סומך כתב:
מה ששחם!
'צטער לירון, אתה מקשקש ומלרלר פה על ספורי כבר חצי שנה, ומתווכח עם עובדות ועם מראה עניים בלהט של מתנגד חיסונים.
לעבור על ההודעות שלך על ספורי יכול להיות אחלה של שיעור בקוגניציה וקיבעון מחשבתי.
אני מעריך את היכולת שלך להמנע מלהודות בטעות, בלי ציניות אני חושב שלתחום העיסוק שלך זאת מעלה חשובה ומוערכת. באמת בלי נסיון לעקוץ.
אבל כאן, בפורום, זה מוציא אותך עקשן במקרה הטוב וטמבל חסר מושג במקרה הרע.
די, הגיע הזמן לשחרר ולהודות במציאות.
ספורי שחקן מעולה להפועל, שחקן משמעותי בליגה שלנו שהרבה קבוצות היו שמחות להעלות בהרכב.
יש היסטוריה ויש סיבות לכל מיני אוהדים להסתכל עליו בעין חשדנית (הגם שאני ממש לא מסכים איתם) אבל גם גדול הספקנים, אם יוותר על האגו, יאלץ להודות שספורי הוא בין השחקנים המשמעותיים שלנו, שיש לו מקום בליגת העל ושיש לו כישרון, נתונים ומסתמן שגם אופי מתאים.
סומך - אם תעבור על כל ההודעות שלי (ואין צורך שתעבור, זה הרבה הודעות) תראה שכתבתי בתחילת העונה שלדעתי ספורי לא צריך להיות בהפועל מכמה סיבות.
בתחילת העונה, גם אמרתי שהיכולת שלו לא טובה מספיק והגיע הזמן שיסופסל.
כתבתי שהוא מוסר כאשר הוא צריך לבעוט והפוך וקבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר, בתוספת זה שכל כדור חופשי עובר דרכו למרות שלא מגיע ליעדו.
כל קרן ספורי לקח ולא עבר את השחקן הראשון, כל כדור חופשי ספורי לקח ולא עבר את שחקן ההגנה הראשון או שהכדור לא היה בכיוון בכלל.
כנ"ל בעיטות מרחוק באמצע התקפה מתפרצת, כנ"ל הטעות הענקית שלו במשחק מול מכבי חיפה בבית.
גם הגול שלו בסמי עופר וגם בשבת, היו גולים ששוער ביום טוב לוקח.
יחד עם זאת, גם תראה שאמרתי (בערך בינואר) שספורי כן צריך להיות בהרכב.
כמו מאמן שיכול לשנות את דעתו, גם כאוהד אפשר לשנות את הדעה כלפי שחקן.
ספורי נמצא בכושר נהדר, הסיבות לכך לא משנות.
הוא בהחלט ראוי להיות בהרכב שלנו.
אבל בואו לא נשכח שבכל זאת, אנחנו קבוצת תחתית לכל דבר שהמטרה היא להישאר בליגה.
אני לא בטוח עד כמה ספורי היה מוצא את עצמו היום כשחקן הרכב בנתניה/בני יהודה.