תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1615 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 54  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונת 2019/2020 - שחקנים
הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 17:11 
לא הבנתי מה הקשר בין מימוש האופציה למידת ההתאמה שלו לנתניה. אם הוא לא היה מתאים לנתניה העונה (קבוצת צמרת לכל דבר להזכירכם), הוא לא היה משחק. בפועל הוא שיחק הרבה ותרם לא מעט. זה שהם לא מימשו את האופציה לגביו רק אומר שהם לא רצו להוציא עליו 600 אלף שקל. נתניה קבוצה עם תקציב מוגבל ובהחלט סביר שאם הייתה להם אפשרות להשאירו בח ינם הם היו משאירים.
לגבי זה שיותר קל לתת מספרים בנתניה לעומת הפועל, זה נכון, רק שאתם מתעלמים באלגנטיות מכך ששם הרבה יותר קשה למצוא דקות משחק. בהפועל שחקנים פח קיבלו אינסוף הזדמנויות כי לא היו 11 שחקנים נורמלים להרכב, בעוד בנתניה ברשצקי היה צריך להתחרות עם קניקובסקי, היקה, אברהם וקוגבניה על דקות משחק.
בשורה התחתונה אין ספק שברשצקי נתן עונה טובה יותר מכל שחקני הקישור ההתקפי שלנו מלבד ספורי. אתם יכולים לחשוב שאנחנו נצליח להביא בתקציב שיש לנו מספיק קשרים התקפיים ובאיכות כזו כך שלברשצקי לא יהיה מקום בסגל. מה שנקרא, אשרי המאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עונת 2019/2020 - שחקנים
הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 17:17 
כזאת עונה טובה, כזה שחקן מצוין שהם לא מוכנים אפילו לשלם עליו 600 אלף, עזבו 600
אפילו לא אמרו אנחנו רוצים אבח במחיר אחר או טרייד.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
כזאת עונה טובה, כזה שחקן מצוין שהם לא מוכנים אפילו לשלם עליו 600 אלף, עזבו 600
אפילו לא אמרו אנחנו רוצים אבח במחיר אחר או טרייד.

מאיפה לך? דווקא באתרים כתוב שנתניה רצו להתמקח על המחיר והיו מעוניינים לממש עליו את האופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 17:25 
teknoboy כתב:
באמת קשה להבין שלפתוח בהרכב של קבוצה טובה זה יותר מרשים מלפתח בהרכב של קבוצה לא טובה?
ובאמת קשה להפנים שיותר קל לכבוש ולבשל בקבוצה שמסוגלת לשים גול מאשר בקבוצה שלא תבקיע אם לא יקרה נס?
אתם יודעים, לא כל המספרים חייבים להיות תמיד לאותו צד.

מסכים, אבל רק מוסיף שנתניה הבקיעה 45 לעומת הפועל שהבקיעה 40. לא הפרש היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 18:19 
די כבר עם המילה הזאת טרייד!!! זה לא NBA!! מתי לעזאזל ראיתם טרייד בכדורגל? לא עסקה של שחקן+כסף תמורת שחקן אחר, אני מדבר טרייד אמיתי אחד על אחד.

ודרך אגב, ברוב המקרים השחקן+כסף שעובר, גם עובר בהשאלה ולא בסתם העברה

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
teknoboy כתב:
באמת קשה להבין שלפתוח בהרכב של קבוצה טובה זה יותר מרשים מלפתח בהרכב של קבוצה לא טובה?
ובאמת קשה להפנים שיותר קל לכבוש ולבשל בקבוצה שמסוגלת לשים גול מאשר בקבוצה שלא תבקיע אם לא יקרה נס?
אתם יודעים, לא כל המספרים חייבים להיות תמיד לאותו צד.

מסכים, אבל רק מוסיף שנתניה הבקיעה 45 לעומת הפועל שהבקיעה 40. לא הפרש היסטרי.

תודה, מודה שלא ממש ידעתי מה נתניה עשו העונה. אז יוצא שהמספרים שלו באמת טובים יחסית בשבילנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
זה אומר שהתווסף עוד שחקן בינוני לעמדה שבה יש לנו כבר עכשיו אינפלציה של שחקנים בינוניים.
חייבים חיזוק לכנף, ועדיף שזה יגיע ביחד עם שחרור של איזה 2-3 שחקניםבתפקיד הזה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2019, 20:30 
kruvi1 כתב:
זה אומר שהתווסף עוד שחקן בינוני לעמדה שבה יש לנו כבר עכשיו אינפלציה של שחקנים בינוניים.

אם מוצאים תחליפים, אני הייתי משחרר את זיקרי, משחרר את עאבד ומשאיל את גנדה ללאומית שישחק יותר ויצבור ביטחון.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 10:25 
זה שנתניה לא מימשה את האופציה על ברשצקי זה לא אומר כלום. הם גם לא מימשו את האופציה על ספורי במחיר דומה בשנה שעברה ואני בטוח שהם מצטערים על זה. חוץ מזה שמהפרסומים ברור שהם רצו לממש אבל כנראה שגם רצו להוריד קצת את המחיר.

ולנושא עצמו - אני אישית אדיש. יכול להיות שבחצי מיליון שקל שהיינו מקבלים היינו יכולים להחתים שחקן טוב יותר לספסל. מצד שני ברשצקי עשה עונה לא רעה ויש לו מקום בספסל (לא כחילוף ראשון לקישור ההתקפי, אבל כחילוף שני/שלישי הוא בסדר גמור). הפועל תצטרך שיישבו על הספסל שחקן כנף וחלוץ טובים. אחריהם בהיררכיה ברשצקי זה יותר מבסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם שווה להשאיר את גנדה אם זה עולה לנו 350 אלף שקל. אם הייתם שואלים אותי לפני שנתיים או אפילו שנה הייתי אומר שברור שכן, היום אני כבר בספק שיצא ממנו משהו.
אם הוא חושב שהוא שווה חו"ל הוא מטומטם גדול. ביכולת שלו בעונה האחרונה הוא בקושי שווה צמרת לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
kruvi1 כתב:

אם מוצאים תחליפים, אני הייתי משחרר את זיקרי, משחרר את עאבד ומשאיל את גנדה ללאומית שישחק יותר ויצבור ביטחון.

למה ללאומית? יש את חדרה, נס ציונה וכפר סבא שבתקציבם הנוכחי יהיו שמחות לקבל אותו להרכב או לכל הפחות שחקן 12\13 ברוטציה שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 15:44 
לדעתי ספסל של ברשצקי וגנדה כמחליפים לאינברום מוגרבי/כנף אחר שיבוא
זה יותר מבסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 16:38 
Yalla Hapoel כתב:
זה יותר מבסדר

על סמך מה גנדה בספסל זה בסדר? הוא היה גרוע מאוד השנה ואני מאוד מקווה שיצליחו לנצל את היח"צ הטוב שלו ויעשו עליו כמה גרושים. בכל מקרה, אין לו שום מקום בסגל לאור היכולת הגרועה שלו בשנה שעברה, בדיוק כמו עאבד וזיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 17:04 
לממש האופציה על גנדה ולהשאיל לנתניה עם אופציית רכישה בסכום כפול. בשנתיים האחרונות זה עשה טוב לשחקנים שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 17:04 
Oleg Neduda כתב:
Yalla Hapoel כתב:
זה יותר מבסדר

על סמך מה גנדה בספסל זה בסדר? הוא היה גרוע מאוד השנה ואני מאוד מקווה שיצליחו לנצל את היח"צ הטוב שלו ויעשו עליו כמה גרושים. בכל מקרה, אין לו שום מקום בסגל לאור היכולת הגרועה שלו בשנה שעברה, בדיוק כמו עאבד וזיקרי

אם יצליחו למכור אותו בכמה מאות אלפיי יורו אז בשמחה.
אבל אני מעדיף אותו בספסל על חשבון עבאד וזיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 18:27 
Oleg Neduda כתב:
Yalla Hapoel כתב:
זה יותר מבסדר

תגיד קרעת פעם רצועה צולבת? חזרת פעם מפציעה כזאת?
וכשהוא חזר לאן הוא חזר? לקבוצה שרצה והוא רק צריך להשתלב?
או לקבוצה שנלחמת על החיים שלה עם לחץ אטומי חצי מאומנת בקושי?.
קל להקליד שטויות במקלדת.
אחלה המשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 19:36 
bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Yalla Hapoel כתב:
זה יותר מבסדר

קל להקליד שטויות במקלדת.
אחלה המשך

לא הבנתי מה אתה רוצה (כרגיל). רק בגלל שזה אתה אני גם לא אנסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 20:38 
Oleg Neduda כתב:
bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Yalla Hapoel כתב:
זה יותר מבסדר

קל להקליד שטויות במקלדת.
אחלה המשך

לא הבנתי מה אתה רוצה (כרגיל). רק בגלל שזה אתה אני גם לא אנסה

אתה בחור אינטליגנטי הבנת מצויין,וגם הבנת שטעית.
ערב טוב שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 21:32 
במה טעיתי?
ג'וזף גנדה זה שחקן שעדיין לא עשה עונה אחת טובה בליגת העל. שנה שעברה הוא היה מזעזע. מה רלוונטי שהוא קרע את הרצועה הצולבת לכך שביכולת שלו מאז שעלה לבוגרים אין לו מקום בסגל? ברור לי שיכול להיות שהיכולת הגרועה שלו בשנה שעברה הייתה בגלל הפציעה. גם ברור לי שהוא יכול עוד יכול להתפתח לשחקן טוב. האם כל זה אומר שהוא יכול להיות שחקן סגל לגיטימי בשנה הבאה? אם המאמן שלנו יחשוב כמוך כנראה שאנחנו נהיה בדרך לעוד עונה עם התקפה בינונית ביום טוב. הפועל צריכה שחקנים בשלים בספסל, כשאולי בקצה הספסל אפשר להחזיק שחקן כמו גנדה. אני אישית הייתי מעדיף בקצה הספסל להמר על שחקן צעיר אחר כמו עלי כנאנה או אושר דוידה. אז כן - לגנדה לטעמי אין מקום אפילו בסגל של שנה הבאה. אין לי שום בעיה שהוא יושאל, ואם יהיה טוב יחזור. אבל לבנות עליו כשחקן ספסל אחרי העונה האחרונה? בחיים לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
במה טעיתי?
ג'וזף גנדה זה שחקן שעדיין לא עשה עונה אחת טובה בליגת העל. שנה שעברה הוא היה מזעזע. מה רלוונטי שהוא קרע את הרצועה הצולבת לכך שביכולת שלו מאז שעלה לבוגרים אין לו מקום בסגל? ברור לי שיכול להיות שהיכולת הגרועה שלו בשנה שעברה הייתה בגלל הפציעה. גם ברור לי שהוא יכול עוד יכול להתפתח לשחקן טוב. האם כל זה אומר שהוא יכול להיות שחקן סגל לגיטימי בשנה הבאה? אם המאמן שלנו יחשוב כמוך כנראה שאנחנו נהיה בדרך לעוד עונה עם התקפה בינונית ביום טוב. הפועל צריכה שחקנים בשלים בספסל, כשאולי בקצה הספסל אפשר להחזיק שחקן כמו גנדה. אני אישית הייתי מעדיף בקצה הספסל להמר על שחקן צעיר אחר כמו עלי כנאנה או אושר דוידה. אז כן - לגנדה לטעמי אין מקום אפילו בסגל של שנה הבאה. אין לי שום בעיה שהוא יושאל, ואם יהיה טוב יחזור. אבל לבנות עליו כשחקן ספסל אחרי העונה האחרונה? בחיים לא

הדעה שלי על גנדה היא כשלך, אבל לגבי השאלה ועוד לליגה הלאומית אתה לא בכיוון. גנדה ו/או הסביבה שלו חושבים שהוא סופר-סטאר, הוא מכוון בכלל לחו"ל. אני מקווה שלפחות נקבל עליו קצת כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2019, 23:45 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
במה טעיתי?

הדעה שלי על גנדה היא כשלך, אבל לגבי השאלה ועוד לליגה הלאומית אתה לא בכיוון. גנדה ו/או הסביבה שלו חושבים שהוא סופר-סטאר, הוא מכוון בכלל לחו"ל. אני מקווה שלפחות נקבל עליו קצת כסף.

לא כתבתי ליגה לאומית, כתבתי שאפשר להשאיל. זה שחקן עם חתיכת יח"צ ולמרות שהיה מחפיר בשנה שעברה אני בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל. לכן את האופציה עליו הייתי מממש בכל מקרה ומנסה למכור, ואם אין קבוצה שתסכים לשלם אז להשאיל לקבוצה אחרת בליגה. אם הוא רוצה חו"ל שיביא הצעה. אני מוכר אותו בלי לחשוב פעמיים אם זה יאפשר להגדיל קצת את התקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, מישהו אחר כתב להשאיל ללאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 05:22 
נראה שג׳וזף גנדה זה אליאור ברנס של המאה ה-21.
בינתיים, אין לו שום תרומה למשחק שלנו והעונה אנחנו לא יכולים לחיות רק על פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 08:30 
הסבתא של הפועל כתב:
כפיר אדום כתב:
kruvi1 כתב:

למה ללאומית? יש את חדרה, נס ציונה וכפר סבא שבתקציבם הנוכחי יהיו שמחות לקבל אותו להרכב או לכל הפחות שחקן 12\13 ברוטציה שלהן.
בעיקר חשוב לי שישחק הרבה, שיוכל להתפתח ולהוביל קבוצה. נראה לי שיותר סביר שזה יקרה בלאומית, אבל לא פוסל נס ציונה וכדומה

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
גנדה תפור על חדרה
אבל לא הייתי משחרר, עלות לעומת תועלת מעולה ולדעתי הוא ישתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 09:44 
לא ברור איך נשים פה מעדיפים את גנדה על ברשצקי.
שחקן בעייתי שבמקרה והוא לא פותח בהרכב עושה פרצופים ואם הוא לא עולה חיחוף עוד קצת פרצופים. עושה טובה שהוא משחק ובנוסף גם אגואיסט לא קטן . ברשצקי עדיף עליו במליון אחוז.
מגנדה לא יצא שום דבר גם בעוד 100 שנה כי יש לו אוםי
בעייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים יוצר מדברים על עזיבות משמעותיות(ספורי, דגני) ומצד שני- החתמות לא אטרקטיביות בחלקן.
מתיאוס במו"מ עם רעננה. כבר שכחתי את תחילת שנות ה90', שהיינו מפסידים שחקנים לקבוצות קטנות.
אני מקווה שהחבורת יבשושים קמצנים, שלא מחפשים רוכש, מודעים לחזרה לבלומפילד ולצורך במנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 10:40 
מצויין שמתאוס במו"מ עם רעננה. מאוד מקווה שהוא לא יגיע. הוא היה חלק מרכזי באחת ההגנות הכי גרועות בליגה, לא מבין מה בכלל יש להסתכל לכיוון שלו.
כמעט אף קבוצה עוד לא עשתה רכש משמעותי, כך שזה לא אומר שום דבר. זה שלב מאוד מוקדם של הפגרה.
אני אישית חושב שאם ספורי לא מאריך חוזה, עדיף שכבר יפעילו את סעיף השחרור שלו (מאשר לאבד אותו בסוף החוזה בחצי מחיר כדמי השבחה במקרה הטוב, או בחינם במקרה הרע אם יצא לאירופה), בהנחה שיצליחו להחתים את קניוק במקום (הוא בטוח יעלה פחות מחצי מיליון יורו ועוד יישאר עודף כדי לסגור עם מוגרבי).
דגני זה קריטי מאוד שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
פחות עקרוני אם זה מתיאוס, יותר העניין שאנחנו לא מפתים שחקנים כמו פעם(וזה פחות העניין של קצת יותר כסף לכאן או לכאן) בעלים שדוגלים בהקטנת המועדון. מתאים להם כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2019, 11:47 
אם דגני וגוטליב נשאר אין לנו צורך ברכישת בלם נוסף (יש את שלמה ופרץ שחוזר מהשאלה).
צריך לתת דגש להתקפה.
קישור אמצע יש לך את פריירה לקס בואטנג ואליאס.
הבעיה היא בכנפיים ובחוד.
אם אפשר היתי מביא את בן בסט.
כמובן שקניוק ומוגרבי זה רכש מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1615 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: