תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 18:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוראל דגני
הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:11 
מדבר בגלוי במסיבת העיתונאים שהוא רוצה להישאר במועדון ואוהב את הקבוצה, הוא רוצה שדרוג בחוזה כדיי להישאר ומתוסכל מזה שלא מקבל את זה.

למה לעזאזל לא משדרגים לו את החוזה? נשאר איתנו בלאומית, הציג יכולת טובה שנתיים

נבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוראל דגני
הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:22 
אחרי מסיבת העיתונאים הזאת הבנתי שקפטן הוא לא. חרבן את כל האנרגיה. כמה תשובות טיפשיות. אדון דובר -אתה לא מתדרך לפני??? חבורה של אדיוטים.

נערך לאחרונה על ידי יניב בתאריך 30 יוני 2019, 15:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:24 
לא ראיתי את המסיבת עיתונאים, אבל אין סיבה לשדרג לו את החוזה רק כי עשה עונה טובה.
האם הוא יסכים לקבל קנס על כל טעות שלו שתוביל לשער של יריב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:29 
לירון האדום כתב:
לא ראיתי את המסיבת עיתונאים, אבל אין סיבה לשדרג לו את החוזה רק כי עשה עונה טובה.

הוא הסכים לקצץ בשכר + לוותר על כסף שהיו חייבים לו בעונת הירידה.
אני בטוח שהוא לא מבקש תוספת מוגזמת

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מדבר בגלוי במסיבת העיתונאים שהוא רוצה להישאר במועדון ואוהב את הקבוצה, הוא רוצה שדרוג בחוזה כדיי להישאר ומתוסכל מזה שלא מקבל את זה.

למה לעזאזל לא משדרגים לו את החוזה? נשאר איתנו בלאומית, הציג יכולת טובה שנתיים

נבלות.

למה נבלות?
יש לו חוזה,לא?
אם היה שחקן חרא,והיה חוזה ודורש לקיימו היית תומך בו נכון ?
אם היה עושה טעות בדרבי ואחכ בעוד דרבי , ומוביל להפסד לא היה מקבל הפחתה בשכרו , ויש הוכחות לכך , לצערנו.

חוצפן.
שחקן חושב שנותן עונה טובה
רוצה שדרוג
ואם לא הוא נעלב....
והלוואי יתפכח וישאר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:34 
שיגיעו לעמק השווה
אם נפסיד גם אותו זה עוד מסמר בארון הקבורה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:43 
לא מבין את הריצה הזאת לתקשורת והלחץ שהוא מפעיל בכל אמצעי כדי לקבל שדרוג. מדבור בבלם שקיבל לפני שנה וחצי חוזה שאף קבוצה בעולם לא הייתה נותנת לו. אין שום סיבה לפתוח לו את החוזה 3 שנים לפני סיומו, מה גם שהוא כבר עכשיו אחד השחקנים עם השכר הכי גבוה במועדון. אם הוא השנה יעשה עונה פחות טובה אז הוא יקצץ? הרי ברור שלא.
מאוד אוהב ומעריך אותו - אבל שיסלח לי, אין שום סיבה לפתוח לו את החוזה היפה מאוד מאוד שהוא יושב עליו. הבן אדם יושב על חוזה של קרוב ל-200 אל"ד (לפי הפרסומים) עד גיל 34.
יש לי טונות של ביקורת להנהלה. פה הם צודקים.

* אני גם לא רואה את בית"ר וב"ש רצות כל כך מהר לשלם עליו 400 אלף יורו ולתת לו חוזה טוב יותר ממה שהוא מקבל היום. א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
מה זה התשובות המכוערות האלה במסיבת עיתונאים? זו הייתה מסיבת עיתונאים לפתיחת עונה בהפועל תל אביב או מסיבת "תחזיקו אותי" של דגני? ככה לא מתנהג קפטן. את המשא ומתן שלך תעשה מאחורי הקלעים

איך קפטן מגיע לאירוע כזה ובשאלה הראשונה אומר שהוא לא יודע אם הוא ישחק במועדון העונה?? שלא יגיע בכלל, חלמאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שיש פה עניין של צודק או לא צודק,
אם לבעלים מותר לנהל מו״מ דרך התקשורת (ניסנוב בראיון לערוץ הספורט מבקר אותו, ״מקרובים״ למועדון מעדכנים שישלל ממנו סרט הקפטן ועוד),
אז גם לו מותר.

לגבי השאלה האם לתת לו את השדרוג או לא,
כמו כל החלטה כלכלית, הכל שאלה של אלטרנטיבה.
אם הבעלים רואים אלטרנטיבה טובה בעלות שחרור שלו + חוזה (שזה להערכתי שווי של בערך 2-2.5 מיליון ש״ח ) אז הם לא צריכים לשדרג לו.
אם הם לא רואים אלטרנטיבה, הם צריכים לשדרג לו.
כמובן שיש פה גם אמצע, והאמצע זה שגם בית״ר וגם באר שבע כנראה לא מוכנות להוציא 400 אלף דולר על בלם בן 31, שיקח להם חוזה לשלוש שנים בסביבות ה-200 אלף דולר. זה חתיכת סיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 15:55 
Oleg Neduda כתב:
לא מבין את הריצה הזאת לתקשורת והלחץ שהוא מפעיל בכל אמצעי כדי לקבל שדרוג. מדבור בבלם שקיבל לפני שנה וחצי חוזה שאף קבוצה בעולם לא הייתה נותנת לו. אין שום סיבה לפתוח לו את החוזה 3 שנים לפני סיומו, מה גם שהוא כבר עכשיו אחד השחקנים עם השכר הכי גבוה במועדון. אם הוא השנה יעשה עונה פחות טובה אז הוא יקצץ? הרי ברור שלא.
מאוד אוהב ומעריך אותו - אבל שיסלח לי, אין שום סיבה לפתוח לו את החוזה היפה מאוד מאוד שהוא יושב עליו. הבן אדם יושב על חוזה של קרוב ל-200 אל"ד (לפי הפרסומים) עד גיל 34.
יש לי טונות של ביקורת להנהלה. פה הם צודקים.

* אני גם לא רואה את בית"ר וב"ש רצות כל כך מהר לשלם עליו 400 אלף יורו ולתת לו חוזה טוב יותר ממה שהוא מקבל היום. א

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:18 
מודה שאני לא מבין אותו. לא יודע כמה הוא מרוויח, הוא נתן עונה סבירה לחלוטין, לא גרם יותר מזה. הוא בודאי שלא שובר שוויון ובטח שהוא לא צריך להתבטא ככה כל עוד אין עליו הצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
למה לבעלים מותר להתבטא נגדו ולו אסור?
אני באמת לא מבין. לא חושב שזה עושה לו שירות טוב, אבל לא מבין את הביקורת כלפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:30 
האדס כתב:
למה לבעלים מותר להתבטא נגדו ולו אסור?
אני באמת לא מבין. לא חושב שזה עושה לו שירות טוב, אבל לא מבין את הביקורת כלפיו

מותר לו הכל, אני חושב שזה לא חכם. בדיוק כמו שלא חכם מצד הבעלים להתבטא כלפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מודה שאני לא מבין אותו. לא יודע כמה הוא מרוויח, הוא נתן עונה סבירה לחלוטין, לא גרם יותר מזה. הוא בודאי שלא שובר שוויון ובטח שהוא לא צריך להתבטא ככה כל עוד אין עליו הצעה.

הוא היה השחקן המוביל בהגנה השנייה בטיבה בליגה והגיע לנבחרת. זה בערך כמה גרמים יותר מעונה סבירה.

כל הקטע של הוגן או לא הוגן, צודק, חוצפן וכו' לא מעניין בעליל. תבינו כבר שכל שחקן מנסה להשיג את החוזה הטוב ביותר עבורו, וכל קבוצה מנסה להשיג את השחקנים הכי טובים בכמה שפחות כסף, וזה בסדר. וכן, סעיף השחרור שלו מהווה עבורו מנוף מסוים שאותו הוא מנסה לנצל כדי לקבל העלאה במשכורת, וזה לגיטימי. הדבר היחיד שמעניין זה שהוא יישאר בהפועל כדי שתהיה לנו הגנה חזקה גם העונה (ובטח לעונות הבאות, כי גוטליב לא יישאר מעבר לעונה הנוכחית בכל מקרה ואז בלי דגני נישאר בלי שניהם). האם הוא יישאר גם בלי לשדרג לו את החוזה? אולי, אני לא יודע. אבל אם הוא ילך כי לא הוספנו לו 40 אלף דולר לחוזה (וגם אם נקבל פיצוי של 400 אלף דולר) זו תהיה אבידה גדולה מבחינה מקצועית, שבוודאות תפגע בנו משמעותית לאור המחליפים הפוטנציאלים (טל כחילה ושיר צדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:41 
יובל כתב:
redrony כתב:

הוא היה השחקן המוביל בהגנה השנייה בטיבה בליגה והגיע לנבחרת. זה בערך כמה גרמים יותר מעונה סבירה.

כל הקטע של הוגן או לא הוגן, צודק, חוצפן וכו' לא מעניין בעליל. תבינו כבר שכל שחקן מנסה להשיג את החוזה הטוב ביותר עבורו, וכל קבוצה מנסה להשיג את השחקנים הכי טובים בכמה שפחות כסף, וזה בסדר. וכן, סעיף השחרור שלו מהווה עבורו מנוף מסוים שאותו הוא מנסה לנצל כדי לקבל העלאה במשכורת, וזה לגיטימי. הדבר היחיד שמעניין זה שהוא יישאר בהפועל כדי שתהיה לנו הגנה חזקה גם העונה (ובטח לעונות הבאות, כי גוטליב לא יישאר מעבר לעונה הנוכחית בכל מקרה ואז בלי דגני נישאר בלי שניהם). האם הוא יישאר גם בלי לשדרג לו את החוזה? אולי, אני לא יודע. אבל אם הוא ילך כי לא הוספנו לו 40 אלף דולר לחוזה (וגם אם נקבל פיצוי של 400 אלף דולר) זו תהיה אבידה גדולה מבחינה מקצועית, שבוודאות תפגע בנו משמעותית לאור המחליפים הפוטנציאלים (טל כחילה ושיר צדק).

אני מסכים לגמרי לגבי המשפט הראשון שלך, זה לא מעניין. הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה. אני חושב שזה עושה לו שירות רע. אני חושב שהוא בלם טוב, לא יותר מזה ואני לא באמת יודע כמה הוא מרוויח ואיזה שדרוג הוא רוצה.
הייתי יכול להבין אם היתה לו קבוצה ביד שמשלמת 400K עליו ושמשדרגת אותו והוא היה אומר וואלה, רוצה להישאר אבל לא רוצה להפסיד כסף. כרגע אין לו שום מינוף. אבל כמו שאמרתי, אין לי מושג מה הסכומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:

אני מסכים לגמרי לגבי המשפט הראשון שלך, זה לא מעניין. הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה. אני חושב שזה עושה לו שירות רע. אני חושב שהוא בלם טוב, לא יותר מזה ואני לא באמת יודע כמה הוא מרוויח ואיזה שדרוג הוא רוצה.
הייתי יכול להבין אם היתה לו קבוצה ביד שמשלמת 400K עליו ושמשדרגת אותו והוא היה אומר וואלה, רוצה להישאר אבל לא רוצה להפסיד כסף. כרגע אין לו שום מינוף. אבל כמו שאמרתי, אין לי מושג מה הסכומים

הוא בלם טוב ולא מעבר לזה? כמה בלמים בליגה יותר טובים ממנו או ברמתו? מה הפער בין "שחקן טוב ולא מעבר לזה" לבין שחקנים כמו כחילה ושיר צדק? צריך לבחון את זה באופן יחסי. דגני, נכון לעונה האחרונה, הוא בטופ של הבלמים בליגה, כמו שבן סהר, דור מיכה, אצילי ודור פרץ הם בטופ של השחקנים בליגה בתפקידם.

ההבדל בינו לבין אלטרנטיבות כמו טל כחילה ושיר צדק הוא עצום. הפועל ספגה בליגה הסדירה (לא כולל פלייאוף תחתון) 23 שערים. באר שבע 32, ובית"ר 37 (ואלה קבוצות שלא מתקיפים נגדן יותר מאשר נגד הפועל). זה פער עצום, וחלק מהפער הזה נובע מכך שאצלנו שיחק דגני ואצלם שיחקו כחילה וצדק (וכן, גם לשחקנים כמו פירסמן וגוטליב היה חלק בהצלחה הזאת, אבל גם לדגני חלק גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:08 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:

הוא בלם טוב ולא מעבר לזה? כמה בלמים בליגה יותר טובים ממנו או ברמתו? מה הפער בין "שחקן טוב ולא מעבר לזה" לבין שחקנים כמו כחילה ושיר צדק? צריך לבחון את זה באופן יחסי. דגני, נכון לעונה האחרונה, הוא בטופ של הבלמים בליגה, כמו שבן סהר, דור מיכה, אצילי ודור פרץ הם בטופ של השחקנים בליגה בתפקידם.

ההבדל בינו לבין אלטרנטיבות כמו טל כחילה ושיר צדק הוא עצום. הפועל ספגה בליגה הסדירה (לא כולל פלייאוף תחתון) 23 שערים. באר שבע 32, ובית"ר 37 (ואלה קבוצות שלא מתקיפים נגדן יותר מאשר נגד הפועל). זה פער עצום, וחלק מהפער הזה נובע מכך שאצלנו שיחק דגני ואצלם שיחקו כחילה וצדק (וכן, גם לשחקנים כמו פירסמן וגוטליב היה חלק בהצלחה הזאת, אבל גם לדגני חלק גדול).

חייבים לנתק את הספיגות משחקן זה או אחר כי זה פשוט לא אומר כלום בטח במקרה של הפועל. אני לא אומר ששחקני ההגנה לא משמעותיים, אבל יש משחק הגנה של הקבוצה שמתחיל בלחץ של החלק ההתקפי והכי חשוב, הקישור האחורי שלפחות מבחינה הגנתית עשה עבודה מצוינת.
בעיניי הפלוס בדגני זה שהוא יכול לשחק מגן ימני ולא רע בכלל. בתור בלם לא היו חסרות לא שטויות שהוא עשה.
אני לא מכיר את כל הבלמים בליגה ואני חושב שדגני בלם טוב, אבל בשביל לשפוט את כל העניין הזה צריך לדעת מה הסכומים. אני לא חושב שהוא עשה עונה יוצאת דופן ואם כן, למה לא לשדרג לגוטליב, פירסמן ועידן כהן גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:14 
נניח ולא משדרגים לו והולכים איתו ראש בראש.
עדיין כדי שהוא יעזוב צריך שמישהו ישים עליו 400 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:16 
זכותו המלאה ולגיטימי ביותר לשחקן לדרוש חוזה משופר וגם זכותו של המועדון לא לענות לדרישה.
זה בכלל לא רלוונטי אם הוא נתן עונה טובה, רעה או סבירה. השאלה מה האינטרס באותו רגע מול כל השיקולים.

בכל מקרה, כל הפרסומים על לקיחת סרט הקפטן והעיסוק סבב זה היו מיותרים לגמרי ולא הוסיפו כבוד לאף אחד מהמעורבים. אפשר והיה צריך להגיד לא בצורה מכובדת אם זאת החלטת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:21 
אני כן חושב שזו סוג של חוצפה מצידו לבקש שדרוג.
כן הייתה להפועל הגנה טובה השנה, נכון.

עדיין בשורה התחתונה הקבוצה נכשלה וסיימה בפליאוף תחתון, דגני עצמו עשה לא מעט שטויות העונה שעלו לנו בנקודות (חיפה בבית, ביטר בבית עם הפנדל שעשה על פלומיין, האדום שהצליח לספוג באשדוד, לא חסר בקיצור).

לא יודע, אני לא כל כך אוהב את הבקשה הזו שלו.
ועדיין, שיתפשרו איתו ונגמור עם זה.
מסוג המצבים שעדיף להיות חכם מאשר צודק.

מצד שני זה פתח לכל מיני עידן כהן ופירסמן עכשיו גם לגשת להנהלה ולבקש שרדוג.
אם לדגני מגיע שדרוג אז לפירסמן לא מגיע? לגוטליב? לעידן כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

זה לא עניין של מגיע או לא. אם יש קבוצה שמוכנה לשלם לו קצת יותר, ואת סעיף השחרור שלו, הפועל צריכה לחשוב אם ברצונה לשלם לו קצת יותר ולקוות שלא ירצה לעבור בשל כך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:41 
נו שיתנו לו כבר 25 אלף בתשלומים ובונוסים, ושיגדילו את הסעיפי שחרור ב-50%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 17:56 
אין על הקבוצה הזו. רק אצלנו יושב קפטן במסיבת עיתונאים לפתיחת העונה ומדבר על לעזוב. שיווק מדהים!
זכותו של דגני לבקש שדרוג בשכר. רק שלאור החוזה המכובד שהוא קיבל ועד גיל מבוגר, בעיניי הוא חצוף ואני במקום הנוכלים אומר לו בבקשה תביא מי שישלם את ה400 אלף ויאללה ביי. גם מעבר לעובדה שהוא LIABILITY עם הלא מעט פאלטות שלו, העובדה שיש לנו שני בלמים מוכשרים על הספסל מאפשרת לנו מרווח נשימה. אם הנוכלים יקחו את הכסף וישקיעו אותו בקניוק ובחלוץ שאולי לא נראה עדיין בארץ כמו אולהה, אבל יהיה סתם חלוץ טוב, עוד נרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:

חייבים לנתק את הספיגות משחקן זה או אחר כי זה פשוט לא אומר כלום בטח במקרה של הפועל. אני לא אומר ששחקני ההגנה לא משמעותיים, אבל יש משחק הגנה של הקבוצה שמתחיל בלחץ של החלק ההתקפי והכי חשוב, הקישור האחורי שלפחות מבחינה הגנתית עשה עבודה מצוינת.
בעיניי הפלוס בדגני זה שהוא יכול לשחק מגן ימני ולא רע בכלל. בתור בלם לא היו חסרות לא שטויות שהוא עשה.
אני לא מכיר את כל הבלמים בליגה ואני חושב שדגני בלם טוב, אבל בשביל לשפוט את כל העניין הזה צריך לדעת מה הסכומים. אני לא חושב שהוא עשה עונה יוצאת דופן ואם כן, למה לא לשדרג לגוטליב, פירסמן ועידן כהן גם?

בוודאי שלשחקני ההגנה (והבלמים בפרט) יש את המשקל הכי גדול בנתון הספיגות של הקבוצה. יותר מהעבודה של הקשרים האחוריים והלחץ של החלק ההתקפי.

לגבי השדרוג - כי יש לו סעיף יציאה, לא גבוה מדי, שקיים סיכוי שיוביל לעזיבה שלו, וזה תהיה אבידה גדולה. אם לא היה לו סעיף שחרור מחוזה שיפוג רק עוד 3 שנים, הוא היה יכול לבכות עד מחר, לא הייתה שום סיבה בעולם לתת לו שדרוג של שקל, לכן הוא גם מראש לא היה מבקש דבר כזה.

לגבי שאר השחקנים: לגוטליב יש חוזה לעוד עונה, ואני בטוח ב-100% שהחוזה החדש שההנהלה ניסתה או רצתה להציע לו שישאיר אותו מעבר לעונה הנוכחית (או למכור אותו במועד מאוחר יותר מהקיץ הזה), גבוה יותר מהחוזה הנוכחי שלו. הוא לא רוצה ובצדק, כי אם הוא לא יימכר הקיץ, אז בתור שחקן חופשי בקיץ הבא הוא כנראה יוכל להשיג חוזה יותר גבוה מכל מה שאנחנו יכולים להציע לו עכשיו.
לפירסמן יש חוזה לעוד עונה אחת על סכום מגוחך של כ-60 אלף יורו, וכדי להשאיר אותו מעבר לעונה הנוכחית אני באופן אישי הייתי מוכן שישדרגו לו את החוזה ובאופן משמעותי מאוד. מן הסתם כל שדרוג של חוזה קיים בא על חשבון של חיזוק או הוצאה אחרת, אבל להשאיר את פירסמן, שהוא המגן השמאלי הכי טוב בליגה, לכמה שנים, זו מטרה חשובה מאוד. לצערי לא נראה שמישהו במועדון חושב בכיוון הזה, לפחות לא כרגע.
לעידן כהן יש חוזה לעוד שנתיים עד כמה שידוע לי, ומבין רביעיית ההגנה הוא היחיד שבר תחליף, לכן אין סיבה לשדרג לו את השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 18:22 
אני בהחלט רוצה שמרכז ההגנה יישאר על כנו
אבל גם אם אחד הבלמים יעזוב תמורת כסף זה לא סוף העולם
רז שלמה אמור להתקדם עוד קצת ובלם נוסף שיגיע מן הסתם
יהיה מנוסה לא פחות מדגני . פירסמן חייב לקבל חוזה ושדרוג
בכדי שיישאר מעבר לעונה הנוכחית יהיה חבל לאבד אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 18:29 
מעצבנת אותי הגישה שלו.
לגיטימי לבקש העלאה, אבל גם לגיטמי להגיד לו "לא", ואם התשובה היא לא, אז לא. חלאס.

אתה רוצה להרוויח יותר? תביא קבוצה שתשים את הסעיף שחרור ולך תרוויח שם יותר מאשר פה.

אני לא אוהב את כל השימוש הזה בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 18:33 
היה לו ראיון מזעזע גם בתקופת רפואה.
הוא באמת לא הנמלה הראשונה בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 19:07 
לא מסכים איתך יובל. שים כמעט כל רביעיית הגנה בליגה במקום הרביעייה של מכבי, אנ מהספק אם היה הבדל משמעותי.
אני מסכים שבקבוצה כמו הפועל יש משקל יותר לשחקנים עצמם, ואין ספק קבלנים שטועים עושים המון נזק, אבל שקבוצה סוגרת את הכדור באמצע הרבה יותר קשה נגדה.
כמובן שלבלמים יש משקל, אבל כמו שאמרתי, דגני בלם טוב, לא יוצר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
מי שולח שחקן שלא בטוח יישאר למסיבת עיתונאים??
טמטום מוחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2019, 19:34 
joshsoos כתב:
אין על הקבוצה הזו. רק אצלנו יושב קפטן במסיבת עיתונאים לפתיחת העונה ומדבר על לעזוב. שיווק מדהים!
זכותו של דגני לבקש שדרוג בשכר. רק שלאור החוזה המכובד שהוא קיבל ועד גיל מבוגר, בעיניי הוא חצוף ואני במקום הנוכלים אומר לו בבקשה תביא מי שישלם את ה400 אלף ויאללה ביי. גם מעבר לעובדה שהוא LIABILITY עם הלא מעט פאלטות שלו, העובדה שיש לנו שני בלמים מוכשרים על הספסל מאפשרת לנו מרווח נשימה. אם הנוכלים יקחו את הכסף וישקיעו אותו בקניוק ובחלוץ שאולי לא נראה עדיין בארץ כמו אולהה, אבל יהיה סתם חלוץ טוב, עוד נרוויח
כל מילה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: