תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
עידן כהן הוא מגן לגיטימי לליגת העל.
להגיד שאופאודו ופלומין חגגו עליו באגף זה נחמד אבל הם די חוגגים בכל משחק על כל מגן ככה שזה לא דוגמא טובה.

אתמול הוא בהחלט לא פתח טוב אבל אחרי הבישול הוא נכנס למשחק ומאז סגר מעולה את הקו.

להגיד שדור מלול עדיף עליו שבפעמים שראיתי אותו נגדנו השנה הוא היה נראה כמו שחקן ליגה א זה מביך. וגם לא הייתי ממהר לחרוץ דברים בנוגע לאיכותו של קונסטנטין. בכלל כרגע בנתניה השלם עולה בהרבה על סך חלקיו, ויש נטייה לפאר את שחקניה ללא סיבה מוצדקת נראית לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אפואדו? הצרפתי אתמול?
מכבי פתח תקווה לא הגיעו למצב הבקעה אחד אתמול, חוץ מהחילוץ של גוטליב.

איזה מגינים ימניים יש לקבוצות של פליאוף עליון פה?
ויקי כחלון? שי קונסטנטין? דור מלול?

ברור שלא מדובר פה באיזה עילוי, אבל ביחס לליגת העל אני לא חושב שהוא לא לגיטימי או משהו כזה.

כן וכן. להזכירך רפואה הכניס את שלמה והעביר את דגני ימינה כדי להתמודד עם אופואדו, מה שכנראה הציל לנו את הדרבי הראשון. גם אתמול הצרפתי שרף את כהן בקו כמה פעמים והמצב היחיד שלהם (עם החילוץ המדהים של גוטליב) הגיע בדיוק משם. אם פ"ת לא היו כל כך מפורקים עוד יכולנו לאכול משם חרא.
קונסטנטין ודור מלול לא רואים אותו ממטר. באופן כללי הוא אחלה בחור והכל, אבל הוא לא מתאים להרכב.

עידן כהן לא שחקן ברמה גבוהה והוא גם החוליה הפחות חזקה בהגנה שלנו.
מצד שני, לא הוגן להגיד שהוא לא מצליח להתמודד עם אופוודו, פלומה ומנזלה. אף מגן ישראלי לא מסוגל להתמודד איתם. הוא עושה עבודה הגנתית לא רעה ברוב המשחקים, והוא לא נופל הגנתית מרוב המגנים בליגה.
לכמה קבוצות יש מגן ימני עדיף? מכבי, חיפה, ב"ש. נגיד ששי קונסטנטין, למרות שהוא משחק בחוליה של חמישה שחקני הגנה ואני לא יודע כמה הוא טוב הגנתית, ובכל מקרה הוא ילך בקיץ לחיפה או מכבי, כך שגם הוא יהיה בקבוצה עשירה.
הוא לא נופל מהמגנים הימניים הפותחים של שאר הקבוצות בליגה (כחלון, קלטינס, דור מלול, סיסוקו, לבאדיבי), וגם עולה על חלק מהם (עותמאן, אספה, עדי נמני, אבו עביד).
הוא גם צעיר ובמגמת שיפור משמעותית בשנתיים האחרונות. אני לא חושב שזו עדיפות להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:00 
עידן כהן לא הבעיה שלנו.

עונה הבאה קודם כל הפועל צריכה 2 שחקניי כנף וחלוץ בדחיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:26 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אפואדו? הצרפתי אתמול?
מכבי פתח תקווה לא הגיעו למצב הבקעה אחד אתמול, חוץ מהחילוץ של גוטליב.

איזה מגינים ימניים יש לקבוצות של פליאוף עליון פה?
ויקי כחלון? שי קונסטנטין? דור מלול?

ברור שלא מדובר פה באיזה עילוי, אבל ביחס לליגת העל אני לא חושב שהוא לא לגיטימי או משהו כזה.

כן וכן. להזכירך רפואה הכניס את שלמה והעביר את דגני ימינה כדי להתמודד עם אופואדו, מה שכנראה הציל לנו את הדרבי הראשון. גם אתמול הצרפתי שרף את כהן בקו כמה פעמים והמצב היחיד שלהם (עם החילוץ המדהים של גוטליב) הגיע בדיוק משם. אם פ"ת לא היו כל כך מפורקים עוד יכולנו לאכול משם חרא.
קונסטנטין ודור מלול לא רואים אותו ממטר. באופן כללי הוא אחלה בחור והכל, אבל הוא לא מתאים להרכב.

עידן כהן לא שחקן ברמה גבוהה והוא גם החוליה הפחות חזקה בהגנה שלנו.
מצד שני, לא הוגן להגיד שהוא לא מצליח להתמודד עם אופוודו, פלומה ומנזלה. אף מגן ישראלי לא מסוגל להתמודד איתם. הוא עושה עבודה הגנתית לא רעה ברוב המשחקים, והוא לא נופל הגנתית מרוב המגנים בליגה.
לכמה קבוצות יש מגן ימני עדיף? מכבי, חיפה, ב"ש. נגיד ששי קונסטנטין, למרות שהוא משחק בחוליה של חמישה שחקני הגנה ואני לא יודע כמה הוא טוב הגנתית, ובכל מקרה הוא ילך בקיץ לחיפה או מכבי, כך שגם הוא יהיה בקבוצה עשירה.
הוא לא נופל מהמגנים הימניים הפותחים של שאר הקבוצות בליגה (כחלון, קלטינס, דור מלול, סיסוקו, לבאדיבי), וגם עולה על חלק מהם (עותמאן, אספה, עדי נמני, אבו עביד).
הוא גם צעיר ובמגמת שיפור משמעותית בשנתיים האחרונות. אני לא חושב שזו עדיפות להחליף אותו.

לא מסכים עם כמעט אף מילה כאן.
לא חושב שיש כאן אפילו מגן אחד ברשימה שהוא טוב ממנו.
סיסוקו שראינו אתמול לדוגמה, עולה עליו בקילומטרים. כנ"ל דור מלול.
הוא עקב אכילס בהרכב שלנו והוא לא יכול להמשיך לפתוח בהרכב בעונה הבאה.
אני בעד לתת כמה שיותר צ'אנסים לעבדי פרחאת (שבעיני טוב ממנו) ואם זה לא יסתדר אז להסיט את דגני ימינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:30 
כשעידן כהן ירחיק בדיוק לרגליים של שחקן יריב ויסדר שער ליריבה נדבר על זה שהוא פחות טוב מעבדי פרחאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:33 
טכנית לארז כתב:
כשעידן כהן ירחיק בדיוק לרגליים של שחקן יריב ויסדר שער ליריבה נדבר על זה שהוא פחות טוב מעבדי פרחאת.

יש לך את זה ביותר גניבת דעת?
קודם כל, הוא כבר עלה לנו בשערים העונה ועוד איך. דבר שני, כשהוא יזרק להרכב בתפקיד זר לו אחרי עונה שלמה שהוא ישב בחוץ, אז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - מכבי פ"ת
הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:40 
צריך להיות שניה גם מציאותיים.
אף מגן ישראלי שעדיף עליו (ויקי כחלון מגן מעולה, דור מלול או מאור קנדיל) לא יגיע אלינו כי אין לנו כסף לשלם.

אין גם מגן אחר מאשדוד או סכנין שבמידה וירדו ליגה יהיה שווה להביא מהם.
מה שאומר שאין אופציה ישראלית ריאלית שאפשר להביא עונה הבאה.
לכן מה שנשאר זה אולי להביא זר במקומו אבל אני הייתי שם את הכסף הדליל שלנו על זרים במקומות אחרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 15:48 
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:

קודם כל, הוא כבר עלה לנו בשערים העונה ועוד איך. דבר שני, כשהוא יזרק להרכב בתפקיד זר לו אחרי עונה שלמה שהוא ישב בחוץ, אז נדבר.

1. אין שום קשר בין ההרחקה הנוראית ההיא של פרחאת לזה שהוא לא מגן שמאלי. זו פעולה ששחקן הגנה צריך לעשות אותה כמה וכמה פעמים במשחק ואין שום חשיבות לאם זה קורה בצד ימין, צד שמאל או בכדור ארוך שצריך להרחיק. הייתה שם הרחקה יחסית פשוטה והוא פשוט בישל שער לנתניה.
הגניבת דעת זה לספר לנו שהטעות ההיא של פרחאת נבעה מזה שהוא שיחק מגן שמאלי.
2. בכל הדקות שעידן כהן שיחק, שזה הרבה הרבה הרבה יותר מפרחאת, לא זכורה לי טעות אחת שלו שדומה לזו של פרחאת נגד נתניה.
3. באיזה שערים עידן כהן עלה לנו? לא שאני מניח שאין כאלה, אני באמת שואל איזה.
4. בפעם השלישית, עידן כהן אולי לא עילוי ואולי הוא לא המגן הכי טוב שהיה לנו בעשור האחרון, אבל הוא כן שחקן ליגת על לגיטימי ולספר פה שצריך להעלות את פרחאת לפניו זה קצת הזוי לנוכח מה שראינו עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 16:51 
לאורך כל העונה הזו, הבעיה של הפועל זו לא חוליית ההגנה.
ההגנה השנייה בטיבה בליגה.

נכון שהיו לנו שני משחקים שספגנו בהם שלושה שערים ועוד כמה שספגנו בהם צמד, אבל ההגנה היא הדבר האחרון שהייתי נוגע בו לקראת העונה הבאה, במידה ונישאר.
אולי שינוי קטן פה או שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 17:17 
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:

1. אין שום קשר בין ההרחקה הנוראית ההיא של פרחאת לזה שהוא לא מגן שמאלי. זו פעולה ששחקן הגנה צריך לעשות אותה כמה וכמה פעמים במשחק ואין שום חשיבות לאם זה קורה בצד ימין, צד שמאל או בכדור ארוך שצריך להרחיק. הייתה שם הרחקה יחסית פשוטה והוא פשוט בישל שער לנתניה.
2. בכל הדקות שעידן כהן שיחק, שזה הרבה הרבה הרבה יותר מפרחאת, לא זכורה לי טעות אחת שלו שדומה לזו של פרחאת נגד נתניה.
4. בפעם השלישית, עידן כהן אולי לא עילוי ואולי הוא לא המגן הכי טוב שהיה לנו בעשור האחרון, אבל הוא כן שחקן ליגת על לגיטימי ולספר פה שצריך להעלות את פרחאת לפניו זה קצת הזוי לנוכח מה שראינו עד כה.

עידן עלה לנו בשקט ב-3-4 שערים. בעיקר הרחקות רעות ועבירות במיקום בעייתי. לא יכול לשלוף כרגע מהראש באיזה משחקים, אבל זוכר בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 17:23 
נניח שעידן כהן עלה לנו ב3-4 שערים (אני עדיין מחכה שיגידו לי איזה שערים בדיוק),
עבדי פרחאת, במשחק אחד נגד נתניה, סידר להם שני מצבים לגול. אחד הסתיים בשער (44:35 בסרטון), השני לא (57:10 בסרטון).

לא חושב שריאלי להעדיף אותו על פני עידן כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 17:33 
טכנית לארז כתב:
נניח שעידן כהן עלה לנו ב3-4 שערים (אני עדיין מחכה שיגידו לי איזה שערים בדיוק),
עבדי פרחאת, במשחק אחד נגד נתניה, סידר להם שני מצבים לגול. אחד הסתיים בשער (44:35 בסרטון), השני לא (57:10 בסרטון).

לא חושב שריאלי להעדיף אותו על פני עידן כהן.

זה שפרחאת יותר חלש מעידן כהן עדיין לא הופך את עידן כהן למגן טוב.
אפשר לציין לטובה את הלחימה והתשוקה שלו למשחק אבל מעבר לזה הוא מגן חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 17:40 
לא יודע אם עידן כהן מגן "טוב" או מגן "חלש".
אני חושב שביחס לליגת העל הוא מגן ימני לגיטימי ויכול להיות שאפילו יותר מזה, לנוכח העובדה שהוא חלק מההגנה השניה בטיבה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 19:03 
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:

1. ההערה לגבי העמדה באה להסביר כמה מהאיבודים שהיו לו במשחק הזה (שאגב היה לא רע סך הכל). אם מגיעות לו הנחות לגבי הטעות בגול הן ללא ספק קשורות לעובדה שהוא בקושי ראה שניית משחק העונה, אבל לזה כמובן לא התייחסת. בכלל, עידן כהן העונה מאבד בלי סוף באזורים מסוכנים עקב הטכניקה הלקויה שלו (כולל אתמול אגב), אז בגלל שלפרחאת היה המזל הרע שעאבד החליט לעזוב את השחקן שלו, הזוי לתת לו צ'אנס?
3. סתם בשלוף. הצליח לאבד פעמיים ברצף תוך דקה את נס זמיר (עוד שחקן מהיר שעשה לו בית ספר) ובאחת הפעמים חטפנו גול, עזב את מוחמד עוואד בתוך הרחבה נגד חיפה בבית והוא השווה, נדמה לי שגם בגול השני שחטפנו מול חדרה במחזור הראשון יש לו חלק גדול. משער שאם אני אשקיע בזה קצת מחשבה אני אזכר בעוד.
4. זה מה שאתה ראית מעבדי פרחאת. אני ראיתי מעבדי פרחאת עונה לא רעה בכלל בעכו. אני ראיתי שחקן לא פחות פיזי מעידן כהן, אבל הרבה יותר מהיר וטכני ועם פוטנציאל הרבה יותר גבוה. ומה זה מגן לגיטימי? האם הוא יכול לשחק בליגת העל? כן, עובדה שהוא עושה את זה. מצד שני הוא גם חוליה חלשה באחת הקבוצות החלשות בליגה אז כנראה שהרכב בליגת העל הוא לא שווה.

מקווה מאוד שנראה את רז שלמה בהרכב ואת דגני בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 21:44 
רז שלמה אשם בהרבה הרבה יותר שערים מאשר עידן כהן העונה
ביחס למעמדו והציפיות ממנו, עונה טובה של עידן, בעמדה בה ראינו שחקנים גרועים ממנו בהרבה
ברור שבמצב אידיאלי בו אנחנו מתמודדים בצמרת הוא לכל היותר יכל להיות מחליף.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 21:56 
רז שלמה בלם, מן הסתם הוא אשם בהרבה יותר שערים. גם דגני וגוטליב אשמים ביותר שערים.
רז שלמה, מבחינת איכות, לא רואה את עידן כהן. גם אם היו לו כמה משחקים לא טובים שבהם הוא איבד את הביטחון, לא צריך להוריד לו את הראש. לגוטליב הייתה חצי עונה לא טובה ועכשיו הוא נהדר.

וגם במצבנו הנוכחי עידן כהן צריך להיות לכל היותר מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 00:35 
זה בכלל לא מן הסתם, וגם אם התקרה של רז שלמה גבוהה יותר מזו של עידן כהן, זה לא אומר שיש לו עונה טובה יותר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 01:05 
בוודאי שזה מן הסתם. בלמים הם קו ההגנה האחרון. כמעט כל שער שקבוצה סופגת לבלם יש חלק בו (או לשוער). זה לא בדיוק מרשים שמגן אחראי על פחות שערים מבלם.
ואני חושב שלרז שלמה הייתה עונה טובה. כרגיל הזכרון קצר אז כרגע גוטליב הוא אלוהים ורז שלמה בכלל לא מועמד להרכב, אבל נוטים לשכוח שבמרבית העונה גוטליב היה חלש ושלמה היה באנקר.
לעידן כהן יש עונה לא רעה, אבל זה רק ביחס לציפיות. הוא תמיד היה אחד מנקודות התורפה של הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 01:08 
Red or Dead כתב:
זה בכלל לא מן הסתם, וגם אם התקרה של רז שלמה גבוהה יותר מזו של עידן כהן, זה לא אומר שיש לו עונה טובה יותר

ובלי קשר, חוץ מיכולת מסירה טובה הוא לא הוכיח שהוא טוב בשום פרמטר שנחוץ לבלם, אני מבין למה יכולת המסירה זה דבר ששמים לב אליו במיוחד, כי באופן טבעי שמים לב לשחקן שעם הכדור, אבל בתפקידים החשובים באמת לשחקן הגנה הוא ממש לא הוכיח את עצמו.
עידן כהן אגב, נותן עונה לא רעה והתרומה שלו הייתה משמעותית משל שלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: