יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
במה טעיתי?
ג'וזף גנדה זה שחקן שעדיין לא עשה עונה אחת טובה בליגת העל. שנה שעברה הוא היה מזעזע. מה רלוונטי שהוא קרע את הרצועה הצולבת לכך שביכולת שלו מאז שעלה לבוגרים אין לו מקום בסגל? ברור לי שיכול להיות שהיכולת הגרועה שלו בשנה שעברה הייתה בגלל הפציעה. גם ברור לי שהוא יכול עוד יכול להתפתח לשחקן טוב. האם כל זה אומר שהוא יכול להיות שחקן סגל לגיטימי בשנה הבאה? אם המאמן שלנו יחשוב כמוך כנראה שאנחנו נהיה בדרך לעוד עונה עם התקפה בינונית ביום טוב. הפועל צריכה שחקנים בשלים בספסל, כשאולי בקצה הספסל אפשר להחזיק שחקן כמו גנדה. אני אישית הייתי מעדיף בקצה הספסל להמר על שחקן צעיר אחר כמו עלי כנאנה או אושר דוידה. אז כן - לגנדה לטעמי אין מקום אפילו בסגל של שנה הבאה. אין לי שום בעיה שהוא יושאל, ואם יהיה טוב יחזור. אבל לבנות עליו כשחקן ספסל אחרי העונה האחרונה? בחיים לא
הדעה שלי על גנדה היא כשלך, אבל לגבי השאלה ועוד לליגה הלאומית אתה לא בכיוון. גנדה ו/או הסביבה שלו חושבים שהוא סופר-סטאר, הוא מכוון בכלל לחו"ל. אני מקווה שלפחות נקבל עליו קצת כסף.
לא כתבתי ליגה לאומית, כתבתי שאפשר להשאיל. זה שחקן עם חתיכת יח"צ ולמרות שהיה מחפיר בשנה שעברה אני בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל. לכן את האופציה עליו הייתי מממש בכל מקרה ומנסה למכור, ואם אין קבוצה שתסכים לשלם אז להשאיל לקבוצה אחרת בליגה. אם הוא רוצה חו"ל שיביא הצעה. אני מוכר אותו בלי לחשוב פעמיים אם זה יאפשר להגדיל קצת את התקציב