום מחייבת את הפועל לעשות הימורים מקצועיים בכל עונה כדי לקרוא תיגר על הפליאוף העליון.
הכל טוב ויפה. אני פשוט לא מבין למה ההימור המקצועי הוא למשל לשחק עם קשר בתור חלוץ ולהביא עוד קשר. אני חושב שהימור יותר מושכל היה להביא חלוץ.
שלם עוד כמה עשרות אלפי יורו בשביל לוסיו וסגור עניין. זה נקרא הימור מושכל. ללכת אול אין על זיקרי כחלוץ... פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:47 
למה אתה כל הזמן כותב שאלטמן המחליף של ספורי
אלטמן מחליף את קאיו. בוזגלו מחליף את ספורי.
נכון שבתחילת השנה ספורי שיחק באמצע אבל כולנו זוכרים איך הוא היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גביע הטוטו מח' 1 נגד רעננה במושבה (שבת 20:30)
הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:48 
גם לקחת מגן שמאלי מעולה - פירסמן ולהציב אותו כבלם כשיש לך בלמים אחרים בסגל. בשביל להציב קשר שמאלי בתור מגן במקומו... נשמע הימור מיותר.

גם לשחרר בחינם את השוער המצויין והזול במקום להפעיל עליו אופציה, ולשאול שוער שמישהו אחר יכול למכור לצד ג' בכל רגע נתון - וואלה, עוד הימור מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

גם בסוף העונה שיחק באמצע. את רוב הריצה הטובה שלו בסוף העונה עשה כשחקן אמצע. היו לו גם כמה משחקים באגף זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

אפילו גורם אמר לאלטמן על פי אתר אחד שהנעליים של ספורי יהיו קטנות עליו(אם אמר)
אבל גם בלי מר גורם, ספורי שיחק רוב העונה באמצע וקאיו היה ברוטציה עם עוד שחקנים לסירוגין.
למען האמת, דעתי האישית היא שגם מבוזגלו ספורי יותר טוב כיום. ספורי כמעט לבד עשה לך את כל ההתקפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 269 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: