האדס כתב:
איזה חשבון נפש הם צריכים לעשות?
בניגוד לכולם, הם הכי עקביים בדרך שלהם ומעולם לא זגזגו.
מי שלא אוהב אותם, שלא יתרום להם ולא יתמוך בהם.
כרגע הם הגורם שמוביל את הקהל שלנו ביציע ומחוץ ליציע.
אני לא מהתומכים שלהם, אבל אני חושב שברגע שתגיע לכאן הנהלה שתבין איך הופכים את האולטראס לפרטנרים, היא תזכה בקהל הכי תומך שיש.
מתוך העדות של עידו חג'ג'
אז באו אליי האוהדים הביתה למטה, עשו איזה מפגן ואמרו: חיים רמון ועידו חג’ג’ תלכו הביתה. למה? כי הפסדנו במשחק, אירופה… אוהדים מהמשחק באו אליי הביתה, צעקו ברמקול… עכשיו אמרתי טוב, ממש מבייש, כי כל השכונה מכירים אותי ויש לי שם טוב, וזה עושה מאוד מאוד לא נעים. אח”כ הם עלו למעלה ואני לא יודע אם אתם פעם ראיתם את האולטראס של הפועל, אבל האולטראס של הפועל זה אריות. זה אנשים ככה, וכולם קעקועים הפועל… זה אנשים שהם קיצוניים ברמות ובלי חולצה, ודופקים לי בדלת, ואני אומר לבת שלי, והבת שלי אומרת מה קרה? ואמא שלה ככה, יושבים בחדר חשוך, מכבים את האורות ואני אומר: תהיי בשקט, אנחנו לא בבית. הילדה רוצה את זה והיא בוכה. ואני אומר: אל תצעקי, והם דופקים בדלת ואני מסתכל בעינית ואני רואה איזה כל הפרוזדור מלא ברנשים, כולם בלי חולצות ועם בירות, שזה באמת אירוע מפחיד”.
“משם נסעתי, אני עובד בגרמניה… חיים רמון היה בסוף השבוע הזה עם מני ויצמן שם. אמרתי להם, חברה, אני עוזב, אני עוזב את הפועל. אמרו לי: אין סיכוי בעולם שאתה עוזב. לא, אנחנו נשפר את זה. לא יכול להיות שבגלל אוהדים רעים, שהם האולטראס, היו רק 30 כאלה, ובגלל זה אתה לא תלך. והתחלתי כמעט להשתכנע להישאר. אני מתקשר לאשתי, אני אומר לה: תשמעי, הם באמת צריכים אותי. הם צריכים את העזרה. חיים לא יכול לנהל את החברה עכשיו. אז היא אומרת לי: לא, אם אתה נשאר בהפועל, תמצא אישה אחרת. אמרתי: טוב, אוקיי. אז הודעתי לכולם ביום ראשון שאני עוזב. עשה קצת דרמה בעיתונות וזה”.