הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
אפואדו? הצרפתי אתמול?
מכבי פתח תקווה לא הגיעו למצב הבקעה אחד אתמול, חוץ מהחילוץ של גוטליב.
איזה מגינים ימניים יש לקבוצות של פליאוף עליון פה?
ויקי כחלון? שי קונסטנטין? דור מלול?
ברור שלא מדובר פה באיזה עילוי, אבל ביחס לליגת העל אני לא חושב שהוא לא לגיטימי או משהו כזה.
כן וכן. להזכירך רפואה הכניס את שלמה והעביר את דגני ימינה כדי להתמודד עם אופואדו, מה שכנראה הציל לנו את הדרבי הראשון. גם אתמול הצרפתי שרף את כהן בקו כמה פעמים והמצב היחיד שלהם (עם החילוץ המדהים של גוטליב) הגיע בדיוק משם. אם פ"ת לא היו כל כך מפורקים עוד יכולנו לאכול משם חרא.
קונסטנטין ודור מלול לא רואים אותו ממטר. באופן כללי הוא אחלה בחור והכל, אבל הוא לא מתאים להרכב.
עידן כהן לא שחקן ברמה גבוהה והוא גם החוליה הפחות חזקה בהגנה שלנו.
מצד שני, לא הוגן להגיד שהוא לא מצליח להתמודד עם אופוודו, פלומה ומנזלה. אף מגן ישראלי לא מסוגל להתמודד איתם. הוא עושה עבודה הגנתית לא רעה ברוב המשחקים, והוא לא נופל הגנתית מרוב המגנים בליגה.
לכמה קבוצות יש מגן ימני עדיף? מכבי, חיפה, ב"ש. נגיד ששי קונסטנטין, למרות שהוא משחק בחוליה של חמישה שחקני הגנה ואני לא יודע כמה הוא טוב הגנתית, ובכל מקרה הוא ילך בקיץ לחיפה או מכבי, כך שגם הוא יהיה בקבוצה עשירה.
הוא לא נופל מהמגנים הימניים הפותחים של שאר הקבוצות בליגה (כחלון, קלטינס, דור מלול, סיסוקו, לבאדיבי), וגם עולה על חלק מהם (עותמאן, אספה, עדי נמני, אבו עביד).
הוא גם צעיר ובמגמת שיפור משמעותית בשנתיים האחרונות. אני לא חושב שזו עדיפות להחליף אותו.