Shacham כתב:
בנוהל, לירון האדום מעדיף לראות הפועל חלשה מקצועית בשם עקרונות לא ברורים .
הפועל תל אביב נתנה לדגני חוזה עם סעיף השחרור הזה בגלל שהיא הייתה סחיטה מקצועית וכלכלית. הדרך היחידה של הפועל להפוך למועדון ששחקנים רוצים לשחק בו+יציב כלכלית, ושלא תלויה ברוכש שמי יודע מתי יגיע, היא הצלחה מקצועית, שתביא גם קהל, מנויים ומכאן כסף. דגני, בהתחשב בכך שאף אחד לא מציע לו חלופה ראויה(לא שיר צדק ולא זר של הניסנובס הם כאלה), הוא מפתח להצלחה מקצועית.
אף אחד לא מרוצה מהמצב שהגענו אליו מול דגני ואף אחד לא מחפש לתת לדגני שדרוג בשכר, אבל דווקא כדי להקטין(אפילו בקצת) את הסיכוי למצבים כאלו בעתיד, צריך לבלוע את הרוק ולתת לדגני את השדרוג המינורי שהוא דורש.
אתה חתיכת שקרן שממציא דברים.
זה שאתה כותב שצדק הוא לא חלופה ראויה למרות שהרבה מאד חושבים אחרת ממך (לא רק אני), לא אומר שאתה צודק.
צדק הוא חלופה מאד ראויה.
teknoboy כתב:
ברור שהוא ירצה לקיים את החוזה, בדיוק כמו שהפועל אמורה לרצות שהוא יקיים את החוזה שבו הוא מרוויח פחות.
מה לעשות שבחוזה הזה יש גם סעיף שחרור ואם הפועל לא רוצה לשחרר אותו בזול היא צריכה לתת לו חוזה חדש ? (בהנחה שאנחנו לא רוצים להיזכר מאוחר מדי)
אם תבוא קבוצה ותשלם את סעיף השחרור אז אין לי בעיה עם זה.
אני חושב שזה עדיף מאשר לשלם לדגני עכשיו עוד כסף לעוד כמה שנים רק כי נתן עונה אחת טובה.
שוב, אנשים כאן עם זכרון קצר כנראה ושכחו שדגני הוא בלם סביר שמבצע לא מעט טעויות בזמן משחקים, חלק עלו לנו בשערים והפסדים וחלק לא.
כבר דובר כאן רבות שאפילו לנבחרת הוא הגיע כברירת מחדל.
מדברים על העונה שעברה כאילו איזה הצלחה זאת היתה, עונה בה נשארנו בליגה מחזור אחד לסיום העונה !!
הפכתם את דגני לבלם הישראלי הכי טוב, זה בדיחה.
וכן, אם קפטן הפועל תל אביב רוצה לעזוב בשביל עוד כמה גרושים לב"ש, אז אהלן וסהלן, מוזמן לעזוב ולהיקבר שם.