tadmored כתב:
1.היו עוד מי שהתעניין לרכוש את הפועל והם היו מלכתחילה על הגדר ,רק ברגע שהקבוצה מכפר קאסם באה לרכוש אז רכשו את הפועל
2.מי אמר שהם לא יובילו לחורבן ,חכה ימים יגידו
3.אני לא יודע אם הם שמים,אבל כל בעלים נורמלי שרוכש קבוצה ,משקיע בה כמעט כמו בכל עסק והם רק מגלגלים כספים מההכנסות (ראה מחירי מינויים,מחירי כרטיסים)
4.לא נראה לי שיש להם מחוייבות מוסרית כלשהי פרט לעצמם.
5.אז מה אם לא הוכח ,גם לא הוכח שהם מעוניינים למכור
6.החובה למכור מוטלת רק עליהם ולהצהיר זאת בריש גליי ,הפועל מועדון עם היסטוריה ואם הם לא מסוגלים להחזיק מועדון כזה בצמרת שיצהירו ,יכריזו ויעמידו את הפועל על המדף למכירה
7.קובי רפואה מאמן לא כזה גרוע,נכשל במשחקים האחרונים ,אבל לעומת הבובה הקודמת הוא מאמן על .
8.בעלים קמצנים היו צרכים להשקיע בחלון ההעברות ולדאוג לחיזוק
1.לא יודע מי התעניין ומי לא ומי ישב על הגדר ומי לא, אני יודע שבפועל הם אלו שקנו את הקבוצה אחרי שהיא הועמדה למכירה ממפרק וכל אחד יכול היה לקנות.
2.הם לקחו את הקבוצה כשהיא כבר בחורבן, ככה שאני לא יודע לאיזה עוד חורבן אפשר לקחת את המועדון הזה שהוא לא היה בו.
3. אני לא יודע מה הם עושים עם הכספים, אני יודע שאתה וכל אחד אחר מוזמן לקחת את המועדון במקומם/ להציג אדם שיצהיר שהוא מוכן לקחת במקומם.
4. אתה אמרת,אני לא מכיר אותם
5. קודם שיאותר קונה, אחר כך נראה אם יוכח או לא שהם מעוניינים למכור (ובפעם האלף- לאתר קונה זה לא תפקיד בלעדי שלהם, גם אתה וכל שאר אוהדי הפועל יכולים לנסות)
6. ראה סעיף 5. אם הם מכריזים או לא מכריזים זה לא מעניין. בוא תמצא מישהו שמוכן לקחת ואז כולם יידעו אם הם רוצים או לא רוצים למכור.
7. קובי רפואה הוא מאמן שבליגה פח אשפה עם סגלים שהם פח אשפה, יצר קבוצה שלא מסוגלת לשים גולים ובמשחקים האחרונים גם משחקת קטסטרופה. הסגל של הפועל לא נופל מהסטנדרט של רוב קבוצות הליגה. והרי לך- מוליץ' החלוץ המושמץ שהתייחסו אליו פה בזלזול אפילו כשחקן ספסל- עולה כחלוץ פותח ב"קבוצת הצמרת"- בני יהודה. זו הליגה, אלו השחקנים, וקובי רפואה מוציא מהסגל הזה מעט מאוד.
8. מסכים- בעלים קמצנים. בוא תאתר מישהו שהוא לא קמצן שרוצה לקנות ונדבר.