el dudernio כתב:
ההצעה של דל האחים בדיר לא הייתה רצינית וכללה דחייה דל הפירוק כאשר אורנשטיין הבהיר להם שצריכים עכשיו להכניס כסף לקופה. אפילו דמי רצינות הם סירבו לשלם בעוד ניסנוב שילמו 1.1 מליון שקל.
בנוסף מלבד מכירת גוטליב וממש קצת כרטיסים לא היו עוד הכנסות בשנת הרכישה זה אומר שאת ה 8 פלוס מליון שקל הם היו צריכים להשלים מכיסם.
שנה שעברה ההכנסות לא כיסו את התקציב וגם השנה לא, לפי הצהרה לבקרה התקציבית הם תכננו להכניס השנה 4 מליון שקל שזה בערך מה שיש להם. זה אומר שעבור 2.5 שנים מאז הרכישה הם שילמו מכיסם כ 10 מליון שקל.
אינדיקציה נוספת לסכום הזה ניתח למצוא בתקשורת כשלא מזמן פורסם שזאב גרינברג עמד בהתחיבות שלו במועד הרכישה והשקיע כ 2.5 מליון + מאז השהפך לאחד הבעלים. מאחר והוא מחזיק ב25 אחוז זה אומר שהשקעת הבעלים מאז הרכישה הינה כ 10 מליון שקל.
אני מאוד שמח שאתה לא מאמין לאף אחד ושום דבר אבל השורה התחתונה כמו שכבר אמרתי שהאנשים הכי פחות אמינים ושהכי פחות דואגים למועדון בשנים האחרונות ואלו שגרמו הכי הרבה נזק אלא הם אנחנו האוהדים. אז אם יש מישהו שדעתו אמורה להילקח בערבון מוגבל זה לא הניסנוב אלא אני אתה ושאר יושבי היציע.
ושוב פורסם כבר לא פעם שאם לא מדובר במישהו בעל קנה מידה באמת חריג (גולדאר למשל) הם ידרשו את מה שהם השקיעו. תושב שאחראי על מכירה לא נשמע בתקשורת והכל נעשה בדסקרטיות. אז אני מבין שייצר ההרס העצמי ןהחטטנות של אוהדי הפועל חווה תקופה קשה כרגע אבל לי נותר רק לשמוח מזה.
הקהל של הפועל תמיד נתן אמון ובסופו של דבר התבדה
יתרה מכך, האמון העיוור גרם לחלק נכבד מההתרסקות והפירוק
משא ומתן צריך לנהל בדיסקרטיות ובמקצועיות זה נכון אך הסיטואציה כרגע היא שהקהל (מכניס הכספים הראשי של המועדון ולא אף אחד מהבעלים) לא יודע באמת מה התהליכים שמתרחשים ואם בכלל.
הקהל לא נותן אמון בההנהלה הנוכחית ודי בצדק בהתחשב בכך שחלק מהם היו גם בהנהלה בזמן הפירוק ולפניו ובנוסף הם לא נתנו לנו יותר מידי סיבות בקדנציה הנוכחית.
בנוסף חייב לציין שיאמר לזכותם, הם לא הנוכלים הגדולים שהתרצצו פה במועדון בשנים האחרונות, ואני לפחות, כן מאמין לכוונות שלהם פשוט לא מאמין ביכולות שלהם לממש אותן.