תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:54 
el dudernio כתב:
לא צריכים להיות מבולבלים.

לירון אומר דבר פשוט.
ספורי עם כל הייתרונות שיש לו, בטח בסגל הקיים, הוא שחקן שקבלת ההחלטות שלו והפעולות שלו על המגרש עדין לוקה בחסר. והרבה פעמים היא על גבול המרגיזה. אפשר לקחת לדוגמא את הגול בנתניה שמספר בעצם את הכל. ספורי עשה פעולה טובה עם התנועה ובעיטה לשער, אבל האם היא הייתה הפעולה הטובה ביותר באותו הזמן? כנראה שלא. למזלנו ספורי בהחלט נמצא במגמת שיפור ככה שביצוע ההחלטות הלא טובות בהחלט מביא לתוצאות סבירות. אולם עדין הוא לוקה בקבלת ההחלטות, גם אם זאת השתפרה לאחרונה.

לא יודע למה החלטת בשבילו מה הוא אומר, כי הוא כתב פה דברים אחרים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:
לא צריכים להיות מבולבלים.

לירון אומר דבר פשוט.
ספורי עם כל הייתרונות שיש לו, בטח בסגל הקיים, הוא שחקן שקבלת ההחלטות שלו והפעולות שלו על המגרש עדין לוקה בחסר. והרבה פעמים היא על גבול המרגיזה. אפשר לקחת לדוגמא את הגול בנתניה שמספר בעצם את הכל. ספורי עשה פעולה טובה עם התנועה ובעיטה לשער, אבל האם היא הייתה הפעולה הטובה ביותר באותו הזמן? כנראה שלא. למזלנו ספורי בהחלט נמצא במגמת שיפור ככה שביצוע ההחלטות הלא טובות בהחלט מביא לתוצאות סבירות. אולם עדין הוא לוקה בקבלת ההחלטות, גם אם זאת השתפרה לאחרונה.

לא יודע למה החלטת בשבילו מה הוא אומר, כי הוא כתב פה דברים אחרים לגמרי.

זה מה שאני מבין שהוא אומר.

הוא טוען שעם יכולת קבלת החלטות כזאת שלא פעם מחרבת התקפות והזדמנויות טובות להבקעת שערים הוא לא יכול להוביל קבוצה עם שאיפות לצמרת. אני לא יודע אם הוא טועה או לא אבל אני בהחלט יכול להבין את הטענה.

יאמר לזכותו של ספורי שהוא נעשה מנהיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:03 
סורי אבל גם ה"לוקה בקבלת החלטות" הזה זה לא יותר מקלישאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

שוב בגול נגד נתניה.... אתה חושב שההחלטה שלו לבעוט מ 22 מטר היתה נכונה או שהיה נכון יותר למסור לבואנטג שחתך לרחבה?

זאת דוגמה אחת מיני רבות ובכוונה בחרתי אחת שבסוף הפעולה של ספורי התבררה כמוצלחת כי זה ספורי של החודש האחרון. הוא עדין לא מקבל את ההחלטות הטובות אולם לא פעם בגלל שיכולת הביצוע עלתה התוצאות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
טכנית לארז כתב:

שוב בגול נגד נתניה.... אתה חושב שההחלטה שלו לבעוט מ 22 מטר היתה נכונה או שהיה נכון יותר למסור לבואנטג שחתך לרחבה?

זאת דוגמה אחת מיני רבות ובכוונה בחרתי אחת שבסוף הפעולה של ספורי התבררה כמוצלחת כי זה ספורי של החודש האחרון. הוא עדין לא מקבל את ההחלטות הטובות אולם לא פעם בגלל שיכולת הביצוע עלתה התוצאות טובות.

הגם ערן הזהבי בחר לבעוט לא פעם מרחוק במקום למסור לגול בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:29 
סומך כתב:
מה ששחם!

'צטער לירון, אתה מקשקש ומלרלר פה על ספורי כבר חצי שנה, ומתווכח עם עובדות ועם מראה עניים בלהט של מתנגד חיסונים.
לעבור על ההודעות שלך על ספורי יכול להיות אחלה של שיעור בקוגניציה וקיבעון מחשבתי.
אני מעריך את היכולת שלך להמנע מלהודות בטעות, בלי ציניות אני חושב שלתחום העיסוק שלך זאת מעלה חשובה ומוערכת. באמת בלי נסיון לעקוץ.

אבל כאן, בפורום, זה מוציא אותך עקשן במקרה הטוב וטמבל חסר מושג במקרה הרע.

די, הגיע הזמן לשחרר ולהודות במציאות.
ספורי שחקן מעולה להפועל, שחקן משמעותי בליגה שלנו שהרבה קבוצות היו שמחות להעלות בהרכב.
יש היסטוריה ויש סיבות לכל מיני אוהדים להסתכל עליו בעין חשדנית (הגם שאני ממש לא מסכים איתם) אבל גם גדול הספקנים, אם יוותר על האגו, יאלץ להודות שספורי הוא בין השחקנים המשמעותיים שלנו, שיש לו מקום בליגת העל ושיש לו כישרון, נתונים ומסתמן שגם אופי מתאים.

סומך - אם תעבור על כל ההודעות שלי (ואין צורך שתעבור, זה הרבה הודעות) תראה שכתבתי בתחילת העונה שלדעתי ספורי לא צריך להיות בהפועל מכמה סיבות.
בתחילת העונה, גם אמרתי שהיכולת שלו לא טובה מספיק והגיע הזמן שיסופסל.
כתבתי שהוא מוסר כאשר הוא צריך לבעוט והפוך וקבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר, בתוספת זה שכל כדור חופשי עובר דרכו למרות שלא מגיע ליעדו.
כל קרן ספורי לקח ולא עבר את השחקן הראשון, כל כדור חופשי ספורי לקח ולא עבר את שחקן ההגנה הראשון או שהכדור לא היה בכיוון בכלל.
כנ"ל בעיטות מרחוק באמצע התקפה מתפרצת, כנ"ל הטעות הענקית שלו במשחק מול מכבי חיפה בבית.
גם הגול שלו בסמי עופר וגם בשבת, היו גולים ששוער ביום טוב לוקח.

יחד עם זאת, גם תראה שאמרתי (בערך בינואר) שספורי כן צריך להיות בהרכב.
כמו מאמן שיכול לשנות את דעתו, גם כאוהד אפשר לשנות את הדעה כלפי שחקן.
ספורי נמצא בכושר נהדר, הסיבות לכך לא משנות.
הוא בהחלט ראוי להיות בהרכב שלנו.
אבל בואו לא נשכח שבכל זאת, אנחנו קבוצת תחתית לכל דבר שהמטרה היא להישאר בליגה.
אני לא בטוח עד כמה ספורי היה מוצא את עצמו היום כשחקן הרכב בנתניה/בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
el dudernio כתב:
טכנית לארז כתב:

הגם ערן הזהבי בחר לבעוט לא פעם מרחוק במקום למסור לגול בטוח

ערן זהבי מכביסט בן זונה שחשוב רק על עצמו.
זאת אחת הסיבות שלא סבלתי אותו כשהיה אצלנו.

נ. ב אני מאחל לנו שספורי יהיה בן זונה כזהבי רק שאצלנו

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 05 מרץ 2019, 13:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:48 
el dudernio כתב:
טכנית לארז כתב:

המשחק האחרון.
תראה 43:20 ו44:00 (בסרטון).
אלה שתי מסירות של שחקן ש"לוקה בקבלת החלטות"?
להיפך, זה פעולות של שחקן עם שכל (מצטער שאני לא חושב שהוא טיפש סורי).
אפשר כמובן למצוא עוד כמה כאלה מהמשחק האחרון.

https://www.youtube.com/watch?v=cy0mW9xVm98&t=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
מה ששחם!

'צטער לירון, אתה מקשקש ומלרלר פה על ספורי כבר חצי שנה, ומתווכח עם עובדות ועם מראה עניים בלהט של מתנגד חיסונים.
לעבור על ההודעות שלך על ספורי יכול להיות אחלה של שיעור בקוגניציה וקיבעון מחשבתי.
אני מעריך את היכולת שלך להמנע מלהודות בטעות, בלי ציניות אני חושב שלתחום העיסוק שלך זאת מעלה חשובה ומוערכת. באמת בלי נסיון לעקוץ.

אבל כאן, בפורום, זה מוציא אותך עקשן במקרה הטוב וטמבל חסר מושג במקרה הרע.

די, הגיע הזמן לשחרר ולהודות במציאות.
ספורי שחקן מעולה להפועל, שחקן משמעותי בליגה שלנו שהרבה קבוצות היו שמחות להעלות בהרכב.
יש היסטוריה ויש סיבות לכל מיני אוהדים להסתכל עליו בעין חשדנית (הגם שאני ממש לא מסכים איתם) אבל גם גדול הספקנים, אם יוותר על האגו, יאלץ להודות שספורי הוא בין השחקנים המשמעותיים שלנו, שיש לו מקום בליגת העל ושיש לו כישרון, נתונים ומסתמן שגם אופי מתאים.

סומך - אם תעבור על כל ההודעות שלי (ואין צורך שתעבור, זה הרבה הודעות) תראה שכתבתי בתחילת העונה שלדעתי ספורי לא צריך להיות בהפועל מכמה סיבות.
בתחילת העונה, גם אמרתי שהיכולת שלו לא טובה מספיק והגיע הזמן שיסופסל.
כתבתי שהוא מוסר כאשר הוא צריך לבעוט והפוך וקבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר, בתוספת זה שכל כדור חופשי עובר דרכו למרות שלא מגיע ליעדו.
כל קרן ספורי לקח ולא עבר את השחקן הראשון, כל כדור חופשי ספורי לקח ולא עבר את שחקן ההגנה הראשון או שהכדור לא היה בכיוון בכלל.
כנ"ל בעיטות מרחוק באמצע התקפה מתפרצת, כנ"ל הטעות הענקית שלו במשחק מול מכבי חיפה בבית.
גם הגול שלו בסמי עופר וגם בשבת, היו גולים ששוער ביום טוב לוקח.

יחד עם זאת, גם תראה שאמרתי (בערך בינואר) שספורי כן צריך להיות בהרכב.
כמו מאמן שיכול לשנות את דעתו, גם כאוהד אפשר לשנות את הדעה כלפי שחקן.
ספורי נמצא בכושר נהדר, הסיבות לכך לא משנות.
הוא בהחלט ראוי להיות בהרכב שלנו.
אבל בואו לא נשכח שבכל זאת, אנחנו קבוצת תחתית לכל דבר שהמטרה היא להישאר בליגה.
אני לא בטוח עד כמה ספורי היה מוצא את עצמו היום כשחקן הרכב בנתניה/בני יהודה.

מצטער, ממש לא מסכים איתך, יש לו החלטות טובות והחלטות רעות, לא שונה ממרבית השחקנים המובילים בליגת הפח שלנו. הוא נכס, עם מספרים לא רעים (בטח בקבוצה כמו שלנו) עם נתונים מצוינים ועם אפסייד גבוה.

ברור שאוהד יכול לשנות את דעתו, זה בדיוק העניין, שאם תתיישר עם המציאות ותכיר בחשיבות ובכשרון שלו (מה שנראה לי שהתחלת לעשות בזהירות בהודעות האחרונות) אף אחד לא יחשוב שאתה מזגזג או משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
המסירה בדקה ה 44 אחורה מידי זאת ממש לא מסירה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:19 
אני גם הייתי מגדול מבקריו של ספורי, הייתי בטוח שהשחקן הזה לא פועל עם השכל והכשרון שלו ברגליים לא יבוא לידי ביטוי לא משנה מה תהייה הסביבה שלו
היום אני דיי בטוח שטעיתי, כשאני רואה את ספורי צובר בטחון משחק ולפתע הוא שינה את עצמו לגמרי ויש פה שחקן מעולה
קשה להצביע על מה ואיך אבל עכשיו כל הקרדיט שספורי קיבל מכל מאמן שדרך בהפועל בשנים האחרונות מתברר כמוצדק

אנחנו אף פעם לא רואים את כל התמונה ובהעדר סמכות מקצועית שבאמת רכשה את אמון האוהדים כנראה שנפקפק בכל שחקן שידרך פה וזה דיי הגיוני בתור אוהדים
צריך להבדיל בין לפקפק לבין לקלל, ומה שספורי עבר זה ללא ספק הוריד לו את הבטחון שגם ככה לא היה גבוה מידי

עוד צריך להוסיף שספורי מקבל וקיבל את ההזדמוניות להוכיח במשך השנים ולמעט בחודשים האחרונים הוא איכזב ברובן ולכן כמו שלא היינו צריכים לחרוץ את דינו כשהיה חלש לא נמליך אותו עכשיו

רק שימשיך בכושר הנוכחי והוא ללא ספק יהיה אחד הברגים המרכזיים שלנו בעונות הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:30 
el dudernio כתב:
המסירה בדקה ה 44 אחורה מידי זאת ממש לא מסירה טובה.

אחורה מדי?
הוא התכוון למסור לאן שהכדור הגיע (כלומר לקאיו שהצטרף).
לזיקרי (שאליו אני מניח שהתווכתנ שהמסירה הלכה "אחורה מדי") לא הייתה לו אפשרות ממש למסור.

תמונה

"לוקה בקבלת החלטות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:33 
לא מבין מה יש לכם עכשיו להתחיל ניתוח על כל פעולה שלו, הוא מן הסתם גם טועה. תבחנו אותו בתרומה הכללית, מספרים ולהבין שהוא עדיין טועה ויטעה, אבל מספר הפעולות החיוביות שלו עלה משמעותית וכל זה בלי לדבר על הלחץ שהוא עושה על היריב והכדורים שהוא מרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:41 
אני מסכים, אבל הטענה הזו שהוא "לוקה בקבלת החלטות" - זו קלישאה.
הוא לא גרוע ב"קבלת החלטות" משחקנים אחרים, בוא נגיד.

תמיד חייבים לסייג.
הוא טוב, אבל זה בקבוצה זבל כמו שלנו "וזה אומר הכל".
הוא טוב, אבל לוקה בקבלת החלטות.

חלאס כבר.
הוא פשוט שחקן טוב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
טכנית אם לשם הוא התכוון למסור אז יופי זה רק מוכיח את מה שאמרתי. איכות ביצוע גבוהה... אבל קבלת החלטות לא נכונה כי המסירה גרמה לזיקרי לעצר ובכך האטה מתפרצת.

וכן ציינתי שהוא השתפר בזה מאוד השנה. שהוא הרבה יותר בוגר ומנסה הרבה פחות דברים שהוא לא יודע לעשות.

כן הוא שחקן ליגה טוב מאוד בחודש האחרון.

זה פשוט לא משנה לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
טכנית אם לשם הוא התכוון למסור אז יופי זה רק מוכיח את מה שאמרתי. איכות ביצוע גבוהה... אבל קבלת החלטות לא נכונה כי המסירה גרמה לזיקרי לעצר ובכך האטה מתפרצת.

וכן ציינתי שהוא השתפר בזה מאוד השנה. שהוא הרבה יותר בוגר ומנסה הרבה פחות דברים שהוא לא יודע לעשות.

כן הוא שחקן ליגה טוב מאוד בחודש האחרון.

זה פשוט לא משנה לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 14:57 
כמה שמיניות באוויר אנשים עושים פה במקום להגיד "סליחה, טעיתי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
רמזי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
אם תיקח את הכוכב הזה שאתה רוצה להביא במקום ספורי, ותרכיב אותו במקום, נניח, זיקרי, תראה יותר או פחות טוב מאשר אם תחליף את ספורי?

לא בטוח שיעזור לך להחליף דווקא את זקרי.
גנדה למשל צריך להיות בהרכב.
אני מאמין שאם תיקח את חנן ממן במקום ספורי אז גם דמארי ואפילו זיקרי היו עם עוד כיבושים וגם ממן עצמו היה כובש.

אז אתה אומר שלמרות שזיקרי פחות טוב מספורי, אתה מעדיף להשאיר אותו ולא את ספורי, כי הכוכב החדש (ממן) יעשה את זיקרי שחקן טוב יותר, בזמן שספורי כבר בשיאו?
הבנתי נכון?
כן.
ואם זה השיא של ספורי זה אומר הרבה.
בשיא של ספורי אתה מקום אחרון אז אולי כדאי שיהיה שם מישהו אחר?

ברוך השם, וברוך מקום העבודה שלי שמאפשר לי לשרוף זמן על דברים (ואנשים) מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 15:53 
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
אני למשל לא חוזר בי מאף מילה שאמרתי על רמזי מתחילת העונה ובעונות הקודמות,
ההתנהלות שלו על המגרש עד למחזורים האחרונים (ובעונות הקודמות ששיחק בהפועל) הייתה תמוהה ומוזרה בעיני.
לא נלחם, מתנהג בברוטליות לא מוסברת, חשב בעיקר על עצמו, והכי בלט שהוא פשוט היה חלש מאוד מקצועית. עשרות בעיטות שבכלל לא היו בכיוון של השער, מסירות פשוטות שפשוט לא הגיעו ליעדן.
לא ארשום שאין יותר מאושר ממני, כי כנראה יש, אבל אני מאוד שמח שהוא עשה את הקפיצה הזו והצליח להביא את הכישרון שיש לו לידי ביטוי.
מקווה שימשיך ככה.

יש פה 2 טענות שלא היו נכונות בשום שלב של העונה - שהוא לא נלחם(לא קרוב למציאות ומקרה קלאסי של סטיגמה שמודבקת לשחקן), ושהוא לא היה טוב מקצועית(באמת לפעמים היה מאבד את הראש, ב בירור גם בגלל היחס מהקה ל, אבל מהמחזור הראשון הוא השחקן ההתקפי היחיד שהגיע לעונה).

חייב להיצמד למודגש - כיצד זה בא לידי ביטוי?
אני למשל יושב במערבי, ולא שמעתי בוז או שריקות כלשהן לספורי כאשר הוא נגע בכדור שלא כמו גוטליב שאותם שמעתי היטב.
איך זה שגוטליב שהקהל איתו בתאקל גדול, מצליח להתמודד וספורי לא?
דיי כבר עם השקר הזה שהקהל אשם

אגב לירון, תסלח לי, אבל אתה מתייפייף פה עם האמירה שאתה לא יודע על איזה בוז מדברים פה. מציע לך ללכת לעמוד 2 באשכול הזה, שנפתח אחרי הפס הרע שספורי נתן נגד חיפה (שהוביל למתפרצת של שער השוויון), בה אפילו ציינת שאתה שרקת בוז "לאפס הזה שהגיע לו כל הבוז שבעולם". אז לשאול עכשיו על איזה בוז מדובר זאת בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 21:16 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
ההתנהלות שלו על המגרש עד למחזורים האחרונים (ובעונות הקודמות ששיחק בהפועל) הייתה תמוהה ומוזרה בעיני.
לא נלחם, מתנהג בברוטליות לא מוסברת, חשב בעיקר על עצמו, והכי בלט שהוא פשוט היה חלש מאוד מקצועית. עשרות בעיטות שבכלל לא היו בכיוון של השער, מסירות פשוטות שפשוט לא הגיעו ליעדן.
לא ארשום שאין יותר מאושר ממני, כי כנראה יש, אבל אני מאוד שמח שהוא עשה את הקפיצה הזו והצליח להביא את הכישרון שיש לו לידי ביטוי.
מקווה שימשיך ככה.

יש פה 2 טענות שלא היו נכונות בשום שלב של העונה - שהוא לא נלחם(לא קרוב למציאות ומקרה קלאסי של סטיגמה שמודבקת לשחקן), ושהוא לא היה טוב מקצועית(באמת לפעמים היה מאבד את הראש, ב בירור גם בגלל היחס מהקה ל, אבל מהמחזור הראשון הוא השחקן ההתקפי היחיד שהגיע לעונה).

אני למשל יושב במערבי, ולא שמעתי בוז או שריקות כלשהן לספורי כאשר הוא נגע בכדור שלא כמו גוטליב שאותם שמעתי היטב.

אגב לירון, תסלח לי, אבל אתה מתייפייף פה עם האמירה שאתה לא יודע על איזה בוז מדברים פה. מציע לך ללכת לעמוד 2 באשכול הזה, שנפתח אחרי הפס הרע שספורי נתן נגד חיפה (שהוביל למתפרצת של שער השוויון), בה אפילו ציינת שאתה שרקת בוז "לאפס הזה שהגיע לו כל הבוז שבעולם". אז לשאול עכשיו על איזה בוז מדובר זאת בדיחה.
אנחנו מדברים ספציפית על בוז במחזור 8 לאחר המשחק ולאחר שספגנו והפסדנו בגלל ספורי בזמן שכמעט כל אוהד הפועל רצה להרוג את ספורי באותו זמן.

לא מתאים לך הדמגוגיה הזאת

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה אומר שיש לך סיבה לבוז?
יופי לך.
לכולם יש.
וכולכם טעיתם

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 00:19 
מי ששורק בוז לשחקן שלו, לא מבין מה זה נותן לו, אז הראת לו שאתה לא סובל אותו, כל הכבוד לך, ממש אהדת הקבוצה נר לרגליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 09:32 
chimpfive כתב:
מי ששורק בוז לשחקן שלו, לא מבין מה זה נותן לו, אז הראת לו שאתה לא סובל אותו, כל הכבוד לך, ממש אהדת הקבוצה נר לרגליך .

רוצה ללמד אותי איך להיות אוהד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שאני יכול ללמד מישהו איך להיות אוהד,
אבל אני מעולם לא שרקתי בוז לשחקן של הפועל בזמן שהוא לובש את המדים האדומים.
ואני לא חושב שיש לי איזה אופי אצילי, ייחודי ומיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 10:35 
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
מקווה שימשיך ככה.

אנחנו מדברים ספציפית על בוז במחזור 8 לאחר המשחק ולאחר שספגנו והפסדנו בגלל ספורי בזמן שכמעט כל אוהד הפועל רצה להרוג את ספורי באותו זמן.

לא מתאים לך הדמגוגיה הזאת

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

זו הבעיה שלך, הגישה. לא הפסדנו בגלל ספורי. הוא עשה טעות, כל משחק 4 שחקנים בהפועל עושים טעויות גרועות ממנה, ואם את הטעות היה עושה דמארי אף אחד לא היה רוצה להרוג אותו. ההיתממות שלך די מעצבנתץ
ואולי לא צריך ללמד אותך איך להיות אוהד, אבל להקשיב ולהשתפר אתה בטוח יכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 10:53 
ציטוט:
זו הבעיה שלך, הגישה. לא הפסדנו בגלל ספורי. הוא עשה טעות, כל משחק 4 שחקנים בהפועל עושים טעויות גרועות ממנה, ואם את הטעות היה עושה דמארי אף אחד לא היה רוצה להרוג אותו. ההיתממות שלך די מעצבנתץ

[/quote]
אנחנו מדברים על מחזור 8.
עד אותו מחזור, ספורי שהיה השחקן המרכזי של הפועל לא הפסיק לעשות טעויות.
עד אותו חזור הוא עשה את רוב הטעויות.
דמארי עשה "קצת" רק "קצת" יותר מספורי...
להשתפר בתור אוהד הפועל? איך אפשר להשתפר? אשמח ללמוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 10:55 
סומך כתב:
לא חושב שאני יכול ללמד מישהו איך להיות אוהד,
אבל אני מעולם לא שרקתי בוז לשחקן של הפועל בזמן שהוא לובש את המדים האדומים.
ואני לא חושב שיש לי איזה אופי אצילי, ייחודי ומיוחד

אחלה, בכיף.
יש גם כאלו שחושבים שאחרי דרבי שבו אנחנו נרמסים ומושפלים צריך למחוא כפיים לשחקנים ולעודד אותם משחק אחרי.
ויש כאלו שחושבים שבמקרה כזה צריך לשרוק בוז לשחקנים ולא לעודד אותם משחק אחרי.
יש כאלו שתבוסה בבית מול בית"ר לא משנה להם הרבה ויש כאלו שזה כן משנה להם וכן גורם להם לעצבים.
יש כאלו שהולכים לכל משחק ויש כאלו שלא.
יש כל מיני "סוגי" אוהדים.
רק שאני לא טוען שהאחרים פחות אוהדים ולא כותב להם:
"ממש אהדת הקבוצה נר לרגליך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 11:03 
ויש כאלה שאחרי הפסד כואב מניחים אוטומטית ש"לא איכפת להם" ו"הם לא נלחמים", ויש כאלה שמבינים שכשיש לך סגל לא משהו אתה יכול להפסיד וגם להיות מובס לפעמים.

כל תפיסת ה"תתעוררו יא בני זונות אתם יורדים ליגה" הזאת היא די מטומטמת בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2019, 11:32 
לירון האדום כתב:
ציטוט:

אנחנו מדברים על מחזור 8.
עד אותו מחזור, ספורי שהיה השחקן המרכזי של הפועל לא הפסיק לעשות טעויות.
עד אותו חזור הוא עשה את רוב הטעויות.
דמארי עשה "קצת" רק "קצת" יותר מספורי...
להשתפר בתור אוהד הפועל? איך אפשר להשתפר? אשמח ללמוד..[/quote]
לדוגמא, לא לשרוק בוז לשחקנים שלך, לא לקחת שחקן בתור שעיר לעזאזל ולהוריד לו את הבטחון. שמח ללמד אותך.

וזה בכלל לא משנה מה דמארי עשה בעבר, משנה ש"בגלל ספורי הפסדנו את המשחק" שזו כמובן שטות אחת גדולה. הוא בסה"כ פיספס מסירה כמו שקורה למיליון שחקנים. הוא לא אשם בגול שקיבלנו בצד השני ובטח לא בגול שקיבלנו דקה 90, אבל עליו, בצורה עידרית, הכי קל ליפול. גם עכשיו שהוא בדרגה מעל הקבוצה אתה נאחז בעלה תאנה שקבוצה שהשחקן הכי טוב שלה הוא ספורי חייבת להיות קבוצת תחתית או איזה שטות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: