תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 20:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 19:21 
אדום נחמד כתב:
1. מעניין שעכשיו ספורי טוב מעזרא אליבא דלירוו. לפני חודש חשבתי שהוא בקושי יכול להוביל קבוצה שנלחמת על הירידה.
2. זכור לי שאמר הגאון במפורש ששחקן חיזוק ישפר את זיקרי ועאבד, אבל ספורי מקרה אבוד. אגב, ספורי היה מהטובים שלנו עוד לפני קלאודימיר. אתה רק לא ראית את זה.
3. אין דבר כזה 'לאכול את הכובע כל שבוע'. או שספורי שחקן ראוי או שלא. כובע אוכלים פעם אחת - כשמודים בטעות.
הגיע הזמן שתבין כמה שטויות דיברת כל השנה.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

1. למה מי זה עזרא?
עזרא מזכיר את ספורי בכשרון שיש ובביצוע גרוע.
רק שעזרא בן 30 וספורי בן 23.

2. נכון חלקית, לא אמרתי שספורי שחקן אבוד.
כן חשבתי וציפיתי ועדיין מצפה מזיקרי בעיקר להשתפר.

3. מה ההגדרה של שחקן ראוי?
ספורי לא שחקן הרכב בקבוצה שרצה לאליפות.
ספורי כן יכול להיות שחקן הרכב בקבוצת אמצע טבלה/תחתית.

בליגה שלנו יש מספיק שחקנים פחים.
ספורי הוא בין הטובים העונה בהפועל שנמצאת בעונה גרועה מאד.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 21:06 
פשוט לא יכולתי לראות את הפרצוף שלו כשחזר השנה להפועל.
התבגר ונהפך לשחקן כדורגל מצוין שלדעתי כשהוא לא על המגרש הפועל לא מתפקדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2019, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
1. מעניין שעכשיו ספורי טוב מעזרא אליבא דלירוו. לפני חודש חשבתי שהוא בקושי יכול להוביל קבוצה שנלחמת על הירידה.
2. זכור לי שאמר הגאון במפורש ששחקן חיזוק ישפר את זיקרי ועאבד, אבל ספורי מקרה אבוד. אגב, ספורי היה מהטובים שלנו עוד לפני קלאודימיר. אתה רק לא ראית את זה.
3. אין דבר כזה 'לאכול את הכובע כל שבוע'. או שספורי שחקן ראוי או שלא. כובע אוכלים פעם אחת - כשמודים בטעות.

1. למה מי זה עזרא?

בהחלט אמרת ששחקן חיזוק לא יועיל לספורי.
ואני מרגיש חובה להוכיח לך את זה, לא משנה כמה זמן זה יקח.
אתה תכיר בשטויות שפלטת השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 00:59 
איגור, בשלב מסוים אתה תצטרך ממש לעמת אותו עם ציטוטים שלו מתחילת העונה.
בכל דרך אחרת הוא ינסה לסובב אותך עם "לא אמרתי ככה, אמרתי ככה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 01:13 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

1. למה מי זה עזרא?

בהחלט אמרת ששחקן חיזוק לא יועיל לספורי.
ואני מרגיש חובה להוכיח לך את זה, לא משנה כמה זמן זה יקח.
אתה תכיר בשטויות שפלטת השנה

אז אמר.
הוא היחיד פה שאמר דברים שבסוף התבררו כטעות?
לא מבין מה יוצא לך מלהשפיל בנאדם שטעה.
לדעתי הגיע הזמן שתחליף את הכינוי שלך.כי דבר אחד בטוח.נחמד אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 05:00 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום כוונה להשפיל אותו.
הוא יכול לומר 'נכון, טעיתי', ולסיים את הסיפור.
הוא בוחר להתפתל אחרי כל הרעל שהוא ודומיו פיזרו על רמזי מתחילת העונה (ובעיקר על מה שהם תפסו כחוסר מחוייבות).
תבוא בטענות אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אני למשל לא חוזר בי מאף מילה שאמרתי על רמזי מתחילת העונה ובעונות הקודמות,
ההתנהלות שלו על המגרש עד למחזורים האחרונים (ובעונות הקודמות ששיחק בהפועל) הייתה תמוהה ומוזרה בעיני.
לא נלחם, מתנהג בברוטליות לא מוסברת, חשב בעיקר על עצמו, והכי בלט שהוא פשוט היה חלש מאוד מקצועית. עשרות בעיטות שבכלל לא היו בכיוון של השער, מסירות פשוטות שפשוט לא הגיעו ליעדן.
לא ארשום שאין יותר מאושר ממני, כי כנראה יש, אבל אני מאוד שמח שהוא עשה את הקפיצה הזו והצליח להביא את הכישרון שיש לו לידי ביטוי.
מקווה שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם האדס,
במיוחד שאני עדיין מרגיש שאומנם רמזי השתפר, אבל כל שאר ההתקפה כל כך גרועה, שהוא ניהיה השחקן ההתקפי הכי "טוב" שלנו בעיקר בגלל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ההתנהלות שלו על המגרש עד למחזורים האחרונים (ובעונות הקודמות ששיחק בהפועל) הייתה תמוהה ומוזרה בעיני.
לא נלחם, מתנהג בברוטליות לא מוסברת, חשב בעיקר על עצמו, והכי בלט שהוא פשוט היה חלש מאוד מקצועית. עשרות בעיטות שבכלל לא היו בכיוון של השער, מסירות פשוטות שפשוט לא הגיעו ליעדן.
לא ארשום שאין יותר מאושר ממני, כי כנראה יש, אבל אני מאוד שמח שהוא עשה את הקפיצה הזו והצליח להביא את הכישרון שיש לו לידי ביטוי.
מקווה שימשיך ככה.

יש פה 2 טענות שלא היו נכונות בשום שלב של העונה - שהוא לא נלחם(לא קרוב למציאות ומקרה קלאסי של סטיגמה שמודבקת לשחקן), ושהוא לא היה טוב מקצועית(באמת לפעמים היה מאבד את הראש, בבירור גם בגלל היחס מהקהל, אבל מהמחזור הראשון הוא השחקן ההתקפי היחיד שהגיע לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
לדעתך הן לא נכונות.
לדעתי הוא לא נלחם ולא היה טוב.
אני יכול להוכיח את הטענה שלי בזה שצפיתי בכל המשחקים (בדיוק כמוך אני מניח) וככה פירשתי את ההתנהלות שלו על המגרש.
הטענה שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב בהפועל, בעונה ההתקפית הכי גרועה בהיסטוריה של המועדון, יכולה להתיישב בצורה דיי מדויקת עם הטענה שלי שהוא לא היה טוב ברוב חלקי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
פשוט במקרה בבוקר יום בהיר אחד, גילית מה שאחרים ראו מתחילת העונה.
מה קרה ביום הבהיר הזה, שגרם לשינוי כל כך קיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
הוא התחיל למסור מדויק, להצליח לעשות דריבל כמו שצריך ולא פחות חשוב לשים את הכדור ברשת.
זה קטע כזה בכדורגל. כמו בלם שפתאום מצליח לחלץ כדור ושוער שעוצר כדורים שמגיעים לשער.
ממש הבדלים קטנים שהופכים אותם לשחקנים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 09:25 
האדס כתב:
לדעתך הן לא נכונות.
אני יכול להוכיח את הטענה שלי בזה שצפיתי בכל המשחקים (בדיוק כמוך אני מניח) וככה פירשתי את ההתנהלות שלו על המגרש.
הטענה שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב בהפועל, בעונה ההתקפית הכי גרועה בהיסטוריה של המועדון, יכולה להתיישב בצורה דיי מדויקת עם הטענה שלי שהוא לא היה טוב ברוב חלקי העונה.

יש לך כאן טעות קטנה אני חושב

למרות שאני לא ממש יודע איך העונה הזאת תסתיים מבחינת כיבוש שערים, אני מרשה לעצמי להניח כי נעבור בכמות הכוללת את העונות האחרונות בהן היינו בליגת העל לפני הירידה

2014-15 עונה סדירה 27 שערים סיום פליאוף 36
2015-16 עונה סדירה 17 שערים, סיום פלייאוף 30
2016-17 עונה סדירה 18 שערים, סיום פלייאוף 29

בסופו של דבר ספורי הוא אחד השחקנים היחידים שהייתי רוצה לראות ממשיך בהפועל בעונות הבאות (גם אם ימצא משיח עשיר שיקנה אותנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 10:18 
לירון האדום כתב:
טכנית לארז כתב:
לירון האדום כתב:
טכנית לארז כתב:
אה הוא רק צריך לסיים.
ממש איזה יופי שקלאודמיר בא ועכשיו ספורי מקבל כדורים מול שער ריק והוא פשוט "רק צריך לסיים".

השערים שלו אתמול, נגד נתניה ונגד חיפה אלה שערים של שחקן. במיוחד השער בחיפה (טוב שעושה רושם שרמזי התחיל לבעוט מחוץ לרחבה גם "עם הפס" ולא רק "מלא" אבל זה נושא אחר).
"רק צריך לסיים". נו באמת.

לא הבנת אותי, העובדה שעכשיו ספורי לא צריך לבנות את המשחק אלא רק לסיים עוזרת לו לכבוש שערים, לבשל ולשחק טוב יותר!
רשמתי את זה לחיוב לא לשלילה.

כשאתה כותב שהוא "צריך רק לסיים" אתה לחלוטין מגמד את מה שהוא עושה.
כמו שנכתב, הוא עושה לנו את כל משחק ההתקפה.

ובכלל, 3 השערים האחרונים שלו היו בבעיטות מחוץ לרחבה, זה לא שמישהו נתן לו כדור מול שוער והוא רק היה "צריך לסיים".
זה גולים שבקבוצה שלנו רק הוא וקלאודמיר יכולים לתת.
רק לסיים - קשר התקפי מאחורי החלוץ או שמצטרף לאמצע צריך לסיים.
לסיים זה לבעוט לשער או לתת פס לגול.
הוא לא בונה התקפות כמו בתקופה שלפני קלאודמיר.
ספורי נמצא בכושר טוב בקבוצת תחתית

חח.
ברור.
זה למשל מצב שבו צריך "רק לסיים" כדי לתת גול אה? לא צריך שוב דבר מעבר.

תמונה

גם פה נגד חיפה. רק תסיים. לא בעיטה כזו מסובכת בסך הכל.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 10:25 
לירון, אם ספורי ימשיך את מגמת השיפור שלו, הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בארץ. יש לו דריבל, בעיטה, מסירה מהירות ופיזיות. מה שהיה חסר לו כל השנים זה מח, בטחון ובגרות.
אני השוויתי את ההתפתחות שלו פה לפני כמה ימים לזהבי לא בשביל להגיד שהוא יהיה זהבי אלא בשביל להראות שיש שחקנים שמתפתחים בקצב שלהם.
הוא בהחלט אמור להיות אחד מעמודי התווך בשנים הקרובות בהפועל גם אם יבוא רוכש וישים עשרות מיליונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:13 
redrony כתב:
לירון, אם ספורי ימשיך את מגמת השיפור שלו, הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בארץ. יש לו דריבל, בעיטה, מסירה מהירות ופיזיות. מה שהיה חסר לו כל השנים זה מח, בטחון ובגרות.
אני השוויתי את ההתפתחות שלו פה לפני כמה ימים לזהבי לא בשביל להגיד שהוא יהיה זהבי אלא בשביל להראות שיש שחקנים שמתפתחים בקצב שלהם.
הוא בהחלט אמור להיות אחד מעמודי התווך בשנים הקרובות בהפועל גם אם יבוא רוכש וישים עשרות מיליונים

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:17 
אדום נחמד כתב:
הוא בוחר להתפתל אחרי כל הרעל שהוא ודומיו פיזרו על רמזי מתחילת העונה (ובעיקר על מה שהם תפסו כחוסר מחוייבות).
תבוא בטענות אליו

במה טעיתי? בזה שטענתי שספורי מתאים לקבוצת תחתית.
ספורי היה שחקן הרכב בקבוצה שהתמודדה על האליפות ולא אמרו לי?
איזה רעל פיזרתי? מה אתה ממציא שטויות?
ועוד לא ענית לי על השאלות, אבל זה לא חדש אצלך.
זה דפוס התנהגות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:19 
Shacham כתב:
האדס כתב:
מקווה שימשיך ככה.

יש פה 2 טענות שלא היו נכונות בשום שלב של העונה - שהוא לא נלחם(לא קרוב למציאות ומקרה קלאסי של סטיגמה שמודבקת לשחקן), ושהוא לא היה טוב מקצועית(באמת לפעמים היה מאבד את הראש, ב בירור גם בגלל היחס מהקה ל, אבל מהמחזור הראשון הוא השחקן ההתקפי היחיד שהגיע לעונה).

חייב להיצמד למודגש - כיצד זה בא לידי ביטוי?
אני למשל יושב במערבי, ולא שמעתי בוז או שריקות כלשהן לספורי כאשר הוא נגע בכדור שלא כמו גוטליב שאותם שמעתי היטב.
איך זה שגוטליב שהקהל איתו בתאקל גדול, מצליח להתמודד וספורי לא?
דיי כבר עם השקר הזה שהקהל אשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לדעתך הן לא נכונות.

אתה יכול להגיד שהוא לא נלחם, אתה יכול גם להגיד שמסי דריבליסט רע ואת 2 הטענות אתה יכול לבסס על כך שאתה צופה בכל המשחקים. לדעתי אלה טענות מנותקות כי ספורי מתחילת העונה מהשחקנים היותר לוחצים שלנו ואני לא זוכר משחק אחד שבו ראיתי אותו משוטט על הדשא או לא נלחם באופן מופגן. כבר במחזור הראשון נגד חדרה אני זוכר שאמרתי לחברים ליציע שהוא נראה שחקן אחר, פיזי ולוחץ הרבה יותר ממה שהוא היה בקדנציה הקודמת.

העובדה שאנחנו קבוצת התקפה גרועה לא מעניינת. בעצם היא כן מעניינת, כי היא רק מוציאה אותו יותר טוב, כי בכדורגל שחקן אחד כמעט אף פעם לא יכול לסחוב על הגב שלו שחקנים גרועים, ואם הוא מצליח להראות כדורגל טוב ליד שחקנים גרועים זה לזכותו.
וכן, כבר מתחילת העונה הוא נראה בערך כמו שהוא נראה עכשיו, רק שלאחרונה כמה בעיטות שלו מרחוק נכנסו פנימה. אותי לא הרשים נגד פתח תקווה הגול שלו אלא התרומה שלו לשטף ההתקפי של הקבוצה והמהלכים היצירתיים שעומדים בניגוד מוחלט לסטטיות שמאפיינת את המשחק שלנו ובכלל את הכדורגל הישראלי, גם כשהם לא תמיד מצליחים. ואת הדברים האלה הוא נתן מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תבוא בטענות אליו

זה דפוס התנהגות שלך.

איזה טיעון חלש. אז כל שחקן בליגה שלא שיחק בקבוצה שרצה לאליפות הוא שחקן לקבוצת תחתית? ומנגד כל שחקן שמשחק במכבי תל אביב והפועל באר שבע הוא שחקן על? שנה שעברה יהונתן כהן, שחר פיבן, מאור קנדיל ודן גלזר היו שחקנים לקבוצת תחתית ועכשיו הם שחקנים לקבוצה שרצה על האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:44 
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תבוא בטענות אליו

זה דפוס התנהגות שלך.

הוא שאמרתי. אלמלא תביא את הציטוטים המדויקים, הוא ימשיך לספר סיפורים על קבוצות צמרת וקבוצות תחתית ואם ספורי יגיע למספרים של רונאלדו אז הוא ימציא סיפור אחר.
להשפיל או לא להשפיל אלו כבר שיקולים שלך, אני רק מציע לך לחסוך לעצמך את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
מקווה שימשיך ככה.

יש פה 2 טענות שלא היו נכונות בשום שלב של העונה - שהוא לא נלחם(לא קרוב למציאות ומקרה קלאסי של סטיגמה שמודבקת לשחקן), ושהוא לא היה טוב מקצועית(באמת לפעמים היה מאבד את הראש, ב בירור גם בגלל היחס מהקה ל, אבל מהמחזור הראשון הוא השחקן ההתקפי היחיד שהגיע לעונה).

אני למשל יושב במערבי, ולא שמעתי בוז או שריקות כלשהן לספורי כאשר הוא נגע בכדור שלא כמו גוטליב שאותם שמעתי היטב.

לא יודע מה קורה ביציע המערבי, אבל ביציע המזרחי עד לאחרונה ספורי זכה לקללות דוחות ושריקות בוז אחרי כל איבוד כדור, מסירה שלא הגיעה ליעד או בעיטה שהלכה לשמים. כל זה באופן לא פרופרציונלי בעליל לעובדה שאף שחקן אחר בהתקפה שלנו לא הציג יכולת גבוהה.
אתה יכול להתכחש לעובדה שהדברים האלה היו קיימים, אבל ספורי בבירור כן שם לב אליהם ובאופן מופגן הוא בחר שבוע אחרי שבוע שלא לבוא להודות לקהל כששאר הסגל בא, וגם לא לחגוג גולים עם הקהל. וגם לא היה צריך את המקרים הברורים האלה כדי לראות כמה שהוא משחק בחוסר ביטחון ובלחץ מהקהל.

למה גוטליב לא מושפע מהדברים האלה? לא יודע, אולי כי שחקני כדורגל הם לא רובוטים שמתוכנתים אותו דבר ועל כל אחד גורמים סביבתיים משפיעים אחרת. אולי גם כי גוטליב בלם שלא צריך לעשות מהלכים ריסקיים, וכתוצאה מכך הוא לא חוטף בוז על מהלכים רעים. ספורי משחק בתפקיד שבו באופן טבעי הוא נועד לאבד כדורים ולהחמיץ מצבים, והעובדה שכל פעם שהוא עמד במצב של לתת מסירת עומק או לבעוט לשער הוא ידע שאם הכדור שיצא לו מהרגל לא יהיה מדויק הוא יזכה למטר קללות מהקהל, לא בדיוק שיפרה את אחוזי הדיוק שלו. הדוגמא המושלמת ללחץ שהוא היה נתון בו זה המצב המפורסם נגד מכבי חיפה, ששחקנים הרבה פחות מוכשרים ממנו מסוגלים לשחרר שם מסירה מדויקת. לא מדובר כאן בכישרון אלא בלחץ שהשחקן נתון בו.
וכן, לחץ זה חלק מהמשחק, אבל התפקיד של הקהל אמור להיות לחבק שחקנים, במיוחד צעירים, ולא להיטפל אליהם ולהוריד להם את הביטחון, בטח כשחלק גדול מהיחס של הקהל לספורי בכלל לא נובע מטיעונים מקצועיים, ואתה - שכתבת פה 20 פעמים בדיון על כך שספורי סירב לרדת ליגה עם הפועל - ההוכחה הטובה ביותר לכך.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 05 מרץ 2019, 11:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:48 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תבוא בטענות אליו

זה דפוס התנהגות שלך.

איזה טיעון חלש. אז כל שחקן בליגה שלא שיחק בקבוצה שרצה לאליפות הוא שחקן לקבוצת תחתית? ומנגד כל שחקן שמשחק במכבי תל אביב והפועל באר שבע הוא שחקן על? שנה שעברה יהונתן כהן, שחר פיבן, מאור קנדיל ודן גלזר היו שחקנים לקבוצת תחתית ועכשיו הם שחקנים לקבוצה שרצה על האליפות?

אני אומר את דעתי.
לא אומר שאני צודק וההוא טועה.
בוא, אי אפשר באמת לדעת לאן תלך הקריירה של ספורי.
כולה אמרתי את דעתי וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:57 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
האדס כתב:
מקווה שימשיך ככה.

לא יודע מה קורה ביציע המערבי, אבל ביציע המזרחי עד לאחרונה ספורי זכה לקללות דוחות ושריקות בוז אחרי כל איבוד כדור, מסירה שלא הגיעה ליעד או בעיטה שהלכה לשמים. כל זה באופן לא פרופרציונלי בעליל לעובדה שאף שחקן אחר בהתקפה שלנו לא הציג יכולת גבוהה.
אתה יכול להתכחש לעובדה שהדברים האלה היו קיימים, אבל ספורי בבירור כן שם לב אליהם ובאופן מופגן הוא בחר שבוע אחרי שבוע שלא לבוא להודות לקהל כששאר הסגל בא, וגם לא לחגוג גולים עם הקהל. וגם לא היה צריך את המקרים הברורים האלה כדי לראות כמה שהוא משחק בחוסר ביטחון ובלחץ מהקהל.

למה גוטליב לא מושפע מהדברים האלה? לא יודע, אולי כי שחקני כדורגל הם לא רובוטים שמתוכנתים אותו דבר ועל כל אחד גורמים סביבתיים משפיעים אחרת. אולי גם כי גוטליב בלם שלא צריך לעשות מהלכים ריסקיים, וכתוצאה מכך הוא לא חוטף בוז על מהלכים רעים. ספורי משחק בתפקיד שבו באופן טבעי הוא נועד לאבד כדורים ולהחמיץ מצבים, והעובדה שכל פעם שהוא עמד במצב של לתת מסירת עומק או לבעוט לשער הוא ידע שאם הכדור שיצא לו מהרגל לא יהיה מדויק הוא יזכה למטר קללות מהקהל, לא בדיוק שיפרה את אחוזי הדיוק שלו. הדוגמא המושלמת ללחץ שהוא היה נתון בו זה המצב המפורסם נגד מכבי חיפה, ששחקנים הרבה פחות מוכשרים ממנו מסוגלים לשחרר שם מסירה מדויקת. לא מדובר כאן בכישרון אלא בלחץ שהשחקן נתון בו.
וכן, לחץ זה חלק מהמשחק, אבל התפקיד של הקהל אמור להיות לחבק שחקנים, במיוחד צעירים, ולא להיטפל אליהם ולהוריד להם את הביטחון, בטח כשחלק גדול מהיחס של הקהל לספורי בכלל לא נובע מטיעונים מקצועיים, ואתה - שכתבת פה 20 פעמים בדיון על כך שספורי סירב לרדת ליגה עם הפועל - ההוכחה הטובה ביותר לכך.

ואגב - גוטליב מושפע מכך ועוד איך. הוא כבר שנתיים כמעט ולא מגיע להודות לקהל בסיום המשחק ורק לפני חודש-חודשיים ניגש לאוהד באחד האימונים ו"ענה" להתגרויות האלה.

ובדיוק כמו ספורי - גם הוא להערכתי לא יחדש את החוזה של שנגמר בקיץ הבא.

בסוף צריך להבין ששחקני כדורגל דוגמאת ספורי וגוטליב הם לא אוהדים מהיציע. יחס הקהל משפיע באופן ישיר על הרצון שלהם להישאר במועדון, בטח כשהם יכולים לקבל את אותם סכומים (וגם יותר) במועדונים אחרים.

ולירון - מבחינה מקצועית ספורי עשה התקדמות גדולה מאוד גם בשנה שעברה (היה מצויין באשקלון וגם די יציב בנתניה), כשהמשיך להשתפר השנה. בהינתן העובדה שמדובר בשחקן בן 24 שמגלה שיפור משנה לשנה, ביחד עם הנתונים הפיזיים המצויינים שלו, לא הייתי שולל שהוא יהיה שחקן מאוד מבוקש. חבל מאוד שאנחנו נהיה תלויים בדמי השבחה ובמקרה הטוב נראה מהמעבר שלו כמה גרושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תבוא בטענות אליו

זה דפוס התנהגות שלך.

אני אומר את דעתי.
בוא, אי אפשר באמת לדעת לאן תלך הקריירה של ספורי.
כולה אמרתי את דעתי וזהו.

אף אחד לא יודע איך תתפתח לו הקריירה, יכול להיות שהיכולת הנוכחית תהיה שיא הקריירה שלו.
שורה תחתונה מתחילת העונה כתבת מיליון הודעות על ספורי, קראת לשחרר אותו ולספסל אותו, ומפה לשם הוא המשיך לקבל קרדיט ונהיה השחקן ההתקפי הכי טוב שלנו(תמיד הוא היה, עכשיו זה כבר לא נתון לויכוח). וגם עכשיו במקום לשמור על צניעות אתה כותב שכל מה שספורי עושה זה לסיים, למרות שכל אוהד עם זוג עיניים יכול לראות שהוא נותן הרבה יותר מזה. אתה נותן את דעתך, ואנחנו אנחנו נותנים את דעתנו שאין לך מושג על מה אתה מדבר. זה הכל.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 05 מרץ 2019, 12:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:03 
גם לדעתי ספורי לא עושה מספיק לחץ ו/או נצמד לשחקני יריבה לצידו (זה לגבי ה"נלחם"). הוא נותן עונה טובה אבל יש לו הרבה מאוד מה לשפר בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מה ששחם!

'צטער לירון, אתה מקשקש ומלרלר פה על ספורי כבר חצי שנה, ומתווכח עם עובדות ועם מראה עניים בלהט של מתנגד חיסונים.
לעבור על ההודעות שלך על ספורי יכול להיות אחלה של שיעור בקוגניציה וקיבעון מחשבתי.
אני מעריך את היכולת שלך להמנע מלהודות בטעות, בלי ציניות אני חושב שלתחום העיסוק שלך זאת מעלה חשובה ומוערכת. באמת בלי נסיון לעקוץ.

אבל כאן, בפורום, זה מוציא אותך עקשן במקרה הטוב וטמבל חסר מושג במקרה הרע.

די, הגיע הזמן לשחרר ולהודות במציאות.
ספורי שחקן מעולה להפועל, שחקן משמעותי בליגה שלנו שהרבה קבוצות היו שמחות להעלות בהרכב.
יש היסטוריה ויש סיבות לכל מיני אוהדים להסתכל עליו בעין חשדנית (הגם שאני ממש לא מסכים איתם) אבל גם גדול הספקנים, אם יוותר על האגו, יאלץ להודות שספורי הוא בין השחקנים המשמעותיים שלנו, שיש לו מקום בליגת העל ושיש לו כישרון, נתונים ומסתמן שגם אופי מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אני אומר את דעתי.

אוקיי, עכשיו אני מבולבל :DEVIL4:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
לא צריכים להיות מבולבלים.

לירון אומר דבר פשוט.
ספורי עם כל הייתרונות שיש לו, בטח בסגל הקיים, הוא שחקן שקבלת ההחלטות שלו והפעולות שלו על המגרש עדין לוקה בחסר. והרבה פעמים היא על גבול המרגיזה. אפשר לקחת לדוגמא את הגול בנתניה שמספר בעצם את הכל. ספורי עשה פעולה טובה עם התנועה ובעיטה לשער, אבל האם היא הייתה הפעולה הטובה ביותר באותו הזמן? כנראה שלא. למזלנו ספורי בהחלט נמצא במגמת שיפור ככה שביצוע ההחלטות הלא טובות בהחלט מביא לתוצאות סבירות. אולם עדין הוא לוקה בקבלת ההחלטות, גם אם זאת השתפרה לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2019, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אפשר למצוא בו תכונות לא טובות, כמו גם באצילי, שמצילי, שהר או בוזגלו, אבל בשורה התחתונה, כיום הוא בהגדרה של שחקן תותח. כן קבלת החלטות או לאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: