לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון, נשמע לי שאתה פשוט לא אוהב את חוקי המשחק שנקרא כדורגל.
ה-var הוא רק אמצעי שאמור לעזור לשופט לאכוף בצורה טובה ונכונה יותר את החוקים הכתובים.
באותה מידה אפשר לבטל את הקוונים ולתת לשופט להחליט לבד אם היה אופסייד. מקסימום הוא יטעה, ואז גם ככה זה מה שכיף לך בחוויה.
לא נכון, הקוונים באים לעזור לשופט.
הואר לא עוזר כאן, הוא יותר מפריע מעוזר.
אין כמעט שופט בעולם שישרוק נגד הואר, אתמול אם לא הואר- לא חושב שהשופט היה אומר לפי הטלווזייה בלבד שהוא טעה שלא העניק פנדל ליונייטד או לפורטו.
אבל שיש ואר והולכים לואר, אז ברגע שאחד מהשופטים למעלה חושב שהגיעה שריקה, השופט הראשי לא יילך נגדו.
עוד ועוד פנדלים נראה כאילו זה כדור חופשי מהאמצע, נראה תוצאות של 6:4, המשחקים יעצרו כל הזמן.
הקהל ביציע כבר לא ישמח אחרים שערים, הכל יהיה מאד מלאכותי
משחקים מגיעים לדקה 100 ולא בגלל בזבוז זמן.
ומעניין שכולכם בוחרים לא להתייחס לטענה לי שבמקרים בהם לא יהיה 100% נבדל, קוונים לא ירימו את הדגל.
במקרים שלא 100% הכדור יצא לאאוט, קוון לא ירים דגל.
בכל מקרה שזה לא 200%, לא יהיו שריקות, נלך לואר.
רובוטים!
רוצים ואר בכל זאת? 2 צ'לנג' במשחק למאמן זהו
לא הגזמת בכלל............
בליגה הספרדית העונה אני לא כל כך זוכר משחקים מרובים בהם הובקעו יותר מ4 שערים גם עם השימוש בואר
ומעבר לזכרון שלי , בוא נראה את הנתונים מאז תחילת השימוש בואר למרץ 2018 (על פי נתנוי סקייספורט
https://www.skysports.com/football/news ... -positives )
מספר משחקים עם שימוש בואר - 972
מספר משחקים ללא שימוש בכלל בואר - 672 (כמעט 70%)
מספר משחקים שבהם בוצעה בדיקת ואר אחת - 256 (26%)
מספר משחקים שבהם בוצעה יותר מבדיקת ואר אחת 44 (כ5%)
57% מבדיקות הואר היו לגבי פנדלים וחוקיות שערים
42% מבדיקות הואר היו לגבי כרטיסים אדומים
דרך אגב, ממה שקראתי בנושא, בדיקות הואר שמתבצעות ברקע לא משפיעות על מהלך המשחק , רק אם יש אינדיקציה לטעות שיפוט זה נמסר לשופט שיכול להחליט כי לקבל את האינדיקציה, או שיחליט שהוא עוצר את המשחק על מנת לראות בעיניו את המקרה ולקבל החלטה.
בממוצע, בדיקת הרקע (שלא מעכבת כלום כי היא נעשית בחדר הבקרה) + הסתכלות של השופט במסך הואר אורכת פחות מדקה אחת!, כך שאם ישנם אפילו 3 אירועים כאלו במשחק, תוספת הזמן עבורו היא 3 דקות בדיוק).
אז כנראה התחזיות שלך לא כל כך יתממשו ובתכלס הן מאוד מאוד רחוקות מהמציאות, ולטעמי הן משפרות את המשחק והופכות אותו להוגן יותר