תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 19 אפריל 2019, 23:07 
אוי ואבוי, לא מוכרים התפרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
חייב לדעת מה היית מצפה שיקרה. אין בנאדם שיצא לתקשורת והצהיר שהוא רוכש, מה אתה יודע שהם מסתירים מאיתנו או איך היית מצפה מהם לנהוג בשלב הזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 08:32 
שיפרסמו מחיר. מה יש להסתיר את זה?
מי לא יפרסם? מי שיש לו חברה שמנסה לעשות עליה אקזיט. תוכיחו שאתה כאן כדי למכור.
למה שזה לא יהיה תהליך שקוף? מה אנחנו מוסד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שיפרסמו מחיר. מה יש להסתיר את זה?
מי לא יפרסם? מי שיש לו חברה שמנסה לעשות עליה אקזיט. תוכיחו שאתה כאן כדי למכור.
למה שזה לא יהיה תהליך שקוף? מה אנחנו מוסד?

השקיפות העבירה אותכם על סף דעתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 20:16 
מסכים. אף אחד לא מפרסם מחיר. בטח לא מחיר אמיתי לסגירה. בלי קשר אני בספק רב אם ניסנוב רוצים למכור בכלל באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 20:17 
טביב פרסם מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
מה העניין הזה על לפרסם מחיר? מי שירצה לקנות ישב איתם למו"מ.
הרי שקונים חברה החברה לא מפרסמת ברש גלי מה המחיר שהם דורשים לפני המו"מ עם הקונה.
חלאס עם הקשקושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2019, 20:43 
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהוא אומר כנראה שכן מחפשים רוכש באופן אקטיבי. במצב כזה פרסום המחיר זה באמת עניין שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
לפי מה שהוא אומר כנראה שכן מחפשים רוכש באופן אקטיבי. במצב כזה פרסום המחיר זה באמת עניין שולי.

זה לא ענין שולי זה לא נכון.

פירסום מחיר הוא נכון רק במסגרת מומ בשביל לעלות את מכיר הקבוצה. תמיד כשטביב פירסם זה היה אחרי חודשעם של הכחשה שיש מו"מ והמחיר היה בכמה עשרות אחוזים יותר מהעסקה שבוצעה בסופו של דבר.

שקיפות זה דבר חיובי כאשר מדובר על התנהלות שוטפת זה דבר רע כשאת במומ על מכירת נכס במליוני שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
עניין שולי עבורנו. כלומר, מספיק לי לדעת שרוצים ומנסים למכור. מה קורה במו"מ פחות מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 08:03 
מקווה שהם ימקסמו את הרווח שלהם על הנכס. חשוב שיעשו משא ומתן קשוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מקווה שהם ימקסמו את הרווח שלהם על הנכס. חשוב שיעשו משא ומתן קשוח.

זה לא קשור. זה פשוט לא רציני לפרסם מחיר לא במסגרת מו"מ. אלא אם אתה רוצה שהם יזרקו סתם מחיר מופקע שירחיק מתענינים.

תפסיק להיות איזה רואה חשבון בחליפת עורך דין ותחזור להיות אוהד. תאמין לי מנסיון תהנה ככה הרבה יותר מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 08:43 
"זה לא רציני"
"זה לא רציני"

בוא תחזור על זה עוד 100 אלף פעם. זה עדיין אמרה ריקה עם 0 תוכן מאחוריה.
מי שיש לו כוונות טובות ורוצה למכור בלי להסתיר כלום יכול לפרסם מחיר וזהו. הפרסום של מחיר הוא עוגן עבור מישהו עם כסף שיחליט שרוצה לקחת את הקבוצה אבל מפחד שהבעלים הנוכחיים יסחטו אותו. זה לא מחייב אותו למכור במילא.

מטביב דרשנו בדיוק אותה דרישה. אם מישהו צריך להתחפש פה לאוהד זה אתה. לא מעניין אותי איך מנהלים עסקים ואיך עושים משא ומתן נכון. מעניין אותי לדעת שרוצים למכור במחיר הוגן, כי זה מה שמעניין נטו אוהדים. אתה זה שמערב פה עלק הבנה בנכסים.
לא מאמין לציטוטים בתקשורת, רוצה הצהרה מחייבת.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 21 אפריל 2019, 08:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2019, 08:44 
לא מאמין שנפלתי להסבר הזה. אתם מקרה אבוד במילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2019, 05:53 
סמל אישי של המשתמש
בוא נפגין להם מתחת לבית...

העיקר שאני מקרה אבוד.
אומרים לך שרוצים למכור ושתושב מדבר עם מספר גורמים.
כל הבעלים (חוץ מתושב) כבר צוטטו כאומרים שהם לא אלו שהפועל תל אביב צריכה.

אבל אתה בפוזה של אדםמשלא מאמין בכלום שבטוח שכולם מרמים ומשקרים אותו ומחפש בכוח להראות שדופקים אותו. אז אתה מחפש להתלות על זנ שלא מפרסמים מחיר.

למרות שהם כבר אמרו כמה וכמה פעמים שהם ירצו להחזיר את ההשקעה אבל אם יבוא מישהו בסדר גודל שהם רוצים וחושבים שיקפיץ את הפועל קדימה כסף לא יהווה בעיה.

אבל העיקר שיש לך מה להתלונן. הרי אתה כאוהד כבר מזמן הפסקת לחשוב שהפועל הכי טובה שאפשר אלא בטוח שהחא הכי גרוע שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2019, 08:25 
לגמרי אחי. איזה קוטר אני, איך אחרי כל מה שעברנו הבעלים של המועדון שלנו אומר לי משהו בתקשורת ואני לא מאמין לו.
סומך עליהם.
אומרים לך שרוצים למכור!!!!11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2019, 08:27 
ובנושא אחר,
כל מי שהולך למכור רכב או דירה,
אני מצפה מכם לא לפרסם את המחיר מראש,
זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2019, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
מה הבעיה להגיד שהם לא רוצים שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2019, 17:46 
KingAlpaca כתב:
מה הבעיה להגיד שהם לא רוצים שקל?

אני בטוח שמי שרוצה לקנות קורא ביום יום באתר וואן מחכים למוצא פיהם של ניסנוב .
נו באמת לאן הגענו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
קבוצת ניסנוב השקיעה בהפועל כ 10 מליום שקל.
סכום שעתיד לגדול בכל שנה. תוסיף לזה את החובות שאף אחד לא יודע על כמה הם בהאמת עומדים ואין ספק שאם יגיע אדם בסדר גודל של אברמוביץ הוא ישלם אותם.
לכן מבחינת ניסנוב יש 2 אפשרויות.
1. שיגיע אדם בסדר גודל של אברמוביץ בחוזה המכירה איתו הוא יהיה מחוייב לשלם חובות לאופ"א תוך x זמן וזאת תהיה בעצם השקעה שלו בקבוצה. מאדם כזה שברור שישלם את החובות לא ידרשו כסף (למרות שאין ספק שהוא יהיה מסוגל לשלם ואולי אף יעשה זאת בסופו של דבר).
2. שיגיע מישהו כמו טביב / ג'קי וכו' אדם כזה לא בטוח ישלם את חובות אופ" א וממנו הם הולכים לדרוש כ 10 מליון לפחות אבל כמו שאמרתי זה סכום שיגדל כנראה ב כ 3-5 מליון בכל שנה.

בגלל שזה המצב וסכום מכירה מאןד תלוי בזהות הרוכש ומשתנה מאוד בין אחד לשני לא יפורס מחיר כל עוד יש חובות וכו'.

נ.ב מה למדת מהשנים האחרונות?
א. שכאוהדים בכל פעם שחשבנו שאנחנו חכמים (הפגנה אצל סגול שגרמה לו לפתוח ספרים ולנטוש), טביב, רמון, כבירי רק גרמנו לנזק למועדון.
ב. שכאשר לא שמעו לנו (הכניסה של טביב) ברקוביץ וכו, המועדון התנהל בצורה הטובה ביותר.
ג. שאמחנו לא מאמינים גם למפרק ולבתי המשפט וחושבים שכלם משקרים אותנו, ובכך אנחנו נהפכים לדמות פטאתי ומגוכחת בעיני כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 10:19 
המחאה נגד טביב אולי לא עשתה יחסי ציבור טובים למועדון, אבל בוודאי ובוודאי שהיא הייתה מוצדקת וטוב שהבן אדם הזה כבר לא כאן.
באופן כללי אני מסכים שהתערבות אוהדים צריכה להגיע רק במקרי קיצון ואנחנו לא נמצאים במצב כזה כרגע.
אני גם מסכים שפרסום המחיר לא יעזור לנו בכלום. בכלל, עם כל הביקורת (המוצדקת) כלפי הניסנובים צריך גם להיות הוגנים. אנחנו מצד אחד דורשים שיתייחסו אלינו כאל לקוחות ויורידו מחירי מנויים כי המוצר לא מספיק טוב, אבל מצד שני קוראים להם קמצנים כשהם לא משקיעים מספיק לטעמנו, ומצד שלישי דורשים מהם למכור את הקבוצה בחינם למרות שהם כן השקיעו כספים בקבוצה. אי אפשר לרקוד על עשר חתונות.

באופן אישי אני בחיים לא אבוא בטענות על קמצנות כלפי בן אדם שמשקיע ממרצו וכספו בקבוצה. אני כן אצפה ממנו, אם אין לו את היכולת להחזיק מועדון כמו הפועל תל אביב, לחפש רוכש אמיד ממנו ועושה רושם שכך הם גם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ׳, זה לא עניין של קמצנות.
האנשים האלה לקחו את הפועל בדקה התשעים כשאף אחד רציני לא בא להציל אותה.
הם השקיעו מזמנם, מרצם וכספם הפרטי.
אני מניח שאם היו עשירים יותר - היו משקיעים יותר.
וגם במכירה - אם יבקשו להחזיר להם את ההשקעה או חלק ממנה (להבדיל מלמכור ברווח כדי לעשות אקזיט, ע"ע אלי טביב) זה לגיטימי לגמרי בעיני, מה גם שלא מדובר בסכומי עתק עבור אדם עשיר מאוד שירצה קבוצה כמו הפועל (והם כבר הכריזו שימכרו רק לאחד כזה שחזק מהם כלכלית, אין טעם ובצדק למכור למישהו כמוהם שלא יוכל לקדם את המועדון כלכלית ומקצועית יותר מהם).

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 11:48 
המועדון במצב מצוין לקראת מכירה . אין כמעט נעלמים שכן מדובר במועדון ללא חובות
למעט חול וגם זה כסף קטן יחסית . ניסנוב יבקשו החזר השקעה כך שמחיר מכירה יהיה סביב
ה 10-20 כולל חובות חול.
מחיר לא גבוה מי שייקח את המועדון לקראת השבחה רצינית יוכל למכור בהמשך במחיר
גבוה יותר כך שזו עסקה מעולה .
לגבי ניסנוב אין לי שום תלונה כלפיהם עושים את המקסימום בנסיבות כולל השקעה של זמן
ניהול שעולה גם הוא לא מעט כסף בהתחשב בעסקים האחרים שיש להם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 14:45 
Charlie כתב:
הוקיץ׳, זה לא עניין של קמצנות.
האנשים האלה לקחו את הפועל בדקה התשעים כשאף אחד רציני לא בא להציל אותה.
הם השקיעו מזמנם, מרצם וכספם הפרטי.
אני מניח שאם היו עשירים יותר - היו משקיעים יותר.
וגם במכירה - אם יבקשו להחזיר להם את ההשקעה או חלק ממנה (להבדיל מלמכור ברווח כדי לעשות אקזיט, ע"ע אלי טביב) זה לגיטימי לגמרי בעיני, מה גם שלא מדובר בסכומי עתק עבור אדם עשיר מאוד שירצה קבוצה כמו הפועל (והם כבר הכריזו שימכרו רק לאחד כזה שחזק מהם כלכלית, אין טעם ובצדק למכור למישהו כמוהם שלא יוכל לקדם את המועדון כלכלית ומקצועית יותר מהם).

Sent from my H8324 using Tapatalk

שום מילה פה לא נכונה. הם לקחו אותה בדקה ה90 כי נאלצו ולא כי רצו, הם חשבו שזה יפול להם בלי כסף ואז צצו משום מקום האחים באדיר ואילצו אותם להגיש. הם לא השקיעו מינימום שבמינימום, הם לא היו משקיעים יותר אם היה להם כסף והם מחפשים להחזיר יותר מה'השקעה'. הם נוכלים שלא מנסים אפילו להסתיר מי הם ומה כוונותיהם ומדהים שיש עוד אוהדים שלא רואים מה קורה להם מול העיניים. ואם זה לא מספיק, הם גם חושבים שהם מבינים כדורגל ומרכיבים סגל, שוב ושוב.
אין שום בעיה למכור את המועדון, הם השקיעו כלום והחובות לאופא זה ניפוח של התקשורת וידועים מראש. המועדון נכנס לאצטדיון משופץ וגדול ועם קהל גדול ובעיר המרכזית של המדינה מי שרוצה למצוא באמת רוכש, ימצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
ההצעה של דל האחים בדיר לא הייתה רצינית וכללה דחייה דל הפירוק כאשר אורנשטיין הבהיר להם שצריכים עכשיו להכניס כסף לקופה. אפילו דמי רצינות הם סירבו לשלם בעוד ניסנוב שילמו 1.1 מליון שקל.

בנוסף מלבד מכירת גוטליב וממש קצת כרטיסים לא היו עוד הכנסות בשנת הרכישה זה אומר שאת ה 8 פלוס מליון שקל הם היו צריכים להשלים מכיסם.

שנה שעברה ההכנסות לא כיסו את התקציב וגם השנה לא, לפי הצהרה לבקרה התקציבית הם תכננו להכניס השנה 4 מליון שקל שזה בערך מה שיש להם. זה אומר שעבור 2.5 שנים מאז הרכישה הם שילמו מכיסם כ 10 מליון שקל.

אינדיקציה נוספת לסכום הזה ניתח למצוא בתקשורת כשלא מזמן פורסם שזאב גרינברג עמד בהתחיבות שלו במועד הרכישה והשקיע כ 2.5 מליון + מאז השהפך לאחד הבעלים. מאחר והוא מחזיק ב25 אחוז זה אומר שהשקעת הבעלים מאז הרכישה הינה כ 10 מליון שקל.

אני מאוד שמח שאתה לא מאמין לאף אחד ושום דבר אבל השורה התחתונה כמו שכבר אמרתי שהאנשים הכי פחות אמינים ושהכי פחות דואגים למועדון בשנים האחרונות ואלו שגרמו הכי הרבה נזק אלא הם אנחנו האוהדים. אז אם יש מישהו שדעתו אמורה להילקח בערבון מוגבל זה לא הניסנוב אלא אני אתה ושאר יושבי היציע.

ושוב פורסם כבר לא פעם שאם לא מדובר במישהו בעל קנה מידה באמת חריג (גולדאר למשל) הם ידרשו את מה שהם השקיעו. תושב שאחראי על מכירה לא נשמע בתקשורת והכל נעשה בדסקרטיות. אז אני מבין שייצר ההרס העצמי ןהחטטנות של אוהדי הפועל חווה תקופה קשה כרגע אבל לי נותר רק לשמוח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 18:00 
el dudernio כתב:
ההצעה של דל האחים בדיר לא הייתה רצינית וכללה דחייה דל הפירוק כאשר אורנשטיין הבהיר להם שצריכים עכשיו להכניס כסף לקופה. אפילו דמי רצינות הם סירבו לשלם בעוד ניסנוב שילמו 1.1 מליון שקל.

בנוסף מלבד מכירת גוטליב וממש קצת כרטיסים לא היו עוד הכנסות בשנת הרכישה זה אומר שאת ה 8 פלוס מליון שקל הם היו צריכים להשלים מכיסם.

שנה שעברה ההכנסות לא כיסו את התקציב וגם השנה לא, לפי הצהרה לבקרה התקציבית הם תכננו להכניס השנה 4 מליון שקל שזה בערך מה שיש להם. זה אומר שעבור 2.5 שנים מאז הרכישה הם שילמו מכיסם כ 10 מליון שקל.

אינדיקציה נוספת לסכום הזה ניתח למצוא בתקשורת כשלא מזמן פורסם שזאב גרינברג עמד בהתחיבות שלו במועד הרכישה והשקיע כ 2.5 מליון + מאז השהפך לאחד הבעלים. מאחר והוא מחזיק ב25 אחוז זה אומר שהשקעת הבעלים מאז הרכישה הינה כ 10 מליון שקל.

אני מאוד שמח שאתה לא מאמין לאף אחד ושום דבר אבל השורה התחתונה כמו שכבר אמרתי שהאנשים הכי פחות אמינים ושהכי פחות דואגים למועדון בשנים האחרונות ואלו שגרמו הכי הרבה נזק אלא הם אנחנו האוהדים. אז אם יש מישהו שדעתו אמורה להילקח בערבון מוגבל זה לא הניסנוב אלא אני אתה ושאר יושבי היציע.

ושוב פורסם כבר לא פעם שאם לא מדובר במישהו בעל קנה מידה באמת חריג (גולדאר למשל) הם ידרשו את מה שהם השקיעו. תושב שאחראי על מכירה לא נשמע בתקשורת והכל נעשה בדסקרטיות. אז אני מבין שייצר ההרס העצמי ןהחטטנות של אוהדי הפועל חווה תקופה קשה כרגע אבל לי נותר רק לשמוח מזה.

הקהל של הפועל תמיד נתן אמון ובסופו של דבר התבדה
יתרה מכך, האמון העיוור גרם לחלק נכבד מההתרסקות והפירוק
משא ומתן צריך לנהל בדיסקרטיות ובמקצועיות זה נכון אך הסיטואציה כרגע היא שהקהל (מכניס הכספים הראשי של המועדון ולא אף אחד מהבעלים) לא יודע באמת מה התהליכים שמתרחשים ואם בכלל.
הקהל לא נותן אמון בההנהלה הנוכחית ודי בצדק בהתחשב בכך שחלק מהם היו גם בהנהלה בזמן הפירוק ולפניו ובנוסף הם לא נתנו לנו יותר מידי סיבות בקדנציה הנוכחית.
בנוסף חייב לציין שיאמר לזכותם, הם לא הנוכלים הגדולים שהתרצצו פה במועדון בשנים האחרונות, ואני לפחות, כן מאמין לכוונות שלהם פשוט לא מאמין ביכולות שלהם לממש אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2019, 19:17 
el dudernio כתב:

אתה יותר מנותק מקו של בזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2019, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
סליחה צודק הם בונים על זה שיקום עוד דור איצטדיון בבתים ואז הם יגזרו קופון כשותפים שלט רשומים בשום מקום של כבירי והסינים. בגלל זה הם הצהירו בכל מקום שהם ישחקו בבלומפילד וכו'

אבל אני מנותק. חי בעולם מדומיון שכולם מרמים אותו ולא מצליח להגיד בצורה ברורה איפה זה קרה פעם 1.

ועוש משהו קטן, במקום להגיב לענין בחרת להשמיץ את מי שטען נגד דבריך. זה רק מחזק את טענת הנגד. אתה מנגד מוזמן להראות לי איך הם העמידו תקציבים מבלי להכניס את היד לכיס, איך הם יגזרו קופון מהאיצטדיון בבת ים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2019, 08:48 
למה שמישהו ירצה לקנות אותנו? תראו איזה יחס הבעלים שלנו מקבלים מהאוהדים:

https://www.one.co.il/Article/236799.html

למה שבנאדם שיש לו כסף יביא על עצמו את הצרה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: