תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 11:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1615 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונת 2019/2020 - שחקנים
הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 14:05 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
pogi כתב:
Royi כתב:

ירדנו ליגה כי הניסנובים דאגו למנות את מאמן העל קורצקי ולהשאיר סגל מביך מאוד שאיפשר לקבוצת הצמרת הפועל אשקלון להישאר במקומנו.
לא מעניין אותי מה היה פה בעבר. בשורה התחתונה השחקנים היותר טובים משנה שעברה עזבו ועוד היד נטויה עם דגני שגם ההתנהלות איתו לא מוסיפה כבוד למועדון.
אני מצפה ממי שמחזיק את הפועל תל אביב להעמיד קבוצה ראויה ולא להיאחז בהיסטוריה והשוואות לבעלים אחרים.

ירדנו ליגה כי המועדון פורק, לא נשאר גרוש בקופה והופחתו לנו 9 נקודות.
ה"ניסנובים" כהגדרתך הם הסיבה היחידה לזה שעוד היה איזשהו סיכוי להישאר בליגה (אלא אם כן גם אתה הצעת אז לקחת את הקבוצה על עצמך, לשלם את המשכורות ולהחזיק את הקבוצה עם הראש מעל המים באותה תקופה ואני לא מודע לכך..)

אתה בא בטענות שלא האריכו את החוזה של גוטליב לפני "שנה או שנתיים" ואז טוען שלא מעניין אותך מה היה פה בעבר..
אתה לא יכול לנתק את העבר כי העבר משפיע עלינו עד היום, ובעלים כמו הבעלים הקודמים שהיו נערצים באותה תקופה על ידי האוהדים הובילו אותנו להיות על סף מחיקה. כרגע יש לך בעלים שמוכנים (וכנראה מסוגלים) לשים X כסף כל שנה.
אתה מצפה ליותר? אופציה אחת שיש לך היא לקחת מהם את הקבוצה ולהעמיד תקציב של אגורה אחת יותר מהם (אם תלך על זה מבטיח לך שאתמוך). אופציה נוספת- אתה יכול לצאת כבר היום למסע ברחבי הגלובוס בחיפוש אחר מולטי מליונר שיקנה את הפועל ויעמיד קבוצה ראויה ושלא יאחז בהיסטוריה (לאביב בושינסקי זה הצליח עם מכבי).
עד אז אלא הבעלים, עם כל הצער, ואנחנו נאלץ לסלוח להם על זה שבלב תקופה הפירוק כשהמועדון היה הרוס, הם לא הצליחו להחתים את גוטליב על חוזה חדש לחמש שנים.

:ROSE:

מצטער אני מצפה ממי שלקח על עצמו את הקבוצה לדעת להעמיד קבוצה בהתאם ואם אין יכולת אז שיחפש מחליף. כל עוד הם הבעלים ולא ידאגו להעמיד קבוצה שתתחרה בצמרת אז אני אבוא אליהם בביקורת.
הבאת את הדוגמא של אביב בושינסקי שהיה בזמנו הנציג של שניידר וחיפש מחליף. זה רק מוכיח שהבעלים צריכים לחפש מחליף.
לצערי בגלל אוהדים כמוכם שנותנים להם גיבוי ירדנו ליגה, היינו קרובים לרדת בשנה שעברה ואולי באמת כדאי להתחיל להיזכר בעבר, כי זה בטח נראה יותר טוב מהעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 14:15 
מי זה אימורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מי זה אימורו?

https://www.one.co.il/Article/333982.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 15:42 
redrony כתב:
מי זה אימורו?
לוקמן. כרגע הפועל פתח תקווה לא משחררת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 15:45 
redrony כתב:
מי זה אימורו?

מגן שמאלי ניגרי בן 19 שהפועל החתימה בסוף שנה שעברה (עם אופציית שחרור בקיץ כך לפי הפרסומים). כמו רונאלדו וסקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 15:49 
אגב בספורט1 כתוב שבאוטנג לא יוצא למחנה אימונים כי משהו לא הסתדר לו עם הויזה.
:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 15:56 
היתה לי הרגשה שבואטנג לא ייצא למחנה. חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 16:13 
אחד עם כיפה כתב:
אגב בספורט1 כתוב שבאוטנג לא יוצא למחנה אימונים כי משהו לא הסתדר לו עם הויזה.
:bang: :bang:

לא הסתדר החלק הזה של הויזה שעולה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 20:46 
פישונט כתב:
redrony כתב:
מי זה אימורו?
לוקמן. כרגע הפועל פתח תקווה לא משחררת

הוא היה בהפועל פתח תקווה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 20:58 
עד המ!!ת הפועל כתב:
היתה לי הרגשה שבואטנג לא ייצא למחנה. חבל מאוד.

זה שוב זועק כמה חובבנית הקבוצה הזאת.
כמו שאני כותב בהרבה אשכולות אני מאוד מוטרד מהקישור. ואם באוטנג צפוי להיות שחקן מפתח שם, אני חושב שהעובדה שהוא לא טס יכולה מאוד לפגוע ביציבות של הקישור שלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אז יוצאים למחנה אימונים עם שני קשרי אמצע וילד מהנוער?
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 22:03 
להטיס שחקן הרכב קריטי למחנה זה האובייסט. בואו נשאיר אותו בארץ בלי ויזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 22:05 
אפשר היה לסדר מחנה בחצר של פרוספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עונת 2019/2020 - שחקנים
הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
גם במשחק אימון נגד קטמון הוא לא היה בגלל בעיית ויזה, לא?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2019, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
מי זה אימורו?

מגן שמאלי ניגרי בן 19 שהפועל החתימה בסוף שנה שעברה (עם אופציית שחרור בקיץ כך לפי הפרסומים). כמו רונאלדו וסקס.
ומי זה רונאלדו וסקס....?

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
מי זה אימורו?

ומי זה רונאלדו וסקס....?

Sent from my H8324 using Tapatalk

שחקן כנף מהרפובליקה הדומינקנית בן 20 שהגיע כפרוספקט לעתיד וכנראה יושאל בהמשך הקיץ.
אימורו דרך אגב גנאי ולא ניגרי, גם הוא על תקן פרוספקט לעתיד שיושאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 00:30 
למרות שהוא לא בתוכניות, אני הייתי מוציא את עאבד למחנה אימונים. אם קבוצה תרצה אותו, לפחות שיהיה בכושר, ולא יירתעו מזה שהוא ״לא עשה הכנה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 06:31 
Asafas כתב:
למרות שהוא לא בתוכניות, אני הייתי מוציא את עאבד למחנה אימונים. אם קבוצה תרצה אותו, לפחות שיהיה בכושר, ולא יירתעו מזה שהוא ״לא עשה הכנה״.

מי ישמע הכנה.
למה מה זה מחנה אימון? סתם שבוע שנועד יותר לגיבוש של השחקנים ואימון במזג אוויר נסבל ולא בגיהינום של יולי בארץ.
בשביל לשמור על כושר אפשר גם ללכת לרוץ בים ולשחק משחקי אימון נגד בני לוד

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 06:37 
העובדה היא ששחקנים ״מנודים״ מושאלים לקבוצות אחרות הם נדרשים לזמן נוסף כדי להיכנס לכושר. זה דבר שיכול להרוס לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 06:51 
למה עבאד לא יוצא למחנה?
ברור שהוא אכזבה ולא קרוב להצדיק את השכר המוגזם שלו, אבל כל עוד אין לו קבוצה קולטת והוא איתנו אין שום סיבה לא לקחת אותו בחשבון?

במה הוא פחות טוב מאינברום או פחות מוכח מאלטמן?
שלא לדבר על זיקרי וברשצקי.

בכל זאת הוא היה שותף לעונות יפות מאוד בקש בתור שחקן בכיר שהיה איתם בליגה אירופאית, לקח גביע, סגנות אליפות.
אולי ליד יותר שחקנים סקוררים, יהיה עליו פחות לחץ ונוכל להוציא ממנו יותר חבל סתם לפסול אותו על הסף בשביל שחקנים לא יותר טובים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 06:55 
אז גוטליב לא היה בשליטה של הנוכלים ( רצה ללכת בלי קשר ) ואני לא תומך בדגני והדרישות החצופות שלו, אבל לפחות הזבלים היו משקיעים כסף בבלם אחד רציני כשכבר מכרו שלושה שחקני הרכב מובילים ולא נפלים של קבוצות אחרות. הקהל הכי מטומטם בעולם יקבל גם את זה בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 06:57 
בוריס כתב:
למה עבאד לא יוצא למחנה?
ברור שהוא אכזבה ולא קרוב להצדיק את השכר המוגזם שלו, אבל כל עוד אין לו קבוצה קולטת והוא איתנו אין שום סיבה לא לקחת אותו בחשבון?

בכל זאת הוא היה שותף לעונות יפות מאוד בקש בתור שחקן בכיר שהיה איתם בליגה אירופאית, לקח גביע, סגנות אליפות.
אולי ליד יותר שחקנים סקוררים, יהיה עליו פחות לחץ ונוכל להוציא ממנו יותר חבל סתם לפסול אותו על הסף בשביל שחקנים לא יותר טובים.

בגלל שהחוזה שלו יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 07:15 
https://m.ynet.co.il/Articles/5550391
ובינתיים לפי וויינט וצנציפר ברקת הודיעה שדגני ישחק בב״ש במקרה שחאתם אל חמיד יחתום בסלטיק, ואת צדק מעדיפים לשלוח לבני יהודה שמציעה לו יותר כסף(פחות משכורת להשלים).
אם גם דגני וגם גוטליב הולכים וצדק לא מגיע, אז למרות האופטימיות של אולג נדודה נחלשנו מאוד, כמעט בכל עמדה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 07:21 
עאבד הוא פח אשפה. נכון שזיקרי כזה לא פחות אבל הוא מרוויח יותר ולכם הם מראים לו את הדרך החד צדדית החוצה ומנסים לכופף אותו שיסכים להתפשר על שכר במקום אחר. ככה זה כשהמנהל המקצועי מתעקש להחתים אותו ( ואת אדון זיקרי ) כי הוא מבין כדורגל כל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 09:21 
בוריס כתב:
למה עבאד לא יוצא למחנה?

הוא פחות טוב מכל השחקנים שציינת (למעט זיקרי) בכל דבר בערך.
פשוט שחקן פח ונגר ברמות בינלאומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בוריס כתב:
למה עבאד לא יוצא למחנה?

בגלל שהחוזה שלו יקר.

ואם הוא לא יוצא למחנה אז החוזה נהיה יותר זול?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 10:08 
jonati כתב:
https://m.ynet.co.il/Articles/5550391
ובינתיים לפי וויינט וצנציפר ברקת הודיעה שדגני ישחק בב״ש במקרה שחאתם אל חמיד יחתום בסלטיק, ואת צדק מעדיפים לשלוח לבני יהודה שמציעה לו יותר כסף(פחות משכורת להשלים).
אם גם דגני וגם גוטליב הולכים וצדק לא מגיע, אז למרות האופטימיות של אולג נדודה נחלשנו מאוד, כמעט בכל עמדה במגרש.

אם דגני וגטליב עוזבים (גם אם צדק מגיע) זאת מכה רצינית מאוד לחלק האחורי שלנו. עם זה אני מסכים. מקווה מאוד שידאגו שדגני יישאר.
אבל בחיי שאני לא מבין מאיפה אתה מסיק שנחלשנו כמעט בכל עמדה במגרש (ושוב - במרכז ההגנה זאת תהיה מכה והיחלשות משמעותית אם שני הבלמים הפותחים יעזבו, וזה בכלל לא משנה איזה תחליף יגיע). בשער נחלשנו? בעמדת המגנים או מרכז השדה נחלשנו? בחוד נחלשנו (עזבו שני שחקנים שתרמו ביחד שער אחד, דמארי פותח עונה ומי יודע - אולי גם יסיים, וסביר להניח שיגיע חלוץ נוסף)? ולגבי הקישור ההתקפי, היית מעדיף קישור התקפי של עאבד, קאיו וספורי על קישור התקפי של בוזגלו, אלטמן ואינברום (אם כן אתה מזוכיסט)?

הפועל חייבת לדאוג שדגני יישאר (ואני הייתי מאוד נגד לתת לו שדרוג, אבל הכל עניין של נסיבות ועכשיו אין שום ברירה) ואני מסכים שעזיבה שלו (בהנחה שגוטליב גם עוזב) תהיה מכה קשה מאוד. אבל ממש לא נחלשנו ביתר העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 10:19 
להפועל היו חמישה שחקנים שנתנו עונה טובה, מתוכם יישאר כנראה רק פירסמן
שני הבלמים שהיו מרכז ההגנה הכי טובה בליגה אחרי מכבי בדרך החוצה, המחליפים הפוטנציאלים הם שחקנים שנתנו עונות מבישות בשנתיים האחרונות.
חסר לנו מישהו בקישור ובנוסף, מכל אלטמן-דמארי-שחר הירש אפשר להרכיב פחות או יותר חלוץ אחד(על עומר אי אפשר לבנות, אלטמן לא באמת חלוץ, הירש זה חלוץ שלישי לכל היותר והישועה אני מניח לא תבוא מכוכב העל של הליגה הויאטנמית, שגם הוא לא עתיד להצטרף בזמן הקרוב)
ולמה החלטנו שאלטמן ואינברום זה שדרוג? זה שקאיו ועאבד חלשים לא אומר שמה שהביאו השנה יצליח יותר. שלושה מארבעת שחקני ההרכב בחלק הקדמי סבלו מפציעות קשות בברך לאחרונה, הרביעי נדקר סדרתי.
בנוסף יש את שאלת החיבור של ניסו אביטן לעומת קובי שהמשיך עם הקבוצה מהלאומית והקבוצה איתו ידעה לעמוד על המגרש גם אם לא תמיד התוצאות היו בהתאם.
אחרי העזיבה של גוטליב ודגני אני בא לעונה עם יותר חששות מאשר אופטימיות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 10:30 
Red or Dead כתב:
להפועל היו חמישה שחקנים שנתנו עונה טובה, מתוכם יישאר כנראה רק פירסמן
שני הבלמים שהיו מרכז ההגנה הכי טובה בליגה אחרי מכבי בדרך החוצה, המחליפים הפוטנציאלים הם שחקנים שנתנו עונות מבישות בשנתיים האחרונות.
חסר לנו מישהו בקישור ובנוסף, מכל אלטמן-דמארי-שחר הירש אפשר להרכיב פחות או יותר חלוץ אחד(על עומר אי אפשר לבנות, אלטמן לא באמת חלוץ, הירש זה חלוץ שלישי לכל היותר והישועה אני מניח לא תבוא מכוכב העל של הליגה הויאטנמית, שגם הוא לא עתיד להצטרף בזמן הקרוב)
ולמה החלטנו שאלטמן ואינברום זה שדרוג? זה שקאיו ועאבד חלשים לא אומר שמה שהביאו השנה יצליח יותר. שלושה מארבעת שחקני ההרכב בחלק הקדמי סבלו מפציעות קשות בברך לאחרונה, הרביעי נדקר סדרתי.
בנוסף יש את שאלת החיבור של ניסו אביטן לעומת קובי שהמשיך עם הקבוצה מהלאומית והקבוצה איתו ידעה לעמוד על המגרש גם אם לא תמיד התוצאות היו בהתאם.
אחרי העזיבה של גוטליב ודגני אני בא לעונה עם יותר חששות מאשר אופטימיות.

דבר ראשון, דגני עוד לא עזב. הסיכוי היחיד שהוא יעזוב זה אם ב"ש תשחרר את אלחמיד (אחרת כנראה שאף אחד לא יפדה את סעיף השחרור שלו). גם אז אם הפועל תתעורר ותחליט לשדרג לו קצת את השכר אני בטוח שהוא יישאר.
לגבי לבוקוביץ - החליף אותו שחקן איכותי יותר. לא מבין מה יש להתלונן.
חסר לנו מישהו בקישור? זה עדיין קישור טוב יותר משנה שעברה. ואינברום עם רגל אחת (ועם כל הבעיות שלו ) זה שדרוג לעומת קאיו, גנדה, עאבד וזיקרי. שלא נדבר על בוזגלו. ויותר מזה - אפילו ברשצקי, שהוא שחקן בינוני בלשון המעטה, טוב יותר מרביעיית הזבל הזאת שהרכיבה את הקישור ההתקפי שלנו. אלטמן שחקן פחות טוב מספורי לטעמי, אבל כמכלול, הקישור ההתקפי של שנה שעברה היה כל כך גרוע, ואני לא חושב שיש אדם אחד שהיה מעדיף את הקישור ההתקפי של שנה שעברה על חשבון זה של השנה.
ובחוד כך או כך לא נחלשנו. הירש היה שנה שעברה ומעבר אליו אף חלוץ לא תרם כלום. דמארי מתחיל את העונה ואולי יפתיע וחלוץ זר כנראה יגיע. גם אם דמארי ייפצע מחזור ראשון, לא יגיע חלוץ זר ואושר דוידה יהיה חלוץ מחליף, זה עדיין לא פחות טוב מהכלום שהיה בחוד בשנה שעברה.
לגבי ניסו אביטן - מסכים שהוא סימן שאלה גדול ואני גם הייתי הרבה יותר שקט אם רפואה היה נשאר.

אני מודה שאני אדם אופטימי מטבעי, אבל אם דגני נשאר (ואני מסכים שזאת תהיה מכה קשה אם לא), אני לא מבין איך בכלל אפשר להשוות הסגל של שנה שעברה על זה של השנה. בראייה לאחור, כל משחק שכבשנו בו שער (לא ממצב נייח) היה בגדר נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2019, 10:35 
teknoboy כתב:
שחר כתב:
בוריס כתב:
למה עבאד לא יוצא למחנה?

בגלל שהחוזה שלו יקר.

ואם הוא לא יוצא למחנה אז החוזה נהיה יותר זול?

לפחות חוסכים את הכרטיס טיסה וחדר במלון (-:

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1615 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: